Realista napisał/a:@Salomonka, serio masz jakieś problemy emocjonalne i nie potrafisz przestać pisać w tym wątku. "Wiesz co? Myślę, że jesteś trollem.. I żaluję, że się dałam wkręcić w temat." - po czym piszesz kolejne kilka pod spodem.
Realista napisał/a:Widzę, że pierwsza jesteś do oceniania i wkurzania się na drugą osobę zrozum to, że ktoś może mieć problem z zaufaniem i nasza wyobraźnia płata figle. Jeśli tak lubisz oceniać innych to ja bardzo chętnie ocenię, że Ty za to masz problem z emocjami jak to tak wyjątkowo łatwo się wkurzasz i jak może być Twój facet z taką histeryczką i dewiantką?
Poza tym nie wiem czy to pojmiesz, ale okazja czyni złodzieja. Pewien psychoterapeuta znany i ceniony napisał o tym w książce, że będąc w związku i jeśli wychodzi jedna ze stron do klubu to jest niebezpieczna sytuacja to pewnego rodzaju taniec godowy, polowanie, alkohol który zmienia poziom świadomości i inne używki.
Powtarzasz się...
A coś to wnosi do wątku? Chcesz mi przekazać, że nie mogę pisać wtedy, kiedy chcę? A niby czemu?Zaczepiasz mnie, to będę pisać!!
I tyle.
A moj facet jest na takim poziomie, że tylko buty możesz mu czyscić.. Malutką ściereczką:)
Masz chyba zbyt wiele kont... Zastanawiam się, jak ci to wychodzi, bo w jeszcze innym wątku robisz zupełnie te same błędy ortograficzo - gramatyczne. To przypadek? NIE SĄDZĘ
:)
Myślę, że Twój urojony facet w głowie faktycznie, pewnie którego tak naprawdę nie posiadasz. Bo kto by chciał być z taką histeryczką i rozchwianym emocjonalnie człowiekiem? Nie nie mam wielu kont. Dajesz się wkręcić jak dziecko w temat i jeszcze ciągle odpisujesz śmiechu warte w dodatku się przez to robi spam.
Salomonka, myśli że z autorem mamy to samo konto, bo ktoś reaguje na jej pisanie i obrażanie... zabawne.