Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 410 ]

261

Odp: Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Czesc Kochane . Melduje sie big_smile 

No to Mariolka pierwsze koty za ploty smile

A ja zarobiona sad   Buziaczki i trzymajcie sie laseczki big_smile

Zobacz podobne tematy :

262

Cześć Kobitki Moje :*
No ja też troche zabiegana jestem sad
Mariolko to dobrze że Ci sie podoba praca smile
Wiem wiem bardzo się rozpisałam big_smile Ale ja tylko na chwilke smile Więc uciekam :* Miłego weekendu smile

263

Witam smile
Widze że wszystkiego bardzo zapracowane smile
Ja dziś na 13:30 do pracy big_smile
A zaraz ide do dentysty hmm
Miłego Dnia Kobietki :*

264

Hej Kobietki smile
Ola masz rację - ależ my jesteśmy zapracowane smile
Mówiłam - Mariolka poszła do pracy i co ani kawy ani ciasteczek sad
i na dodatek nie  ma dla nas czasu sad

Pozdrawiam Was cieplutko laseczki smile

265

Hej kobietki smile
Ja popijam poranną kawę z jadam śniadanko smile bo zaraz do nauki - koszmar  sad
i nareszcie trochę słońca smile

Marzenko wracaj do nas .... smile

Miłego dnia parcusie smile

266

Dzien dobry dziewczynki smile 

Wpadlam sie przywitac i zyczyc milego dnia smile  Ja wychodze juz do pracy...ehh przydalby sie dzien wolny od zycia wink Troche odpoczynku..

Ale pocieszam sie,ze teraz sie narobie,ale za to potem bede odpoczywac smile

Buziaczki dla was kochane :*****

PS.ja tez za wami tesknie sad

267

Dzień Dobry Kobietki :*
Nasze post ostatnio baaaaardzo ucichł sad
Co tam u Was słychać?
Mariolko jak praca? Dajesz rade? A jak układy ze szwagrem? Mam nadzieje  ze OK smile
No i brakuje nam tej kawusi z pysznymi ciasteczkami Mmmmm smile
Marzenko a Ty kiedy wkońcu dostaniesz wolne żeby poodpoczywać? smile
Aguś i jak tam Ci poszła nauka? smile

Pozdrawiam Dziewczyny :*

268 Ostatnio edytowany przez mola (2010-05-26 13:14:45)

Cześć laski
Dziś mam wolne więc serwuję ciasto i kawkę big_smile
http://2.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SW4pFB2x2oI/AAAAAAAAL8w/riBFqjNizrs/s400/c7.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/Sf-C0p0pt9I/AAAAAAAAT0M/WAXyt-8wbh8/s400/3.jpg
Mój szwagier stwierdził,że jak pracuję to mam im płacić 200 funtów miesięcznie za pokój,a tutaj obcy ludzie wynajmują pokoje za 140 miesięcznie.Fajna rodzinka-nie ma co.Wydaje mi się,że szybko się wyprowadzę,bo on nawet jest zły o to,że ja pracuję a on nie.No ale-co tam u Was??
Dziś Dzień Matki-to kupię sobie wieczorem piwko i odreaguję big_smile Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia.

269

Dziękujemy Mariolko :*
Ja nie wiem o co Twojemu szwagrowi chodzi. Przecież jesteście rodziną a on coś takiego wyprawia. On powinien być Ci wdzięczny, że tyle opiekowałaś się jego żona i dziećmi.

No a dziś słoneczko za oknem (jak narazie) a ja na 14 do pracy musze isc sad Ale wczesniej musze isc kupic pamiątke chrztu świętego bo z moim D. idziemy 6 czerwca na chrzciny (on bedzie chrzesnym smile ) Jak mu powiedziałam żeby coś takiego kupił to popatrzył na mnie jak na jakas nienormalna hehehe bo nie wiedział gdzie ma to kupić, jak to wygląda smile Oj ci faceci tongue Wkońcu stwierdził że da mi pieniadze i żebym ja poszła hehehe smile

To Miłego Dnia Kobietki smile

270

Czesc big_smile   Wolnego sie nie doczekam chyba ....  sad

Wpadlam sie przywitac smile 

Mariolka co takiego ??  200 funtow na pokoj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Co za cham !! ZERO wdziecznosci.. sad sad Zal...

Mniam..pyszne ciasteczko i kawka.. smile

A ja ide na 15 do pracy sad 

Pozdrawiam was i caluje..A ty Mariolka nakop szfagrowi wiesz gdzie ! tongue

271

Witajcie kobietki smile

Mariolka nareszcie kawa i ciasteczka super smile, a szwagier to Ci się udał, nie  ma co.

Ja się uczę i kiepsko mi idzie, nie chce mi się sad

Trzymajcie mocno kciuki, w poniedziałek mam obronę sad a w głowie pusto sad

Całuski i miłego weekendu smile

272

Dzisiaj mialam wolne smile   

Rusalka..trzymam kciuki mocno smile 

Pozdrawiam was :***

273

Nie no ... Dziewczynki  A tu nadal nikogo nie ma ???  sad 

Szokujecie mnie ... U mnie dzien jakis taki dziwny..nie wiem czy bedzie padac czy co ? Na 9 ide do pracy hmm Dzisiaj wyplata big_smile

Pozdrawiam i caluje :*****

274

Cześć Dziewczyny :*
No ja dziś mam wolne smile ale co tam jeden dzień sad
Wczoraj zrobiłyśmy sobie z kumpela babski wieczór. Ale skończył się o 1 w nocy jak przyszedł mój D i powiedział że idziemy do clubu się pobawić smile Pobawiliśmy sie godzinkę bo później zamykali hehe smile Ale co jak co "babska" noc nam się udała smile

A co tam u Was?? smile

Rusałka napewno będe trzymała kciuki i z niecierpliwością bede czekała na wiadomość jak Ci poszło smile Napewno Ci się uda smile Ty zdolna babka jesteś big_smile

Marzenko widze nowy avatar jest smile Śliczny :*
Ale jak idziesz na 9 do pracy jak posta pisałaś o 9:08 big_smile hehehehe

Buziaki i pozdrowionka dla Was Dziewczynki :*:*

275

Hej kochane moje big_smile 

Dzis znowu do roboty...  Olu he he wczoraj szlam do pracy na 9.00 smile  Ja mam godzine do tylu..czyli jak u was jest 9.00 to u mnie jest 8.00 big_smile   Posta pisalam po osmej smile 

Milego dnia zycze smile

276

A no tak zapomniałam że Ty Kochana w Polsce nie mieszkasz tongue Ale ze mnie głupek smile
No ja właśnie wróciłam z pracy smile i jade kupić jakiś prezent na dzień dziecka mojemu chrześniakowi smile
Buziaczki :*

277

Nie jestes glupek heh smile  Przestan !

To napisz co kupilas  ok ?  Ile lat ma maly ? 

Ja juz kupilam mojemu chrzesniakowi prezent i nawet juz dalam big_smile  Ale ma zabawe smile

278

w lipcu skonczy 5 lat smile
Kupiłam taka gre że strzela takimi piłeczkami i musi trafić do dziurek i nalicza tam punkty. Kurde nie umiem tego wytłumaczyć big_smile

A co Ty kupiłaś? smile
I co słychać u Ciebie? :*

279

Moj ma 2 lata..prawie smile 

Kupilam ...hmm to tez trudno wyjasnic.....to jest taka platforma jakby....jest droga dla autek i tory dla ciuchci i to wszystko sie laczy smile  Jest tez gora...i mozna auto z gorki spuscic...i jakies tunele.....sa..  Kolorowe bardzo smile  Jak bede miala jaks fote to wkleje  smile

ja wiem o co tobie chodzi z ta zabawka smile

U mnie spoko....praca praca...czekam na posilki z Polski big_smile   Zdrowa jestem...jem wlasnie truskawki w czekoladzie,,zrobilam sobie big_smile  A co u ciebie ??   

I gdzie sie Mariolka podziewa ??  sad

280

A u mnie też praca i praca.. A po pracy mnóstwo problemów sad Mało co się układa sad

Mariolka pracoholiczka smile

281

Witajcie smile

A ja się obroniłam smile

A chrześniakowi co ma niespełna 2 latka kupiłam wielki zestaw baniek mydlanych smile

282 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 21:54:41)

Czesc Ania smile   

Mariolka jak sie do pracy wyrwala to chyba nie wrocila ?  lol

Co sie dzieje Olu ? sad 

Czy ktoras z was ma dziecko ??   Czy tylko bedziemy chrzesniakow rozpieszczac .....  ?  hmm  he he

To kupilam malemu smile  >>>>

http://image.lagata.pl/images/42012626598566758916.jpg

283

Zabaweczka superowa smile

A moich chłopcy dostaną jajo dinozaura i coś się z niego wykluje smile podobno dinozaurzątko smile

Dobrej nocki  i kolorowych snów smile

284

Super zabawka Marzenko smile
Niestety mój chrześniak już wyrusł z takich zabawek sad
A wiesz ostatnio ciągle kłótnie z moim X. sad

No ja jak narazie rozpieszczam tylko chrześniaka i nie prędko bede swoje rozpieszczać smile hehee smile

Trzeba uciekać do pracy sad Miłego Dnia :*

285

Dzieki dziewczynki :***

No tak,zapomnialam ze Ania ma chlopcow smile  Te jajo to pewnie cos ciekawego smile

Ola moj chrzesniak to juz chyba wszystko ma....bo jego mama nic mu nie zaluje..i cholernie trudno cos kupic dla niego ehh.. Ale sie udalo.

Ja narazie tez rozpieszczam tylko chrzesniaka..podobno bede miec drugiego...a czy kiedys doczekam sie wlasnych szkrabow...to sie okaze...

Mowisz,klotnie z X.....to znaczy,ze zwiazek zyje.. Ale domyslam sie ,ze to nic przyjemnego...Przykro mi sad 

Ja zmykam do pracy papatki :*****

286

Dzieki dziewczynki :***

No tak,zapomnialam ze Ania ma chlopcow smile  Te jajo to pewnie cos ciekawego smile

Ola moj chrzesniak to juz chyba wszystko ma....bo jego mama nic mu nie zaluje..i cholernie trudno cos kupic dla niego ehh.. Ale sie udalo.

Ja narazie tez rozpieszczam tylko chrzesniaka..podobno bede miec drugiego...a czy kiedys doczekam sie wlasnych szkrabow...to sie okaze...

Mowisz,klotnie z X.....to znaczy,ze zwiazek zyje.. Ale domyslam sie ,ze to nic przyjemnego...Przykro mi sad 

Ja zmykam do pracy papatki :*****

287

Ostatnio coś tu cicho smile
Jak tam u Was Dziewczyny?
Dzieciaki ucieszyły się z prezentów? smile
Pozdrawiam smile

288

Czesc smile  rzeczywiscie cisza tu sad   I gdzie sie [b]MaRIOLKa ]/b] podziewa ????   sad

U mnie pracowicie....zaraz ide do pracy...w poniedzialek tez do pracy a potem do nastepnej roboty...we wtorek to samo....w srode praca a potem fryzjer i salon pieknosci big_smile A co dalej to sie zobaczy.... smile

Dni sa za krotkie !!!   yikes

A co u Ciebie Olu ? smile    Buziaki dla was kochane :*******

289

No i niestety po weekendzie sad
No u mnie w porządku smile Dziś byliśmy na chrzcinach smile Pozniej na piwku i na spacerze smile Pieeeknaaaa pogoda smile Ale jutro powrót do rzeczywistosci sad na 13:30 do pracy sad

Mariolkaaaaaaa jestes jeszcze tu z nami? :*

290

Cześć kochane smile

Ja weekend miała  superowy, czawrtek - urodziny kolegi,
sobota - prawdziwe ognicho smile rewelacja smile
a w niedzielę spacerek do chorzowskiego smile

A nasza Mariolkę robota wciągnęła i bidulka nie ma dla nas czasu sad

Całuski smile

291

Witam was kobietki.....ale tu cichoooooooooooooooooooooooooooooooooooo  !!!!!!!!! 

Pogoda u mnie do bani...ma byc lepiej po weekendzie ..zobaczymy.. smile   Jutro mnie czeka grillowa imprezka i w poniedzialek to samo big_smile  LATO !  smile

Wpadac tu jedna z druga i trzecia i opowiadac co u was ????   Co porabiacie ?? 

Pozdrawiam calusnie :*******

292

cześc laski!!
Mam nadzieję,że mnie nie udusicie za to,że tak długo się nie oddzywałam,ale miałam problem ze szwagrem i się wyprowadziłam,zmieniłam pracę i powoli jakoś się wszystko układa.Szkoda gadać,jak można się na najbliższych przejechać.

293

Czy ja dobrze widze ??  Mariolka ????  TO ty ???  smile :***************************

No wreszcie...!!!! ja Cie nie udusze..moze jedynie troche poddusze tongue  <zart>

Przykro mi z powodu twojej sytuacji.. sad Ale wiedze ze Ty nie zginiesz smile Znalazlas prace..a teraz niedosc ze sie przeprowadzilas to masz inna prace !!  smile

ja juz wiem od dawna,.ze na najblizszych mozna sie przejachac NAJBARDZIEJ !  Niestety..

Wpadnij jeszcze i opowiedz cos wiecej..... czym sie teraz zajmujesz ?  smile

294

Witajcie!!
Obecnie pracuję w fabryce obuwia.Produkujemy adidasa,nike i pumy.Jest fajnie i pracuję od poniedziałku do piątku od 6 do 15.Oby tak dalej to będzie dobrze.
Pozdrowionka!!

295

Cześć Dziewczyny smile
Jakoś dawno też mnie tu nie było sad
Mariolko przykro mi z powodu Twojego szwagra sad Naprawde nie wiem jak można być takim hmm Ale zgadzam się z Marzenką że najczęściej bywa tak że na najbliższych osobach się najbardziej człowiek przejedzie sad Ale dobrze że zaczełas nowe życze smile Trzymam kciuki że wszystko się ułoży smile

Buziaki Kobitki :*

296

Hejka !!  big_smile

No to praca musi byc spoko i fajnie,ze masz stale godziny pracy smile Super Mariolko smile

No i co ja mam wam tu dzis napisac ? hmmm  pogoda nie ciekawa.... U mnie ok wszystko...bylam na imprezie i bylo superrrr ! big_smile  Czlowiek sie troche odchamil wink 

Pozdrawiam was i caluje :****

297

Cześć dziewczyny... niedawno wpadłam na to forum i nie od razu zauważyłam tę kafejkę... ja, żeby za dużo nie zdradzić, do Cieszyna mam tak z godzinkę samochodem, więc chyba orientujecie się... smile Beskid Żywiecki i te sprawy... smile mogę tu do was wpaść ?? smile

298

Nie no....ja sie tak nie bawie...Gdzie wy sie podziewacie ??? yikes 

Czesc Joasiu smile Pewnie,ze mozesz smile Co slychac ?

299

hej... no niezbyt często tu wpadacie... smile u mnie jak na razie wszystko w porządku... jak na razie... smile a u Ciebie?

300

Nie zbyt czesto tu wpadamy...to fakt...dziewczyny czasu nie maja,to jedna ze spokojniejszych kafejeczek smile LASKI GDZIE SIE PODZIEWACIE ??????  sad Wpadnijcie chociaz czesc napisac smile

Joasiu co oznacza ,,jak narazie" ?? smile  Cos ma sie dziac ? 

U mnie spoko wszystko..czas leci szybko,dni sa za krotkie ehh smile  Pozdrawiam .

301

no... wesele mam za niedługo i mam iść z przyjacielem... jak to się potoczy to pojęcia nie mam...

302

Bedzie superr pewnie wink

303

Hej Dziewczyny :*
Witam Cię Joanno smile
Fakt dni są za krótkie smile Czasu mi brakuje na wszystko smile Ale co zrobic..
Cały czas praca i praca a po pracy nie mam siły nawet usiąść do komputera hmm
Ostatnio zaczytałam się troszkę i nie moge się oderwać od książki smile
Czytałam "Zmierzch" i "Księżyc w nowiu" Stephenie Meyer smile Teraz czekam aż znajoma mi pożyczy kolejne dwie części tongue
A tak to u mnie wszystko w porządu smile A jak u Was?
Mariolko jak u Ciebie? Mam nadzieje że wszystko się dobrze układa smile
Buziaki Dziewczyny :*

304

aaa no Meyer jest świetna.. polecam również Intruza jej autorstwa, całą sagę mam już za sobą... świetnie się czyta... wink

305

Hejka.  Ola sie odezwala jak milo smile Ciesze sie ze wszystko ok u ciebie. 

Teraz ja zapracowana..praca,jedzenie i spanie..oto moje dni ostatnio sad czasu nie ma na nic..

Pozdrawiam I dobranoc. :***

306

Czesć Dziewczyny :*
No widzisz Marzenko znalazłam troszke czasu i wpadłam do Was :*
Ja dziś na szczeście mam wolne smile A jest piękna pogoda wiec za niedługo jade ze znajomymi gdzieś nad wode korzystać z lata smile
Co tam u Was?
Buziaki Laski :*

307

Widzę że nikt chyba tu nie zagląda sad
Ja zaraz uciekam do pracy hmm Szlag mnie trafia że taka ładna pogoda a ja na popołudnie mam sad Ale na szczescie jutro wolne.
Teraz mam troche dylemat, bo nie wiem co kupić mojemu chrześniakowi na urodziny. Myślałam o tej grze "spadające małpki" ale nie wiem. Może Wy macie jakieś pomysły? smile
Pozdrawiam :*

308

Czesc Olu smile Ja zagladam ... hehe

To co ja mam powiedziec ? Pogoda piekna,ludzie sie smaza na plazy,woda wyglada bosko..a ja to wszystko widze z okna z pracy ! ehh tongue

U mnie tez sie zblizaja urodziny chrzesniaka ...ja sie pomyslem martwic nie musze,poniewaz jego mama miala pomysl gotowy juz pol roku temu ! Bedzie to trampolina na ogrod do skakania...hmm dla dwulatka ?! Ale ok..doloze sie i mam z glowy..

Jak pamietam,twoj chrzesniak to tez jeszcze maly szkrab..mysle ze bardzo dobre sa zabawki edukacyjne.

Pozdrawiam kobitki i Dobranoc :*

309

witam po długiej nie obecności i nie powinnam juz tutaj pisac bo teraz mieszkam zagrnica w holandii ale mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie stad

Mam 35 lat meza kamerunczyka i 17 miesiecznego synka.
Strasznie sie mi tutaj pomieszało bo mialam miec prace jak tu przyjechałam ale nie wypaliło wiec szukam innej i mam nadzieje ze cos znajde, a osobie coz moge napisac nie lubie siebie mam strasznego doła ii niskią samoocene poprostu siebie nienawidze i mam same wady

310

Hej coucou smile Nikt cie nie wyrzuci,ja tez mieszkam za granica smile

Jak synus ma na imie ? smile  Napewno znajdziesz prace,daj sobie troche czasu smile

I co jak co,ale na pewno nie uwierze w to,ze masz same wady! Tacy ludzie nie istnieja poprostu.    Powiedz mi dlaczego nie lubisz samej siebie ? Co w tobie jest takiego? Chodz,poszukamy czegos fajnego w tobie smile  Jaki masz kolor oczu ? Ile masz wzrostu ? To tak na poczatek smile

Wierz czy nie,ale ja kilka lat temu takze siebie nie nawidzilam..uwazalam ze jestem nic nie warta,brzydka,glupia i takie tam bzdety.. Przez lata budowalam swoja pewnosc siebie...na dzis moge powiedziec,ze jestem wystarczajaco pewna siebie i znam zdecydowanie swoja wartosc. I nikomu nigdy nie uda sie jej zanizyc ! Juz nie smile A uwierz,zadna ze mnie modelka tongue

Musisz zdac sobie sprawe z tego jaka jestes wyjatkowa,ile masz wspanialych cech w sobie smile I zaczac myslec o sobie,ze jestes super babeczka smile

Pozdrawiam i caluje :*

311

Cześć dziewczyny smile
Marzenko no moja siostra była ostatnio z małym w sklepie i pytała się go która zabawke by chciał ale tylko mówił że żadna że ma dużo juz zabawek smile Wiec dam mu pieniążki a siostra pojedzie z nim do sklepu i kupia mu nowe lyzwy, kij do hokeja i napewno sie ucieszy smile Bo jak na 5-cio latka to bardzo zaangażował sie w ten sport a za kilka tygodni zaczynają mu się znów treningi wiec napewno te rzeczy mu sie przydadzą smile Tym bardziej że z poprzednich łyżew już wyrusł (w ciagu 3 miesiecy smile )

coucou nie mozesz tak o sobie myslec. Jestes napewno super babeczką i masz wspaniałego synusia smile Musisz zaczac pozytywnie myśleć. smile Domyslam sie ze bedzie Ci ciężko ale musisz dać rade smile Zaglądaj do Nas często smile Przecież jesteś jedną z nas :* Buziaki :*

312

Witam was!!
dlugo nie pisalam,bo u mnie wszystko sie zawalilo-a konkretnie,to moj maz juz do mnie nie przyjedzie,bo znalazl sobie nowa kobiete i zlozyl papiery o rozwod.Chocbym chciala to nie moge na razie leciec do Polski,bo nie mam urlopu.Jestem wsciekla i zalamana.ale szkoda zalic sie nad soba.Pozdrawiam was i nowe kolezanki.Buziaczki.Jutro sie odezwe do was.Dobranoc!!

313

Dzień dobry!!miłej niedzieli życzę.

314

Dobry wieczór smile
Jestem z Gliwic wink Chciałabym się dołączyć do Was jeśli można smile
Miłego wieczoru

315 Ostatnio edytowany przez alibaba (2010-07-24 08:05:21)

;)witam

316

Witajcie smile 

Nareszcie mam czas popisac cos tutaj smile

masażystka4989 ja tez jestem z Gliwic smile Jak ci na imie ?

Witaj alibaba smile

Mola i Ola widze takze zabiegane .. hmm Kobietki bo zapomnicie oddychac ! smile

POzdrawiam wszystkich :*****

317

Witam Kobietki smile
Fakt Marzenko troche zabiegana jestem smile
Witajcie dziewczyny smile Mam nadzieje że zostaniecie z nami już na dobre smile
Ja w piątek wybieram się na urlop smile Jedziemy ze znajomymi nad morze smile Mam tylko nadzieje że pogoda dopisze smile heheh smile
Pozdrawiam smile

318

Olu udanego urlopu zycze smile :***

319

Czesc Dziewczyny smile
Co tam u Was słychać?
Ja zaraz zabieram się za pakowanie smile
Mariolko jak tam?? Trzymasz się ? sad Nie wiem co mam Ci powiedzieć sad Naprawde przykra sprawa. Nie użalasz się przecież nad sobą. Jesteś silną kobietą. I czasem pomaga jak komuś się wygadasz, wyrzucisz to z siebie.
Buziaki :* Pozdrawiam cieplutko Was Kobitki smile:**

320

Ojej Mariolko nie wiem jak,ale jakos ominelam twojego posta ! Ehh Bardzo mi przykro z powodu twojej sytacji sad <przytula>

321

Witaaam kobitki wink Ja tez jestem z Gliwic Ema. Jak Wam wieczór mija? Ja wczoraj wróciłam z wakacji a jutro już do pracy... jak ja się przestawię ze słodkiego lenistwa? smile

322

Hej Diamond_Girl smile Juz sie przywitalam z Toba w twojej kafejce wiec drugi raz nie bede smile  smile

323

Witam panie;]
Mam na imię Marzena, mieszkam w Bytomiu, więc wydaję mi się że dobrze trafiłam ;D
Co do sagi zmierzchu, rewelacyjna, polecam

324

Witaj Marzena,ja jestem Marzena lol Milo mi Cie poznac smile

Napisz o sobie male co nie co smile 

Pozdrawiam smile

325

Małe co nie co? hym a więc tak, imię znacie, wiek widoczny, jestem w związku od 9 miesięcy z mężczyzną którego kocham nade wszystko, lubię czytać książki  typu zmierzch, pamiętniki wampirów itp, jeszcze się uczę został mi ostatni rok Technikum ekonomicznego, na forum jestem od niedawna ale coraz bardziej mi się tu podoba;]

Posty [ 261 do 325 z 410 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024