Szkot napisał/a:Dodam jeszcze że 3 lata temu robiłem na siłce test pt "wiek biologiczny" - jakaś taka aparatura skomplikowana. Wyszło mi 22. Koleś który obsługiwał trzy razy pytał mnie o datę urodzenia, myślał że źle rozumie co mówię albo że nie znam liczebników bo to w Szkocji było :) Mówił że to urządzenie pokazuje plus minus parę lat a czegoś takiego jeszcze nie widział. Powtórzyliśmy i wyszło tyle samo.
Zatem wydrukuję sobie oba "certyfikaty" i będę z nimi chodził na miasto!
Bez sensu... po co taka aparatura, skoro każdy wie jaki jest jego wiek biologiczny ?! Chyba żeby nabijać ego koksom. Kazali Ci za to płacić? :D
Żartuję oczywiście.
Mnie w zeszłym roku jeden random określił, że wyglądam jak "łebek". Długo rechotaliśmy z kolegami... Potem pokazałem mu dowód i przeszedł na "Ty". Ale gość był młody i z zabitej wsi dechami- mało jeszcze widział, więc się nie liczy. A potem miałem spirometrię i wyszło, że mam płuca parę lat starsze niż ja sam- od razu sie zgarbiłem zasmucony i kryzys wieku średniego gotowy... ;)
Tak, ale koniecznie przetłumacz te certyfikaty u tłumacza przysięgłego ;) Ja miałem juz zostać w UK, ale potem siup - kobita, i w try miga wylądowałem w PL.
Gracjanna, pewnie jak zwykle nie doczytałem, wybacz. Będę uważniej śledził Twoje poszukiwania rozwiązania tej zagadki.
BTW oglądałaś ten film z Bradem Pittem, w którym zamiast się starzeć to młodniał?
Ela, wyczuwam nieufność do metody badawczej. Nie walcz ze swoją "młodą duszą". Przecież wiesz, że na tym forum argument wieku nie ma znaczenia ;)
Elgebar, ja bym Ci dał więcej. Ale to się może zaraz zmienić, bo przerzucam się do Nantusia.