A co zrobisz jeżeli się okaże, że wszystko co Ci mówił to ściema, bo chciał sobie pobzykac przed ślubem? Przecież nic nie wiesz o jego rodzinie, o narzeczonej. I proszę nie pisz , że wiesz. Bo znasz ich tylko ze słyszenia.
A jak narzeczona mu wybaczy, a rozmowy z rodzicami nie było. Chyba, że byłaś przy niej i masz 100 %pewności.
Świat zna nie jedna taka historię gdzie młodzi przed ślubem sobie dają wolne, a potem po ślubie koniec.
Żebyś jeszcze nie płakała. Jesteś bardzo nieodpowiedzialna, ale to chyba sama już wiesz.
A co samego zerwania. Ty tak na serio? Zerwie przy Tobie? To chyba naprawdę nie masz szacunku nawet do samej siebie.
Nie mogę gdybać, a jeśli jest i będzie tak jak piszesz mówi się trudno i idzie dalej przez życie. Ja mam 28 lat, nie 18. Mam za sobą 4 poważne związki, jak widać teraz jestem wolna, bo najzwyczajniej w świecie nie wyszło.
Nie będę siedzieć obok, ale po prostu powiedziałam mu o swoich obawach, a on powiedział, że w taki razie on nie będzie z komputerem się krył i rozmawiał sama na sam, ja mogę być w pobliżu, nie przed kamerą.