Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 410 ]

66 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-08 12:15:04)

Odp: Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Witajcie dziewczyny!,w piękny i słoneczny czwartek smile
Dowiedziałam się,że na komunię chrzestni dają około tysiąca złotych-katastrofa.No,ale cóż zrobic,dam ile będę miała i tyle.

Zobacz podobne tematy :

67

Mola to grube przegięcie. Na wesele to rozumiem, ale na komunię? Byłam na kilku weselach i generalnie daje się tyle, zeby pokryć koszty sali, czyli około 200 zł od soboy. My w tym roku idziemy na 4 wesela i każdemu będziemy dawać 400 zł. Może mojemu kuzynowi damy 500 zł, ale zobaczymy. Natomiast chrzestni na weselu dają około 1000 zł. A i tak wiadomo, ze każdy da, ile ma.
A co do komunii to moim zdaniem 1000 zł to zdecydowanie za dużo. Komunia to w sumie duchowe przezycie tego dziecka i moim zdaniem powinno dostac prezenty. Ja to bym na Twoim miejscu kupila jakiś złoty łańcuszek z Matką Boską na przykład. I do tego albo trochę kasy w kopercie, albo jeszcze jakiś prezent. Albo może rower. Ale napewno nie 1000 zł.
Jeszcze tak sobie myślę, ze może popytaj rodziców dziecka, czy dziecko na coś nie zbiera pieniędzy, np. na komputer i dorzuć jakąś kwotę.

68

Witajcie
Ja też uważam że 1000 to za dużo ja byłam na komunii u chrześniaka 3 lata temu i kupiłam mu rower który wtedy kosztował jakieś 400 zł.

69

Witam smile
mola dlaczego nie kupisz jakiegoś prezentu? Myślę że dziecko bardziej się z tego ucieszy niż z pieniędzy. A poza tym z własnego doświadczenia wiem, że jak daje się pieniądze na komunię to pieniążki z reguły idą do kieszeni rodziców hmm Wiec myślę że prezent lepiej.

70

Chodzi o to,że jej rodzice twierdzą,że Ona chce pieniążki,ale nie wiem na co bo głupio mi było się pytać.Dziękuję Wam za dobre rady i z pewnością nie dam tysiąca.Kupię coś ze złota i dorzucę z 200złotych.
Jeszcze raz dziękuję!

http://moje.glitery.pl/gify/349/45/2-dobranoc-9764.gif

71

Mola, i bardzo dobry pomysł. Ja uważam, ze dzieci nie powinno się uczyć tego, ze od malego dostają kasę i robią z nią, co chą. To jest małe dziecko i prędzej ucieszy się z prezentu. No, chyba że zbiera na coś konkretnego, ale to rodzice dziecka powinni Ci o tym powiedzieć. W końcu to Ty dajesz pieniądze.

72 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-09 10:14:23)

Cześć dziewczyny!!-jak wasze humorki??

http://liczniki.org/gif/s/l/slonecznegoF20piatku-000000ffffff352-2-2-1-yellow005.gif?1270800703

73 Ostatnio edytowany przez aalleexxiiss (2010-04-09 10:37:43)

Witam Dziewczyny, Mola humor fatalny sad na 14 ide do pracy sad
A jak u Was?

74

Witajcie
U mnie podobnie tylko ja idę do pracy na 13.00

75 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-09 10:48:31)

a mój humorek fajny :)ale niestety nie idę do pracy,bo jej nie mam sad
Wybieram się do agencji pracy-może coś załatwię (mam taką nadzieję).

76

U mnie humorek niezły. Mam jeszcze tylko 2,5 godzinki pracy a popołudniu spotkam się z narzeczonym wink

77

http://www.stronka-agusi.pl/hosting/images/afw7vuszz7ubknc3gct1.gif

78

Witajcie dziewczyny-smutny i tragiczny dziś dzień.Nawet nie wiem co napisać..

http://photos.nasza-klasa.pl/20905104/223/main/c8f3060103.jpeg

79 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-10 22:28:48)

Czesc KObietki...

Smutny sad  Ale nic nie poradzimy ......   ehh.....pozdrawiam

80

http://liczniki.org/gif/d/o/dobranocF20wszystkim-999999ffffff352-2-2-2-purple011.gif?1270946131

81

Witajcie kobietki!!

Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam.

82

Cześć smile
Co tam u Was słychać?

83

Czesc....dziewczyny....jakos mi strasznie smutno dzisiaj sad

84

Witam Dziewczyny smile
U mnie też nie najlepiej sad Wszystko za przeproszeniem się pieprzy.. Może to wpływ paskudnej pogody.. Jesli tak to niech w tej chwili wychodzi słoneczko smile
Buziaki i Dobrej Nocki Życze smile

85 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-13 23:57:07)

Oj!!! MAM NADZIEJĘ,ŻE JUTRO BĘDZIE LEPSZY DZIEŃ.
Ema dlaczego Ci smutno??masz jakiś problem??to dla Ciebie http://img219.imageshack.us/img219/7970/muziekroosxj3.gif
Ja też jakaś zakręcona dzisiaj byłam-wszędzie miałam pod górkę.
Jestem pozytywnie nastawiona na lepsze jutro.

Trzymajcie się ciepło i dobrej,spokojnej nocy Wam życzę.Do jutra!

86

Czesc Kobietki .  Oj gdzie moja kultura??  <ups>  Jestem Z Gliwic ,ale obecnie mieszkam za granica smile

Dziekuje Mola serdecznie :*** 

Juz sie lepiej o niebo czuje i dzieki kochanym ludziom spokojnie moge zasnac smile

Ale,u was cichutko ....  Pozdrawiam smile  DOBRANOC.

87

Witam Kobietki :*
Miejmy nadzieję że dziś będzie lepszy dzień smile

88

Czesc smile  A ty nie zmienilas Oka (awatara) tak czasem ??  wink

89

A zmieniłam smile Hihi smile Jak tam dzień się zaczął? Mam nadzieje że wszystko Ok.

90

Cześć smile
U mnie OK. Tylko pogoda mogłaby być ładniejsza, bo narazie jest szaro i ponuro. Po pracy wybieram się na jakieś małe zakupy tongue

91

Cześć wszystkim!! u mnie zimno jakby jesień była a nie wiosna.Humorek mi dopisuje,mam nadzieję,że Wam też.
Hm!! Agatka wybiera się na zakupy-super,daj znać co ciekawego kupiłaś.Ja zaraz śmigam po siostrzeńców do szkoły,mam pół godziny drogi w jedną stronę i to pod same górki,ale powrót będzie z górki,hihi!!
Pozdrawiam.

92

Mola w sumie nic ciekawego nie kupiłam oprócz kilku podstawowych kosmetyków. Pada i jest jakoś tak nieprzyjemnie na dworze, więc nie mialam ochoty na bieganie po mieście.

93

A mi dzionek w pracy minal....pracowicie big_smile  A teraz relax...

94

Witajcie Kobietki!!
U mnie zimno i paskudnie,znów mam dużo latania po urzędach.Trzepie mnie na samą myśl czy coś załatwię,powoli wszystko mnie dobija,ale nie poddaję się,bo ja uparta baba jestem hihi!!
Pozdrawiam smile a co tam nowego u Was???

95

Witam Dziewczyny smile
A ja dziś wolne miałam smile Wkońcu znalazłam czas żeby odwiedzić siostre i mojego chrześniaka smile
Buziaki smile

96 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-19 22:48:42)

Dobry wieczór wszystkim!!,widzę,że żadna z Nas dawno tu nie zaglądała.
U mnie jako tako,ale nadal nie ma widoku na znalezienie pracy,wszystko opiera się na znajomości języka,więc jeszcze to potrwa bo jakaś anemiczna się robię.Chyba się starzeję-hi,hi!!a dzisiaj to leń mnie dopadł na całego-ale co tam:raz się żyje.
Pozdrawiam i do jutra!! smile
             http://liczniki.org/gif/k/o/kolorowychF20snow-000000000000202-2-1-1-purple020.gif?1271710041

97

Cześć dziewczyny!!
Napiszcie co u Was słychać ciekawego.Pozdrawiam!! smile

98

Czesc Mola smile   U mnie wszystko great !  Czuje sie dobrze...tylko do okulisty sie musze wybrac smile 

Fajnie sie dzieje i to mnie cieszy smile   Pozdrawiam :**

99

Ema napisał/a:

Czesc Mola smile   U mnie wszystko great !  Czuje sie dobrze...tylko do okulisty sie musze wybrac smile 

Fajnie sie dzieje i to mnie cieszy smile   Pozdrawiam :**

Cieszy mnie,że u Ciebie wszystko w porządku-wnioskuję,że i humorek dopisuje.Oby tak zawsze było a okulistę opanujesz raz dwa.pozdrawiam smile

100

Witajcie Kobietki :*
Długo się nie odzywałam, ale czasu nie miałam na nic sad U mnie wszystko Ok smile
Ema kurczę też muszę się wybrać do okulisty, ale jakoś nie mogę się zebrać sad (chociaż do przychodni okulistycznej mam 2 minuty tongue) Ahhh to lenistwo smile I jeszcze czeka mnie wizyta u dermatologa sad bo jestem uczulona na nikiel a nie potrafie sobie z tym poradzić. Ale co ja tu będe pisać (opisałam mój problem w innym wątku smile ) Ale też nie umiem się zebrać smile Wrrr jak ja nie lubie chodzić po lekarzach sad Zawsze odkładam to na ostatnią chwilę smile
mola Mam nadzieję że za niedługo znajdziesz odpowiednią pracę dla siebie smile Trzymam kciuki kochana smile:*
Ja dziewczyny uciekam się myć i spać bo jestem dziś już wykończona smile
Miłego wieczoru. Dobranoc :*

101

No ja mam do okulisty z jakies 15 km smile Ale musze sie wybrac i sie wybiore smile Ja mam okulary tylko do czytania,tv i do kompa...na szczescie nie na caly czas ...ufff  Ale musze isc spytac o sliniejsze szkla sad

Dermatolog....tez bym sie musiala wybrac w sumie....bo mnie cera juz dobija !! Tylko,ze tyle juz preparatow mialam i nic nie dziaialalo na 100 %  mad

Dzisiaj fajny dzien...tylko nie ukrywam moglby byc ciekawszy smile  POzdrawiam

102

Czesc KObiety !!!   I mamy kolejny dzien  smile 

Zaraz trzeba sie do pracy zbierac,zrobic swoje i domu wracac wink

Co tam u was ???   smile

POzdrawiam smile

103

Cześć Ema
Ja tez za niedługo sie do pracy szykuje sad Ale na szczescie duzymi krokami zbliża się weekend big_smile A tak to wszystko w porządku. A u Ciebie jak tam?

104

I juz po pracy... smile   Tak weekend sie zbliza....u mnie w te dni to dopiero jest roboty!!!!  yikes

U mnie spoko i fajnie smile

105

Ja niedawno tez wróciłam z pracy smile
No ja na szczęście weekend mam wolny to sobie troszkę odpocznę smile Mam nadzieje ze ladna bedzie pogoda to moze na jakis spacerek sie wybiore w niedziele smile
miłego wieczoru dziewczyny smile

106 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-23 19:46:17)

Cześć dziewczyny!!.U mnie piękna pogoda i super humorek pomimo,że jestem wykończona.Jak Wam minął dzień?mam nadzieję,że dobrze:)

http://i188.photobucket.com/albums/z92/dazzlej2/greetings/weekend/weekend_00-4.gif

107

Cześć smile
mola mi dzień wczoraj cały minął w pracy a później na szkoleniu ale i tak nie narzekam smile Dziś kolejny słoneczny dzień smile Ahhh ta pogoda :)Oby w przyszłym tygodniu było ładnie bo mam 1 zmiane smile A u Was co tam dziewczyny? smile

108

Czesc KObietki smile A dzien minal za szybko .... hehe  Dzisiaj do pracy na 12.00...potem herbatka z szefowa!?! A potem na winko mam isc..hmmmm zobaczymy ...  Pozdrawiam i zycze milego dnia smile

109 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-24 17:27:41)

Witam,witam!!.
Emma idzie na winko,a ja siedzę non stop z dzieciakami i nie mam ani chwili dla siebie.Siostra robi nadgodziny i jak wychodzi po 5 to wraca przed 22,nawet mój syn mówi,że wyglądam jak bym nie spała-jestem wykończona,tak dają popalić.

Usiadłam na chwilę do komputera to już się leją-małe diabły.

110

mola widze ze przydałby Ci sie chociaż jeden dzień tylko dla siebie, na odprężającą kąpiel, żeby poczytać książkę, spokojnie wypić kawusie a wieczorkiem napić się piwka albo winka smile Mam nadzieje że w końcu odpoczniesz.

A że tak spytam to ile dzieciaki maja lat? smile

Emma Tylko nie pij za dużo hihih smile

111

aalleexxiiss napisał/a:

mola widze ze przydałby Ci sie chociaż jeden dzień tylko dla siebie, na odprężającą kąpiel, żeby poczytać książkę, spokojnie wypić kawusie a wieczorkiem napić się piwka albo winka smile Mam nadzieje że w końcu odpoczniesz.

A że tak spytam to ile dzieciaki maja lat? smile

Emma Tylko nie pij za dużo hihih smile

chłopcy mają 5 i 6 lat. Dzięki za miłe słowa,mam nadzieję,że niedługo odpocznę.

112

mola to niezłe urwisy musza z Nich byc smile ja mam chrześniaka w lipcu skończy 5 lat smile łobuz okropny. Ale i tak go kocham smile hihii za bardzo dzis sie nie rozpisze bo nie mam jak bo mam poparzona dłoń. sad przepraszam za bledy jak cos tongue Miłego Dnia

113

Hej smile

Poparzona dlon!!??  yikes  Co sie stalo ??  aalleexxiiss jak masz na imie?  Bedzie mi latwiej big_smile

Kochane kobietki zauwazylam ze odmieniacie moj nick Emma a nie Ema  Jedno ,,m'' jest nie bez powodu wink Tak wiec Ema jestem   big_smile 

Ja tez mam chcrezsniaka ma juz prawie 2 lata smile Narazie grzeczny...ale czuje ze slowo narazie ma wielkie znaczenie tongue

114

Cześć dziewczyny!!
Ema,bardzo Cię przepraszam-to ja takie błędy popełniałam z Twoim nickiem.Obiecuję poprawę smile

Aalleexxiiss.Co zrobiłaś,że się poparzyłaś???mam nadzieję,że nie mocno i że już nie boli.

115

Spoko MOla nic sie nie stalo smile :**   aalleexxiiss co z tym poparzeniem?? 

Ja zmykam do dziecka,milego dnia !!  papa

116

Kobietki moje drogie smile
Z ręką już wszystko w porządku na szczęście nic poważnego smile Porobiłam opatrunki i samo przeszło smile
hm co zrobiłam.... aaaa głupota i chwila nie uwagi smile szykowałam obiad i zagadałam się z mamą i gorącym sosem zamiast polać ziemniaki polałam sobie ręke smile hihihi

Ema Ola mam na imię smile Miło mi tongue

A tak to jak Wam minął dzionek? Mi właściwie super. Pogoda cudowna, na spacer poszłam. Aż grzech było przesiedzieć popołudnie w domu smile

Miłego wieczoru smile

117

Oj Ola to dobrze,ze to nic powaznego smile    Aleksandra- Alexis w sumie prosta sprawa-kwestia logiki smile wink <o ja glupia>

Ja mam na imie Marzena smile MIlo mi.

MOla a ty masz jakies imie tongue

Mi dzionek minal sprawnie smile PObawilam sie z malym ,potem poszedl spac i kimal 2 godziny.. big_smile potem dalam mu jedzonko i tyle smile

Pozdrawiam laseczki smile

118

Marzenko "małym" czyli Twoim synusiem?? Ile ma ? I jak się nazywa? smile

119

Ja niestety nie mam jeszcze dzieci sad   ehh..moze nigdy nie bedzie mi dane?  Ale wole wierzyc,ze sie doczekam big_smile

Czasem opiekuje sie moim chrzesniakiem Robercikiem smile <roczek i 9 miesiecy>

Wiesz bardzo lubie sie nim zajmowac..on mnie zawsze wyprzytula i wycaluje smile    Jest taka mala przylepka kochana smile

Ehh...dzieci slonca nasze <rozmarzona> smile  A ty masz dzieci? smile

120

" ehh..moze nigdy nie bedzie mi dane?" <-- niby dlaczego ? smile Doczekasz się smile
Niestety jeszcze nie mam smile Ale szczerze to nie spieszy nam sie :)najpierw musimy pare spraw ułazyc a pozniej dzidziuś smile

No takie maluszki są kochane. Kiedyś byłam z moja siostrą i jej synusiem (moim chrześniaczkiem 4,5 latka) i po lodowisku jak żegnałam się z nimi to mały krzyknął za mną "Oluś kocham cie" niby takie to normalne ale to takie wspaniałe uczucie jak taki mały brzdąc tak powie smile A ludzie się popatrzyli na nas z niedowierzaniem jakby to takie dziwne było smile hihi
Nic uciekam się kąpac i szykować do spania bo na rano do pracy smile
Miłego wieczoru smile

121

Zycze snow kosmatych big_smile

122 Ostatnio edytowany przez mola (2010-04-26 23:12:56)

Ha!! więc ja jestem Mariola.Miło mi poznać Marzenkę i Olę big_smile
Mam jednego syna,ale już wyrośnięty.182cm,hihi!! Pozdrawiam !
Marzena,jesteś młoda-przyjdzie jeszcze czas na dziecko.Kobiety w moim wieku jeszcze mają bąbelki.(bo tak szczerze-to ja już czuję się stara sad a nie powinnam).
życzę Wam spokojnej nocy i seksiastych snów!!!!

123

Mariola jak milo smile  No syn wyrosniety!!  A po co mu byc takim wysokim?  hehe wink

Nie czuj sie stara!!  Starosc jest po 60 !! Wiem,ze przychodzi odpowiedni czas na dziecko...tylko boje sie ,ze moze to sie nigdy nie zdarzy.. mam taka obawe. staram sie myslec pozytywnie,uwierzcie mi.

To by byla jedna z najstarszniejszych rzeczy w moim zyciu,jakbym sie dowiedziala,ze nie moge miec dzieci. Niewiem czy bym to przezyla.? 

Ale poki co,jestem mloda i wszystko moge big_smile

124

Dzien dobry bardzo dziewczyneczki big_smile   Mariolka i Aleksanda :****

Tylko we trzy tu urzedujemy co ??  hehe

Wstalm pozno,bo mam wolne,ale za to sie wyspalam smile  Reszte dni spedze w pracy...  smile

Pozdrawiam :**

125

Cześć!!! a ja dzisiaj jakaś senna chodzę.Upiekłam żeberka,obrałam ziemniaki i za 50 minut wyruszam po chłopaków do szkoły.
Urzędujemy we trzy bo chyba więcej dziewczyn w Naszych stronach nie mieszka-hihi!!
Marzenka odespałaś wszystkie przepracowane dni big_smile

126

Tak Mariolka odespalam big_smile  hehe  Oj te nasze strony cos malo zamieszkane sa ?!  lol TYle miejsca dla nas trzech big_smile

Pozdrawiam smile smile smile

127

Witajcie Dziewczęta smile
No Marzenko to widzę że poleniuchowałaś dziś smile
Ja niestety wolne dopiero w sobote smile Ale w niedziele chcemy z mym kochanym jechać na wycieczkę do Wrocławia smile Była może kiedyś któraś z Was? Bo podobno to naprawdę piękne miasto i bardzo chciałabym je zobaczyć smile
No niestety mało nas w tym temacie ale mi tu dobrze z Wami smile:*

128

Czesc Ola smile   poleniuchowalam,nie wliczajac gotowania i sprzatania lazienki big_smile

No do konca tygodnia juz wolnego nie bedzie sad

Wow romantyczna wyprawa??  Ja nie bylam we Wroclawiu,ale tez slyszalam ze piekne miasto !! smile

Mi tez dobrze z wami :***

129

Mnie jutro po pracy czeka sprzątanie i mycie okien hmm No ale jak trzeba to trzeba smile
No czy to będzie Marzenko romantyczna wyprawa to zobaczymy bo mój kochany to nie przypomina romantyka hehehe smile
Mariolko A jak Tobie poszło dziś poskromienie małych łobuziaków smile Mam nadzieje ze nie dały Ci za bardzi w kość smile hihihih

130

Olu a dlugo juz jestescie razem?  (malzenstwo czy para?) Tak pytam z ciekawosci...

Posty [ 66 do 130 z 410 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Katowice forum ... Katowiczanki i kobietki Z GÓRNEGO ŚLĄSKA :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024