30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,761 do 6,825 z 12,682 ]

6,761 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-03 23:06:58)

Odp: 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Dzięki, Ajko, chętnie zajrzę. Ale dziś poczytam Tatianę, bo trochę mnie pomimo wszystko zafrapowała.

Oj, Paslawek, Paslawek, Ty to mnie zawsze za słowo złapiesz smile
Tak, masz rację, nieprecyzyjnie rzecz ujęłam. Ale sądzę, że wiesz, o co mi chodziło.

Pepuś milczy, jakby się pod ziemię zapadł. Czyżby efekt pierwszego spotkania z terapeutą? wink

Zobacz podobne tematy :

6,762

O jakiej Tatianie w ogóle mowa ?

6,763

Tatiana Kostyra, prowadzi blog oraz kanał na YT, gdzie wypowiada się na temat relacji, związków i temu podobnych spraw.

6,764 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-03 23:23:06)

Misinx napisał/a:

O jakiej Tatianie w ogóle mowa ?

Tatiana Mitkowa (Kostyra) - ma swój kanał na YT i stronę internetową jest psychologiem-psychoterapeutką pochodzi z Ukrainy .ale jest Rosjanką .
Ulle i inne kobiety na forum wiele razy polecały ją do oglądania  na początek nie jest zła moim zdaniem jeżeli chodzi o wychodzenie,kończenie relacji.rozstania ,uciekanie z toksycznych związków itp
praktykuje chyba u was w Krakowie ale teraz pewnie online - tania nie jest smile

6,765

Słuchałam kilku odcinków, ale nie było tego, czego szukałam. I nie wiem czemu, ale ona robi wrażenie osoby dominującej.
Natomiast akcent wcale mi nie przeszkadza lubię  wręcz to.

6,766 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-03 23:25:49)

paslawek napisał/a:

praktykuje chyba u was w Krakowie ale teraz pewnie online - tania nie jest smile

Jak to nie Tania, no jak? big_smile
A tak na marginesie to bardzo lubię język rosyjski, choć po podstawówce nie kontynuowałam nauki.

6,767

Tanie to są tanie dranie smile

6,768

paslawek napisał/a:

Tanie to są tanie dranie smile

Uwielbiam!
"Obrzydzanie cynaderką"...

Co to jest cynaderka?

6,769

No, dobra, poczytam jeszcze trochę tę nietanią Tanię i trzeba się położyć spać w porze, gdy normalni ludzie się kładą smile
Narka smile

6,770

"obrzydzanie cynaderką" to czad smile

cynaderka - nereczka zwierzęca może być duszona.

6,771

Niektórzy dowcipkują, że to jądra.
Mój Tata wcinał nereczki i twierdził, że pyszne. Ja nie przełamałam oporów.

6,772 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-03 23:43:23)

Piegowata'76 napisał/a:

.

to raczej błędne bardziej chyba slangowe określenie ,spotkałem się z określaniem wnętrzności ,podrobów mianem cynadrów.
bycze jądra (chrupiące) to criadillas

6,773 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-03 23:48:12)

paslawek napisał/a:
Piegowata'76 napisał/a:

.

to raczej błędne bardziej chyba slangowe określenie ,spotkałem się z określaniem wnętrzności ,podrobów mianem cynadrów.
bycze jądra (chrupiące) to criadillas

Boję się zapytać- sprawdzałeś, jak bardzo chrupiące?

P.s. Teksty Kabaretu są dla mnie mistrzostwem świata. Pisali nawet(w tamtych czasach) o gejach .Piosenka "Kapturek62".
Finezja, poczucie humoru niepowtarzalne
.

6,774 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-03 23:57:42)

adela 07 napisał/a:

Boję się zapytać- sprawdzałeś, jak bardzo chrupiące?

P.s. Teksty Kabaretu są dla mnie mistrzostwem świata. Pisali nawet(w tamtych czasach) o gejach .Piosenka "Kapturek62".
Finezja, poczucie humoru niepowtarzalne
.

chrupiące ,nawet smaczne ,ale kwestia gustu smile

Kuzynka jest szefową kuchni kiedyś przyrządzała takie "wynalazki" i przeprowadzała eksperymenty różne.
a mój koteł pochodzi z jej "hodowli"

KSP jest ponadczasowy,a w siermiężnej PRLowskiej TV byli jakby z innego świata.

6,775

paslawek napisał/a:

Kuzynka jest szefową kuchni kiedyś przyrządzała takie "wynalazki" różne.

Fuj!
Ten wtręt o kocie wygląda podejrzanie.

6,776 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-04 00:03:07)

adela 07 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Kuzynka jest szefową kuchni kiedyś przyrządzała takie "wynalazki" różne.

Fuj!
Ten wtręt o kocie wygląda podejrzanie.

Nie nigdy pracowała w restauracji wietnamskiej, chińskiej ani szwajcarskiej - także spokojnie smile
teraz szefuje we włoskiej knajpce i poszła w komercje fabrykuje pizzę .

6,777

Jakbym zjadła bycze jądra, to przed kotem już nie miałabym oporów

6,778

W temacie blogów poradników kanałów na Youtube.. jak z każdą nową dziedziną w którą się ktoś wgłębia: nie ma drogi na skróty. Trzeba wiele materiałów poznać i przemyśleć. To nie książki kucharskie i nie poradniki wizażu. By po prostu odwzorować..nie spieszyłabym się ani z zachwytami ani z naganami.

6,779

Świeżo po posluchaniu tej Pani Tatiany uważam że może poczynić wiele szkód ludziom. To co opowiada w tych filmikach sorry dziewczyny..zdejmowanie odpowiedzialności za własne wybory, życie to coś na wzór egzorcyzmów. Pseudonauka. Jutro poszukam: psycholog z certyfikatami to jest?

6,780 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-04 03:05:07)

Ela210 napisał/a:

Świeżo po posluchaniu tej Pani Tatiany uważam że może poczynić wiele szkód ludziom. To co opowiada w tych filmikach sorry dziewczyny..zdejmowanie odpowiedzialności za własne wybory, życie to coś na wzór egzorcyzmów. Pseudonauka. Jutro poszukam: psycholog z certyfikatami to jest?

To trafiłaś widocznie na odcinki o manipulantach,narcyzach  gdzie Tatiana trochę "straszy" nimi kobiety, ich "niesamowitymi mocami",umiejętnościami.
można faktycznie  odnieść wrażenie że te"moce" zdejmują jakąś odpowiedzialność za własne decyzję ,bo on taki magik był zmanipulował, zaczarował,opętał ,omotał itp.Rzeczywistość jest nieco inna.
Jest jednak parę odcinków całkiem sensownych o wygodnym .przynoszącym pokrętne korzyści  bycia w roli ofiary, odpowiedzialności za to co nas spotyka,o bezsensie obwiniania za własne wybory,przeszłość,nastroje i samopoczucie i różnych zależnościach z tym związanych
o  podświadomych wzorcach.

6,781

Cześć. Jak słyszę słowo coach to drobne mi się nie zgadzają. Miałem styczność i to dużą z takimi ludźmi. Patrzą na własny czubek nosa naszym kosztem. Słowo empatia i zdrowe podejście do życia to dla nich jest w większości obce. Człowiek jest dla nich tylko akordem z exela.

6,782

Pozwolę sobie wtrącić jedno słowo odnośnie Pani Tatiany i znikam.

Swego czasu nawet samo środowisko krytykowało ją za treści, które propaguje w zakresie właśnie manipulantów, narcyzów itd. Zarzucano, że błędnie operuje zagadnieniami, wielu rzeczy nie rozróżnia i jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o biznes- wszak manipulacje, narcyzm i psychopatia w modzie. Zarzucano jej też, że sama stosuje manipulacje i traktuje ludzi bez szacunku, ale to już tylko personalna wycieczka. Swego czasu szło znaleźć sporo negatywnych opinii na temat jej materiałów, ale w większości poznikały. Więc jeżeli ktoś nie filtruje odbieranych treści, to może sobie tymi filmikami narobić więcej szkody niż pożytku.

Co do pozostałych treści- nie spotykały się z tego co wiem z krytyką.

Tyle ode mnie smile Znikam i dobrej nocy.

6,783 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-01-04 03:38:05)

Morfeusz1 napisał/a:

Cześć. Jak słyszę słowo coach to drobne mi się nie zgadzają. Miałem styczność i to dużą z takimi ludźmi. Patrzą na własny czubek nosa naszym kosztem. Słowo empatia i zdrowe podejście do życia to dla nich jest w większości obce. Człowiek jest dla nich tylko akordem z exela.

W każdej dziedzinie życia ,sztuki,filozofii,psychologi są rzeczy wybitne ,dobre i niestety sporo chłamu,badziewia w sieci
dotyczy to też tych coachingów,uważności,medytacji,rozwoju osobistego.pracy nad sobą ,motywowania,relacji,NLP,PUA  itp,rozróżnienie tego co jest wartościowe od tego co nie jest i jest powierzchowne głupawe, infantylne ,wymaga poszerzania wiedzy ,doświadczenia i sprawdzania,weryfikowania.Nie ma co się na początku zrażać,ani też bezkrytycznie robić z kogokolwiek idola,nieomylny autorytet,warto poznawać różne punkty widzenia ,nurty,idee.

6,784

Jak się jeszcze jadało więcej mięsa, to próbowało się wielu dziwnych rzeczy, ale cynaderek jeszcze nie jadłem wink

Co do coachów, to mam podobne odczucie jak Morfeusz - jakoś nie kojarzą mi się dobrze..Choć pewnie wśród tej grupy jakieś konkretne i porządne jednostki by się trafiły.

6,785 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-04 09:48:20)

Coś innego np techniki organizowania sobie czasu asertywności itd a co innego takie głębokie problemy jak wychodzenie z różnych poranień czy kryzysów życiowych. .
Może warto sprawdzić czy ktoś ma rekomendacje PTP jest lista na stronie  i prowadzi jakieś blogi.
Tak jak Paslawek napisałeś  warto mieć świadomość różnych nurtów  i podejść. Nie wierzyć w ślepo.. 
Długo się pracuje na to by być  terapeutą bo to jest jakby nie było operacja na żywym mózgu..

Tak film który wysłuchałam był o psychopatach ale próba wyciągania kogoś z pozycji ofiary poprzez naznaczanie go jako ofiary która nie miała udziału w procederze i nie chodzi tu o winę tylko odpowiedzialność za własne postępowanie  i ciagniecie z tego korzyści. Bo odpowiedzialność to nie to samo co wina niedobrze mylić te 2 pojęcia.. 

Na swojej stronie Pani Tatiana zamiast  przedstawiać się z doświadczenia i certyfikatów  w tamtym miejscu napisała między innymi coś  w stylu: że  psychologia teoretyczna to zupełnie co innego niż praktyczna.....kurtyna..

6,786

Śnięta, śnięta i po śniętach wink
Wreszcie koniec tego świąteczno-sylwestrowego obżarstwa big_smile i powrót do rutyny.

6,787

Już bo dobrze bo mi się myliły dni tygodnia:)

6,788

No... w pracy jestem, a i tak siedzę tutaj

6,789

Mnie też cieszy powrót codzienności, choć nie ukrywam, że żal błogiego lenistwa, na które miałam czas i które - bezwstydnie się przyznam - uwielbiam.

A co do pani Tatiany - dopiero ją "liznęłam", ale wniosek mam taki, że można i od niej się wiele nauczyć, tylko jak we wszystkim, trzeba oddzielić ziarno od plew, zachować dozę krytycyzmu, a nie każdy ma do tego dostateczną wiedzę, doświadczenie i możliwości.

Rozwinę może później, bo praca wzywa.

6,790 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-04 11:29:50)

adela 07 napisał/a:

No... w pracy jestem, a i tak siedzę tutaj

Nie tylko Ty tak masz big_smile
Mnie też się myliły już dni tygodnia.

6,791

Siedzę na śniadaniu, i co widzę? Zostało jeszcze wino z wigilii.:)

6,792

Cześć wszystkim, odliczam się w nowym roku :-) ja dopiero co wstałam, ostatnio bardzo późno chodzę spać i późno wstaję, ojjjj ciężki bedzie powrot do szarej codzienności :-D

6,793 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-04 12:37:58)

lody miętowe napisał/a:

Cześć wszystkim, odliczam się w nowym roku :-) ja dopiero co wstałam, ostatnio bardzo późno chodzę spać i późno wstaję, ojjjj ciężki bedzie powrot do szarej codzienności :-D

A czemu tak późno chodzisz spać ? smile To nie zdrowo.

adela 07 napisał/a:

To ktoś nie przyszedł ? big_smile

6,794

Misinx napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To jesr mit z tym że póżne kładzenie spać jest niezdtowe ::)

6,795

paslawek napisał/a:
Misinx napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

To jesr mit z tym że póżne kładzenie spać jest niezdtowe ::)

Eeeehhh.... Spaliłeś big_smile

6,796

Późno chodze spać bo wilk mnie "męczy", albo ja jego, trudno określić kto kogo :-P w kości sobie gramy i w domino :-D

6,797

lody miętowe napisał/a:

Późno chodze spać bo wilk mnie "męczy", albo ja jego, trudno określić kto kogo :-P w kości sobie gramy i w domino :-D

no to nie spaliłem ,chyba że chodziło o wyłudzenie pikantnych szczegółów
a możliwości jest wiele gier planszowych i nieplanszowych nocnych ,chińczyk ,warcaby,bierki .O ! sztućcami można grać w bierki smile
Miętusku uważaj na te wilki w owczej skórze zwłaszcza smile

6,798

Misinx napisał/a:
lody miętowe napisał/a:

adela 07 napisał/a:

To ktoś nie przyszedł ? big_smile

Wszyscy byli. Firma mało pijąca jest. Szefostwo wiécej przynosi niż konsumuje.
Ale już z koleżanką się tym zajęłyśmy.

6,799

Możecie nam "gratulować", bo Kraków jest dzisiaj w gronie 10 najbardziej zanieczyszczonych miast świata. Jak patrzę przez okno to widać w słońcu piękną "czapę", która wisi nad miastem. Widać tylko czubek komina elektrociepłowni big_smile
Nic tylko wyjść na spacer i oddychnąć pełną piersią. "Ekstra mocne" bez filtra big_smile

6,800

Pikantne szczegóły to takie ze wilk nie potrafi przegrywać i wtedy go musze troche pomęczyć :-D ale to taki oswojony wilczek i potulny, czasami :-D lody maja na niego sposoby :-P smieje sie, ze ja sobie piszę, a on w pocie czoła kibelek czyści, i kaze do garów :-D takze lecę

6,801

lody miętowe napisał/a:

Hejko ja tez wstałam dziś skoro świt o 12 . Nie jestem z tego dumna. Też się cieszę, że po tych wszystkich okazjach, bo skończyły się wreszcie dni słodyczowe, Teraz najbliższe dni będą odwykiem słodyczowym. Objawy niemoc, depresja, bezsens, złe samopoczucie fizyczne ale 2 dni i wraca się do rzeczywistości.

Tez tak podchodzę do tych wszystkich "mędrców" jak Pieguska. Coś zawsze można dla siebie znaleźć, ale podchodzić krytycznie. U pani Tatiany drażni mnie jej sposób mówienia i wizerunek. Dla mnie jest sztuczna, mówi z pozycji zadufanego w sobie, w swojej wiedzy mentora. Ja lubię klimaty właśnie Kasi Miller, Magdy szpilki, Eweliny Stępnickiej, Demasta  wszyscy razem z Tatianą zarabiają na swoim gadaniu. Ale podoba mi się, że też dają swoje wywody za darmo.

6,802

lody miętowe napisał/a:

Pikantne szczegóły to takie ze wilk nie potrafi przegrywać i wtedy go musze troche pomęczyć :-D ale to taki oswojony wilczek i potulny, czasami :-D lody maja na niego sposoby :-P smieje sie, ze ja sobie piszę, a on w pocie czoła kibelek czyści, i kaze do garów :-D takze lecę

Bo ciągle ktoś robi wilkom zły PR, że są złe, groźne, pożerają niewinne stworzenia w kapturkach i bez kapturków. A to wszystko bzdury smile

6,803 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-01-04 14:42:50)

Katarzynę  Miller znam z telewizji gdzie mówiła ciekawie o różnych doświadczeniach życiowych ale nie przymierza się do klinicznej oceny psychopatii !. To zupełnie inna bajka posłuchać  doświadczonej kobiety widać  że mającej wiele rzeczy przerobionych w głowie. smile

6,804

Wypiłam dwie lampki i słyszę w radio że łasice dostały szczepionkę na Covid
????

6,805

adela 07 napisał/a:

Wypiłam dwie lampki i słyszę w radio że łasice dostały szczepionkę na Covid
????

A czemu nie ? Łasicom też się coś od życia należy big_smile

6,806

No pewnie Misinx, ze z wilkami to bzdury wink przypomniała mi się jedna z ulubionych bajek, wilk i zajac, kojarzy ktoś, oglądał? teraz to by chyba nie przeszło, wilk z faja w buzi, jakie to niewychowawcze big_smile hahaha mój dzisiaj odkrył prace marzeń dla siebie, rumpolog, to ten kto wróży z kształtu pośladków big_smile big_smile

6,807 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-04 15:47:17)

Jestem fanką Katarzyny Miller - konkret, rzeczowość, wiedza, a przy tym wielka przystępność.
Tatiana formułuje na pozór zupełnie sprzeczne teorie. Trzeba albo nieźle znać jej styl, albo trochę się orientować w tym psychologicznym galimatiasie, by się zupełnie nie pogubić.
Wczorajszy (tzn. wczoraj czytany) wpis, pierwszy lepszy, jaki otworzyłam, opowiadał o stawianiu granic. Przytoczono sytuację, jak to mężczyzna proponuje kobiecie wspólne zamieszkanie, ona stwierdza, że nie czuje się gotowa i chce jeszcze posmakować wolności. Wg "nietaniej Tani" facet powinien nie wdając się w dyskuje po prostu fizycznie się oddalić, nie nadskakiwać, nie wychodzić z inicjatywą, bo jeśli to robi, stawia się na niższej pozycji, czołga się u jej stóp.
Zgłaszam sprzeciw! A co z prawem tej kobiety do swoich granic? A nie lepiej byłoby porozmawiać i dojść do jakiegoś porozumienia?
No, chyba, że chodzą ze sobą X lat i rzeczywiście mają totalnie różne potrzeby. Wtedy zgodzę się, że nie ma sensu oczekiwać niemożliwego.
Nie podoba mi się też łopatologia T. K.: "za dużo słów", "zbyt teatralnie" - ale to wynikało z faktu, że czytelniczki pytały przytaczając konkretne sytuacje. Swoją drogą pokazuje to, jak pogubieni i bezradni bywamy. Mnie samej czasami brakowało w życiu bardzo konkretnych wskazówek, jak postąpić w zamian innego, nieefektywnego, niewłaściwego zachowania.

6,808

lody miętowe napisał/a:

No pewnie Misinx, ze z wilkami to bzdury wink przypomniała mi się jedna z ulubionych bajek, wilk i zajac, kojarzy ktoś, oglądał? teraz to by chyba nie przeszło, wilk z faja w buzi, jakie to niewychowawcze big_smile hahaha mój dzisiaj odkrył prace marzeń dla siebie, rumpolog, to ten kto wróży z kształtu pośladków big_smile big_smile

To jest coś takiego ? big_smile Ja też chcę !! Są jakieś szkolenia ??

6,809

Ja pamiętam "No, zajac, pagadi":)
Zaraz obczaję tego rumpologa. Z twarzy nie umiem dobrze wróżyć, to może...
Misinx, uspokoiłeś mnie. Został jeszcze miód pitny, ale koleżanką już poszła do domu.
Ja siedzę do 16, Zapełniam czas.

6,810

adela 07 napisał/a:

Misinx, uspokoiłeś mnie. Został jeszcze miód pitny, ale koleżanką już poszła do domu.

Ja do 15 big_smile To znaczy o 15 po prostu wyłączam komputer big_smile

6,811 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-04 15:51:21)

Fajna fucha, ale czy z czasem nie powoduje awersji do pośladków i zaniku radości z obcowania z wyżej wymienionymi? smile
Co za dużo, to i świnia... :

http://1.bp.blogspot.com/-m0cuPJkKC6g/UwFNc_Xw8PI/AAAAAAAAAN8/e1Qmptuz51s/s1600/kszta%C5%82ty.jpg

Ja też do 15-ej.

6,812 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-04 15:45:38)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Jak to wyłączasz?? A my?

U mnie przynajmniej spacer do domu. No ale w Krakowie to raczej niewskazane.

6,813

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Jak to wyłączasz?? A my?

Piegusie-
Coś w tym jest. Jeszcze nie poznałaś człowieka, a już oglądasz jego tyłek.

6,814

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Jak to wyłączasz?? A my?

Spoko, spoko big_smile Wyłączam, ale służbowy. Prywatny to co innego.

6,815

To gdzie się odnajdujecie ze swoim tyłkiem w/g rysunków wrzuconych przez Piegusa?

6,816 Ostatnio edytowany przez luc (2021-01-04 18:44:53)

Aż sobie wyguglałam tę Tatianę.
Wprawdzie nie mam kompletnie żadnego obeznania ze wszelkiego rodzaju coachami, psychologami, ale już po chwili ona jakoś nie wzbudza zaufania. Przede wszystkim dlatego, że gołym okiem widać operacje plastyczne/zabiegi medycyny estetycznej na twarzy. Żeby nie było wink - nie jest przeciwnikiem takich zabiegów. Jak to ma komuś pomóc w samopoczuciu, to dlaczego nie (byle nie przesadzić). Ale jeżeli psycholog zajmujący się m. in. samooceną, kochaniem siebie itp itd sam coś takiego robi, to jakby nieco traci na wiarygodności wink
Gdybym miała potrzebę kontaktu z psychologiem, to z jej usług raczej bym nie skorzystała.
Z drugiej strony, jeżeli komuś jej wywody pomagają, to w porządku. Jeśli tylko wpływa to niego w pozytywny sposób. Byle nie brać wszystkiego jako prawdy objawionej.

6,817

adela 07 napisał/a:

To gdzie się odnajdujecie ze swoim tyłkiem w/g rysunków wrzuconych przez Piegusa?

Ale tam męskich chyba nie ma.

6,818 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-04 16:31:41)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wystarczy skorygować bioderka, i myślę, że coś się znajdzie

U mnie wersja optymistyczna-petitte, a pesymistyczną chyba anorexia sad

6,819 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2021-01-04 16:35:02)

adela 07 napisał/a:

Dywagacje o własnym tyłku to już chyba zbyt wiele dla moich osobistych granic smile
Szepnę tylko po cichu: "kochane pączusie, cukiereczki, ciasteczka, dlaczego zawsze idziecie mi w brzuch, a nie w biodra?
Dała mi Bozia czym oddychać, ale na czym siedzieć - już nieszczególnie.

6,820 Ostatnio edytowany przez Misinx (2021-01-04 17:56:35)

adela 07 napisał/a:
Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Wystarczy skorygować bioderka, i myślę, że coś się znajdzie

U mnie wersja optymistyczna-petitte, a pesymistyczną chyba anorexia sad

Moim zdaniem oba warianty są dobre smile No dobra, anorexia może trochę mniej, ale bardzo łatwo ją przerobić w petitte.

6,821

Widziałam efekty zajęć p.t. "Brazylijskie pośladki",  ale nie jest to aż tak proste.
Chyba, że znasz jakiś łatwiejszy sposób (np odpowiednia dieta)

6,822

adela 07 napisał/a:

Widziałam efekty zajęć p.t. "Brazylijskie pośladki",  ale nie jest to aż tak proste.

Nie znam się na tym.
Podobno chodzenie po schodach jest dobre smile

6,823

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie znam się na tym.

Hej smile

Przysiady też są dobre, ale chyba obciążają kolana.
A nad morzem powietrze nieskazitelne, mona spacerować, niestety daleko od Krakowa, więc mało pocieszające smile

6,824 Ostatnio edytowany przez adela 07 (2021-01-04 18:20:15)

Misinx napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Nie znam się na tym.

..... na przykład po Murze Chińskim:)

Przysiady są niezłe, ja znam jeszcze tzw. "pieski". Dają w kość, ale są skuteczne.

6,825

Proszę ,proszę zguba się znalazła smile
Cześć Syl.

Posty [ 6,761 do 6,825 z 12,682 ]

Strony Poprzednia 1 103 104 105 106 107 196 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » 30latek-, czyli gra małego palucha Paslawka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024