Hej :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 219 z 219 ]

196

Odp: Hej :)

Dobra, ale to juz przesadne robienie k**** z logiki.

197

Mordimer napisał/a:

(...) Feminizm już zrobił swoje. Przedwojenne sufrażystki i emancypatki. To jest straszne jak ludzie nie znają historii. Po prostu dramat. A wiesz, że Ci co wywoływali wojny stworzyli feminizm trzeciej fali i go finansują ? Niezła beka.(...)

Wszystko prawda, Mordimer.

A ja mam do ciebie prośbę: miej odwagę i nazwij po imieniu "tych, co wywoływali wojny, stworzyli feminizm trzeciej fali i go finansują".

198 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 17:08:16)

uzytkownik444 napisał/a:
Mordimer napisał/a:

(...) Feminizm już zrobił swoje. Przedwojenne sufrażystki i emancypatki. To jest straszne jak ludzie nie znają historii. Po prostu dramat. A wiesz, że Ci co wywoływali wojny stworzyli feminizm trzeciej fali i go finansują ? Niezła beka.(...)

Wszystko prawda, Mordimer.

A ja mam do ciebie prośbę: miej odwagę i nazwij po imieniu "tych, co wywoływali wojny, stworzyli feminizm trzeciej fali i go finansują".

Proszę bardzo. Feminizm trzeciej fali stworzyli i finansują MĘŻCZYŹNI. A dokładniej grupy masonów-marksistów przy udziale miliarderów z wallstreet i innych NGO oraz think-thanków. To konsorcjum psychopatów/socjopatów, którzy czerpią zyski z podziałów w społeczeństwie. I tak jest od czasów rewolucji francuskiej. To potężni ludzie, którzy tworzą historię manipulując masami. Najpierw napuścili Niemców na Żydów, natępnie napuścili chłopów i robotników na szlachtę i arystokrację a teraz napuszczają kobiety na mężczyzn a mężczyzn na kobiety. Już to pisałem w jednym temacie, który zamknęli wczoraj to tylko były drwiny i podśmiechujki.

Mam nadzieję, że już zaspokoiłem twoją ciekawość wink

Pozdrawiam.

199 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-16 17:42:02)

Jak widać świat stoi teoriami spiskowymi.

200

To nie są urojenia, bo sporo za tym przemawia. To sposób na zarobek jak wojny światowe, po prostu. Nie bierze się to znikąd, tak jak nagły napływ muslimow do nas itd. Tylko lepiej o tym nie myśleć, bo bywa przytłaczające.

201 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 17:58:38)

SonyXperia napisał/a:

Poczytaj sobie jak rodzina Rothschildów dorobiła się na spekulacjach giełdowych podczas wojen Napoleońskich. A w szczególności na jego upadku. Wtedy zmienisz zdanie. Dla ciebie to teoria spiskowa bo nie masz wiedzy nt. temat albo po prostu nie ogarniasz.

Wystarczy poznać historię a dokładnie historiozofię, socjocybernetykę i psychologię to wtedy wszystko sie tobie rozjaśni.
Przeczytałem wiele pozycji czołowych postępowych lewicowców : Herbert Marcuse, Altiero Spinelli, Theodor Adorno, Richard Coudenhove-Kalergii a także Karol Marks. I wiem do czego zmierza nasze społeczeństwo.

Nie wierzycie ? Proszę bardzo.
Skąd przyjechał do Rosji Lenin ?
Kto finansował III Rzeszę ?
W jakich bankach Adolf Hitler miał pożyczki ?
Kto pomagał w przerzuceniu naukowców nazistowskich do USA ?

Nie ważne kto walczy w danej wojnie. Ważne kto sprzedaje broń.

PS. Tak na marginesie. Nasza nie samica jest utrzymywana przez dziadka a reszta walczących femininstek przez NGO Sorosa. wink
Walka za nie swoje pieniądze taki jest ich wspólny mianownik.

202 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-16 18:28:31)

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Poczytaj sobie jak rodzina Rothschildów dorobiła się na spekulacjach giełdowych podczas wojen Napoleońskich. A w szczególności na jego upadku. Wtedy zmienisz zdanie. Dla ciebie to teoria spiskowa bo nie masz wiedzy nt. temat albo po prostu nie ogarniasz.

Nie mam wiedzy ani nie ogarniam. Zdecydowanie nie mam też zamiaru psuć Ci samopoczucia i dobrego zdania o samym sobie. Wpisz sobie w mój incydentalny feminizm wyrozumiałość.

Osobiście nie mam nic przeciwko temu, że istnieją na tym świecie ludzie którzy mają głowę do interesów, którzy potrafią wykorzystać współczesną im koniunkturę. Nie oni pierwsi się dorobili, nie ostatni. wink

203 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 18:36:36)

SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie mam wiedzy ani nie ogarniam. Zdecydowanie nie mam też zamiaru psuć Ci samopoczucia i dobrego zdania o samym sobie. Wpisz sobie w mój incydentalny feminizm wyrozumiałość.

Osobiście nie mam nic przeciwko temu, że istnieją na tym świecie ludzie którzy mają głowę do interesów, którzy potrafią wykorzystać współczesną im koniunkturę. Nie oni pierwsi się dorobili, nie ostatni. wink

Mam normalne zdanie o sobie. Nie wiem co sobie znowu ubzdurałaś. Już mi wczoraj dostatecznie popsułaś a ja nie chcę się już więcej z tobą kłócić.
Wczoraj pisałem tylko do nie samicy o "nich" czyli o walczących feministkach.

204 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-16 18:48:17)

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:

Mam normalne zdanie o sobie. Nie wiem co sobie znowu ubzdurałaś. Już mi wczoraj dostatecznie popsułaś a ja nie chcę się już więcej z tobą kłócić.

Kobieta, która nie ma wiedzy i która nie ogarnia w rozmowie z Tobą, jest w stanie popsuć Twoje własne zdanie o sobie? Ach, te feministki wink

205 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 18:58:29)

SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Kobieta, która nie ma wiedzy i która nie ogarnia w rozmowie z Tobą, jest w stanie popsuć Twoje własne zdanie o sobie? Ach, te feministki wink

I widzisz znowu zaczynasz. No jeśli chcesz mnie znowu wk...ić aby zamknąć kolejny temat to spoko.
Lubisz prowokować co ?

Zamiast konstruktynie odnieść się do mojego posta to znowu jest to samo.

206 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-16 19:10:16)

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:

I widzisz znowu zaczynasz. No jeśli chcesz mnie znowu wk...ić aby zamknąć kolejny temat to spoko.
Lubisz prowokować co ?

Jesli uważasz, że odnoszenie się do treści Twoich wypowiedzi w sposób krytyczny, jest prowokowaniem Ciebie...

Czyli rozumiem, na przyszłość, żeby była jasność - nie można nie zgodzić się z wypowiedzią, w której "zapowiadasz" feministkom że zostanie wyłączony im prąd, internet i dostęp do ciepłej wody lub co gorsza, jeśli męski ród się wkurzy i użyje swojej siły fizycznej, to bedzie koniec wojny płci?
Jak również należy przyjąć z należytą pokorą tekst o tym ze nie posiada się wiedzy lub że się nie ogrania?

Rozumiem także, że te zasady prowadzenie dyskusji nie dotyczą Ciebie, bo inaczej zgłaszasz posty.

O czymś jeszcze zapomniałam?

No to wyobraź sobie że koniec wojny płci będzie wtedy, kiedy Ty i Twoim męscy pobratymcy zostaniecie pozbawieni dostępu do Internetu, bo wtedy przestaniecie w nim z nudów wypisywać szowinistyczne głupoty. ;p

207 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 19:15:50)

SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Lubisz prowokować co ?

Jesli uważasz, że odnoszenie się do treści Twoich wypowiedzi w sposób krytyczny, jest prowokowaniem Ciebie...

Czyli rozumiem, na przyszłość, żeby była jasność - nie można nie zgodzić się z wypowiedzią, w której "zapowiadasz" feministkom że zostanie wyłączony im prąd, internet i dostęp do ciepłej wody lub co gorsza, jeśli męski ród się wkurzy i użyje swojej siły fizycznej, to bedzie koniec wojny płci?
Jak również należy przyjąć z należytą pokorą tekst o tym ze nie posiada się wiedzy lub że się nie ogrania?

Rozumiem także, że te zasady prowadzenie dyskusji nie dotyczą Ciebie, bo inaczej zgłaszasz posty.

LOL. A ty dalej z tym prądem. Padłem. Coś musi być na rzeczy skoro aż tak ciebie dotknęło. Reszta się śmiała i szydziła a ciebie dalej trzyma.

Krytyka a krytykanctwo to zupełnie coś innego.

A masz wiedzę nt. ludzi manipulującymi społeczeństwem czy tylko stać cię na napisanie, że to spiski ? Jak masz to spoko. Wtedy zwrócę Ci honor. Masz wiedzę
?

Koniec wojny płci nastąpi wtedy gdy takie osoby jak ty czy nie samica zaczna uzywać mózgu zgodnie z przeznaczeniem.

Aha będą pisał to co mi się podoba. Mam gdzieś polityczną i ideologiczną poprawność. Nie zamkniesz mi ust. Sorry.

208

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wystarczy poznać historię a dokładnie historiozofię, socjocybernetykę i psychologię to wtedy wszystko sie tobie rozjaśni.
Przeczytałem wiele pozycji czołowych postępowych lewicowców : Herbert Marcuse, Altiero Spinelli, Theodor Adorno, Richard Coudenhove-Kalergii a także Karol Marks. I wiem do czego zmierza nasze społeczeństwo.

Nie wierzycie ? Proszę bardzo.
Skąd przyjechał do Rosji Lenin ?
Kto finansował III Rzeszę ?
W jakich bankach Adolf Hitler miał pożyczki ?
Kto pomagał w przerzuceniu naukowców nazistowskich do USA ?

Nie ważne kto walczy w danej wojnie. Ważne kto sprzedaje broń.

Dzięki, Mordimer.

Pozdrawiam.

209 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-16 19:28:57)

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:

Lubisz prowokować co ?

LOL. A ty dalej z tym prądem. Padłem. Coś musi być na rzeczy skoro aż tak ciebie dotknęło. Reszta się śmiała i szydziła a ciebie dalej trzyma.

A masz wiedzę nt. ludzi manipulującymi społeczeństwem czy tylko stać cię na napisanie, że to spiski ? Jak masz to spoko. Wtedy zwrócę Ci honor. Masz wiedzę
?

Koniec wojny płci nastąpi wtedy gdy takie osoby jak ty czy nie samica zaczna uzywać mózgu zgodnie z przeznaczeniem.

Aha będą pisał to co mi się podoba. Mam gdzieś polityczną i ideologiczną poprawność. Nie zamkniesz mi ust. Sorry.

Prąd wymiata big_smile Nie da się ukryć big_smile  Nic tylko śmiać się używając do tego części mózgu odpowiedzialnej za rozpoznawanie niedorzeczności. I powiem Ci, że jeszcze długo mnie będzie trzymać, w szczególności tak długo, jak długo będą działać na świecie elektrownie.

Co do wiedzy nt. ludzi manipulującymi społeczeństwem w zupełności mi wystarczy, że Ty takową posiadasz, nie każdy obywatel  jest tajnym agentem i działa za kulisami życia społecznego dostępnego dla szarego pospólstwa. Więc nie, nie posiadam takiej wiedzy jakoby mnie ktoś ukierunkowywał w tą czy inną stronę co do płci odmiennej. Póki co, odnoszę wrażenie, ale jak widać chyba mylne, że sama podejmuje decyzję w kwestii tego czego oczekuje jako kobieta od mężczyzny i vice versa.

210

więc jeśli dobrze zrozumiałem, ktoś w tym temacie;) myśli, że feminizm został sfinansowany przez jakieś środowisko, któremu miałoby zależeć na skłóceniu ludzi w celu czerpania zysku z podziału w społeczeństwie. hmm i to miałyby być te same osoby, które odpowiadają też za wojny napoleońskie i drugą wojnę światową:D czyli oni musieli długo żyć i często podróżować po całym świecie!

dalszy ciąg teorii: może te same osoby, które mają już ponad 200 lat, teraz finansują NASA a kulisty kształt Ziemi to kolejne ich kłamstwo, stworzone po to żeby ludzie nie zbliżali się do krawędzi płaskiej Ziemi, którą jest wielka ściana lodu w okolicach Antarktydy. Jak już rozmawiamy o fantastyce hmm naukowej, to może zapytam o odniesienie się do tego;) a to nie szczyt możliwości teorii z internetu

Treści publikowane przez Nie_samicę mogą bywać kontrowersyjne, ale dyskusja jest możliwa, co widzieliśmy wczoraj i nawet wiele użytkowniczek nie zgadzało się z pewnymi fragmentami. Jednakże nadal trudno to porównywać z tym co widzimy w odpowiedzi, czyli np. strony internetowe których skróty wcześniej tu padały, albo wspominane przez kogoś stwierdzenia dotyczące odłączania mediów - prądu, wody, oraz stosowania przemocy fizycznej (tego typu działania stanowiły jeden z wątków spraw karnych m.in. dotyczących działań tzw. czyścicieli kamienic)

211 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 19:41:44)

SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

?

Prąd wymiata big_smile Nie da się ukryć big_smile  Nic tylko śmiać się używając do tego części mózgu odpowiedzialnej za rozpoznawanie niedorzeczności. I powiem Ci, że jeszcze długo mnie będzie trzymać, w szczególności tak długo, jak długo będą działać na świecie elektrownie.

Co do wiedzy nt. ludzi manipulującymi społeczeństwem w zupełności mi wystarczy, że Ty takową posiadasz, nie każdy obywatel się jest tajnym agentem i działa za kulisami życia społecznego dostępnego dla szarego pospólstwa. Więc nie, nie posiadam takiej wiedzy jakoby mnie ktoś ukierunkowywał w tą czy inną stronę w co do płci odmiennej. Póki co, odnoszę wrażenie, ale jak widać chyba mylne, że sama podejmuje decyzję w kwestii tego czego oczekuje jako kobieta od mężczyzny i vice versa.

Ty lepiej popatrz co wypisuje wasza "siostra" nie samica. Tam to dopiero jest hardkor. Ja przy niej to mały pikuś.
No to niech cię trzyma skoro nie znasz się na żartach. Czarny humor to moja specjalność. A jak chesz to mogę coś jeszcze odpalić. Chcesz ?
Przynajmniej nie będzie tu takiej nudy.

Nie jestem tajnym agentem. To nie jest żadna wiedza tajemna. Tak sama podejmujesz decyzje ale nie chodzi o twoją osobę tylko o masy. A spoleczeństwo rządzi się innymi prawami niż jednostka. Interesuje mnie społeczeńswo a nie poszczególne jednoski.

nudny.trudny ty jesteś tak do bólu poprawny politycznie, że mam wrażenie, że jesteś kobietą. Nie muszą długo żyć. Wystarczy, że przekazują sobie z pokolenia na pokolenie wytyczne. Poczytaj sobie o najbogatszych rodach jak Rockefeller. I daruj sobie NASA, płaską ziemię bo to zawsze jest ten sam argument.

Pisałem nudziarzu o socjocybernetyce i marksizmie kulturowym ale widzę, że nie rozumiesz.

212

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:

?

Co do wiedzy nt. ludzi manipulującymi społeczeństwem w zupełności mi wystarczy, że Ty takową posiadasz, nie każdy obywatel się jest tajnym agentem i działa za kulisami życia społecznego dostępnego dla szarego pospólstwa. Więc nie, nie posiadam takiej wiedzy jakoby mnie ktoś ukierunkowywał w tą czy inną stronę w co do płci odmiennej. Póki co, odnoszę wrażenie, ale jak widać chyba mylne, że sama podejmuje decyzję w kwestii tego czego oczekuje jako kobieta od mężczyzny i vice versa.

Tak sama podejmujesz decyzje ale nie chodzi o twoją osobę tylko o masy. A spoleczeństwo rządzi się innymi prawami niż jednostka. Interesuje mnie społeczeńswo a nie poszczególne jednoski.

Społeczeństwo to jednostki. Społeczeństwa są takie, jakie są jednostki. Za masami kryją się właśnie jednostki. A więc co kształtuje Twoim zdaniem poszczególne jednostki kobiece, i to na taką skalę, że możemy mówić o społeczeństwie feministycznym?

213 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-16 19:47:58)

SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak sama podejmujesz decyzje ale nie chodzi o twoją osobę tylko o masy. A spoleczeństwo rządzi się innymi prawami niż jednostka. Interesuje mnie społeczeńswo a nie poszczególne jednoski.

Społeczeństwo to jednostki. Społeczeństwa są takie, jakie są jednostki. Za masami kryją się właśnie jednostki. A więc co kształtuje Twoim zdaniem poszczególne jednostki kobiece, i to na taką skalę, że możemy mówić o społeczeństwie feministycznym?

Masy są głupie a jednostka znika w odmętach tej głupoty. Człowiek w takiej zbiorowości nic nie znaczy i zostanie sprowadzony na poziom społeczeństwa. To jednostki popychały ten świat do przodu. Większość jest głupia ale w jednej masie. Inna jest mentalność danej jednostki gdy musi sama podjąć decyzję a inna gdy musi się podporządkować jakieś grupie.

Polityk może być prywatnie w porządku ale w grupie czyli w partii politycznej jakby jego inteligencja i mądrość ulatuje.

Kobiety są kształtowane przez media, lewicowe uniwersytety, prawo stojące po ich stronie. W szczególności widać to podczas spraw rozwodowych.

214

Jaki jest sens dyskusji z botami?

215

uzytkownik444 napisał/a:

Jaki jest sens dyskusji z botami?

Co masz na myśli ? Jakie boty ?

216

Mordimer, z całym szacunekiem, w wielu wątakch wypowiadasz się mądrze i z sensem, ale tutaj przekręcasz argumenty na prawo i lewo, jak CI się podoba, bez spójności. Raz zarzucasz dziewczynie, żeby nie przypisywała sobie zasług sufrażystek, bo z nimi nie działała, a zaraz sam sobie przypisujesz zasługi innych mężcznyzn ("to my budowaliśmy..."), zaraz mówisz że jednostka ginie w tłumie (jednostka dowolnej płci), ale to kobiety są kształtowane przez media (jakby mężcznyźni nie byli)?
To samo w kwestii zasług dla świata, ktoś wspomniał o Curie, to się oburzyłeś, że jedną kobietą wycieramy sobie twarz, a przecież były i SĄ ich setki, tylko mężczyźni przypisywali sobie ich zasługi. Zresztą, wyrzucanie kobietom, że nie przyczyniły się w przeszłości do rozwoju technologii jest jak wyrzucanie Afroamerykanom, że nie przyczynili się do rozwoju technologii kiedy istniało niewolnictwo. Jak nie masz wstępu na uniwersytety, do książek, nauczycieli, to jak masz cokolwiek osiągnąć w świecie nauki?

Apeluję do wszystkich o podniesienie poziomu dyskusji, mniej obrażania a więcej konkretów.

217 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-17 01:18:03)

Mordimer napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mordimer napisał/a:

Masy są głupie a jednostka znika w odmętach tej głupoty. Człowiek w takiej zbiorowości nic nie znaczy i zostanie sprowadzony na poziom społeczeństwa. To jednostki popychały ten świat do przodu. Większość jest głupia ale w jednej masie. Inna jest mentalność danej jednostki gdy musi sama podjąć decyzję a inna gdy musi się podporządkować jakieś grupie.

Polityk może być prywatnie w porządku ale w grupie czyli w partii politycznej jakby jego inteligencja i mądrość ulatuje.

Kobiety są kształtowane przez media, lewicowe uniwersytety, prawo stojące po ich stronie. W szczególności widać to podczas spraw rozwodowych.

Czyli uważasz że każda kobieta jest kształtowana przez te wszystkie czynniki  w równym stopniu?
Przecież to jest z gruntu fałszywe założenie.
Nie każda kobieta poddawana jest oddziaływaniu tych samych czynników, nie każda jest podatna w ten sam sposób. Na kształtowanie się postawy wpływa wiele zróżnicowanych czynników, i nie są to tylko czynniki zewnętrzne.

218 Ostatnio edytowany przez Mordimer (2019-03-17 09:41:15)

Maria Curie Skłodowska z całym.szacunkiem do niej ale to nie jest akurat dobry przykład.
To już Lady Ada Lovelace wniosła więcej w rozwój technologiczny. Zresztą ona była ewenementem. I zrobiła to sama bez pomocy mężczyzny. Maria Curie Skłodowska to taki sztandarowy symbol pierwszej fali feminizmu.

Pisałem czym się zajmuję i co wnoszę do społeczeństwa. No ale wy wolicie czytać to co wam się podoba aby we mnie uderzyć. Dlatego w przeciwieństwie do [treść obraźliwa, naruszająca regulamin], mam prawo pisać, że zbudowaliśmy.
Ja coś robię a ona co robi ?

Fakt jest taki, że natura przydzieliła inne role płciom. Mężczyźni mają budować cywilizację i zdobywać nowe horyzonty a kobiety mają za zadanie opiekować się społeczeństwem. Co nie oznacza, że kobiety nie mają predyspozycji do nauki. Mają jak najbardziej. W szczególności do nauk biologicznych i chemicznych. Tak jak mężczyźni do matematyki i fizyki. I żadne chore brednie nie samicy tego nie zaprzeczą. Ale możemy porównywać nawet ilość patentów wśród pojedynczych naukowców. To tutaj z całym.szacunkiem ale mężczyźni miażdżą kobiety. Nie mówię tutaj o Tesli czy naszym Prószyńskim.

Aha i będę pierwszym tutaj mężczyzną, który będzie propagował kobiety nauki i techniki. Doceniam wkład kobiet w szczególności Lady Ada Lovelace, Prof. Semioniow, żona Alberta Einsteina,  Rosalind Franklin, Hypatia,

Z tym wstępem na uczelnię i szkoły to też jest inaczej niż dzisiaj się to przestawia. Tak samo jak z tym kłamstwem, że niby kiedyś kobiety nie pracowały zarobkowo tylko siedziały jak te kury w domach. Historia została zniekształcona.

I bardzo.sie cieszę, że w końcu to ruszyło ponieważ kobiety mogą podejść do danego problemu trochę z innej perspektywy niż mężczyźni. A ujęcie holistyczne się przydaje.

Owszem wszyscy jesteśmy programowani przez media czy system ale tutaj była mowa o kobietach. Niestety ale to kobiety są bardziej podatne na manipulacje, sugestie czy modę od mężczyzn. Większość reklam skierowana jest do kobiet. Są badania naukowe na ten temat. Dlatego ceny analogicznych produktów kobiecych są wyższe niż te męskie bo kobiety i tak kupią. I tak się zarabia podwójne na kobietach.

Co wcale nie oznacza, że akurat wszystkie są jak te lemingi.

Nie pisałem o wszystkich ale o większości. Uniwersalna zasada Pareta ma swoje zastosowanie. W szczególności gdy obserwujemy społeczeństwo jako masy.

Ps. Nie wiedziałem, że pisanie o pasożytowaniu na starszym dziadku jest treścią obraźliwą.

219

Mam wrażenie że czasem jak ten kowboj, taki redneck:

Wchodzi kowboj do baru i zastaje tam piękną kobietę.
- Cześć! Kim jesteś? - pyta kowboj.
- Jestem lesbijką - odpowiada kobieta.
- Eeeeee... To znaczy?
- Jak się budzę, myślę o seksie z kobietą. Jak jem śniadanie, myślę o seksie z kobietą. Jak idę do pracy, myślę o seksie z kobietą. Jak jem obiad, myślę o seksie z kobietą.
Jak wracam do domu, myślę o seksie z kobietą. Jak zasypiam, myślę o seksie z kobietą. A ty kim jesteś?
- Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem. Teraz wiem, że jestem lesbijką!

Posty [ 196 do 219 z 219 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024