30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,891 do 6,955 z 12,682 ]

6,891

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Z tym wunszem to big_smile

https://mblogthumb-phinf.pstatic.net/MjAxODA0MDRfMTg0/MDAxNTIyODMyMTQ4OTQz.u6l-d6qUrul9A_Oe9rPgaTnLE41gUU_Runfv1KIo_fMg.Rl9KVF6iHIn7XxQXua39b2HEiPvtg98ynCgxnBA3hgAg.GIF.music98980/006r3PQBjw1fac0tjf2mwg306o06omzm.gif?type=w2

Zobacz podobne tematy :

6,892

paslawek napisał/a:

https://mblogthumb-phinf.pstatic.net/MjAxODA0MDRfMTg0/MDAxNTIyODMyMTQ4OTQz.u6l-d6qUrul9A_Oe9rPgaTnLE41gUU_Runfv1KIo_fMg.Rl9KVF6iHIn7XxQXua39b2HEiPvtg98ynCgxnBA3hgAg.GIF.music98980/006r3PQBjw1fac0tjf2mwg306o06omzm.gif?type=w2

Ale nie ukrywam, że bywa dziki ^^

6,893

paslawek napisał/a:

Wunschpunsch big_smile

6,894

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Wunsz to nocny troll - Lucek się podszywa pod niego czasem smile jak buszuje po zmierzchu na forum.
to żart oczywiście jest.
A Lucek chce być jak Julek Czaruś ,to znaczy chce żeby go prosić o pozostanie łaskawie na forum. smile

Wolę być jak Czaruś, niż jak Authority, Simpa Gonciarza reklamować big_smile

Shrek is love
Shrek is life

6,895 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-01-05 01:10:09)

Ajko napisał/a:

I tak bym go prosiła, nie musi się starać. Zresztą jak wiele osób tutaj też bym prosiła jakby obwieściły chęć odejścia. Nie będę wymieniać bo pewnie kogoś pominę i się robi jakoś wtedy smutno.
Tak, że ten Lucyfer masz się meldować codziennie, może być jako wunsz, Julek Czaruś, Smętek, Mądrala, Lucyfer. Proszem.

Dobzie. Cięższy okres miałem, ale się poprawia.
I to nie o tego Shreka chodzi big_smile

6,896

To poszerzaj nam horyzonty, bo teraz łatwo sie cofnąć  w nowościach.

6,897

Ajko napisał/a:

Shrek is love to stary mem big_smile

6,898

Ajko napisał/a:

Koniecznie, jesteśmy ciekawi smile

6,899

Czy to ten gdzie Shrek zaprzyjaźnił się z innym panem ?

6,900

Ajko napisał/a:

4chan sporo gówna do sieci dał wink

6,901

Lucyfer666 napisał/a:
Ajko napisał/a:

4chan sporo gówna do sieci dał wink

Poproszę o dokładne wyjaśnienie, bym w towarzystwie mogła popisać sie wiedzą. Bo teraz to kusi mnie żeby udawać przed tobą, że wiem o co chodzi, a nie wiem, tylko mi się wydaje, że może wiem.

6,902

Oj to nie polecam sprawdzać, jak w towarzystwie to ma się pojawić big_smile

---

Dziś ogólnie ten mem wszedł znakomicie

6,903

Widzisz Lucek, jak chcesz, to możesz zabrzmieć bardziej pozytywnie smile Oby tak częściej smile

Uff, jeszcze tydzień i z powrotem w kraju smile

6,904

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:
Ajko napisał/a:

Czy netgoście mogą pisać? Czy tylko ogladać?

Nie mogą pisać .
Mogą wrócić za jakiś czas na forum jak Olince będą wiercić dziurę w brzuchu  , nie jest to niby możliwe w myśl regulaminu po wyrejestrowaniu ,ale powrót jest możliwy jak się okazuje w praktyce z tym że niezbyt często.

Oj w przypadku netgości to nie wiem, czy to nie jest już permanentne

No czasem jednak wracają big_smile

6,905 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-05 12:58:36)

Misinx napisał/a:

No czasem jednak wracają big_smile

Lubo snem, lubo marą nikczemną wink
Albo wilkołakiem jakowymś... z litewskich borów ostoi big_smile

A swoją drogą - jakie melodyjne te litewskie "-isy". Dewajtis mi się przypomniał smile

Też lubiłam Adiaforę. Zaskoczyło mnie jej odejście.
Czasami i mnie chodziła po głowie rezygnacja z forum, bo zdarza mi się spędzić na nim za dużo czasu. Nawet raz poprosiłam o zbanowanie na życzenie, gdy mnie za mocno poniosły forumowe emocje. Swoją drogą to też jakaś nauka była.
Teraz jestem, ale trochę bardziej się kontroluję. W ogóle, jak wczoraj napisałam, chcę mniej czasu spędzać w internecie.
Wczoraj przeczytałam kawał książki smile

Lucek, jeszcze będzie niejeden dołek i z każdego się wygrzebiesz smile
Paslawek troszkę o czymś innym, ale myślę, że można to odnieść do wielu spraw: "Nie bój się cieni..."

Skąd bierzecie te zarrrąbiste ludziki? smile Gdzieś pisaliście, ale teraz długo by szukać,.

6,906

Adiafora napisała mi, że spędziła na forum 5 lat i po prostu poczuła, że już wystarczy.
Eeeeeee.... tam... Ja tam myślę, że znalazła jakieś fajniejsze forum tongue big_smile Spróbuję od niej wyciągnąć jakie wink

6,907

Ja 6 - właśnie się za głowę złapałam.
Zaczęłam w trudnym momencie - a potem po prostu mnie poniosło, wciągnęłam się w różne dyskusje, miałam na to dużo czasu, bo mieszkałam sama. Poczułam, że mogę sobie parę spraw "załatwić".
Sporo się dowiedziałam, choć oczywiście forum życia nie zastąpi. Miałam wgląd w "kopalnię różnorodności", jak pisze Ela, i to też było pouczające. Mogę powiedzieć, że poszerzyłam sobie spojrzenie na pewne sprawy. No i fajnie jest po prostu pogadać. Zostaję, choć się nie zarzekam. Zawsze przecież mogę po prostu nie pisać, gdy nie mam na to ochoty.

6,908

Piegowata'76 napisał/a:

Ja 6 - właśnie się za głowę złapałam.
Zaczęłam w trudnym momencie - a potem po prostu mnie poniosło, wciągnęłam się w różne dyskusje, miałam na to dużo czasu, bo mieszkałam sama. Poczułam, że mogę sobie parę spraw "załatwić".
Sporo się dowiedziałam, choć oczywiście forum życia nie zastąpi. Miałam wgląd w "kopalnię różnorodności", jak pisze Ela, i to też było pouczające. Mogę powiedzieć, że poszerzyłam sobie spojrzenie na pewne sprawy. No i fajnie jest po prostu pogadać. Zostaję, choć się nie zarzekam. Zawsze przecież mogę po prostu nie pisać, gdy nie mam na to ochoty.

To ja kompletnie nie pamiętam początków. Nie pamiętam jak tu trafiłem. Licząc poprzednie "wcielenie" to też jestem tu co najmniej od 2017, a może i dłużej. Teraz nie idzie tego sprawdzić. Przy "aferze" z Cyngli miałem ochotę odejść, bo byłem mocno zniechęcony, ale póki co mi przeszło smile Poprzednim razem usunąłem konto, bo w pewnym momencie się wystraszyłem, że piszę za dużo, za osobiście i zbyt łatwo ktoś może poznać, że ja to ja. Teraz mi to zwisa. Doszedłem do wniosku, że nie piszę niczego, czego bym się mógł wstydzić.

6,909 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-05 11:23:11)

Też miałam takie obawy, bo też sporo pisałam o sprawach osobistych, o których w realu nie opowiadam nikomu. Ale pal sześć, wstyd to jest kraść.
I to mi też forum mocno uprzytomniło: każdy, ale to każdy ma jakieś swoje "cienie" i choć jesteśmy tak różni to w pewnym sensie jednakowi - to wspierające doświadczenie.
Choć nie powiem, głupio mi za niektóre posty. Coś chyba "załatwiałam" sama ze sobą, był moment, że musiałam sobie wylać na głowę kubeł zimnej wody.

6,910

Piegowata'76 napisał/a:

Też miałam takie obawy, bo też sporo pisałam o sprawach osobistych, o których w realu nie opowiadam nikomu. Ale pal sześć, wstyd to jest kraść.
I to mi też forum mocno uprzytomniło: każdy, ale to każdy ma jakieś swoje "cienie" i choć jesteśmy tak różni to w pewnym sensie jednakowi - to wspierające doświadczenie.
Choć nie powiem, głupio mi za niektóre posty. Coś chyba "załatwiałam" sama ze sobą, był moment, że musiałam sobie wylać na głowę kubeł zimnej wody.

Wolę nie czytać swoich starych wpisów, bo też mogłoby mi się głupio zrobić big_smile

6,911 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-05 11:50:47)

Ani jeden Twój post (z tych, które znam) nie wydał mi się głupi. Najsurowiej oceniamy samych siebie. Wiem po sobie wink

Pamiętam, jak właśnie Cyngli mnie kiedyś ujęła pewnym wątkiem, gdzie pisała o swoich kłopotach. Taka mądra dziewczyna, a też nie pozbawiona swoich "demonów". I jaką piękną pracę nad sobą wykonała. Tym bardziej wydała mi się ludzka i jakoś bliska, choć właściwie nie miałam z nią forumowych interakcji
Albo słowa Ajko, na które niedawno się powołałam... I wielu innych.
Jesteśmy ludźmi... ludzkimi ludźmi wink

6,912

Piegowata'76 napisał/a:

Ani jeden Twój post (z tych, które znam) nie wydał mi się głupi. Najsurowiej oceniamy samych siebie. Wiem po sobie wink

Pamiętam, jak właśnie Cyngli mnie kiedyś ujęła pewnym wątkiem, gdzie pisała o swoich kłopotach. Taka mądra dziewczyna, a też nie pozbawiona swoich "demonów". I jaką piękną pracę nad sobą wykonała. Tym bardziej wydała mi się ludzka i jakoś bliska, choć właściwie nie miałam z nią forumowych interakcji
Albo słowa Ajko, na które niedawno się powołałam... I wielu innych.
Jesteśmy ludźmi... ludzkimi ludźmi wink

Dziękuję smile
Głupich rzeczy może nie pisałem (poza głupimi może żartami wink ), ale może pisałem coś z czym teraz bym się nie zgodził.

6,913 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-05 12:34:24)

To możliwe. I całkiem normalne. Też mi to i owo ewoluowało.

Mnie pomaga takie spojrzenie z boku, jak na postronną osobę. No, komu na forum tak byś dowalił jak sobie?
Samych siebie jakoś tak... wyróżniamy, a przecież nie jesteśmy pępkami świata

Kuuuurde, teoria to mi ładnie wychodzi hmm W praktyce różnie, ale czasem się uda.

6,914

Misinx napisał/a:

Adiafora napisała mi, że spędziła na forum 5 lat i po prostu poczuła, że już wystarczy.
Eeeeeee.... tam... Ja tam myślę, że znalazła jakieś fajniejsze forum tongue big_smile Spróbuję od niej wyciągnąć jakie wink

smile Dzięki Misinx za info.
@Adiaforo, pewnie czytasz, poczuj nahaj na gołych pośladkach big_smile nieważne jakiego kształtu big_smile
A serio - to mam nadzieję, że tylko to, bo jakoś się nakręciłam że może coś gorzej....
Powodzenia Ci życzę i... zajrzyj może jednak za czas jakiś.
Piszę tutaj - mam nadzieję, że Luckowi nie przeszkadza smile, jak i pozostałym Bywalcom, że podczytuję fajny temat w wolnej chwili wink

6,915 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-05 12:24:08)

Piegowata'76 napisał/a:

To możliwe. I całkiem normalne. Też mi to i owo ewoluowało.

Mnie pomaga takie spojrzenie z boku, jak na postronną osobę. No, komu na forum tak byś dowalił jak sobie?
Samych siebie jakoś tak... wyróżniamy, a przecież nie jesteśmy pępkami świata.

No ja w dowalaniu sobie jestem mistrzem smile Lata praktyki. Chyba już z tego nie wyrosnę.

random.further napisał/a:

Piszę tutaj - mam nadzieję, że Luckowi nie przeszkadza smile, jak i pozostałym Bywalcom, że podczytuję fajny temat w wolnej chwili wink

Nikomu nie przeszkadza. To nie jest zamknięte grono smile Zapraszamy.

6,916

@Adiaforo, pewnie czytasz, poczuj nahaj na gołych pośladkach big_smile nieważne jakiego kształtu big_smile

O tak smile

Piszę tutaj - mam nadzieję, że Luckowi nie przeszkadza smile

Jak Luckowi zacznie ktoś przeszkadzać to sam wyleci pierwszy smile
Z tym że poprzysiągł na honor gór... niziołka że mu nikt nie będzie przeszkadzać .

6,917

smile dzięki za miłe przyjęcie, a to jeden z moich ulubionych podkładów muzycznych smile

6,918

Random czyżbyś jednak dołączyła do grona kociarzy ?
Simon's cat to klasyka klasyki smile

oraz dowód na to że nie jest się właścicielem kota ,ale jego własnością smile

6,919

paslawek napisał/a:

smile Pasławku - intuicja podobno to kobieca sprawa smile
Zostałam poinformowana, że czeka mnie żywy prezent, dla którego właśnie doglądam instalacji siatki zabezpieczającej smile
Znaczy : dołączam do 'kociarzy' sama nie wiem czy z dostatecznym przekonaniem smile, czyli - czy ja sobie poradzę z żywym stworzeniem na co dzień ?
Jak zawita i oswoi się cokolwiek - nie omieszkam się pochwalić domownikiem smile

6,920 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-05 17:25:16)

Przekonasz się jak po raz pierwszy przyjdzie do Ciebie i się przytuli ,zacznie mruczeć ,spojrzy w oczy,wszystkie wątpliwości przestają istnieć - przepadłaś smile

Koty są w gruncie rzeczy "małoobsługowe", jak trzeba zrobić porządek w kuwecie to mój się na przykład "awanturuje", jakieś wydaje wtedy dźwięki ,domaga się żwirkowego serwisu , oczywiście nadzoruje i dogląda wszystkich procedur.

6,921

Co to za filmik z TF2 Random? big_smile

6,922

Morfeusz1 napisał/a:

Pasławku dopiero mam czas odpisać , wracając do Coach, bardziej mi chodziło o tych, z którymi miałem szkolenia sprzedażowe np. Smart. Pamiętam, jako młody pracownik w pewnej firmie musiałem mieć zaliczony wyjazd do klientow z Coachem. Byłem totalnie zielony,  a tu dodatkowy stres w postaci 2 dodatkowych gości, przed którymi trzeba zagrać teatrzyk. 1 wyjazd spalony, na drugi już byłem mądrzejszy, znani klienci, poinformowani, spektakl się odbył, zaliczone, i spokój. Sporo tego miałem, ale tak naprawdę chyba raz trafił się świetny koleś, zajmowaliśmy się charakterystyką osobowości klientow, ich otwartości, werbalnosci, porównując do zwierząt np. Lew, Sowa itp. Niektórzy z Coach to były osoby które wcześniej pracowały w handlu ale z różnych powodów im nie wyszło i ta nowa praca miała zapewnić im przeżycie.
.

Z takim czymś też się spotkałem  nawet jeszcze parę lat wstecz u mnie w pracy komuś z centrali odwalało i robiono nam takie podobne szkolenia i "treningi"
mój odział jest specyficzny i jakby tego typu działania nie mają w nim za bardzo sensu.
Jeden z moich podwładnych którego znam jeszcze z czasów kiedy pracował u mnie w firmie  dwóch takich ściągnąłem do tej pracy tutaj
podsumował takiego młodego "agresywnego" gorliwego  "kołcza " w słowach "co on k***a od*****a za cyrki"? smile

6,923

paslawek napisał/a:

Zostałam poinformowana, że czeka mnie żywy prezent, dla którego właśnie doglądam instalacji siatki zabezpieczającej smile
Znaczy : dołączam do 'kociarzy' sama nie wiem czy z dostatecznym przekonaniem smile, czyli - czy ja sobie poradzę z żywym stworzeniem na co dzień ?
Jak zawita i oswoi się cokolwiek - nie omieszkam się pochwalić domownikiem smile

Poradzisz sobie lepiej niż myślisz smile Poza kuwetą dobrze jest zakupić drapak, w przeciwnym razie meble/ kanapa do wymiany. Trzeba też uważać na kwiaty na parapetach, ale to wiadomo. A jaki to kotek i w jakim wieku?

Ja jestem zdecydowanie psiarzem. Stwierdziłam to po moim ostatnim kocie, ale to nie był dachowiec, więc i charakter inny. Dlatego kotów nigdy więcej smile

6,924

To już kary cielesne są obmyślane dla Koleżanki za odejście, coś podobnego.. smile

Sam też czasami miewałem( i miewam) chwile zwątpienia, bo zbyt dużo tutaj przykrych historii i powtarzających się schematów. Poza tym jednak sporo czasu zabiera sama aktywność.
Ale takie wątki, jak ten trzymają na nk mocno wink

Zawsze wolałem psy, choć nigdy nie miałem..Teraz dopiero w domu rodzinnym pojawił się jeden mały przyjaciel, mam nadzieję, że złapie z nim dobry kontakt smile

Piegus, jednym z mankamentów mojej tułaczki na obczyźnie jest całkowity brak jakichkolwiek książek, poza atlasem ptaków smile Także zaczynam powoli odczuwać braki w tej dziedzinie.. smile

6,925 Ostatnio edytowany przez luc (2021-01-05 21:15:47)

Dobry wieczór.

Syl napisał/a:

Ja jestem zdecydowanie psiarzem.

Ja też zdecydowanie psiarz. Jakkolwiek koty też bardzo lubię i chętnie bym miała.
Aktualnie nie mamy zwierzaka (pomijając ogrodową wiewiórkę i jeże).
a takiego psiaka miałam:
https://i.postimg.cc/kgYQZmv9/IMG-1607.jpg

Bagienniku - a Ty nie miałeś zamiaru jechać zarobkowo na Islandię?

6,926

bagienni_k napisał/a:

To już kary cielesne są obmyślane dla Koleżanki za odejście, coś podobnego.. smile

Sam też czasami miewałem( i miewam) chwile zwątpienia, bo zbyt dużo tutaj przykrych historii i powtarzających się schematów. Poza tym jednak sporo czasu zabiera sama aktywność.
Ale takie wątki, jak ten trzymają na nk mocno wink

Zawsze wolałem psy, choć nigdy nie miałem..Teraz dopiero w domu rodzinnym pojawił się jeden mały przyjaciel, mam nadzieję, że złapie z nim dobry kontakt smile

Piegus, jednym z mankamentów mojej tułaczki na obczyźnie jest całkowity brak jakichkolwiek książek, poza atlasem ptaków smile Także zaczynam powoli odczuwać braki w tej dziedzinie.. smile

"tułaczki" nieźle to brzmi smile

Ja tam mam dobrze bo lubię psy i koty tak samo.

6,927 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2021-01-05 21:38:04)

W sumie tułaczka byłaby, gdybym przenosił się z jednej roboty do drugiej a tu ledwo na sam koniec przenieśli nas do sąsiedniej firmy z tej samej, branży na to samo stanowisko.
Jak tyle jest tutaj firm zajmujących się sprzedażą cebulek, to się zastanawiam, jak ten kraj wygląda wiosną i latem..

edit: Luc, tak, w pierwotnym planie była Islandia, ale z czasem ludzie tam zasiedziali, którzy mieli nam pomóc, odradzali przyjazd ze względu na falę cięć i zwolnień, związanych z pandemią. Przed wyjazdem do Holandii kilka razy dopytywałem się w agencji pracy, czy wyjazd dotrze do skutku smile

6,928

Ja tam myślę, że Adiafora zatęskni i wróci smile ... I będzie "Adiafora 2" !!! big_smile

6,929 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-05 22:34:24)

Albo Adiaforax smile

Misinx Ty coś wiesz przyznaj się .

6,930

Adiaforax brzmi znacznie lepiej smile

6,931

bagienni_k napisał/a:

Adiaforax brzmi znacznie lepiej smile

Zdecydowanie smile
Jako matka adopcyjna Misinxa wink

6,932

paslawek napisał/a:

Albo Adiaforax smile

Nie wiem nic. Gdybam sobie. Pobożne życzenia.
Ale może zatęskni za "synusiem" i wróci big_smile

6,933

Lucyfer666 napisał/a:

Co to za filmik z TF2 Random? big_smile

A co to TF2 ? smile

6,934

Syl napisał/a:
paslawek napisał/a:

Poradzisz sobie lepiej niż myślisz smile Poza kuwetą dobrze jest zakupić drapak, w przeciwnym razie meble/ kanapa do wymiany. Trzeba też uważać na kwiaty na parapetach, ale to wiadomo. A jaki to kotek i w jakim wieku?

Ja jestem zdecydowanie psiarzem. Stwierdziłam to po moim ostatnim kocie, ale to nie był dachowiec, więc i charakter inny. Dlatego kotów nigdy więcej smile

smile Przesyłki z wyprawką big_smile odbieram od poprzedniego tygodnia.
Ona, 2 latka, spokojna i przytulaśna wink no się zobaczy smile koty mojej siostrzenicy niby też takie miały być (miałam je przez jakiś czas pod opieką) - a za jednym włóczęgą uganiałam się po schodach awaryjnych a drugi wymyślił sobie robić za szalik na moim karku co najmniej przez tydzień smile

6,935

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:

Albo Adiaforax smile

smile Misinx, ponarzekaj że zgłodniałeś - która matka to wytrzyma wink

6,936

No żadna.. smile Jak słyszę  głodne niemowlę  sąsiadów za ścianą, to mam wrażenie  że sama zaraz zacznę  produkować  mleko big_smile

6,937

Misinx napisał/a:
paslawek napisał/a:

Albo Adiaforax smile

smile Misinx, ponarzekaj że zgłodniałeś - która matka to wytrzyma wink

O tym nie pomyślałem smile Ale to może być niebezpieczne. Po świętach muszę wdrożyć lekki tryb dietetyczny, bo mi się trochę przybyło, a boję się powrotu do dawnego stanu.

6,938 Ostatnio edytowany przez Syl (2021-01-06 15:13:34)

Syl napisał/a:

smile Przesyłki z wyprawką big_smile odbieram od poprzedniego tygodnia.
Ona, 2 latka, spokojna i przytulaśna wink no się zobaczy smile koty mojej siostrzenicy niby też takie miały być (miałam je przez jakiś czas pod opieką) - a za jednym włóczęgą uganiałam się po schodach awaryjnych a drugi wymyślił sobie robić za szalik na moim karku co najmniej przez tydzień smile

Dachowce są najlepsze, najłagodniejsze, będzie Wam razem dobrze wink A swoimi pomysłami, podobnie jak pieski, potrafią zaskoczyć... Smutne byłoby życie bez nich smile

luc napisał/a:

Dobry wieczór.

Syl napisał/a:

Ja jestem zdecydowanie psiarzem.

Ja też zdecydowanie psiarz. Jakkolwiek koty też bardzo lubię i chętnie bym miała.
Aktualnie nie mamy zwierzaka (pomijając ogrodową wiewiórkę i jeże).
a takiego psiaka miałam:
https://i.postimg.cc/kgYQZmv9/IMG-1607.jpg

Bagienniku - a Ty nie miałeś zamiaru jechać zarobkowo na Islandię?

Luc, piękny psiak, wspaniała linia grzbietu, coraz rzadziej spotykana wśród owczarków smile

Jakie macie plany na dzisiejszy dzień?
U mnie miał być spacer z Popo, ale nie wyniosę go nawet w nosidełku na takie opady śniegu, więc będziemy podziwiać widok zza okna smile
Poza tym dziś finał Turnieju Czterech Skoczni w przepięknym Bischofshofen i prawdopodobnie wygrana Polaka, warto zerknąć big_smile

Ostatnio pojawia się coraz więcej tematów dotyczących niskiego wzrostu u mężczyzn, a przecież Kamil Stoch też ma niewiele ponad 1,7 i nie przeszkadza mu to w niczym. A pięknej żony zazdrości mu niejeden wysoki wink

Perełka z dzisiejszej Familiady, specjalnie dla Adelki na poprawę humoru big_smile
- Wymień zwierzę, które może być łaciate lub jednolicie umaszczone.
- Zebra...

6,939

Czesc wszystkim :-) u mnie tez pada śnieg, szaro, ponuro i ciemno jakoś, az spać sie chce.
No skoki Syl bede ogladać, jestem ciekawa kto wygra, licze na Stocha właśnie, ale różnie moze być.
Co do wzrostu, no cóż, ja juz nie raz tutaj pisałam, ze wzrost jest pod koniec mojej listy atrakcyjnych meskich cech, chociaż zawsze mialam słabość do niskich panów, dlaczego? Nie wiem, tak juz mam, wszyscy panowie w moim życie, ktorzy mi sie podobali byli niskiego/średniego wzrostu,  ale pan nie moze miec z tego powodu kompleksów, ze jak założe wyzsze buty, to moge byc wyzsza od niego. Moj ma 178 cm wzrostu i jest idealnie :-D przy moich 168 :-)

6,940

Wyślijcie mi trochę śniegu - tak mi go brakuje!
Bagiennik, myślę, że mogłaby Ci się spodobać książka, którą teraz czytam: "Między nami pingwinami" Noaha Stryckera. Autor to ornitolog, który brał udział w badawczej wyprawie na Antarktydę, by obserwować i poznawać te ptaki. Pisze z humorkiem, bardzo zajmująco.

Co do psiarzy i kociarzy, bliższe memu sercu są koty, ale to nie znaczy, że nie lubię psów. Miałam kiedyś takiego niezapomnianego Cygana.
Zaletą psów jest to, że bardziej trzymają się swoich właścicieli. Kot nieraz polezie gdzieś i przepadnie, co tym drugim rzadziej się jednak przytrafia.
Latem proponowano mi szczeniaczka, nie zdecydowałam się jednak, bo spędzamy z synem sporo czasu poza domem (aczkolwiek nie w dobie pandemii).

A ja uwielbiam, Miętusko, wysokich brunetów, aczkolwiek to teoria. Jeśli spotkam niskiego, rudego, ale z zaj...stą osobowością i akceptowalnym ogólnym wrażeniem - bierę! smile

6,941

lody miętowe napisał/a:

Czesc wszystkim :-) u mnie tez pada śnieg, szaro, ponuro i ciemno jakoś, az spać sie chce.
No skoki Syl bede ogladać, jestem ciekawa kto wygra, licze na Stocha właśnie, ale różnie moze być.
Co do wzrostu, no cóż, ja juz nie raz tutaj pisałam, ze wzrost jest pod koniec mojej listy atrakcyjnych meskich cech, chociaż zawsze mialam słabość do niskich panów, dlaczego? Nie wiem, tak juz mam, wszyscy panowie w moim życie, ktorzy mi sie podobali byli niskiego/średniego wzrostu,  ale pan nie moze miec z tego powodu kompleksów, ze jak założe wyzsze buty, to moge byc wyzsza od niego. Moj ma 178 cm wzrostu i jest idealnie :-D przy moich 168 :-)

Wiedziałam, że na Ciebie można liczyć big_smile Mam podobne nastawienie do wzrostu facetów, w pewnym momencie dość już miałam stawania na palcach, w końcu życie to nie balet wink

6,942 Ostatnio edytowany przez umajona (2021-01-06 15:48:08)

Aaaa, a jednak! Wiedziałam, że są tu fanki skoków big_smile

Syl, ja miałam mieć dziś randkę, ale się sypnęło. U Ciebie sypie śnieg, a u mnie sypią (się) randki ;p

Też wolę, jak facet nie jest za wysoki, tylko taki w sam raz do całowania wink

6,943 Ostatnio edytowany przez Syl (2021-01-06 15:51:07)

Piegowata'76 napisał/a:

Wyślijcie mi trochę śniegu - tak mi go brakuje!
Bagiennik, myślę, że mogłaby Ci się spodobać książka, którą teraz czytam: "Między nami pingwinami" Noaha Stryckera. Autor to ornitolog, który brał udział w badawczej wyprawie na Antarktydę, by obserwować i poznawać te ptaki. Pisze z humorkiem, bardzo zajmująco.

Co do psiarzy i kociarzy, bliższe memu sercu są koty, ale to nie znaczy, że nie lubię psów. Miałam kiedyś takiego niezapomnianego Cygana.
Zaletą psów jest to, że bardziej trzymają się swoich właścicieli. Kot nieraz polezie gdzieś i przepadnie, co tym drugim rzadziej się jednak przytrafia.
Latem proponowano mi szczeniaczka, nie zdecydowałam się jednak, bo spędzamy z synem sporo czasu poza domem (aczkolwiek nie w dobie pandemii).

A ja uwielbiam, Miętusko, wysokich brunetów, aczkolwiek to teoria. Jeśli spotkam niskiego, rudego, ale z zaj...stą osobowością i akceptowalnym ogólnym wrażeniem - bierę! smile

Ach, już wiem, jaka książka, też uwielbiam przyrodnicze Ja nie miałam nigdy żadnych preferencji, jeśli chodzi o kolor włosów, ale sama mam taki, że albo się komuś podoba, albo odpadam w przedbiegach big_smile

umajona napisał/a:

Aaaa, a jednak! Wiedziałam, że są tu fanki skoków big_smile

Syl, ja miałam mieć dziś randkę, ale się sypnęło. U Ciebie sypie śnieg, a u mnie sypią (się) randki ;p

Też wolę, jak facet nie jest za wysoki, tylko taki w sam raz do całowania wink

Tak, Umajona, tutaj się fanki ukryły smile
Dokładnie tak, całowanie nie może być przez wzrost utrudnione wink

A dlaczego randka się sypnęła...? Przykro mi sad

6,944

Syl, a mi, o dziwo, nie jest przykro. Tzn. szkoda mi, że tak wyszło, ale jest mi fajnie teraz w tej chwili samej smile Lata praktyki robią swoje ;p

6,945

umajona napisał/a:

Syl, a mi, o dziwo, nie jest przykro. Tzn. szkoda mi, że tak wyszło, ale jest mi fajnie teraz w tej chwili samej smile Lata praktyki robią swoje ;p

Ach, rozumiem, w takim razie wszystko w porządku smile A może to po prostu nie był ten? wink
He he, wiem, jak te lata praktyki na nas wpływają big_smile

6,946 Ostatnio edytowany przez umajona (2021-01-06 16:17:12)

Grunt, że Lucek po Twoim powrocie jakby odżył i poweselał wink

Jeszcze MagdaLena wróciła smile Mimo różnych naszych spięć mnie to cieszy wink

Teraz czekamy na adiaforę big_smile

6,947

umajona napisał/a:

Grunt, że Lucek po Twoim powrocie jakby odżył i poweselał wink

Jeszcze MagdaLena wróciła smile Mimo różnych naszych spięć mnie to cieszy wink

Teraz czekamy na adiaforę big_smile

Może mój powrót rzeczywiście dobrze na niego podziałał, chociaż kontakt cały czas jest, ale jednak forumowy to forumowy wink

Ale czy to oznacza, że zupełnie rezygnujesz z tego Pana? Będziesz wolna z wyboru? wink

6,948 Ostatnio edytowany przez umajona (2021-01-06 16:50:52)

Nie wiem, czas pokaże smile
Zresztą cały czas jestem wolna, daleko było do związku ;p

6,949 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-06 17:12:36)

Witam popołudniową porą,co prawda podczytuje od rana,ale coś ja dziś klapnięty jestem "meteopatia" :)z tym że daję radę .Nie bardzo mam ochotę na cokolwiek taki rozmemłany dzień w sumie.
Też się cieszę że Magda odblokowała się,niezłe z niej czasem ziółko, ale da się lubić .
Pozdrowienia.

6,950

No cholera wszystkie tak lubią niskich, a ja na spacer to musiałem dzisiaj znowu sam iść big_smile

6,951

Misinx napisał/a:

No cholera wszystkie tak lubią niskich, a ja na spacer to musiałem dzisiaj znowu sam iść big_smile

To próżne moje wszelkie "trudy" swatania Lucka .
Lucek ponieważ jest dość wysoki nie ma szans u Syl i Umajonej jak tak.
Załamka sad
Ale nasz tułający się Holender smile.....

6,952 Ostatnio edytowany przez Syl (2021-01-06 17:34:23)

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:

To próżne moje wszelkie "trudy" swatania Lucka .
Lucek ponieważ jest dość wysoki nie ma szans u Syl i Umajonej jak tak.
Załamka sad
Ale nasz tułający się Holender smile.....

Pasławku, wcale nie tongue Po prostu wzrost nie jest decydującym kryterium, a dodatkowo piszę z perspektywy osoby, której poprzedni partner był wyjątkowo wysoki wink Na szczęście lubię buty na wysokim obcasie... Jestem jedynie przeciwna stwierdzeniu, że niski wzrost przekreśla szansę u kobiety smile

umajona napisał/a:

Nie wiem, czas pokaże smile
Zresztą cały czas jestem wolna, daleko było do związku ;p

Mam nadzieję, że się dobrze ułoży, po Twojej myśli wink

Misinx napisał/a:

A Adela gdzie była w tym czasie? tongue Tak blisko do siebie macie, a na wspólny spacer się nie wybierzecie tongue

6,953

Eeee tam  paslawek,  wysoki tez moze być, kto powiedział ze nie?  A Ty to niedostepny, wiec nie musisz sobie tym swojej ładnej główki zawracać :-D myślę, ze zarowno Syl jak i Umajona wysokiego tez by brały :-P

6,954

Misinx napisał/a:

... a ja z kaktusem. Wilczomleczem.

Ja tam mogę z niskim i wysokim, byle mi rączki rogrzewał.

6,955

Ha i o takie wasze deklaracje na piśmie mi chodziło big_smile

Posty [ 6,891 do 6,955 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 105 106 107 108 109 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024