Randkowanie w czasie epidemii. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie w czasie epidemii.

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: Randkowanie w czasie epidemii.
Lucyfer666 napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

A to nie jest ogólna cecha południowców? (...)

Kobiety, wino i śpiew wink

Właśnie rozbawiła mnie wypowiedź przypisywana na portalu plotkarskim polskiemu muzykowi (odnośnie pandemii) :

"Także zdrowy rozsądek. Ja też jadę zrobić zakupy na chatę, żeby nie było, jadę kupić tylko podstawowe produkty, takie jak jajko, kapusta kiszona, wino , cebula."

big_smile

A z Włochami - nie wiem o co się tu kłócić i po sobie udowadniać ile lat mieli ci, co latali po knajpach. Pewnie naturalnym jest, że młodzi udzielają się towarzysko jednak bardziej. Istotne jest to, że najprawdopodobniej  nawyki społeczne i niestosowanie się do zaleceń spowodowały rozprzestrzenienie się epidemii do tego stopnia, że włoski system opieki zdrowotnej nie daje rady. Pacjentów, którym udzieli się pomocy się wybiera.
Biorąc pod uwagę, że nasza rodzima służba zdrowia ledwo się kula nawet bez epidemii - nie chce myśleć o tym paraliżu, jakiego można się spodziewać.

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: Randkowanie w czasie epidemii.
zwyczajny gość napisał/a:
Nathan napisał/a:
zwyczajny gość napisał/a:

Kolejna głupota. To dzieci i młodzież są odpowiedzialni za największe zagrożenie. Ze względu na swoją ruchliwość, bliski wzajemny kontakt oraz najgorsze to, to że często przechodząc chorobę bezobjawowo ZARAŻAJĄ i nikt się tego po nich nie spodziewa.

Właśnie we Włoszech młodzi ludzie randkujący, spotykający się w kawiarniach, restauracjach, kinach, koncertach ignorując zalecenia przyczynili się do epidemii.
Rozmawiałem ze znajomą z Włoch - mówiła o kompletnej beztrosce młodych ludzi i pełnych restauracjach.

Kolejne bzdury z cyklu - nie znam się ale się wypowiem.

Dla wyjaśnienia - nie winni sa młodzi, tylko ogólna mentalność Włochów.
Czyli - tradycja wieczornego biesiadowania w kawiarniach i barach, .......

No właśnie i się wypowiedział.
Starsi to chodzą do swojej knajpy na rogu i we własnym gronie.
Nie szaleją po dyskotekach, nie robią rajdów po barach, nie szukają atrakcji.

Taaa...
A świstak siedzi i zawija...

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randkowanie w czasie epidemii.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024