Gdzie znaleźć dziewczynę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie znaleźć dziewczynę?

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 190 ]

66

Odp: Gdzie znaleźć dziewczynę?
Vexart napisał/a:

Ale taki ten świat jest [wulgaryzm] ze dziewczyny wolą być z takimi chłopakami z patoli. Taki to sobie raz dwa znajdzie bo ma nasrane pod kopułą i dziewczyny takich wolą. A tacy jak ja to chyba nudni, musi być ciekawie do tego stopnia żeby cierpieć przez takiego chłopaka. Ale dziewczyny są dziwne i same sobie takich wybierają i się męczą z takimi. To nigdy nie przestanie mnie zastanawiać dlaczego tak jest.

Uprzedzam, że będzie brutalnie. Przemawia przez Ciebie frustracja i zgorzknienie, co z jednej strony ma swoje 'wytłumaczalne' podłoże, ale z drugiej sprawia, że wcale nie wydajesz się być bardziej atrakcyjny od 'chłopaków z patoli', co 'mają nasrane pod kopułą'. Ze zgorzkniałym, sfrustrowanym nudziarzem (ja nie twierdzę, że jesteś nudny, to Ty sam to zasugerowałeś) może być równie ciężko jak z tymi pierwszymi, choć oczywiście inaczej.

Zobacz podobne tematy :

67

Ja z patoli? Proszę wytłumacz mi i napisz według czego tak okreslasz...
To wytłumaczcie mi co mam zrobić bym był atrakcyjny z charakteru nie wyglądu. Jaki charakter ma mieć chłopak by dziewczynom się podobał i był atrakcyjny z charakteru.

68

Vexart napisał/a:

Jaki charakter ma mieć chłopak by dziewczynom się podobał i był atrakcyjny z charakteru.

Różne są charaktery i mają swoich amatorów. Ale niech to przede wszystkim będzie JAKIŚ konkretny charakter, osobowość - a nie totalne zawężenie swoich horyzontów do kwestii bycia lub niebycia z kimś. Z Twoich postów, nie obraź się, wyziera "człowiek bez właściwości" (istnieje książka pod takim tytułem).

69

Autorze, po pierwsze przestan się nad sobą uzalac, bo to jest b odpychające. Po drugie - daj sobie ( i jakiejś dziewczynie) szanse na poznanie, - czyli - nie marudz, ze długo pracujesz, tylko pojdz gdzies, gdzie moglbys kogos poznac. Siedzac na d. w domu i marudząc, nie poznasz milosci swego zycia. Masz chyba jakichś znajomych, a ci znajomi maja swoich znajomych, nie tylko same pary. Masz jakies hobby?

70

Postaraj się wypisać sobie na karteczce wszystkie miejsca, które lubisz odwiedzać (z kimś lub samemu), co do których będziesz miał pewność, że ludzie tam będący nigdzie się nie spieszą i są skłonni do rozmów, dyskusji. Nie muszą być to koniecznie jakieś spotkania autorskie pisarzy czy wernisaże malarskie, ale coś, co byłoby po drodze z tym, co lubisz i o czym mógłbyś sensownie się wypowiedzieć (duży nacisk na to ostatnie). Nie zdziwiłbym się, gdybyś poszedł chociażby na jakieś targi branżowe firm elektrycznych i tam na chwilę zagadał jakąś panią ze stoiska, która nie jest akurat niczym zajęta. Ważne jest tylko to, żeby te wszystkie miejsca były tobie w pewnym sensie bliskie, bo zmuszanie się do jakichś zainteresowań z nieswojej bajki jest bezcelowe i to szybko wychodzi, gdy ktoś coś przed kimś udaje. :- )

71

Nie marudzę i nigdy nie marudziłem na to ze długo pracuję. Pojedz gdzieś gdzie mógłbyś poznać dziewczynę Tylko ze nie wiem gdzie tak by mi się podobało nie mam żadnego pomysłu. No niestety mam tylko takich znajomych którzy są w związkach. Co z tego ze moi znajomi mają swoich znajomych jak ich nie zaproszą.
Taaa jakąś Panią za stoiska. czy ja mam 40+?? Jeszcze nie widziałem żadnej młodej dziewczyny za stoiskiem. Nie mam pojęcia gdzie mógłbym pójść bym był w temacie
a po drugie w moim miasteczku nic się nie dzieje naprawdę. Raz na rok jest festiwal. I tyle. No dobra nawet jak bym coś wymyślił gdzie pójść to i tak jestem strasznie nieśmiały i boję się zagadać. Coś mi doradzacie ale ja po prostu chyba nie mam odwagi coś zrobić i zmienić swoje życie boję się zmian. Przepraszam to nie ma sensu, chyba i tak zostanie jak jest. Zmarnowałem 22 lata życia i chyba nadal będę marnował. Uświadomiłem sobie po waszych wypowiedziach że w żadnym wypadku nie zasługuję na dziewczynę.

72

To ze stoiskiem to był tylko jeden z przykładów - myślałem, że jest to czytelne. Inne musisz sobie niestety znaleźć sam podług własnych zainteresowań, ale ufam, że dla chcącego nic trudnego :- ) Pozdrawiam!

73

''Uświadomiłem sobie po waszych wypowiedziach że w żadnym wypadku nie zasługuję na dziewczynę.'' I chyba tak zostanie dzięki ze próbowaliście mi pomóc.
Cóż jest Tyle pięknych dziewczyn ale na żadną nie zasługuję. Z waszych wypowiedzi wywnioskowałem że w żadnym wypadku nie podołam wymaganiom jakie stawia bycie z jakąś dziewczyną. To chyba trzeba być ideałem. Niestety to nie na moje siły. Nie potrafię zrobić tego wszystkiego. Kobiety są zbyt wymagające by kogoś kochać.

74

Skoro biadolisz nad sobą, zamiast jak facet zabrać się do roboty i zdobywać kolejne terytoria to się nie dziw. Po co kobiecie facet, który o byle pierdoły będzie się jej wypłakiwał.
Wstawaj i walcz albo nie narzekaj na swój los, bo sam go wybrałeś.

75

Vexart napisał/a:

'Kobiety są zbyt wymagające by kogoś kochać.

Jak zwykle wina kobiet.

A co zrobiłeś, żeby znaleźć dziewczynę? Gdzie bywasz, co robisz, z kim się spotykasz, co robisz, by być lubianym, by się podobać? Dostałeś tu jednak kilka rad, ale nie zamierzasz skorzystać, bo to oznaczałoby wysiłek.

Tu na forum tylko narzekasz, że jesteś taki i śmaki i że poznawanie dziewczyny to za duży wysiłek. A co Ty byś chciał - pytałam już o to - tak ot po prostu podejść do pierwszej lepszej, zaproponować związek, a ona ma się zgodzić? Nie mając żadnych wymagań?

Idę o zakład, że na codzień widać po Tobie, że jesteś niepewny siebie,, zakompleksiony, że nie chce Ci się nawet próbować. Weź się za siebie chłopie. Tak na zdrowy rozum, dlaczego jakakolwiek dziewczyna chciałaby spędzać czas z kolesiem, który potrafi tylko użalać się nad sobą. Co chcesz tym osiągnąć? Wzbudzić litość? Nie wzbudzasz. Raczej politowanie. A to nie to samo.

Ogarnij się, zajmij się sobą, podejmij jakąś aktywność, by poznawać ludzi.

76 Ostatnio edytowany przez pyszneSalami (2018-12-09 21:37:30)

Jesteś niewiarygodnie roszczeniowy i chcesz, by kobieta wszystko zrobiła za ciebie. Jesteś jedynakiem, którego mama całe życie wyręczała? Witamy w dorosłym świecie, tu każdy pilnuje swojego interesu, jak nie zadbasz o swoje cele mając ku temu wszelkie możliwości, to nikt nie będzie działał charytatywnie na twoją rzecz.

77

CatLady napisał/a:

Jak zwykle wina kobiet.

A co zrobiłeś, żeby znaleźć dziewczynę? Gdzie bywasz, co robisz, z kim się spotykasz, co robisz, by być lubianym, by się podobać? Dostałeś tu jednak kilka rad, ale nie zamierzasz skorzystać, bo to oznaczałoby wysiłek.

Te pytania można zadać jeszcze inaczej, nieco przewrotnie: co masz w sobie takiego, że możesz nie włożyć w to najmniejszego wysiłku, a jednak kogoś sobą zainteresować?

78

Hmm a wczoraj szedłem po fajki do sklepu obok i spotkałem kolesia który chciał mi wpi*rdolić bo podrywałem Sylwię... powiedział, że jak usłyszał mój radiowy głos to od razu wiedział, że to ja big_smile

Komplement od faceta - bezcenne wink big_smile lol

Dziewczyny są wszędzie. Dookoła. Idąc do sklepu widuję 30 fajowych... i nie mam oporu by powiedzieć do nich 'cześć' i dalej na spontana jechać wink

Chaos to ja. I jestem w tym najlepszy tongue big_smile wink

79

Super. Ja tak nie umiem.

80

A miałeś Ty kiedyś jakąś dziewczynę? Z ciekawości pytam.

81

Miałem jedna przez 3 lata, ale chyba mnie nie kochała. Nie wiem. Wiem żałosne 22 lata i tylko jedna dziewczynę...

82

eeeetam. Ja właśnie wlazłem w nowy interes gdzie można poznać świetne dziewczyny smile Dużo spotkań, dużo nowych ludzi smile A i zarobić się da smile Zainteresowany?

83

Vexart napisał/a:

Miałem jedna przez 3 lata, ale chyba mnie nie kochała. Nie wiem. Wiem żałosne 22 lata i tylko jedna dziewczynę...

A co w tym zalosnego, przepraszam? Miałeś jeden dlugi związek, który nie wyszedł, zdarza się. Koniecznie potzrebujesz robic z siebie robic casanowe?

Znalazles jedną, która ci odpowiadala, to i nastepna pewnie się znajdzie.

84

Jaki niby to interes? Tylko ze ja poznałem przez internet. I byłem przez 3 lata jakoś to wyszło i wydsje mi się że drugi raz przez internet nie poznam. Nie wiem. Ogarnąłem się. I zastanawiam się czy poprostu łazic po mieście i zgadywać do nieznajomych dziewczyn. Czy co. Nie chcę być casanową xD

85

Ja jestem Casanovą smile

Interes, który kosztuje 100 zł rocznie i daje wiele możliwości poznania fajnych ludzi smile Szczegóły mogę podać poza forum. GG. W niedzielę jadę do Wilna gdzie będzie 1000 osób z całego świata i też wolne panny big_smile

Z jakiego miasta jesteś? W lutym do wawy jadę... też na konferencję smile Życie to bajka a ja sprzedaję marzenia. O czym marzysz?

86

Czyżby słynny wykład w stylu "jak łatwo zarobić 10 000" dla stu osób przy wejściówce za sto ? tongue

87

Coś w tym stylu. Ale, że ja własny biznes otwieram to i bogatymi ludźmi sukcesu się otaczam smile

Pieniądz robi pieniądz big_smile

88

To dlaczego przechodzisz na priv… zrób reklamę tutaj - dawaj. Skoro już poruszyłeś temat to nie ma ucieczki.

89

To forum dla kobiet a nie dla interesów.

Czaisz bazę?

A może chcesz poznać fajną dziewczynę? tongue big_smile

90

Harvey napisał/a:

Czaisz bazę?

A gra jest wieczna smile

No i co mi z niej będzie - Po co mi ona?
Haczyki zawsze lepiej zostawiać w miejscu gdzie ryby łapią tongue

91

Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Czaisz bazę?

A gra jest wieczna smile

Haczyk jest jeden smile JA smile

Daję Ci możliwość poznania fajnych ogarniętych dziewczyn, które czekają na łowcę smile Jesteś łowcą?

92

Masz 22 lata i związek 3 lata z jedną dziewczyna. Pomyśl sobie że inni do tego czasu wcale nie mieli dziewczyny. Ludzie mają gorzej. Mogą nie mieć pieniędzy a i tak będą się kochać. Nie koniecznie miłością w znaczeniu partnerskim a przyjacielskim.
Ja na swoim koncie nie mam żadnego zwiazku doslownie. Nigdy nie spotkałam osoby która chciała by ze mną być. Co gorsza wiele chłopaków których mi się podobało i im to powiedziałam za jakiś czas mieli dziewczyny. Raz spodobał mi się chłopak przyjaciółki. Wtedy nie było już parą. Bałam się jej o tym powiedzieć. Ale jak już powiedziałam to próbowała mnie z nim swatać. Koniec końców wyszło że on chciał do niej wrócić.
Teraz też mam na oku takiego jednego jednego. Niestety nasz kontakt jest ograniczony. On pracuje całymi dniami a ja studiuje. Czas mamy tylko wieczorami przed snem o ile któreś z nas ma chęci pogadać. Ale nie oczekiwałabym od tej znajomości zbyt wiele. Skończyłam się na stopie przyjaźni. Kolejny raz. Ale nie załamuje się z tego powodu. Teraz może mi się nie udało ale może za kilka lat pojawi się ktoś tak niby przypadkiem.
A przede wszystkim zasada numer jeden to nie szukać na siłę... Bo inni coś mają a ty nie.

93

Harvey napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Czaisz bazę?

A gra jest wieczna smile

Daję Ci możliwość poznania fajnych ogarniętych dziewczyn, które czekają na łowcę smile Jesteś łowcą?

Mówisz o haczykach, ale unikasz odpowiedzi smile

Jeszcze raz pytam - po co? Co mi ma to dać? Dlaczego dana przez Ciebie możliwość jest taka wyjątkowa?
Jestem, ale nie okazji tongue

94

Harvey napisał/a:

Jaki Ty hojny jesteś big_smile A to nie wystarczy wyjść z domu, żeby było to samo ?

95

Ja wychodzę z domu i jakoś żadnej nie poznałem, czyli nie wystarczy. Ksiazkoholiczka ale chyba trzeba szukać bo inaczej sama się nie znajdzie. Zresztą sam nie wiem nie wiem w jaki sposób miałbym znaleźć teraz dziewczynę. Moje życie to jeden wielki znak zapytania XD

96

Vexart napisał/a:

Ja wychodzę z domu i jakoś żadnej nie poznałem, czyli nie wystarczy. Ksiazkoholiczka ale chyba trzeba szukać bo inaczej sama się nie znajdzie. Zresztą sam nie wiem nie wiem w jaki sposób miałbym znaleźć teraz dziewczynę. Moje życie to jeden wielki znak zapytania XD

A jesteś łowcą wink ?

97

Vexart napisał/a:

Na studia nie idę nie chce. Czy trzeba wywracac całe swoje życie by poznać dziewczynę?? [...].

A to błąd. Studia to jedna wielka impreza, z której - przy okazji - wychodzi się z dyplomem. big_smile  I nie ma bata, żeby nie mieć koleżanek. Tylko jakiś kierunek humanistyczny trza wybrać, a nie mechanikę czy inną informatykę.
Pouczysz się, popijesz, poznasz kogoś wink

98

SonyXperia napisał/a:
Vexart napisał/a:

Na studia nie idę nie chce. Czy trzeba wywracac całe swoje życie by poznać dziewczynę?? [...].

A to błąd. Studia to jedna wielka impreza, z której - przy okazji - wychodzi się z dyplomem. big_smile  I nie ma bata, żeby nie mieć koleżanek. Tylko jakiś kierunek humanistyczny trza wybrać, a nie mechanikę czy inną informatykę.

No chyba na kulturoznawstwie tongue
U mnie nie było kiedy imprezować, bo system projektowy + projekt na zaliczenie

99 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-12-13 00:43:57)

Lucyfer666 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Vexart napisał/a:

U mnie nie było kiedy imprezować [...]

Może słabo zarządzałeś czasem tongue

100

SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie, ale działalność w kole/stowarzyszeniach + dorywcza praca zapewniała mi średnio 20-godzinny tryb dnia - na weekend wracałem do siebie odpocząć smile
Za to halucynacje z powodu przemęczenia zawsze miło wspominam tongue

A tak naprawdę to wszelkie imprezowanie dopiero od niedawna sobie jakoś zacząłem odbijać, choć mało jest lokali obecnie z moimi klimatami.

101 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-12-13 01:39:48)

Lucyfer666 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Nie, ale działalność w kole/stowarzyszeniach + dorywcza praca zapewniała mi średnio 20-godzinny tryb dnia - na weekend wracałem do siebie odpocząć smile

A tak naprawdę to wszelkie imprezowanie dopiero od niedawna sobie jakoś zacząłem odbijać, choć mało jest lokali obecnie z moimi klimatami.

I tym racjonalnym wyjaśnieniem zaprzepaściłeś świetną szansę autora na poznanie koleżanki tongue Bo obowiązki studenckie obowiązkami, ale chyba nie zaprzeczysz,że jest to niewyczerpane źródło towarzyskich znajomości, no chyba że jest to jednak wydział samych samców tongue wink

102

SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I tym racjonalnym wyjaśnieniem zaprzepaściłeś świetną szansę autora na poznanie koleżanki tongue Bo obowiązki studenckie obowiązkami, ale chyba nie zaprzeczysz,że jest to niewyczerpane źródło towarzyskich znajomości, no chyba że jest to jednak wydział samych samców tongue wink

Piszesz do jegomościa, który jedzie na wigilię organizacji, której stałem się częścią na studiach i mimo wszystko dalej aktywnie działam - będzie z ponad 200 osób tongue
Natomiast powiem tak - dużo zależy od kierunku, a mam porównanie w postaci brata starszego, którego odwiedzałem na studiach i że tak powiem - niejedne trunki się piło i niejeden tyłek damski w klubie pod wpływem poklepało. Na moim kierunku można było zapomnieć  - No i kierunek miał więcej facetów, a nieliczne studentki już były zajęte, więc słabo.

Autor, jak pomyśli to oleje moje posty tongue

103

Lucyfer666 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

Piszesz do jegomościa, który jedzie na wigilię organizacji, której stałem się częścią na studiach i mimo wszystko dalej aktywnie działam - będzie z ponad 200 osób tongue
Natomiast powiem tak - dużo zależy od kierunku, a mam porównanie w postaci brata starszego, którego odwiedzałem na studiach i że tak powiem - niejedne trunki się piło i niejeden tyłek damski w klubie pod wpływem poklepało. Na moim kierunku można było zapomnieć  - No i kierunek miał więcej facetów, a nieliczne studentki już były zajęte, więc słabo.

Autor, jak pomyśli to oleje moje posty tongue

Nie pomagasz mu w tym.
Niejedna znajomość od wymiany notatek się zaczęła big_smile

Odnosząc się do pierwszej części Twojej wypowiedzi - starasz się zaimponować? wink

104 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-12-13 01:52:31)

Nie - po prostu chciałem podsumować, że tzw. znajomości studenckie potrafią się stale powiększać o nowe grono, nawet kiedy opuściło się uczelniane mury, dlatego chociażby polecam aktywności w kołach/stowarzyszeniach - przy okazji zapewniają niesamowite możliwości rozwoju.
Natomiast owszem - przynajmniej na zakres grupy to nie ma bata, żeby ludzi nie poznać.

No i wybacz, ale autorowi bajek nie zamierzam wciskać - dziewczynę w sensie stworzenia czegoś z nią się zdobywa. Wymiana notatek, przyjacielska znajomość tak, ale wszyscy dobrze wiemy, jak jest w przyrodzie. Owszem każdy jest inny, ale naprawdę też kiedyś byłem karmiony czymś takim i tylko negatywne rozczarowanie jest na koniec, czego wolę autorowi oszczędzić.

105

Lucyfer666 napisał/a:

Nie - po prostu chciałem podsumować, że tzw. znajomości studenckie potrafią się stale powiększać o nowe grono, nawet kiedy opuściło się uczelniane mury, dlatego chociażby polecam aktywności w kołach/stowarzyszeniach - przy okazji zapewniają niesamowite możliwości rozwoju.
Natomiast owszem - przynajmniej na zakres grupy to nie ma bata, żeby ludzi nie poznać.

No i wybacz, ale autorowi bajek nie zamierzam wciskać - dziewczynę w sensie stworzenia czegoś z nią się zdobywa. Wymiana notatek, przyjacielska znajomość tak, ale wszyscy dobrze wiemy, jak jest w przyrodzie.

Skąd ta powaga sytuacji?
Studia to kopalnia znajomości. Im więcej ludzi, tym więcej szans.

106

Wszystko zależy od człowieka - jego mentalności i typu.

107 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2018-12-13 02:00:01)

Studia są naturalnym czasem zawiązywania się licznych znajomości. Trzeba byłoby być aspołecznym, atowarzyskim żeby nikogo nie poznać, z nikim nie zawiązać znajomości.

108 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2018-12-13 02:08:51)

SonyXperia napisał/a:

Studia są naturalnym czasem zawiązywania się licznych znajomości. Trzeba byłoby być aspołecznym, atowarzyskim żeby nikogo nie poznać, z nikim nie zawiązać znajomości.

No przecież wyżej napisałem, że zawsze się kogoś poznaje tongue aspołeczność kończy się tam, gdy trzeba zdobyć ściągi i się uczyć przed egzaminem tongue
Co nie zmienia faktu, że jest wiele czynników, które od tego zależą - jakie studia itd., jak i również to jakim się jest człowiekiem i jakie środowisko człowieka cieszy.

I ba - ile masz tematów ludzi samotnych, którzy mimo wszystko studia pokończyli, ale w ostatecznym rozrachunku "coś nie pykło"

109

Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

A gra jest wieczna smile

Jeszcze raz pytam - po co? Co mi ma to dać? Dlaczego dana przez Ciebie możliwość jest taka wyjątkowa?

Bo można zarobić kasę wkładając w to tylko 100 zł rocznie. I poznać ciekawych ludzi biznesu, w tym dziwczyny. Którzy chętnie przyjdą do mnie po moje usługi.

Jeszcze raz powtórzę. To nie miejsce na interesy bo mi Olinka bana da. A tego nie chce. Skoro tu siedzisz i nie nawiązałeś znajomości z dziewczyną to masz z tym problem. Ja nie mam z tym żadnego problemu.

I jestem łowcą smile

110

Co do studiów to jestem takiego samego zdania co osoby wyżej... Tam jest tyle ludzi że za głowę się można złapać. Ja trafiłam na kierunek na którym są same dziewczyny choć teoretycznie na liście jest kilku chłopaków. Nie ma problemu żeby pogadać z ludźmi z innego kierunku. Nawet z takimi co nie mówią po twojemu. Musisz się nagłówkowa z językiem obcym by się dogadać. Ale wychodzi to na dodatkowy plus.
Ja można powiedzieć że nie wychodzę z domu by pobalowac ale to nie powód by nie mieć znajomych którzy są lub nie są tobą zainteresowani.
.
I tak ja nie szukam miłości. Liczę na to że kiedyś może się pojawi. Widocznie tak miało być.
.
I wiem że teraz ci nie pomagam a wręcz odwrotnie.
To jest moje podejście.

111

Harvey napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Bo można zarobić kasę wkładając w to tylko 100 zł rocznie. I poznać ciekawych ludzi biznesu, w tym dziwczyny. Którzy chętnie przyjdą do mnie po moje usługi.

Jeszcze raz powtórzę. To nie miejsce na interesy bo mi Olinka bana da. A tego nie chce. Skoro tu siedzisz i nie nawiązałeś znajomości z dziewczyną to masz z tym problem. Ja nie mam z tym żadnego problemu.

I jestem łowcą smile

Niby jesteś łowcą, ale jednak gra troszkę nie idzie po myśli - gdzie napisałem, że kolejne rzuty muszą się odbywać w tym temacie - od czegoś masz lewym dolnym rogu pewien mały przycisk tongue
I lekki brak konsekwencji - sam tutaj siedzisz i nie ma pewności czy Ty nawiązałeś, bo "papier przyjmie wszystko" tongue
Graj dalej.

112

Przecież gram. Z całym światem. A że się nudzę to i siedzę tu smile Niech ta sobota przyjdzie szybciej bo mam cały dzień z Martą spędzić a wieczór z Kaśką na imprezie smile A jeszcze jest Natalka, która wieczorem będzie w mi znanym miejscu... ino ma chłopaka, jeszcze przez chwilę tongue big_smile

Łowcą mówisz jesteś? Coś mi się nie wydaje smile No ale co zrobisz jak nic nie zrobisz smile

113

Tak, jak napisałem - jak chcesz grać dalej bez zaśmiecania to wyślij maila tongue - skrót masz w lewym dolnym rogu.
I napisz dlaczego się Tobie tak wydaje tongue

114

Wysyłam email.

115 Ostatnio edytowany przez szocik44 (2018-12-14 15:45:56)

Na ulicy, Wyjdziesz do dużego miasta i w ciągu godziny przejdzie 100 kobiet zagadaj do każdej która Ci się podoba. 100 dziennie x 12 miesięcy smile W Ciągu roku będziesz miał 100 dziewczyn.

116

Przede wszystkim zdobądź fajną pracę. Jeżeli pracujesz jako jakiś magazynier, kasjer, kelner itp to przyszłej dziewczynie tym nie zaimponujesz. Zdobądź chociaż jakiś staż, praktyki, rozwijaj się w danym kierunku, tak aby pokazać, że masz ambicje i plan na godne zarobki w przyszłości. Tak jak inne dziewczyny powiedziały - gołodupca żadna nie chce, więc musisz się postarać i zarabiać, jak już będziesz miał w okolicach średniej krajowej to jest bardzo OK.

Kolejna kwestia - dbanie o siebie. Nie wiem czy wiesz, ale oprócz anty-perpirantu i pianki do golenia istnieje masa innych kosmetyków dla facetów. Wybieraj się do lepszych fryzjerów i zainwestuj w ciekawą fryzurę. Dobieraj do siebie ciuchy w odpowiedni sposób, unikaj bazarkowych i podróbek, stawiaj na sprawdzone marki, w umie w każdej galerii jest masa fajny sklepów, na pewno znajdziesz coś fajnego. Unikaj sklepów Cropp i H&M.

Buty najlepiej klasyczne, może jakaś marynarka. W lecie koszulki polo i koszule z długim rękawem, unikaj raczej bluz z kapturem i koszul z krótkim rekawem. Najważniejsze, aby ciuchy nie były ani za małe, ani za duże. 90% facetów w Polsce nosi ciuchy rozmiar za małe lub za duże. Zbyt luźne, lub zbyt obcisłe. Znaleźć porządnie ubranego faceta na ulicy to cud.

Kolejna kwestia - zdrowie. Postaraj się mieć chociaż minimalnie umięśnioną sylwetkę. Suchoklatesi i panowie z piwnym brzuchem są strasznie odpychający. Jeżeli masz jakiś trądzik koniecznie się go pozbądź. Ja zwracam dużą uwagę na zęby u facetów - wszystkie muszą być całe oprócz 8 wiadomo, powinny być białe oraz proste. Facet z próchnicą, żółtymi lub krzywymi zębami budzi u mnie odruch wymiotny. Nie oszczędzaj na zębach tak abyś mógł się sporo uśmiechać.

No i to by bylo najważniejsze. Z charakteru ważne abyś był po prostu pewny siebie, wygadany, towarzyski - tak abyś potrafił na luzie rozmawiać z innymi ludźmi i nie wstyd było wyjść gdzieś na imprezę. Nieśmiali są często nudni i nie chcą wychodzić, więc jeśli taki jesteś to dla wielu dziewczyn może to być problem. Dziewczyny jednak wolą faceta towarzysko-imprezowego. Umiejętność tańca dla wielu dziewczyn to jest mega +, przez taniec możesz szybko oczarować kobietę sobą, pod warunkiem, że umiesz naprawdę dobrze tańczyć.

117

dominika152 napisał/a:

Przede wszystkim zdobądź fajną pracę. Jeżeli pracujesz jako jakiś magazynier, kasjer, kelner itp to przyszłej dziewczynie tym nie zaimponujesz. Zdobądź chociaż jakiś staż, praktyki, rozwijaj się w danym kierunku, tak aby pokazać, że masz ambicje i plan na godne zarobki w przyszłości. Tak jak inne dziewczyny powiedziały - gołodupca żadna nie chce, więc musisz się postarać i zarabiać, jak już będziesz miał w okolicach średniej krajowej to jest bardzo OK.

Miłość przez portfel big_smile Od takich dziewczyn trzeba wiać jak najdalej. Na pewnym etapie związku to naturalne, że kobieta chce aby jej facet się ogarnął i lepiej zarabiał, ale jeśli od początku wybiera na podstawie zarobków to jest do skreślenia.

szocik napisał/a:

Na ulicy, Wyjdziesz do dużego miasta i w ciągu godziny przejdzie 100 kobiet zagadaj do każdej która Ci się podoba. 100 dziennie x 12 miesięcy smile W Ciągu roku będziesz miał 100 dziewczyn.

Tutaj jest pewien haczyk. Aby to podziałało trzeba zacząć pracę od siebie. Facet, który czuje się pewny siebie, ma zdrowe poczucie własnej wartości, jest otwarty emocjonalnie i buzuje w nim testosteron ma szanse wyrwać w ten sposób dziewczynę. Poza tym trzeba wybrać dziewczynę, która się na prawdę podoba i wzbudza jakieś emocje. Podchodzenie do osób do których nic nie czujemy, nie ma sensu. A podchodzenie ze stanami depresyjnymi to już całkowita strata czasu.

118

Dominika, jesteś pełna dobrych chęci, ale przeczytaj, jak autory wcześniej kilkakrotnie marudził, że czemuż to trzeba się tak nastarać i namęczyć, by znaleźć dziewczynę. Jemu się z domu nie chce wyjść, a co dopiero pracę zmieniać, na siłowni ćwiczyć i dbać o siebie. Dziewczyna ma się sama znaleźć, najlepiej pewnie o urodzie modelki i całkowicie pozbawiona wymagań.

119

Jak ktoś chce już stawać na głowie by znaleźć dziewczynę, to raczej nie w Polsce. Bo gra świeczki niewarta. Ty się zrobisz na super mena, a dostaniesz jakiś poturbowany egzemplarz.

120

Burzowy napisał/a:

Jak ktoś chce już stawać na głowie by znaleźć dziewczynę, to raczej nie w Polsce. Bo gra świeczki niewarta. Ty się zrobisz na super mena, a dostaniesz jakiś poturbowany egzemplarz.

Co znaczy 'poturbowany egzemplarz' w kontekście 'zrobisz się na super mena'? I czym różnią się, również w tym kontekście, dziewczyny do znalezienia w Polsce od tych z nie-Polski?

121

Olinka napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Co znaczy 'poturbowany egzemplarz' w kontekście 'zrobisz się na super mena'? I czym różnią się, również w tym kontekście, dziewczyny do znalezienia w Polsce od tych z nie-Polski?

Olinko.. ostania moda wśród polskich "menów".. znaleźc sobie Ukrainkę. I żeby nie bylo; nic nie mam do Ukrainek:) Raczej śmieszy mnie moda na nie wśród polskich Bondów.
Poturbowany egzemplarz? Gdybym była facetem (a nie jestem), chyba wybrałabym "poturboawny" a niżeli zupełnie przez nikogo nie tknięty, bo nieciekawy:) Ale to tylko moje zdanie smile

122

Salomonka napisał/a:
Olinka napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Co znaczy 'poturbowany egzemplarz' w kontekście 'zrobisz się na super mena'? I czym różnią się dziewczyny do znalezienia w Polsce od tych z nie-Polski?

Olinko.. ostania moda wśród polskich "menów".. znaleźc sobie Ukrainkę. I żeby nie bylo; nic nie mam do Ukrainek:) Raczej śmieszy mnie moda na nie wśród polskich Bondów.

Śmieszne to jest gdy ktoś specjalnie jedzie na wschód szukać łatwych dziewczyn bo w kraju mu nie wychodzi. Ale jeśli do nas przyjechało te 3 mln Ukraińców i wśród nich jest wiele pięknych i miłych dziewczyn to raczej normalne, że mimochodem powstają związki mieszane.

123

MysteryP napisał/a:
Salomonka napisał/a:
Olinka napisał/a:

Śmieszne to jest gdy ktoś specjalnie jedzie na wschód szukać łatwych dziewczyn bo w kraju mu nie wychodzi. Ale jeśli do nas przyjechało te 3 mln Ukraińców i wśród nich jest wiele pięknych i miłych dziewczyn to raczej normalne, że mimochodem powstają związki mieszane.

No i napisałam przecież, że nic nie mam do Ukrainek. Tym bardziej, do związkow mimochodem zawartych:)

124

Salomonka napisał/a:

Raczej śmieszy mnie moda na nie wśród polskich Bondów.

Ale to nie jest żadna moda, tylko po prostu jesteśmy podatni na wdzięki słowiańskie. Ostatnio widziałem taką piękność, wysoka, szczuplutka, długie czarne włosy i przepiękne oczy wink

125

MysteryP napisał/a:
Salomonka napisał/a:

Raczej śmieszy mnie moda na nie wśród polskich Bondów.

Ale to nie jest żadna moda, tylko po prostu jesteśmy podatni na wdzięki słowiańskie. Ostatnio widziałem taką piękność, wysoka, szczuplutka, długie czarne włosy i przepiękne oczy wink

A ona? Padła ci w ramiona?

My kobiety, też jestesmy podatne na wdzięki slowiańskie; A tu zapasione karbinadle, w rozdeptanych klapach... I co nam pozostaje? Ekspansja na zachód?! smile

126

Im więcej poznajesz, tym bardziej upewniasz się, że nie warto...

127

Salomonka napisał/a:

A ona? Padła ci w ramiona?

To na ulicy było. Uśmiechnęła się ładnie i coś powiedziała do mnie po ukraińsku, ale nie zrozumiałem wink

Salomonka napisał/a:

My kobiety, też jestesmy podatne na wdzięki slowiańskie; A tu zapasione karbinadle, w rozdeptanych klapach... I co nam pozostaje? Ekspansja na zachód?! smile

Nie martw się ja jestem szczupły i nie noszę klapek wink

128

Lucyfer666 napisał/a:

Im więcej poznajesz, tym bardziej upewniasz się, że nie warto...

Święte słowa smile Dlatego wybrałam Niemca smile Nigdy wcześniej nie czułam się tak kochana, szanowana, doceniana. Może dla Polaków nie bylam niczego warta, nie wiem i nie chce wiedzieć smile

Nareszcie jestem szczęsliwa u boku mężczyzny, który jest dla mnie oparciem, przyjacielem, wszystkim czego pragnęlam i czego nigdy nie mialam.

Pozdrawiam serdecznie Panów - Polaków:) I nie czujcie sie gorsi. Po prostu ......tak wyszło smile

129

Zmienić pracę??? To elektryk to jest zła praca??? Już nie musicie tak powtarzać jaki to chcecie że mnie ideał zrobić. Muszę być zdrowy według was nawet jak bym miał nieuleczalna chorobę. Zarabiać miliony bo kobiety lecą na kasę. Nawet do pracy w garniturze chyba mam chodzić. Tak samo jak i na siłownię. Non stop mi wypisujecie cechy faceta idealnego a takich nie ma. Ja napewno nim nie będę. A jeżeli każda dziewczyna szuka ideału to ja nie będę miał dziewczyny.

130

Już kilka razy wam pisałem zrezygnowałem z dziewczyny. Bo skoro mam być ideałem który nie spełnia swoich pasji tylko wasze to co wy wymyslicie to dziękuję. Według was zauważyłem że mam zrezygnować z tego co lubię robić na to czego nie lubi a nawet nienawidzę. Mam mieć takie zainteresowania które dziewczyny wolą by facet miał. To ja mam gdzieś dziewczyny.

Posty [ 66 do 130 z 190 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie znaleźć dziewczynę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024