Kiepski-chłopak napisał/a:lukas35 napisał/a:Salomonka napisał/a:
Uważaj, bo naprawdę popatrzy i zorientuje się z kim, albo raczej z czym ma do czynienia.
Nie szalej 
A swoją drogą.. Jestes mistrzem manipulacji.. I to jest naprawdę smutne w tej całej historii z kapcia wziętej.
W jednej kwestii się zgodzę, trochę to śmierdzi, bo chłopak gownie pisze o sobie, nie wspomni jaka ona była na codzień, jak się zachowuje, ja się odnosi, wszystko zdawkowo, tylko jego odczucia i reakcje, a dziewczyna cicha, biedna która zaczęła się malować po przeprowadzce do większego miasta. Chłopie ja po 6 latach to o Swojej kobiecie bym książkę napisał.
Ale co chcesz wiedzieć, jaki kolor lubi czy może jakich wkładek używa.. ? Naprawdę to zaczyna być śmieszne, przyszedłem do Was po poradę i pomoc A Tworzy się tu taka gównoburza... dzięki wszystkim.
Jeżeli jest tutaj Admin proszę o zamknięcie tematu i jego usunięcie, jezeli to niektorym pomoze. Dalsze ciągnięcie jest bez sensu, nie wnosi nic nowego i w żaden sposób mi nie pomaga...
Wciąż manipulujesz...
Jakiej porady oczekujesz? CZEGO CHCESZ?
Dostales turaj dziesiątki porad, z żadnej nie chcesz skorzystać. Wciąż trollujesz i szukasz pożywki, aby temat nie zgasł, a twoje chore wyobrażenia miały jak najwięcej zwolenników. Tylko zapominasz o jednym.. To portal kobiecy.. Nawet jesli jesteś facetem, to odnoś się do kobiet z szacunkiem, to nasze terytorium. Ubliżanie kobietom, to co cały czas próbujesz robić; Kobieta stoi niżej niż ty, ty lepiej zarabiasz, ona nie ma nic.. Ona wyjeżdza do zachodniego kraju.. Włochy.. Jakie to chwytliwe... Poznaje faceta, a jakże muzułmanina... (żeby już całkiem ją wszystkim obrzydzić), zdradza cię, a ty nic nie możesz zrobic, biedaku... Takie to typowe... Polka za granicą i muzułmanin..
Rozumiesz teraz, jak jestes śmieszny? I dlaczego ci nie wierzę?
Poza tym, widzę jak się ogólnie odnosisz do kobiet.. Wystarczy się z tobą nie zgodzić i już wiesz kim jesteś... To znaczy, ja wiem.. Bo jako jedyna ci nie wierzę.
Jeżeli to niczego do tematu nie wnosi, to niech mnie Admin zbanuje.