dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Temat: dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Opis sytuacji:
na początku napisze że wiem ze sam sobie jestem winien.....
Historia zaczęła się w połowie czerwca tego roku.Jechałem akurat pierwszy dzień do nowej pracy pod pracą wysiadałem z tramwaju i w tym samym momencie wysiadła pewna dziewczyna spojrzała się na mnie i uśmiechnęła tez się do niej uśmiechnąłem i pomyślałem,że fajnie by było gdyby pracowała tam gdzie ja. Spotkała mnie miła niespodzianka bo pracuje tam gdzie ja.
Na początku w nowej robocie jakiś taki dziwnie zagubiony byłem sparaliżowany. Jak ją widziałem to czasami się uśmiechnąłem czasami cześć powiedziałem a czasami nie bo jej nie poznawałem tak często i tak diametralnie fryzure zmieniała.Pracuje w systemie 4 brygadowym więc nie widuje jej codziennie.
Co mnie widziała to sie na mnie patrzyła aż się trochę jak dziwoląg poczułęm nie powiem troche mnie też to peszyło. Patrzyła się nawet na mnie jak ją podrywał taki koleś( jest teraz chyba z nim w każdym razie cały czas na przerwie razem na palarnie chodzą) jak bylem kiedys na takiej dodatkowej przerwie siedzialem przy pustym stole i w pewnym momencie poczułem jk by ktoś się na mnie patrzył odwrócilem się i okazało się że to ona patrzy(kolejny moj blad ze nie podszedlem) i tak jakoś spogląda do dzisiaj na mnie a ja na nią.....
dzisiaj spojrzałem w jej kierunku jak była w pomieszczeniu gdzie pracuje i znowu patrzyła na mnie dluzsza chwile i powiem tak ja po niej w tym momencie spodzialem sie innej reakcji. Mi się wydaje że kobieta którą olał facet a ma innego raczej nie powinna patrzec natego kto ją olał tylko ostentacyjnie się odwrocić plecami albo coś by pokazać że ma go gdzieś ze go lekceważy...... mogla zrobic wszystko zamknąc drzwi powiedziec ze mam spier......itp bo nikogo nie było

w zeszlym tygodniu coś mi odbiło i ponownie chciałem do niej zagadać i tak o to wygladało

szedłem korytarzem stała oparta o sciane rozmawiala z gościem stojąc do niego bokiem (rownoczesnie esemesując) a na wprost mnie nie wiem czy patrzyla na mnie czy przed siebie przechdząc powiedziałem cześć nie odp jak minute pozniej wracalem zdjąłem okulary ochronne i nieby zacząłem je czyścic spojrzałem się na nią lekko skierowanymi oczami w jej strone tez przekrecila oczka w moją strone ale szybko odwrocila. Ogólnie jestem jedynym w firmie ktoremu nie odp czesc bo kazdemu zazwyczaj z automatu odp heej, a wczesniej mi tez odp jak od czasu do czasu jej powiedzialem czesc

spodziewałem się ze jeśli nie odpowie to sie wcześniej ostenatycjnie odwróci a nie że będzie patrzla w moim kierunku badz co badz odwzajemnijąc w ten sposób moje spojrzenie

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-14 20:33:58)

Odp: dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Pytanie: dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne
odpowiedź: może nie jest zadowolona z tych koszy które ma, ale mimo tego nie odwraca wzroku bo jest nieśmiała, albo Twój kosz był jeszcze gorszy. No nie wiem hmm jakbym np. dostał taki nieregulaminowy link to nie wiem czy bym odwrócił wzrok...ale hmm w sumie wygląda ok xd

Troche mi sie przypomina gimnazjum..piękne czasy xd kto sie popatrzył, kto powiedział cześć, a kto nie, i komu xd

3

Dzieki ale liczylem na pomoc a nie na nabijanie sie smile

Ale jakiego Ty jej niby dałeś kosza? big_smile

5

no ok:P dobra próbuje na powaznie... Hmm..
Chodziło mi że trochę słabo od połowy czerwca i tylko popatrzenie się albo powiedzenie cześć lub nie... xd Nie mówię ze cos zle zrobiles, ale nie próbowales jakos bardziej nawiązać kontaktu?:P

6

dobra chcialem grzecznie a teraz prosto z mostu zachowalem sie jak frajer i ja olalem sam nie wiem czemu ogolnie jakis dziwny wtedy bylem....... nie probowalem bo potem sie wkurzylem ze zaczela chodzic z taqkim kolesiem non stop na palarnie ale jak juz mowilem w zeszlym tyg probwalem i wygladalo tak jak opisalem

To raczej Ty dostałeś kosza od niej, a nie ona od Ciebie tongue

8 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-10-14 20:27:07)

Ludzie powariowali kompletnie... Historia przedstawia się następująco:

Poszedłem do nowej pracy. Patrzyłem na dziewczynę, a potem nie patrzyłem. Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jeśli dostała ode mnie kosza dalej na mnie patrzy? Zauważyłem, że innym mówi "Hej" a mi nie, choć czasem ją obłaskawiałem powiedzeniem "Cześć" pierwszy.

Boszzzzz... Czy to pokolenie internetowe? Rozmawiałeś z nią kiedykolwiek? Bez okularów przeciw-spotkaniu-oczu-innych-ludzi?

9

pewie piszesz o tym ostatnim jej zachowaniu:)

10

gary probwalem w zeszlym tygodniu i widzisz jaka byla reakcja

11

nie rozumiem o co ci chodzi gary z tymi okularami pracuje na produkcji i na terenie zakladu mam obowiazek nosic okulary ochronne

12

Ok! Ochronne -- myślałem, że podrywasz dziewczynę w ciemnych okularach. Zwracam honor.

Ile masz lat?

Dziewczynie się mówi głośno cześć i uśmiecha.

13 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-14 20:36:45)

- potem sie wkurzylem ze zaczela chodzic z taqkim kolesiem non stop na palarnie

big_smile:D:D

1984 to chyba rocznik;)

14

25  usmiech byl nie chcialem sie wydzierac bo byli inni ludzie

15

to moż kied jesz powie czes

16

wątpie :)chyba że ironizujesz gary smile

17

A chciales focha od niej? Ona jest przyzwyczajona do tego ze męzczyzni czasami są dziwni.

18

Ela nie chciałem. ale nie rozumiem co masz na mysli swoim wpisem:)

19

Ale jakiego kosza? Przecież, żeby dać kosza, to najpierw musiałoby być jakieś sensowne i werbalne zainteresowanie z jej strony. big_smile
A może Autorze tylko ci się wydaje, że cokolowiek jest na rzeczy. Więcej sobie wyobrażasz niż jest naprawdę .

20

Makigigi napisał/a:

Ale jakiego kosza? Przecież, żeby dać kosza, to najpierw musiałoby być jakieś sensowne i werbalne zainteresowanie z jej strony. big_smile
A może Autorze tylko ci się wydaje, że cokolowiek jest na rzeczy. Więcej sobie wyobrażasz niż jest naprawdę .

Dokładnie, wydumany problem. Upatrz sobie inną dziewczynę i może zamiast ograniczać się do spojrzeń zacznij rozmawiać, a tę pannę ignoruj, jeśli działa Ci na nerwy.
"Cześć" zawsze wypada powiedzieć, no chyba, że ona z premedytacją nie odpowiada, chociaż wątpię. Jeśli rozmawia z kimś, do tego w tym czasie używa telefonu, to być może nie ma już aż takiej podzielności uwagi, żeby dostrzec, że jej się kłaniasz wink

21

tylko nie wiem po co w takim razie obracala sie na stołówce z opuszczonymi  rękoma i patrzyla sie na mnie nikogo innego nie bylo po tej stronie juz nie pamiętam czy pisalem o tym ale na przystanku tramwajowym jak odprowadzala kolezanke to tez na mnie sie patrzyla mimo ze dawala jej buzi w policzek na pozegnanie ja sie na nie patrztlem.
to ze nie reagowalem byc moze jak sugerujesz na wydumane rzeczy nazwalem ze dalem jej kosza bo nie znalazlem innego okreslenia chociaz bardziej dosadne i moze wlasciwe by bylo olałem

22

tylko jaki miała by powód do tej premedytacji oraz jaki ona miała by sens?

23 Ostatnio edytowany przez niebieskooka77 (2018-10-15 11:37:00)

Nie obraź się, ale szczerze mówiąc mam wrażenie, że zachowujesz się trochę jak stalker. Jeśli chcesz cokolwiek osiągnąć, zamiast niezręcznie "wlepiać gały" za każdym razem, kiedy ją widzisz, postaraj się zagadać merytorycznie.
I tak, żeby to, co mówisz, miało jakąś t r e ś ć. Bo z wymiany przywitań żadnego romansu nie będzie. wink Pracujecie w jednej firmie, widujecie się na korytarzu, więc z pewnością znajdzie się temat, na który będziecie mogli porozmawiać.
Od razu zrewidujesz, czy jest Tobą naprawdę zainteresowana. Oczywiście, jeśli jesteś dostatecznie spostrzegawcze.

24

tylko by porozmawiac merytorycznie to musie chociaz odp czesc:)

25

problemy pierwszego świata - po co się popatrzyła  i czemu nie popatrzyła, czemu z ukosa, z lewa, z prawa, na wprost , z opuszczonymi rękami lub w kieszeni, dlaczego  stala bokiem a nie  tyłem, po co siedziała przy oknie a nie od strony drzwi, po co podrapała się po nosie, głowie, czy ja zaswedzialo czy to tajemny znak... itd. itp...
Jesteś pewny, że chodzisz do pracy a nie szkoły? smile

26

tak jestem pewien smile

27

;echita1984 napisał/a:

tak jestem pewien smile

dobrze, że choć tutaj nie masz wątpliwości wink

28

josz chyba jednak z premedytacja nie odp. tylko nie wiem dlaczego przeciez nie poszedłem do niej i nie błagałem o to by się umówiła zostawiła tamtego itp. w czesniej jakos jej nie przeszkadzało że raz mowiłem cześć raz nie zawsze odp ciekawi mnie tylko co się zmieniło szczególnie po dzisiejszym jej zachowaniu ( pewnie zaraz zostane zjechany ze sie czepiam czegoś tam albo nie wiadomo co ze ją gnębie mówiąć cześć)
Dzisiaj  powiedzialem jej czesc ale cichym glosem ktory sam ledwo slyszlem nie odp.
Wogóle to było dziwne troche wszedlem do budynku widzialem ze sie kreci koło swojego pomieszczenia gdzie pracuje powoli zastanawiałem się co by tu powiedziec ciekawego i nagle ruszyła w moją strone powolnym dostojnym krokiem takim jak zawsze chodzi najbardziej zaskoczyla mnie jej mina i odległość w jakiej mnie mijala była tak blisko że wystarczyło bym wystawil reke to zatrzymala by się w polowie mojej reki ogolnie moglem policzyc male piegi na jej nosie a mine miala troche dziwna bo wygladala na smutną jak spojrzalem na nia to odwrocila wzrok w przeciwnym kierunku i spuscila wzrok delikatnie

29

adiaphora napisał/a:

problemy pierwszego świata - po co się popatrzyła  i czemu nie popatrzyła, czemu z ukosa, z lewa, z prawa, na wprost , z opuszczonymi rękami lub w kieszeni, dlaczego  stala bokiem a nie  tyłem, po co siedziała przy oknie a nie od strony drzwi, po co podrapała się po nosie, głowie, czy ja zaswedzialo czy to tajemny znak... itd. itp...

podobnie myslałem ale nie umiałem napisać:P

zostawiła tamtego, tzn. nie prosiles żeby go zostawiła i przestała z nim chodzić na palarnię?:P

ja bym się skupił na tym
- odległość w jakiej mnie mijala była tak blisko że wystarczyło bym wystawil reke to zatrzymala by się w polowie mojej reki
za mała dokładność...możesz podać w milimetrach?? To ma znaczenie

30

widze ze sprawia ci przyjemnosc nasmiewanie sie z innych bo to dla ciebie nie problem taka sytuacje jestem ciekaw jak bys sie czul gdyby z ciebie sie ktostak nabijal jak bys mialwazny dla siebie problem

31

Myślę po pierwsze, że znajomość mowy ciała innych, nie należy do Twoich mocnych stron, choć tak utrzymujesz.
Tym samym, przeceniasz jakość własnej oceny mowy ciała tej pani.
Zwłaszcza, że nie zamieniliście ani słowa.
Dostała kosza? Czy raczej, przestraszyłeś się, że to o Ciebie w tej mowie miało chodzić, nawet, gdybyś nie miał racji?
Wcale nie ironizuję. Pewne rzeczy można przegapić, ale okazji marnować, nie należy.
Choćbyś,Ty, miał dostać kosza w rezultacie.
To zawsze nauką pożyteczną zostanie na przyszłość. smile

32

zgadza się nie nalezy.
Masz racje byc moze sie wystrasdzylem.
Tylko skoro odpowiada kazdemu cześc to czemu mi juz nie, z resztą nie ma to już chyba znacznia

33

chodzi mi tez poprostu o to ze skoro tak sie nie spieszyla miala wolny caly korytarz to czemu widzac mnie i nie chcac jakiej kolwiek rozmowy czy chodziaz odp czesc nie weszla do swojego pomieszczenia czy tez nie udwala ze cos robi i pokazac ze nie zwraca na mnie uwagi by poczekać az ją mine tylko zrobiła to co opisałem

34

i chyba źle coś zrozumiales z moich wpisów nigdzie nie twierdziłem żę znam się dobrze na mowie ciała gdyby tak było nie było by mnie na tym forum

35

Borze szumiący lol

Ty się jakoś dziwnie platonicznie zauroczyłeś i nadinterpretujesz jej gesty, które dla niej pewnie nie mają żadnego znaczenia.

36 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 12:14:05)

;echita1984 napisał/a:

chodzi mi tez poprostu o to ze skoro tak sie nie spieszyla miala wolny caly korytarz to czemu widzac mnie i nie chcac jakiej kolwiek rozmowy czy chodziaz odp czesc nie weszla do swojego pomieszczenia czy tez nie udwala ze cos robi i pokazac ze nie zwraca na mnie uwagi by poczekać az ją mine tylko zrobiła to co opisałem

A dlaczego miałaby wchodzić do innego pomieszczenia lub udawać, ze coś robi??? Bo co, bo Ty szedłeś? Ona Cię pewnie nawet nie zauważyła... chociaż raczej stawiam na to, że nawet nie usłyszała tego Twojego "tak cichego cześć, którego sam nie usłyszałeś" i uważa Cię za kretyna, który się wiecznie gapi jak cielę na pociąg, a słowa z siebie wydusić nie potrafi. No i ogląda Cię z zainteresowaniem - jako ciekawostkę przyrodniczą.

37

moze poprostu nie chciec slyszec czesc itp dlatego myslalem ze moze chce unikac kontaktu

38

;echita1984 napisał/a:

widze ze sprawia ci przyjemnosc nasmiewanie sie z innych bo to dla ciebie nie problem taka sytuacje jestem ciekaw jak bys sie czul gdyby z ciebie sie ktostak nabijal jak bys mialwazny dla siebie problem

gdyby ktoś się nabijał jakbym miał ważny dla mnie problem? nie wiem:P ale spróbujmy xd problem: jestem głodny, nie ma co jeść, ale nie chce mi sie wyjść do sklepu, mozesz sie nabijać i sprawdźmy jak bym sie czuł:P

mnie zaczyna zastanawiać czy te pytania o gesty, odległości, miny, spojrzenia, udawanie itd. są na poważnie:P ale obawiam się że tak...

39 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 12:15:48)

;echita1984 napisał/a:

moze poprostu nie chciec slyszec czesc itp dlatego myslalem ze moze chce unikac kontaktu

"Cześć" mówi każdy normalny, kulturalny człowiek i nie zakłada o tym wątków na forum... czy inni chcą go usłyszeć, czy nie... Jakiego niby kontaktu ona chce unikać? Przecież Wy nie macie ze sobą kontaktu big_smile wiesz w ogóle, jak ona ma na imię czy tylko jej piegi liczysz, jak się zatrzyma? big_smile

40

czyli nie odpowiadając  okazuje brak kultury:P

41

santapietruszka napisał/a:

No i ogląda Cię z zainteresowaniem - jako ciekawostkę przyrodniczą.

całkiem możliwe:P też o tym pomyślałem

42 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 12:27:18)

;echita1984 napisał/a:

czyli nie odpowiadając  okazuje brak kultury:P

Człowieku, raz stała rozmawiając z kimś i do tego z nosem w telefonie, mogła Cię nie zauważyć nawet, jak Ty tak cichutko sobie coś tam pod nosem mruczysz. A za drugim razem nie miała Ci na co odpowiadać, bo jej zadaniem nie jest się domyśleć, że Ty jej w myślach "tak cicho, że sam nie słyszysz" powiedziałeś "cześć"... Widziała tylko człowieka, który znowu się na nią gapi...

Zachowuj się normalnie, to i inni będą się w stosunku do Ciebie zachowywać normalnie.

43

ok to sprobuje raz jeszcze glosno powiedziec ale do kazdego jakos mowie tak jak do niej i odpowiadaja

44

a jesli chodzi o te odleglosci z ktorych tak sie smiejecie to dlatego myslalem ze bedzie szla dalej ode mnie majac do dyspozycji korytarz by nie dac mi mozliwosci chwycenia jej za reke i zatrzymania np

45 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 12:49:30)

;echita1984 napisał/a:

a jesli chodzi o te odleglosci z ktorych tak sie smiejecie to dlatego myslalem ze bedzie szla dalej ode mnie majac do dyspozycji korytarz by nie dac mi mozliwosci chwycenia jej za reke i zatrzymania np

Facet... ja myślę, że to, że Ty mógłbyś ją chwycić za rękę i zatrzymać, to jest ostatnie, o czym ona myśli w ogóle... ogarnij się... masakra... serio uważasz, że ona specjalnie tak szła, bo jakiś dziwny facet, który jej nawet cześć nie mówi, może chciałby ją chwycić za rękę??? Dlaczego miałaby w ogóle sądzić, że Ty ją chcesz za rękę chwycić? big_smile

46

nie mysle ze by chciala tylko ze nie chciala by tego i robila by wszystko by zapobiec

47 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 12:51:07)

;echita1984 napisał/a:

nie mysle ze by chciala tylko ze nie chciala by tego i robila by wszystko by zapobiec

Myślę, że jej to nawet do głowy nie przyszło. Mnie by nie przyszło. Żeby na wszelki wypadek zwiewać na drugi koniec korytarza przed jakimś gościem, bo może będzie mnie chciał za rękę chwycić i muszę temu zapobiec...

48

;echita1984 napisał/a:

i chyba źle coś zrozumiales z moich wpisów nigdzie nie twierdziłem żę znam się dobrze na mowie ciała gdyby tak było nie było by mnie na tym forum

Twierdzisz jednak, że to Ty dałeś jej kosza, a ona udaje, że tego nie zrozumiała. Bez słów to się odbywało, czyż nie?
Ty zaś, uznałeś poniewczasie, że z tym "koszem", to błąd był.
I proszę, byś cytował wypowiedź, do której się odnosisz.
Odniesienie do mojej akurat, rozpoznałem, na szczęście. smile

49

;echita1984 napisał/a:

A który to ten ważny problem, Echito? Proponuję przejrzeć forum, zajrzeć do kilku działów, zapoznać się z wątkami, które zostały w nich założone - być może zmienisz zdanie nazywając swój mini-problemik "ważnym problemem".
I nie, nie chodzi o to, aby problemy wartościować, bo nie ma takiej skali, dzięki której można je zmierzyć, ale jeśli ocenić to zdroworozsądkowo, to dramatyzujesz z banalnego, błahego powodu. Nie dziw się zatem reakcjom rozmówców, bo naprawdę trudno traktować to poważnie.

50 Ostatnio edytowany przez McMiodek (2018-10-16 14:21:00)

santapietruszka napisał/a:

Żeby na wszelki wypadek zwiewać na drugi koniec korytarza przed jakimś gościem, bo może będzie mnie chciał za rękę chwycić i muszę temu zapobiec...

lol lol lol

Echita wczytaj się w te wyżej cytowane słowa tak po prostu- bez dorabiania otoczki, ideologii, wątku i scenariusza i...weź się ogarnij wink

Swoją drogą, ciekawe, ilu facetom "dałyśmy kosza" w ten sposób xD

51

haha xd dlatego chciałem mu doradzić żeby wyposażył się w jakieś przyrządy do dokładniejszego pomiaru kątów i odległości np. jakieś nie wiem hm dalmierze, ale znowu mi powie że się wyśmiewam:P

52

Problem jest taki że Ty cały wasz romans rozegrałeś w swojej głowie. Już ją poznałeś na podstawie uśmiechu już z nią byłeś i do tego ją rzuciłeś gdy poszła z innym palić. Chyba nie zrozumiała że ją w milczeniu rzucasz i się jej dziwisz że potrafi blisko Ciebie przejść.
Proponuję odciągnąć gumkę w gaciach sprawdzić czy masz jaja i przy najbliższej okazji z tego skorzystać. Czyli podejść do niej tak blisko aby słyszała twój głos powiedzieć cześć i zapytać czemu się na Ciebie gapi i czy pójdzie z Tobą na kawę/papierosa/kina. Jak powie nie to będziesz miał sprawę jasną i nie będziesz się musiał zamęczać tym co ona miała na myśli gdy Ci cześć powiedziała lub nie.
Jak powie tak to będzie problem bo będziesz musiał z nią rozmawiać i co gorsza może się okazać że się tak gapi bo masz coś na czole co jej się podoba.

53 Ostatnio edytowany przez BulgGirl (2018-10-16 20:38:39)

Gościu albo jakaś gościówa ewidentnie robi sobie żarty (pewnie jakaś dziewczyna z jakiegoś gościa), a Wy to bierzecie na poważnie? To nie może być traktowane na poważnie? Przecież ten wątek to jakiś kabaret? big_smile

54

Widzialem ją po raz kolejny wygladalo to dosc smiesznie wchodzilem do pracy szla z tym kolesiem(nie szli za reke ani nic, szli nie patrzyli na siebie nawet nie gadali ona cos w tel grzebala). nie wiem czy mnie widziala czy nie jesli tak to kątem oka widzialem jak mija swoje pomieszczenie i idzie z tym kolesiem w strone meskiej szatni.poszedlem po ciuchy robocze ktore są obok pomieszczenia w ktorym ona pracuje wychodze z zza naroznika i nagle widze jak przeciska sie miedzy mna a sciana spojrzalem na nia z usmiechem i powiedzialem czesc i odpowidziala. zdziwilo mnie to ze odp patrac mi prosto w twarz/oczy myslalem ze odp ale np nie patrzac na mnie

55 Ostatnio edytowany przez Excop (2018-10-18 18:08:22)

;echita1984 napisał/a:

Widzialem ją po raz kolejny wygladalo to dosc smiesznie wchodzilem do pracy szla z tym kolesiem(nie szli za reke ani nic, szli nie patrzyli na siebie nawet nie gadali ona cos w tel grzebala). nie wiem czy mnie widziala czy nie jesli tak to kątem oka widzialem jak mija swoje pomieszczenie i idzie z tym kolesiem w strone meskiej szatni.poszedlem po ciuchy robocze ktore są obok pomieszczenia w ktorym ona pracuje wychodze z zza naroznika i nagle widze jak przeciska sie miedzy mna a sciana spojrzalem na nia z usmiechem i powiedzialem czesc i odpowidziala. zdziwilo mnie to ze odp patrac mi prosto w twarz/oczy myslalem ze odp ale np nie patrzac na mnie

Chłopcze, skoro już używasz skrótów, bo nie chce ci się dokończyć słowa, postaw tę kropkę chociaż.
Wybacz, ale przypominasz mi postać z pewnego sprośnego dowcipu sprzed 45 lat, z okładem (od tego czasu go znam - jaką rzeczywiście brodę ma, nie wiem)
Chłopak, zza krzaków ogląda przez lornetkę dziewczyny opalające się na plaży.
-Tę miałem..., tę miałem..., tę także... Oooo! Tej nie miałem! - i zaczął się onanizować.
Zdobądź się na rozmowę. Tylko tyle.
Dla Ciebie, być może,  to AŻ tyle, ale wykonalne to jest. smile

56

excop niestety nie wykonalne:)

57

Excop napisał/a:
;echita1984 napisał/a:

Chłopcze, skoro już używasz skrótów, bo nie chce ci się dokończyć słowa, postaw tę kropkę chociaż.
Wybacz, ale przypominasz mi postać z pewnego sprośnego dowcipu sprzed 45 lat, z okładem (od tego czasu go znam - jaką rzeczywiście brodę ma, nie wiem)
-Tę miałem..., tę miałem..., tę także... Oooo! Tej nie miałem! - i zaczął się onanizować.

niestety nie wykonalne:)

58

;echita1984 napisał/a:
Excop napisał/a:
;echita1984 napisał/a:

niestety nie wykonalne:)

Jednak okazało się wykonalne........
Napisałem że jest to nie wykonalne, ponieważ wczoraj szedłem korytarzem szybko cos tam na półkach sprawdzała a  rzeby dojsc do tych następnych musiala by minąć mnie więc zuciła tylko okiem obrociła się napięcie i poszła...... kilka nascie minut pozniej szedlem na przerwe to mimo wszystko powiedzialem jej czesc odp. pozniej jak byłem na kolejnej przerwie  na stołówce patrzyłem przed siebie ale nie na nią zobaczyla ze patrze w jej kierunku usmiechnela sie i odwrocila oczy
Dzisiaj widzialem ją na korytarzu od razu zapytałem jak tam w pracy i zaczęła się rozmowa. Rozmawialiśmy o głupich ubraniach roboczych bo tym się zajmuje Ona cały czas miała uśmiech od ucha do ucha musiałem konczyc rozmowe bo zabrał mnie kierownik bo to było po za przerwą. Miałą na ubraniu swoje imię i nazwisko więc spr na fb co znajdę o niej. spodziawałem się że będzie miała w związkach że jest z tym kolesiem co chodzi na palarnie. A tu okazało się że jest zaręczona od roku............

59

zdziwiło mnie też że na moje pytanie nie obróciła się napięcie i nie poszła. Wogóle miałem wrażenie jak by tam stała dłuższą chwile i czekała na coś

60

;echita1984 napisał/a:

zdziwiło mnie też że na moje pytanie nie obróciła się napięcie i nie poszła. Wogóle miałem wrażenie jak by tam stała dłuższą chwile i czekała na coś

Już było powiedziane, że sobie wyobrażasz nie wiadomo co, a ona ma cię kompletnie gdzieś - jesteś randomowym kolesiem z firmy, któremu mówi czasem „cześć” i raz zamieniła dwa zdania. Założę się, że nawet nie wie, jak się nazywasz. Dziewczyna jest zaręczona i to zamyka temat twoich infantylnych rozważań.

Kolejny fantasta. Dla tej dziewczyny znaczysz tyle co opakowanie spinaczy na biurku albo zszywacz. Mija cię codziennie, ale w sumie nic dla niej nie znaczysz. A ty sobie wyobrażasz cuda  na kiju.

62

czekoladazfigami napisał/a:

Kolejny fantasta. Dla tej dziewczyny znaczysz tyle co opakowanie spinaczy na biurku albo zszywacz. Mija cię codziennie, ale w sumie nic dla niej nie znaczysz. A ty sobie wyobrażasz cuda  na kiju.

Takie "z buta" potraktowanie Autora, niezbyt mi się podoba.
On już wie, że jest zajęta i po prostu, uprzejma i koleżeńska mogła być tylko.
Przełamał się i chwilę z nią porozmawiał.
Naukę na przyszłość otrzymał przy okazji.
Pewnych rzeczy nie można odkładać, bo rozczarowanie na końcu przychodzi.
Inicjatywą wykazać się trzeba, gdy ktoś nam się spodoba, choćby koszem to miałoby skutkować.
Raz, drugi. Może i trzy razy się zdarzy, ale w końcu
się trafi ktoś, kto odwzajemni jego zainteresowanie. smile

63

Excop napisał/a:

Inicjatywą wykazać się trzeba, gdy ktoś nam się spodoba, choćby koszem to miałoby skutkować.

Tylko patrząc na niektóre komentarze że gapiąc się na nią zachowuje się jak stalker itp całe to zachowanie moje nie ma powodów by być miła i koleżeńska przynajmniej takie jest moje zdanie........... moim zdaniem powinna się odwrócic i wogóle nie dać rozpocząć rozmowy........

64

Excop napisał/a:

Excop, celowo wypowiadasz się jak mistrz Yoda, czy to przypadek ? big_smile

65

Rozmawiałem dzisiaj z nią po raz kolejny. I prawdopodbnie ostatni.
Ale od początku widziałem ją to powieidziałem cześć odpowiedziała jak nie ona po cichu i  i nie wyraźnie. przyszedłem do niej jakiś czas później bo musiałem pobrać rękawiczki robocze( ona zajmuje się ubraniami roboczymi itp) zaczelismy rozmowe że potrzebowałbym rękawiczki ona że te nowe które teraz mamy używać się skończyły ale mimo to poszła ze mna do magazynu( mimo że inne pracowniczki zawsze wysyłają mnie tam samego jak coś potrzebuje)widziała. rozmawialiśmy troche w tym magazynku i nie wiem co się stało ale w pewnym momencie staliśmy blisko siebie.  mówiła że kierownik ma pobrać z takiej maszyny mówie że nie wiem czy dzisiaj jest to zaraz zapytała się kto jest moim kierownikiem i mówiła że go  nagle odwróciła się ode mnie i niby coś tam na szafie chciała przestawiać ale nic w rękach nie miała i o dziwo stojąc plecami do mnie odpowiadała na moje pytania ale spojrzałem na jej rece i jak by była nerwowa więc grzecznie podziekowałem i poszedlem; może pomyslala ze chciałęm ja pocałować czy co bo lekko sie w jej strone zachwiałem ale w tym momencie była na tyle daleko ze musiałbym zrobić kilka kroków by ja pocałować i zdziło mnie też to że nie chciała wyjść z tego magazynu czy też nie powiedziała bym sobie poszedł tylko tak sie obróciła jak napisałem wcześniej

Posty [ 1 do 65 z 67 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » dlaczego kobieta która dostała kosza nie odwrca wzroku mimo że ma inne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024