dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

66

Odp: dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne
Makigigi napisał/a:

Excop, celowo wypowiadasz się jak mistrz Yoda, czy to przypadek ? big_smile

Doświadczenie, Makigigi. smile
Sam byłem takim pierdołą niegdyś.
Chodziłem wokół dziewczyny jak pies wokół jeża, zamiast odezwać się i porozmawiać z nią
Przemogłem się. Dostałem kosza. Zajęta była, niestety..
Po kilku latach ponowiłem, bo wolną była.
Odkładałem to, aż - raz kozie śmierć, znów zagadałem.
Od słowa do słowa, od randki do randki itd...
Moją żoną.została. smile

Zobacz podobne tematy :

67

Odp: dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Dziwnie się przywitała, bo jak nie ona odpowiedziala cicho i nie wyraznie......
W ten dzień zafundowałem jej w pewnym sensie male nadgodziny.......... myslalem ze ma nocke aona w zasadzie była już po pracy.
Poszedłem do Niej po rękawiczki które były mi potrzebne do pracy powiedziałem jej jakie potrzebuje to powiedziala że nie ma ale i tak poszła ze mna do magazynu i zaczeła szukać, powiedziala też żebym powiedzial swojemu kierownikowi to weźmie je z takiego miejsca do którego ona nie ma dostępu jak powiedziałem ze nie wiem czy dzisiaj on bedzie to sie zainteresowała kto jest moim kierownikiem. ale najdziwniejsze było w tym magazynie to że w pewnym momencie odwrocila sie do mnie plecami  i wykonwala takie ruchy jak by cos przekladala na takim blacie tylko że nie miała nic w rekach........... jak zobaczyłem jej zachowanie to grzecznie podziekowałem za pomoc i poszedlem

Posty [ 66 do 67 z 67 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024