wiadomości na portalach randkowych - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 781 do 845 z 4,192 ]

781 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 16:55:17)

Odp: wiadomości na portalach randkowych
Burzowy napisał/a:

Z tym, że to działa jak gdyby w obie strony Magdaleno :-). Ty bez powodu się z nim nie zadajesz i nie idziesz na taką imprezę, jest masa osób, którym byś odmówiła mimo tego, że żywisz do nich sympatię. Jak jesteś zajęta, to skupiasz się raczej na partnerze. Jak jesteś wolna, to nagle robisz się otwarta na kontakty z płcią przeciwną bardziej. Jak sądzisz, dlaczego? Ano właśnie big_smile. Do tego sama domyślasz się jego zamiarów, a mimo to nie rezygnujesz. Ja gdybym nie miał jakichś wyobrażeń i nadziei, to bym po prostu nie poszedł z koleżanką na takie wesele.

Ale Ty to Ty, a ja to ja.
Pójdę na to wesele z innymi wyobrażeniami niż się Tobie wydaje, bo z nadzieja na dobrą zabawę w miłym towarzystwie. A oprócz tego ze świadomością, że wyświadczam koledze przysługę, bo to nie jest najlepsza opcja, żeby iść samemu. Sam chyba wiesz, co mam na myśli.
Inna sprawa, że gdybym była aktualnie w związku to pewnie odmówiłabym z uwagi na lojalność wobec partnera i chyba także z obawy, że mógłby mieć wątpliwości podobne do Waszych, których wolałabym mu oszczędzić.

Zobacz podobne tematy :

782

Ja z bycia singlem wyciągam jeden wniosek, z jakiegoś powodu nie miałem mentalnego oporu przed spotykaniem (jeśli kobieta chce to sypianiem) z kilkoma jednocześnie. Nikomu nic nie obiecujemy więc luz. Choć mając parę takich koleżanek w końcu i tak związałem się z inną. I w momencie w którym "ta" inna mnie oczarowała odstawiłem całą resztę. Takie działanie z tego co widzę jest bardzo kobiece, zawsze mam drzewko na którym wiszę... pojawia się TEN osobnik zawisam tylko na nim... (zwykle, choć nie zawsze).

783 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 16:54:40)

john.doe80 napisał/a:

Ja z bycia singlem wyciągam jeden wniosek, z jakiegoś powodu nie miałem mentalnego oporu przed spotykaniem (jeśli kobieta chce to sypianiem) z kilkoma jednocześnie. Nikomu nic nie obiecujemy więc luz. Choć mając parę takich koleżanek w końcu i tak związałem się z inną. I w momencie w którym "ta" inna mnie oczarowała odstawiłem całą resztę. Takie działanie z tego co widzę jest bardzo kobiece, zawsze mam drzewko na którym wiszę... pojawia się TEN osobnik zawisam tylko na nim... (zwykle, choć nie zawsze).

Rozumiem takie zachowanie na poziomie ewolucyjnym jako naturalną selekcję, czyli niech wygra najlepsza. Ale to pokazuje przedmiotowe traktowanie drugiego człowieka, które mi byłoby trudno zaakceptować u partnera. Wręcz wydaje mi się to niemoźliwe. Nie opowiadaj o tym potencjalnym partnerkom na życie, tak na wszelki wypadek ;-)

784

MagdaLena1111 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Rozumiem takie zachowanie na poziomie ewolucyjnym jako naturalną selekcję, czyli niech wygra najlepsza. Ale to pokazuje przedmiotowe traktowanie drugiego człowieka, które mi byłoby trudno zaakceptować u partnera. Wręcz wydaje mi się to niemoźliwe. Nie opowiadaj o tym potencjalnym partnerkom na życie, tak na wszelki wypadek ;-)

Miałem wtedy ze 26 lat.

785

MagdaLena1111 napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Nie opowiadaj, bo jak one zaczną opowiadać... big_smile

26 lat, ja w tym wieku dochodzę do wniosku, że właśnie tak należy robić smile.

MagdaLena1111 napisał/a:

Ale Ty to Ty, a ja to ja.

No niech Ci będzie, nie mam jak tego podważyć big_smile

Pójdę na to wesele z innymi wyobrażeniami niż się Tobie wydaje, bo z nadzieja na dobrą zabawę w miłym towarzystwie. A oprócz tego ze świadomością, że wyświadczam koledze przysługę, bo to nie jest najlepsza opcja, żeby iść samemu.

Tja... to na poziomie świadomym. A co nami kieruje, że chcemy w takiej sytuacji komuś przysługę wyświadczyć? wink))

Sam chyba wiesz, co mam na myśli.

Wiem, aczkolwiek nigdy nie rozumiem tego u facetów. Ja nawet będąc w związku bywałem sam na weselach. Teraz też szykuje się takie, z którego się nie wywinę (ehh) i mam zamiar pójść bez koleżanek.

Inna sprawa, że gdybym była aktualnie w związku to pewnie odmówiłabym z uwagi na lojalność wobec partnera i chyba także z obawy, że mógłby mieć wątpliwości podobne do Waszych, których wolałabym mu oszczędzić.

I to raczej jest dobre podejście, bo dzisiaj dominuje "no, ale przecież to tylko kolega, nikogo nie zdradzam więc jak mnie kocha to nie może mi zabronić takich wyjść". A ja mówię, że jak kochasz to sama sobie zabronisz tongue.

786

Sam nie wiem co jest tajemnicą szczęścia bo niby wszystko robię dobrze... mam wszystko i nie mam nic... i za każdym razem czuję taką nie sprawiedliwość: Brzydka Ona Brzydki on a taka piękna miłość... tak jakby ludzie którzy są trochę powyżej przeciętnej nie mieli prawa na szczęśliwe życie. Nie marudzę tu na swoja sytuację, nie mam suki obok siebie która mnie szantażuje / nastawia dzieci przeciwko mnie, a mam kumpli którzy żalą mi się jakimi sukami potrafią być kobiety które kiedyś kochali.

787 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 19:02:53)

Burzowy napisał/a:

Pójdę na to wesele z innymi wyobrażeniami niż się Tobie wydaje, bo z nadzieja na dobrą zabawę w miłym towarzystwie. A oprócz tego ze świadomością, że wyświadczam koledze przysługę, bo to nie jest najlepsza opcja, żeby iść samemu.

Tja... to na poziomie świadomym. A co nami kieruje, że chcemy w takiej sytuacji komuś przysługę wyświadczyć? wink))

Jakby Cię wychowywali na grzeczną dziewczynkę to też miałbyś problem, żeby odmówić komuś, kogo lubisz i nie ma większych wskazań do odmowy.

Wiem, aczkolwiek nigdy nie rozumiem tego u facetów. Ja nawet będąc w związku bywałem sam na weselach. Teraz też szykuje się takie, z którego się nie wywinę (ehh) i mam zamiar pójść bez koleżanek.

Burzowy, nie każdy ma taką silną psyche jak Ty ;-)

john.doe80 napisał/a:

Sam nie wiem co jest tajemnicą szczęścia bo niby wszystko robię dobrze... mam wszystko i nie mam nic... i za każdym razem czuję taką nie sprawiedliwość: Brzydka Ona Brzydki on a taka piękna miłość... tak jakby ludzie którzy są trochę powyżej przeciętnej nie mieli prawa na szczęśliwe życie. Nie marudzę tu na swoja sytuację, nie mam suki obok siebie która mnie szantażuje / nastawia dzieci przeciwko mnie, a mam kumpli którzy żalą mi się jakimi sukami potrafią być kobiety które kiedyś kochali.

Odnośnie ostatniego zdania z Twojego posta, to mi się skojarzyła pewna sytuacja, jak całkiem niedawno miałam okazję jeść obiad z 3 kobietami 40+, wszystkie po rozwodzie z dorosłymi lub prawie dorosłymi dziećmi, które strasznie nadawały na swoich Ex a każdy z tych ex właśnie doczekał się albo oczekuje dziecka z nową partnerką gdzieś w moim wieku. Nasłuchałam się :-D
To jakiś nowy trend?

788

O, aleście naklikali, a więc po kolei:

anderstud napisał/a:

No ale ta koleżanka stała obok podczas tej rozmowy czy jak to wyglądało, bo ja nie wiem czy to było na zasadzie

- O cześć Ross, poznaj Agnieszkę, pieprzymy się i razem pomieszkujemy, ale to tylko koleżanka

czy może tej laski przy tym nie było i padła kwestia

- Ty, a ta Agnieszka co się z nią bujasz, to co to w ogóle kto to jest?
- A wiesz, taka tam... koleżanka
- Mhm, koleżanka...
- No.

To było coś na podobieństwo wersji number dwa, oczywiście nie zatrzymałam się na wersji, że to tylko koleżanka, ale pocisnęłam dalej,
jaka to dokładnie koleżanka. Odpowiedz była, że kiedyś się spotykali, potem zerwali a teraz to trudno powiedzieć co to jest. A ze nie lubię niejasnych sytuacji
to cisnęłam dalej, co on dalej zamierza, a On na to, ze jeszcze sam nie wie.
Potem pomyślałam, że poobserwuję, bo może to taki powrót na chwilę, a i tak nic z tego nie będzie. W międzyczasie, nasza znajomość (gdybym nie wiedziała, ze
oni się spotykają), dałabym głowę, że idzie do przodu (teraz bym tu nie pisała, bo bez głowy trudno wink), ale, ze wiedziałam, to byłam ostrożna. I w zasadzie na tym stanęło
dalej się spotykali, a ja już nie pytałam, bo to było dla mnie jasne, że wrócili do siebie i mnie nic do tego.
Ale mam pytanie: po kiego grzyba zawracał mi w takim razie głowę?

Burzowy napisał/a:

No dobra, ale facetów bujających się wszędzie z koleżankami aż tak wielu nie ma, także można ich z góry odrzucać i skupiać się na tych poruszających się solo.

Jak takiego znajdę i będzie wzajemność, wtedy problemu rozwiąże się sam. Póki co jak już kogoś poznam, to oczywiście zajęty (na forum już tu nawet nie piszę, bo tamte znajomości dosyć szybko wyszło, że panowie albo już są zaobrączkowani albo tkwią w nieformalnych związkach).

dorias napisał/a:

Myślę że Rossanka mysli że jak facet się spotyka z jakaś kobieta na kawę czy idzie do kina to że odrazu mysli że oni kręcą że sobą A w rzeczywistości każdy ma jakieś znajome bliższe lub dalsze z którymi częściej lub rzadziej wychodzi na miasto.

Oczekiwanie że zerwie się kontakt z taka znajoma jedt trochę nie na miejscu wg mnie A już napewno na poczatku znajomości.
Co najwyżej ograniczy kontakt aby więcej czasu spędzać z tą która mu się podoba.

Kawa i kino to nic. Chyba, że ktoś regularnie nocuje u kogoś. Można wtedy oczywiście również pić kawę i oglądać TV ;;)
Hm, ja niczego nie oczekuję, tylko zrobiłam się z deka zdezorientowana.

niepodobna napisał/a:

Powiedzmy sobie prawdę - mężczyźni bardzo rzadko szukają koleżanek i utrzymują czysto koleżeńskie relacje z kobietami. Pewnie, że zdarzają się i koleżeństwa, i przyjaźnie damsko-męskie, które nie zmierzają do związku ani do łóżka, nie ma w nich takich podtekstów, jednak nie jest to typowe.
.

Też nie wierzę w czyste koleżeństwo damsko męskie. Mam wielu znajomych ale nie żadnego kolegi w otoczeniu. A na kawę i plotki, to ja mogę iść z koleżanką. Albo do kina.

MagdaLena1111 napisał/a:
niepodobna napisał/a:

Dla własnego dobra więc lepiej być podejrzliwą. Nie mówię, żeby od razu przekreślać taką znajomość. Ale nie brać za dobrą monetę każdego zapewnienia, że to TYLKO koleżanka, poczekać, popatrzeć, nie od razu się w to rzucać.

To bardzo dobra rada.
Z tym tylko, żeby odróźnić podejrzliwość i ostrożność od automatycznego zwrotu na pięcie, gdy w pobliżu jest bliżej nieokreślona koleżanka.

I zwrot na pięcie, jak już mówiłam, został wykonany. Nie piszę się jakby co na koło zapasowe.

789 Ostatnio edytowany przez john.doe80 (2019-03-11 18:57:38)

A istnieje portal dla ludzi którzy chcą poznać kogoś na poziomie, zarówno intelektualnym jak i wizualnym? Gdzie głównym zadaniem nie jest pukanie ?

Zauważyłem u siebie, że tak jak tutaj będąc anonimowy mogę być sobą... Gdyby za mną stało to wszystko co w większości "napieprzyłem" przez 40 lat zachowywał bym się i mówił co innego... starał bym się by "wizja" nadążyła za moim ego... coś w s tylu wsiadam do sportowego auta i śmigam jak debil - dziwne to jest ale prawda jest tak że w zależności którym autem jadę to zmienia się mój styl jazdy...

Po co używać inteligencji, jeśli "moje Ego" ogarnia to co na około mnie. Tak jak wam kiedyś pisałem o speed dating ... robiąc z siebie idiotę i tak miałem prawie 100 % skuteczności...  to strasznie rozleniwia... dla kobiet niedbających o siebie (która btw dla mnie nie istnieją - no bo jak mają jeśli naturalnie moje oko wybiera te "ciekawe")  też nie istnieję no bo po co się starać jak i tak na nie nie zwracam uwagi. Patowa sytuacja...

790 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-03-11 19:05:16)

Magdalena- łapanie "chłopa" na dziecko, to trend stary jak świat.. smile żadna nowość- bo wątpię, by byli to bezdzietni Panowie w tym wieku, co akurat dzieci chcą, jak John.
Rossanka, współczuję doświadczeń- jednak mimo wszystko odpuściłabym sobie jakieś rozważania co ktoś z kimś i zawsze skupianie się tylko na relacji z danym mężczyzną- jak będzie tu żle, to wtedy szukać przyczyn. To tak w ramach zagospodarowania zasobów energetycznych. smile

791 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 19:11:24)

Ela210 napisał/a:

Magdalena- łapanie "chłopa" na dziecko, to trend stary jak świat.. smile żadna nowość- bo wątpię, by byli to bezdzietni Panowie w tym wieku, co akurat dzieci chcą, jak John.

Cóż, to Twoje skojarzenie, bo wspomniane kobiety tak tego nie przedstawiały, ale bardziej doświadczona jesteś i pewnie wiesz, co mówisz :-P
Tam bardziej chodziło o zawiść i złość, że faceci po 40-tce właściwie mogą zacząć od początku - nowa partnerka, nowe dzieci, a kobiety mają gorzej.

792 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-03-11 19:20:21)

MagdaLena1111 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Cóż, to Twoje skojarzenie, bo wspomniane kobiety tak tego nie przedstawiały, ale bardziej doświadczona jesteś i pewnie wiesz, co mówisz :-P
Tam bardziej chodziło o zawiść i złość, że faceci po 40-tle właściwie mogą zacząć od początku - nowa partnerka, nowe dzieci, a kobiety mają gorzej.

To współczuję towarzystwa osób karmiących się złością i nienawiścią.. Przyznam, że jej nie czuję. Smutku trochę  i tyle.
Takie moje doświadczenia.
Nie potrzebuję wchodzić na nowo w pampersy- chociaż teoretycznie bym mogła- mam 2 dzieci urodzonych w młodości i czas dla siebie-
To też nowy początek. A mąż- cóż może gdyby zrobił sobie dziecko byłby dziś szczęśliwy? wink
Tylko że akurat jego nie pociągały małolaty, co się obok kręciły- a dojrzałe kobiety- takie dziwactwo smile
Nie mam patentu na prawdę w tym zakresie, może w Twoim środowisku to trend- odmładzający? Czas pokaże .

793

MagdaLena1111 napisał/a:

Burzowy, nie każdy ma taką silną psyche jak Ty ;-)

"Zajebiście silną"

Odnośnie ostatniego zdania z Twojego posta, to mi się skojarzyła pewna sytuacja, jak całkiem niedawno miałam okazję jeść obiad z 3 kobietami 40+, wszystkie po rozwodzie z dorosłymi lub prawie dorosłymi dziećmi, które strasznie nadawały na swoich Ex a każdy z tych ex właśnie doczekał się albo oczekuje dziecka z nową partnerką gdzieś w moim wieku. Nasłuchałam się :-D
To jakiś nowy trend?

Przejedź się do UK, my wszystko stamtąd zgapiamy. Ja tam mieszkałem i mogłem zostać, ale jak zobaczyłem te kobiety ich, to zacząłem uciekać. Laski w moim wieku, 2 dzieci i każde z innym ojcem. 13 latki brzuchate z Arabami itd. U nas też to będzie, ale z małym opóźnieniem. Zresztą jak widać już się zaczyna.

john.doe80 napisał/a:

A istnieje portal dla ludzi którzy chcą poznać kogoś na poziomie, zarówno intelektualnym jak i wizualnym? Gdzie głównym zadaniem nie jest pukanie ?

Jest, wlazłem tam tylko sprawdzić. Tylu... pięknych inaczej kobiet w życiu nie widziałem. Dosłownie jedna po drugiej 1/10. Więc jednak względy wizualne odpadają. A jakie są te dziewczyny to nie sprawdzałem, chociaż mogą nie mieć wyjścia jak być ok.

MagdaLena1111 napisał/a:

Tam bardziej chodziło o zawiść i złość, że faceci po 40-tce właściwie mogą zacząć od początku - nowa partnerka, nowe dzieci, a kobiety mają gorzej.

Nie widzę tu żadnej przewagi mężczyzn nad kobietami, prędzej odwrotnie.

794

Ja się bujam wszędzie z koleżankami a mam ich sporo. Jak kobieta nie rozumie, że to tylko koleżanka i mi wierci dziurę w brzuchu to out i następna. Jedną już taką zazdrośnice miałem, więcej nie chce smile

795 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 19:45:49)

Ela210 napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Tam bardziej chodziło o zawiść i złość, że faceci po 40-tle właściwie mogą zacząć od początku - nowa partnerka, nowe dzieci, a kobiety mają gorzej.

To współczuję towarzystwa osób karmiących się złością i nienawiścią.. Przyznam, że jej nie czuję. Smutku trochę  i tyle.
Takie moje doświadczenia.
Nie potrzebuję wchodzić na nowo w pampersy- chociaż teoretycznie bym mogła- mam 2 dzieci urodzonych w młodości i czas dla siebie-
To też nowy początek. A mąż- cóż może gdyby zrobił sobie dziecko byłby dziś szczęśliwy? wink
Tylko że akurat jego nie pociągały małolaty, co się obok kręciły- a dojrzałe kobiety- takie dziwactwo smile
Nie mam patentu na prawdę w tym zakresie, może w Twoim środowisku to trend- odmładzający? Czas pokaże .

Bez przesady. To nie moje stałe towarzystwo i to w zasadzie całkiem interesujące babki są. Teoretycznie spełnione, z osiągnięciami, zadbane, rozwijają się - kolejne studia, bo to znajomość z uczelni.
Ale żal też był w ich słowach.

Burzowy napisał/a:

Nie widzę tu żadnej przewagi mężczyzn nad kobietami, prędzej odwrotnie.

Mógłbyś z nimi pogadać i im to wytłumaczyć, bo moje próby odwrócenia sytuacji na ich korzyść spotkały się z wyrazami politowania.

796

Ja mam 34 i właśnie podrywam 25 latkę big_smile Jej się podoba mój wiek bo jestem ogarnięty, mi jej wiek też się podoba bo młoda wink Dziewczyn dużo ale wariatów takich jak ja nie ma wcale big_smile Żyć nie umierać big_smile

797

rossanka napisał/a:

No wiesz, w tego typu układach akcja rozwija się dynamicznie, dziś jest tak, jutro już całkiem inaczej, może no nie wiem...
może miał względem Ciebie jakieś zamiary, ale tamta miała znaczącą przewagę już na starcie i raczej musiało się tak skończyć.
Do tej chwili nie wiedziałem, że "koleżanka" to jego jakaś eks, ale teraz wszystko jest jasne, że to jednak nie była tylko koleżanka.

798

rossanka napisał/a:

Zwiększał swoje prawdopodobieństwo.

799

anderstud napisał/a:
rossanka napisał/a:

No wiesz, w tego typu układach akcja rozwija się dynamicznie, dziś jest tak, jutro już całkiem inaczej, może no nie wiem...
może miał względem Ciebie jakieś zamiary, ale tamta miała znaczącą przewagę już na starcie i raczej musiało się tak skończyć.
Do tej chwili nie wiedziałem, że "koleżanka" to jego jakaś eks, ale teraz wszystko jest jasne, że to jednak nie była tylko koleżanka.

No widzisz, a mnie została przedstawiana jako koleżanka i to parę razy.

800

anderstud napisał/a:

I to właściwie wyczerpuje temat.
Nie chodzi o żadną przewagę, niezdecydowanie, dynamikę zdarzeń, ale o to, że zwykłym kłamstwem było twierdzenie, że „koleżanka” to tylko koleżanka.

801

Burzowy napisał/a:

Jest, wlazłem tam tylko sprawdzić. Tylu... pięknych inaczej kobiet w życiu nie widziałem. Dosłownie jedna po drugiej 1/10. Więc jednak względy wizualne odpadają. A jakie są te dziewczyny to nie sprawdzałem, chociaż mogą nie mieć wyjścia jak być ok.

Kiepski wizualnie chłop ma przekichane, a kobieta jeszcze gorzej... szkoda gadać...

802 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-11 19:56:19)

MagdaLena1111 napisał/a:

Mógłbyś z nimi pogadać i im to wytłumaczyć, bo moje próby odwrócenia sytuacji na ich korzyść spotkały się z wyrazami politowania.

Nie sądzę by to było możliwe, bo pewnie zawsze będą narzekać dopóki super szczęście na nie samo nie spadnie. Poza tym usłyszałbym, że jestem młodszy, więc co ja tam wiem. A założę się, że wiem o wiele więcej od nich smile.

Nie chodzi o żadną przewagę, niezdecydowanie, dynamikę zdarzeń, ale o to, że zwykłym kłamstwem było twierdzenie, że „koleżanka” to tylko koleżanka.

To koleżanka w stylu "jak będziesz od niej dużo lepsza, to zostanie moją koleżanką".

assassin napisał/a:

Kiepski wizualnie chłop ma przekichane, a kobieta jeszcze gorzej... szkoda gadać...

Wątpię, raczej 2/10 kobieta, która w miarę o siebie dba i tak może liczyć na dziesiątki adoratorów. A że one nawet tego 2 często nie chciały sięgnąć... Kiepski chłop nawet seks ofert nie dostanie wink.

803

Burzowy napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

A istnieje portal dla ludzi którzy chcą poznać kogoś na poziomie, zarówno intelektualnym jak i wizualnym? Gdzie głównym zadaniem nie jest pukanie ?

.

Co to za portal i jak się wygląda aby mieć 1/10 ???

804

Mogę Ci na mailu pokazać. Czuję wstyd na wspomnienie o tym portalu, więc zachowam to dla siebie big_smile.

805 Ostatnio edytowany przez assassin (2019-03-11 20:01:26)

Burzowy napisał/a:
assassin napisał/a:

Wątpię, raczej 2/10 kobieta, która w miarę o siebie dba i tak może liczyć na dziesiątki adoratorów. A że one nawet tego 2 często nie chciały sięgnąć... Kiepski chłop nawet seks ofert nie dostanie wink.

Będę się upierał, że kobitki mają gorzej. Chłop bzykanie może sobie kupić na godziny.

806

assassin napisał/a:
Burzowy napisał/a:
assassin napisał/a:

Będę się upierał, że kobitki mają gorzej. Chłop bzykanie może sobie kupić na godziny.

hmm.. big_smile a kobiecie kto zabroni ? smile

807

To załóż sobie tindera z fotką brzydkiej kobiety. Moja koleżanka po kilkunastu dziennie napaleńców tam miała. A okropna naprawdę niespotykanie. I płacić nie musi, ba nawet pewnie dostałaby parę atrakcji za darmo.

808

Burzowy napisał/a:

Mogę Ci na mailu pokazać. Czuję wstyd na wspomnienie o tym portalu, więc zachowam to dla siebie big_smile.

Pochwal się, Sympatia, My Dwoje, Tinder... smile
Może zdjęcia kiepskie były, nie ten kąt nie to ujęcie...

assassin napisał/a:
Burzowy napisał/a:
assassin napisał/a:

Może któryś będzie cierpiał na brak funduszy, to i 1/10 starczy. Mężczyznom do (semego)seksu niewiele potrzeba z tego co obserwuję.

809 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-03-11 20:17:15)

Burzowy napisał/a:

To załóż sobie tindera z fotką brzydkiej kobiety. Moja koleżanka po kilkunastu dziennie napaleńców tam miała. A okropna naprawdę niespotykanie. I płacić nie musi, ba nawet pewnie dostałaby parę atrakcji za darmo.

Mimo wszystko myślę, że nie oddaje to sytuacji w realu do końca, bo:
jak kiedyś Znerx pisał- są spamerzy- co wybiorą/ czy napiszą do każdej kobiety- tak na wszelki wypadek.
I oni robią ten sztuczny tłok- winy kobiet w tym nie ma smile

810

No spamerzy, ale propozycje seksu od 3x bardziej atrakcyjnych od siebie kolesi dostawała big_smile. Chyba nie sądzisz, że nagle by jej powiedzieli "e to nie była propozycja, tylko spamowałem do każdej". Na żywo najbardziej tragiczne przypadki mają chłopów i nie narzekają. Nigdy, ale to nigdy nie poznałem takiej, której by nikt nie chciał smile. A facetów wolnych masa i to nawet niezłych. Nie ma co tego porównywać.

Uwaga akcent humorystyczny. Dostałem niedawno propozycję od starszego pana, że on mnie wesprze finansowo i mogę nawet mieć dziewczynę, a do niego tylko wpadać. Ktoś chce się przebrać za mnie big_smile?

811

rossanka napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Pochwal się, Sympatia, My Dwoje, Tinder... smile
Może zdjęcia kiepskie były, nie ten kąt nie to ujęcie...

assassin napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Może któryś będzie cierpiał na brak funduszy, to i 1/10 starczy. Mężczyznom do (semego)seksu niewiele potrzeba z tego co obserwuję.

Ale temat tyczy się w głównej mierze związków, więc tu nie ma o co się licytować smile

@Ela210
A są w Polsce burdele dla kobiet w ogóle??

812

No a znasz jakąś kobietę, która w związku nigdy nie była?

813

Burzowy napisał/a:

No a znasz jakąś kobietę, która w związku nigdy nie była?

Nawet kilka.

814 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-03-11 20:37:31)

Assasin, nie wiem :DDD

Burzowy: a kto powiedział że przystojniacy nie spamują?
I tak, sądzę, że mogliby się wycofać w realu.. smile

815 Ostatnio edytowany przez assassin (2019-03-11 20:37:36)

Ela210 napisał/a:

Myślałem, że wiesz, albo chociaż obiło Ci się cos o uszy. big_smile

816

assassin napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A Ty co, nowego zajęcia szukasz? smile)

817

assassin napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Czytałam nie tak dawno w Wyborczej wywiad z właścicielem agencji towarzyskiej dla pań, więc na pewno są.

818 Ostatnio edytowany przez assassin (2019-03-11 20:44:48)

Ela210 napisał/a:
assassin napisał/a:
Ela210 napisał/a:

A Ty co, nowego zajęcia szukasz? smile)

Aby na ciecia bym się nadał wink

MagdaLena1111 napisał/a:
assassin napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Czytałam nie tak dawno w Wyborczej wywiad z właścicielem agencji towarzyskiej dla pań, więc na pewno są.

Niestety nie wierzę w ani jedno słowo napisane w tej gazecie. Ale nie wykluczam, że masz rację.

Starczy offtopu. smile

819 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-11 20:44:37)

Jaki sens by miał burdel dla kobiet? Przecież głupie nie są, mają za darmo to samo. No, chyba że panowie od striptizu pełnią taką rolę, na jakichś imprezach.

assassin napisał/a:

Nawet kilka.

I co, nie obracają co tydzień innego? Nie wierzę, za dużo kobiet poznałem. Nawet te nie do końca sprawne mentalnie nie są same.

Ela210 napisał/a:

Nie wycofają się, bo oni czują się lepiej po zaliczeniu nawet pieprzonego pączka z dziurką.

820

Burzowy napisał/a:

Jaki sens by miał burdel dla kobiet? Przecież głupie nie są, mają za darmo to samo. No, chyba że panowie od striptizu pełnią taką rolę, na jakichś imprezach.

assassin napisał/a:

Nawet kilka.

I co, nie obracają co tydzień innego? Nie wierzę, za dużo kobiet poznałem. Nawet te nie do końca sprawne mentalnie nie są same.

Ela210 napisał/a:

Nie wycofają się, bo oni czują się lepiej po zaliczeniu nawet pieprzonego pączka z dziurką.

Uroki prowincji Panie Burzowy, uroki prowincji, którą cały za przeproszeniem ludzki syf omija szerokim łukiem... na szczęście.

W miastach/aglomeracjach nie wykluczam, że masz absolutną rację.

821

No i mamy rozwiązanie, szukać na portalach kobiet i facetów z prowincji big_smile.

822

Burzowy napisał/a:

No i mamy rozwiązanie, szukać na portalach kobiet i facetów z prowincji big_smile.

Ale czy odwzajemnią zainteresowanie tych nie z prowincji... ;p

Zresztą patrząc na rozkład kobiet/mężczyzn w duzych miastach/miasteczkach/wsiach, to facet w dużym mieście ma eldorado, zaś kobieta w pozostałych obszarach....przynajmniej w teorii.

823

assassin napisał/a:

Zresztą patrząc na rozkład kobiet/mężczyzn w duzych miastach/miasteczkach/wsiach, to facet w dużym mieście ma eldorado, zaś kobieta w pozostałych obszarach....przynajmniej w teorii.

Jak ktoś idzie w ilość a nie jakość - tak, to może być eldorado smile

824

rossanka napisał/a:
assassin napisał/a:

Nie będę polemizował big_smile

825 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 20:58:38)

rossanka napisał/a:
assassin napisał/a:

Masz na myśli jakość eldorado dla mężczyzn, czy dla kobiet? Może oba?

826

assassin napisał/a:
rossanka napisał/a:
assassin napisał/a:

Nie będę polemizował big_smile

Ależ dlaczego, o tym jest ten temat. smile

MagdaLena1111 napisał/a:
rossanka napisał/a:
assassin napisał/a:

A to już trzeba zapytać zainteresowanych.

827

No fakt, różnie ludzie to postrzegają. Dla mnie eldorado było kiedyś posiadać 1 kobietę na całe życie, bez żadnych bzdur, przed, po i w trakcie. No i nie wyszło ^^. Teraz nie ma eldorado, jest rzeczywistość. I z rzeczywistością trzeba sobie jakoś poradzić na nowy sposób.

@assassin Eldorado w mieście jak chcesz pukać zajęte oczywiście.

828 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 21:16:35)

rossanka napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to już trzeba zapytać zainteresowanych.

rossanka Ciebie pytam jako osoby wyrażającej pewną opinię.

Problem mają kobiety na prowincji, bo choć wybór duży, to nikogo ciekawego się nie znajdzie, czy mężczyźni w mieście choć z pozoru wybór mają duży, to w praktyce okazuje się, że nikogo ciekawego nie można spotkać?

829 Ostatnio edytowany przez assassin (2019-03-11 21:16:51)

MagdaLena1111 napisał/a:

Problem mają kobiety na prowincji, bo choć wybór duży, to nikogo ciekawego się nie znajdzie, czy mężczyźni w mieście choć z pozoru wybór mają duży, to w praktyce okazuje się, że nikogo ciekawego nie można spotkać.

Zadajesz pytanie czy stawiasz tezę?? Bo dwojako można to rozumieć smile

Burzowy napisał/a:

No fakt, różnie ludzie to postrzegają. Dla mnie eldorado było kiedyś posiadać 1 kobietę na całe życie, bez żadnych bzdur, przed, po i w trakcie. No i nie wyszło ^^. Teraz nie ma eldorado, jest rzeczywistość. I z rzeczywistością trzeba sobie jakoś poradzić na nowy sposób.

@assassin Eldorado w mieście jak chcesz pukać zajęte oczywiście.

Burzowy, ja tylko o liczbach piszę. W dużych miastach kobiet jest więcej, na prowincji odwrotnie, więc siłą rzeczy Ci, którzy się nie załapali, nie są sparowani.

830 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-11 21:17:03)

assassin napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:

Problem mają kobiety na prowincji, bo choć wybór duży, to nikogo ciekawego się nie znajdzie, czy mężczyźni w mieście choć z pozoru wybór mają duży, to w praktyce okazuje się, że nikogo ciekawego nie można spotkać.

Zadajesz pytanie czy stawiasz tezę?? Bo dwojako można to rozumieć smile

Masz rację :-) Zabrakło znaku zapytania.
Poprawiłam.

831

No cóż, nie wiem jak tam Panie ze wsi się mają, czy Panowie. Natomiast wiem, że może być pewien rozstrzał mentalny. Myślę, że każdy z wypowiadających się w tym temacie jest na tyle inteligentny, że chciałby z drugą osobą podyskutować o jakiejś filozofii, a nie o tym co na obiad jutro. 30m od siebie mam ładną koleżankę, która w ciągu 8 lat 3krotnie już próbowała coś świrować. Tylko... ja nie umiem. Ona jest zbyt... zwykła. No i zdradza, ale uznajmy, że nie o to chodzi big_smile. Potrafilibyście być z kimś, kto jest o 2 poziomy od Was mniej "skomplikowany"?

832

MagdaLena1111 napisał/a:

rossanka Ciebie pytam jako osoby wyrażającej pewną opinię.

Problem mają kobiety na prowincji, bo choć wybór duży, to nikogo ciekawego się nie znajdzie, czy mężczyźni w mieście choć z pozoru wybór mają duży, to w praktyce okazuje się, że nikogo ciekawego nie można spotkać?

Kobiety i mężczyźni na prowincji - wybór bardzo mały, codziennie te same twarze ALE ktoś tam przecież żeni się, zakłąda rodziny itd, W Pcimiu Dolnym nie ma samych panien i kawalerów.

Duże miasto - duży wybór dla niej i dla niego, ale i tu mnóstwo kawalerów i panien (co widać na różnych Forach. Tutaj także).
Jak dla mnie życie to nie statystyki, założenia. Doświadczenie z czasem bardzo dużo ułatwia, ale sprawy damsko- męskie są tak nieprzewidywalne - że właśnie nie przewidzisz.

833

Burzowy napisał/a:

No cóż, nie wiem jak tam Panie ze wsi się mają, czy Panowie. Natomiast wiem, że może być pewien rozstrzał mentalny. Myślę, że każdy z wypowiadających się w tym temacie jest na tyle inteligentny, że chciałby z drugą osobą podyskutować o jakiejś filozofii, a nie o tym co na obiad jutro. 30m od siebie mam ładną koleżankę, która w ciągu 8 lat 3krotnie już próbowała coś świrować. Tylko... ja nie umiem. Ona jest zbyt... zwykła. No i zdradza, ale uznajmy, że nie o to chodzi big_smile. Potrafilibyście być z kimś, kto jest o 2 poziomy od Was mniej "skomplikowany"?

Nie obraźcie się Panowie, ale ja uważam ogólnie, że faceci są mniej „skomplikowani”. Przynajmniej w moim otoczeniu i dlatego po części jestem singlem :-D

834

MagdaLena1111 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Nie obraźcie się Panowie, ale ja uważam ogólnie, że faceci są mniej „skomplikowani”. Przynajmniej w moim otoczeniu i dlatego po części jestem singlem :-D

Wystarczy że samo życie jest już wystarczająco skomplikowane. smile

835

assassin napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Eee, dlaczego od razu skomplikowane? Poza chorobami i nieszczęściami bytowo - losowymi jest dosyć proste, tyllko niektórzy lubia je sobie czasem pokomplikować wink

836

assassin napisał/a:
MagdaLena1111 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

To taki wykręt, żeby płynąć bezrefleksyjnie.
Włączasz autopilota i zanim się zorientujesz jesteś na końcu pewnej drogi, patrzysz wstecz i co widzisz? A przecież to, jakie będzie to, co zobaczysz gdzieś kiedyś na końcu w dużej mierze, nie, w głównej mierze zależy od Twoich relacji.

837 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-11 21:53:09)

witajcie na stronie nr 23:D takiej aktywności trudno było oczekiwać;)dzięki za wszystkie posty, wiele tu pomocnych treści

Burzowy napisał/a:

Natomiast wiem, że może być pewien rozstrzał mentalny. Myślę, że każdy z wypowiadających się w tym temacie jest na tyle inteligentny, że chciałby z drugą osobą podyskutować o jakiejś filozofii, a nie o tym co na obiad jutro. 30m od siebie mam ładną koleżankę, która w ciągu 8 lat 3krotnie już próbowała coś świrować. Tylko... ja nie umiem. Ona jest zbyt... zwykła. No i zdradza, ale uznajmy, że nie o to chodzi big_smile. Potrafilibyście być z kimś, kto jest o 2 poziomy od Was mniej "skomplikowany"?

MagdaLena1111 napisał/a:

w międzyczasie przeczytam od strony 21, póki co odpowiadam na powyższe:) tak jak pisze Burzowy lubię popisać na różne tematy, niekoniecznie związane z miejscem spotkania albo wymarzonym partnerem. Może przy jakiejkolwiek próbie rozmowy od razu widać, że pod tym względem nie jest u mnie dobrze:D:D

838 Ostatnio edytowany przez Burzowy (2019-03-11 21:59:25)

MagdaLena1111 napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Wiesz co by Ci powiedzieli, gdybyś była facetem? Zmień środowisko wink. Pewna prostota życiowa jest dobra, ale raczej nie o tym samym mówimy. Ja na przykład zdaję sobie sprawę, że jestem mega skomplikowany i trudny, także zdecydowanie nie jestem dla większości. Niemniej mi chodziło o to, że fajnie gdyby ta kobieta jednak przeczytała jakąś książkę w życiu, chciała gdzieś wyjechać, pójść do teatru, a potem połazić po górach. A podczas chodzenia po górach zdobyłaby się na jakieś ciekawe rozważania o życiu. Po pracy nie zalegać przed TV, a pójść na siłownię, wolontariat... cokolwiek. To też jest proste, ale dla wielu ludzi nieosiągalne. I nie mylić tego ze wspólnymi zainteresowaniami jako takimi, bo jak dla mnie może się interesować nawet paznokciami i jakimiś tam innymi dziwnymi rzeczami dla kobiet. Ale tutaj... w moich rodzinnych stronach, to nawet nie jest wieś, bo turystyczne znane miasteczko, raczej atrakcjami jest pojawienie się nowego sklepu w okolicy albo tańczenie w klubie w sezonie. Sorry, ale nie big_smile.

839 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-12 00:16:56)

z tą koleżanką/kolegą, to słowa z mojego nicka nieprzypadkowo dobrane;) gdyby dziewczyna powiedziała "kolega" to moja odpowiedź mogłaby być "okej, w takim razie kolega" ze wszystkimi skutkami:D:D

anderstud napisał/a:

Jak ktoś pilnie śledził wątek, to pewnie się zorientował, że po jakimś tam czasie od rozstania z tą od frędzelków,
nasze drogi znów się zeszły i zaczęliśmy się spotykać

pamiętam:D czyli wyglądałoby, że to była ta sama, o której pisałeś w jakimś temacie dotyczącym podziału obowiązków (tam była sytuacja z wyrzuceniem z mieszkania)

rossanka napisał/a:

Tych, którzy są obecnie w zwiazkach  skreslam w100%-po co mi zajęty,  a tym bardziej żonaty? Będzie wolny-ma zielone światło. Póki jest inna-to jest inna, drugą nie zamierzam być,  choćbym miała być już sama do późnej starości

dobre, popieram

Burzowy napisał/a:

Uwaga akcent humorystyczny. Dostałem niedawno propozycję od starszego pana, że on mnie wesprze finansowo i mogę nawet mieć dziewczynę, a do niego tylko wpadać. Ktoś chce się przebrać za mnie big_smile?

assassin napisał/a:

@Ela210
A są w Polsce burdele dla kobiet w ogóle??

fajne rozmowy:D:D jeszcze były te bary dla singli ze strony nr 6 albo 7 już nie pamiętam której:D

MagdaLena1111 napisał/a:

assassin napisał/a:

Niestety nie wierzę w ani jedno słowo napisane w tej gazecie. Ale nie wykluczam, że masz rację

czyta się fajnie:D można poznać punkt widzenia z innej strony;)

Burzowy napisał/a:

No fakt, różnie ludzie to postrzegają. Dla mnie eldorado było kiedyś posiadać 1 kobietę na całe życie, bez żadnych bzdur, przed, po i w trakcie. No i nie wyszło

tak najlepiej:D rozumiem Cie

Burzowy napisał/a:

Ja na przykład zdaję sobie sprawę, że jestem mega skomplikowany i trudny, także zdecydowanie nie jestem dla większości. Niemniej mi chodziło o to, że fajnie gdyby ta kobieta jednak przeczytała jakąś książkę w życiu, chciała gdzieś wyjechać, pójść do teatru, a potem połazić po górach. A podczas chodzenia po górach zdobyłaby się na jakieś ciekawe rozważania o życiu. Po pracy nie zalegać przed TV, a pójść na siłownię, wolontariat... cokolwiek. To też jest proste, ale dla wielu ludzi nieosiągalne. I nie mylić tego ze wspólnymi zainteresowaniami jako takimi, bo jak dla mnie może się interesować nawet paznokciami i jakimiś tam innymi dziwnymi rzeczami dla kobiet. Ale tutaj... w moich rodzinnych stronach, to nawet nie jest wieś, bo turystyczne znane miasteczko, raczej atrakcjami jest pojawienie się nowego sklepu w okolicy albo tańczenie w klubie w sezonie. Sorry, ale nie big_smile.

fajnie jest mieć wspólne zainteresowania;) ale czasami można nie trafić:D
chodziłem do szkoły gimnazjum+liceum (w moich czasach nie zrobili reformy a szkoda:P wolałbym 8 lat podstawówki i 4 liceum) i jakoś pod koniec gimnazjum zwróciłem uwagę na dziewczynę z klasy maturalnej, zdawała te same rzeczy na maturze co ja planowałem za pare lat. myślałem sobie no może też zna coś ciekawego z tych dziedzin;) bo w równoległej klasie mało kto wiedział co to chemia organiczna:P pomysl zaproszenia jej przez radio na kółko szachowe okazał się mało trafiony:D:D (powiedziała że nie ma czasu) a jeszcze lepsze że w szachy gram jak w grę losową (hmm znam ruchy chociaż tyle) więc miałaby wyrównane szanse jeśli nic nie umiała:P może trzeba było nawiązać do jakichś testów maturalnych:D przynajmniej miały ubaw z koleżankami przez ostatni miesiąc

840

assassin napisał/a:

Kobita też może, ale nie musi. Amator samego seksu zawsze się znajdzie. Właściwie niezależnie od tego, jak ona wygląda. A chłop, jak nie chce kupować usług, musi się czasem napocić.

Ale mamy gorzej z innego powodu. Nam takie układy nie wystarczają. Przeważnie. Bo na pewno jakieś babki chętne na seksualne przygody pozbawione innych treści się znajdą, ale nie jest, nie była i nigdy nie będzie to większość.

841

MagdaLena1111 napisał/a:

Ludzie do pewnego poziomu rozwoju intelektualnego niezależnie od płci są mało skomplikowani. Mam możliwość obserwacji ludzi którzy są bardzo prości, ich głównym zajęciem jest prokreacja - oczywiście to żart - ale kolejne w drodze. Nie jest to patologia, zwyczajni prości ludzie, chyba nawet nie skończona podstawówka. Mili kulturalni (na swój sposób), Patrząc na nich nie wiem jak tak można żyć i być szczęśliwym... dla kontrastu dodam moich korpo frendzików, mało kiedy zdarza się ktoś na poziomie który interesuje czymś więcej... zwykle są to Ci sami prości ludzie tylko zakupy robią w droższych sklepach. Mają kasę na podróże tylko co z tego jeśli dla nich liczy się Nazwa miejsca, a podróż sam w sobie nic ich nie uczy. Idąc dalej kręcę się po tych wolontariatach i poznaję tam ludzi którzy są bardzo "fajni" ale w rzeczywistości chcą się tylko pokazać. Na pierwszy rzut oka WoW a potem okazuje się, że Ci ludzie robią to wszystko tylko dlatego że są tak puści że potrzebują wypełnienia żeby echo nie szło jak ktoś ich dotknie.

Podsumowując świat dąży ku prostocie, znany cytat mówi w prostocie tkwi genius/siła, w związku z tym że wszystko jest tak łatwo dostępne Ci który nawet czytają zwykle nie zastanawiają się nad tym co autor miał na myśli... co więcej nie zastanawiają się nad treściami które sami powtarzają... zaczynają być jak przeglądarki...

842

hej john;) hmm "podróż sam w sobie nic ich nie uczy" mnie chyba też nie, albo może powiedzmy że na ogół nie:P dużo miast znam dzięki jeżdżeniu pociągami:D

john.doe80 napisał/a:

Ci który nawet czytają zwykle nie zastanawiają się nad tym co autor miał na myśli... co więcej nie zastanawiają się nad treściami które sami powtarzają... zaczynają być jak przeglądarki...

daj przykład?;)

843

nudny.trudny napisał/a:

hej john;) hmm "podróż sam w sobie nic ich nie uczy" mnie chyba też nie, albo może powiedzmy że na ogół nie:P dużo miast znam dzięki jeżdżeniu pociągami:D

A mnie tak, dużo czytam o danym miejscu, staram się jak najwięcej dowiedzieć o historii i ciekawych miejscach itp. Np. dzięki temu nurkowałem w Budapeszcie.

nudny.trudny napisał/a:
john.doe80 napisał/a:

Ci który nawet czytają zwykle nie zastanawiają się nad tym co autor miał na myśli... co więcej nie zastanawiają się nad treściami które sami powtarzają... zaczynają być jak przeglądarki...

daj przykład?;)

Np. Solaris Stanisława Lema nie jest opowieścią miłosną o duchach.

844 Ostatnio edytowany przez MagdaLena1111 (2019-03-12 17:15:09)

#1001 ;-)

Burzowy napisał/a:

Niemniej mi chodziło o to, że fajnie gdyby ta kobieta jednak przeczytała jakąś książkę w życiu, chciała gdzieś wyjechać, pójść do teatru, a potem połazić po górach. A podczas chodzenia po górach zdobyłaby się na jakieś ciekawe rozważania o życiu. Po pracy nie zalegać przed TV, a pójść na siłownię, wolontariat... cokolwiek. To też jest proste, ale dla wielu ludzi nieosiągalne.

Mówię o tym samym.
Przypomnij sobie dyskusję w tym wątku sprzed kilku stron o tym, czego potrzebują faceci - jedzenia i seksu. Taaa...

john.doe80 napisał/a:

Nie jest tak źle, ludzie  kojarzą Solaris i np. Pirx’a, ale zapytaj o opinię nt. Kataru Lema to większość pomyśli, że to jednostka chorobowa :-D

845

MagdaLena1111 napisał/a:

#1001 ;-)

Burzowy napisał/a:

Niemniej mi chodziło o to, że fajnie gdyby ta kobieta jednak przeczytała jakąś książkę w życiu, chciała gdzieś wyjechać, pójść do teatru, a potem połazić po górach. A podczas chodzenia po górach zdobyłaby się na jakieś ciekawe rozważania o życiu. Po pracy nie zalegać przed TV, a pójść na siłownię, wolontariat... cokolwiek. To też jest proste, ale dla wielu ludzi nieosiągalne.

Mówię o tym samym.
Przypomnij sobie dyskusję w tym wątku sprzed kilku stron o tym, czego potrzebują faceci - jedzenia i seksu. Taaa...

john.doe80 napisał/a:

Nie jest tak źle, ludzie  kojarzą Solaris i np. Pirx’a, ale zapytaj o opinię nt. Kataru Lema to większość pomyśli, że to jednostka chorobowa :-D

Chodzi mi o czytanie/oglądanie bez zrozumienia... jak sobie przypomnę czym błysnęła znajoma  blondi to sie podzielę... staram się nie przykładać wagi do tego

Posty [ 781 do 845 z 4,192 ]

Strony Poprzednia 1 11 12 13 14 15 65 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » wiadomości na portalach randkowych

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024