W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 390 z 1,717 ]

326

Odp: W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka
Mirirale napisał/a:

Summertime z moją mamą jestem bardzo blisko. Więc się nie wypowiem.
Lou, ależ oczywiście, że nie. Tak samo jak oceny na których większość takich badań jest bazowana. Nie mówię, ze wszystkie. Ale też jeszcze do niedawna o dokonaniach kobiet się nie mówiło, a wiele kobiet jeszcze w pokoleniu moich rodziców było w domach tłamszonych przez facetów. Dlatego podchodzę do tego sceptycznie. Być może moje doświadczenie są inne ale większość najinteligentniejszych osób jakie poznałam były kobietami. Co prawda nie w moim wieku czy z mojego pokolenia, ale jednak.

Tak tak istnieje jeszcze nieśmiałość introwertyzm przerożne rzeczy blokujące smile Ale muszę Ci powiedzieć że masz FANTASTYCZNĄ sygnaturkę !Co za dojrzałość jest w Tobie smile Buziaczki kolorowych dla Ciebie smile

I Wszystkim interesującym  i fajnym ludziom troll Tobie też smile

Zobacz podobne tematy :

327

troll napisał/a:
Lou71.71 napisał/a:

Trollu,
Jest udowodnione, że mężczyźni są bardziej inteligentni od kobiet. Mam z tym nawet do czynienia w życiu codziennym. Co powiesz na większą ilość chłopaków na konkursach szkolnych? Moja córka ma przeważnie kolegów, bo z dziewczynami może pogadać jedynie na tematy w stylu "czym się interesujesz?" odp. "zumbą". To autentyczny przykład. Za to dziewczyny są bardziej obowiązkowe i sumienne.

No i widzisz, dlatego nie ma tu dla mnie miejsca. Skoro kobieta wygłasza tu teorie o tym że kobiety są mniej inteligentne, to czas opuścić to miejsce.
Ale już tak dla uściślenia. Kobiety są inteligentne inaczej, ale nie mniej. Są bardziej spostrzegawcze, mają lepsza pamiec do szczegółów. Mężczyźni za to są lepsi w zadaniach logicznych, lepiej postrzegają, że się tak wyrażę, plan ogólny. To powoduje że są lepszymi strategami. Kobiety mają lepiej rozwiniętą inteligencję emocjonalną. To są oczywiście jakieś tam średnie statystyczne, bo jedna z moich córek jest lepszym inżynierem niż ja. Pozostałe dwie ładniej się wyrażają, więcej czytają, są bardziej uczuciowe. Ale nasz inżynier przerósł ojca o głowę. Za to pozostałe dwie i ich mama w teleturniejach, krzyżówkach, scrabble niszczą moje ego. Ich wiedza ogólna to dla mnie tak niebotyczne wyżyny, że czubków ich szczytów nawet nie widzę.

Na tym dość. Jak ciebie, jako kobietę, muszę przekonywać że nie jesteś gorsza ode mnie, mężczyzny, to oznaka że najwyższy czas się pożegnać. mariushi, mimo że śmieć, wygrał.

to nie sa żadne dane statystyczne tylko bzdury

328

przyjacielskiforum napisał/a:

V - nie jest mądra kobieta bo źle się zachowywała. Nie umiała wspierać.

Ja na chwilę odchodzę. Nie lubię smutasów. Precz z toksycznych i negatywnych ludzi.

Idę do pracy pozdrawiam.

nie mam żadnego obowiązku wspierania kogokolwiek
i ja o tym decyduje kogo wspieram

329

_v_
Nie widzę Ciebie miło w tym temacie.

330

Summertime napisał/a:

_v_
Nie widzę Ciebie miło w tym temacie.

jak również nie mam obowiązku robic tego, co inni ode mnie oczekują
ani być mila
wolę mowic co myślę

331 Ostatnio edytowany przez toeamo (2018-05-11 05:27:30)

Czy bardzo miły albo pożyteczny znowu temat zostanie skierowany na tory jak to fajnie jest dawać na lewo czy prawo? smile

332 Ostatnio edytowany przez przyjacielskiforum (2018-05-11 08:06:29)

_v_ - summertime ma rację w stu procentach że nie jesteś miła kobieta, nic nie masz dobre w sercu.  Twoje myślenie jest egoistyczne.
Serio ty mało wiesz na temat osób niesłyszących. Na początku pisałaś "bełkot" i chciałaś żebym dostał zablokowany na moim koncie z forum, jeszcze raz gratuluję za obrażanie smile
To ty wyskakujesz mi z takim tekstem "bełkot" i pierwszy post w naszym temacie.
Nikt nie mówi że masz być miła, sama napisałaś to smile śmiech na sali.
Tylko potrafisz zniszczyć. Bardzo bałagan w twoim życiu. Polecam, wróć do negatywnych ludzi, właśnie to jest twoje życie.
Ty patrzysz na ludzi, uczysz od ludzi. Zgubiłaś się, to bardzo źle. Musisz sama działać siebie big_smile powodzenia big_smile

summertime - popieram smile ona jest zazdrosna, bo mamy fajny temat, tylko nie chce się przyznać.
Ciągle atakuje i dzieli z smutną. Tylko gdzie tu jest radość? _v_ nie umie dzielić z radością.
Tylko potrafi pisać co ma na myśli, udaje się być lepsza. To dla mnie jest zdecydowanie fałszywa kobieta.
Ona pisze co chce i tak ciągle bzdury. Uwielbiam czytać pierdoły co pisze _v_ śmieję się z nią.
Niech nie lubi to idzie stać w kolejce i czeka smile będzie płakać i prosić o zgodę.

Fajnie było w pracy, teraz mam wolny czas i dobry dzień - nie idę do pracy dzisiaj big_smile
Jutro tak o 23, w sumie zawsze pracujemy zespołowo w nocy od 23 zaczniemy pracować.
Działamy błyskawicznie od początku do końca żeby wcześniej iść spać na kanapie do rana.
Zawsze sprzątamy w ubikacji, myjemy wszystkie podłogi na dole, tylko na górze nie możemy wejść bo to prywatny teren.
Jeszcze sprzątamy dywan i w sali kina czyli wszystkie 4.
No ja idę odpisać dla reszty, bo czekają na mój wiadomość smile
Pozdrawiam serdecznie smile

333

Dwie osoby mieniące się dobrymi,pomocnymi,tolerancyjnymi:Toeamo i przyjacielskiforum w sytuacjach gdy temat nie przystaje do ich poglądów i zupełnie się z nimi kłoci potrafią skomentować nieprzychylnie a potem robić z siebie atakowaną bidulkę.
Przyjacielskiforum,nie znasz fałki więc odpuść sobie tę wnikliwą psychoanalizę.
Cokolwiek by Ci nie dolegało-przyzna to zapewne każdy:tak,Twoje posty trudno przeczytać.
Całe swoje życie zmagam się z dysleksją.Ale staram się i pracuję nad tym by mnie zrozumiano.

Ja nie atakuję i nie kłócę. Tylko szczera prawda o nieuczciwości.

Może jakbyś napisał po polsku to byłoby łatwiej... to ty sama napisałaś do mnie na mój temat gdy założyłem i pytałem grzecznie. Zepsułaś się.
Mam bardzo świetny pamięć.
http://www.netkobiety.pl/t111964.html
smile

335

_v_ - summertime ma rację w stu procentach że nie jesteś miła kobieta, nic nie masz dobre w sercu.  Twoje myślenie jest egoistyczne.
Serio ty mało wiesz na temat osób niesłyszących. Na początku pisałaś "bełkot" i chciałaś żebym dostał zablokowany na moim koncie z forum, jeszcze raz gratuluję za obrażanie smile
Tylko potrafisz zniszczyć. Bardzo bałagan w twoim życiu. Polecam, wróć do negatywnych ludzi, właśnie to jest twoje życie.
Ty patrzysz na ludzi, uczysz od ludzi. Zgubiłaś się, to bardzo źle. Musisz sama działać siebie big_smile powodzenia big_smile

summertime - popieram smile ona jest zazdrosna, bo mamy fajny temat, tylko nie chce się przyznać.
Ciągle atakuje i dzieli z smutną. Tylko gdzie tu jest radość? _v_ nie umie dzielić z radością.
Tylko potrafi pisać co ma na myśli, udaje się być lepsza. To dla mnie jest zdecydowanie fałszywa kobieta.
Ona pisze co chce i tak ciągle bzdury. Uwielbiam czytać pierdoły co pisze _v_ śmieję się z nią.
Niech nie lubi to idzie stać w kolejce i czeka smile będzie płakać i prosić o zgodę.

Fajnie było w pracy, teraz mam wolny czas i dobry dzień - nie idę do pracy dzisiaj big_smile
Jutro tak o 23, w sumie zawsze pracujemy zespołowo w nocy od 23 zaczniemy pracować.
Działamy błyskawicznie od początku do końca żeby wcześniej iść spać na kanapie do rana.
Zawsze sprzątamy w ubikacji, myjemy wszystkie podłogi na dole, tylko na górze nie możemy wejść bo to prywatny teren.

serio musimy tolerowac trolle?

_v_ napisał/a:

serio musimy tolerowac trolle?

Nie przypadam za twoje słowa.

337

Ja nie atakuję i nie kłócę. Tylko szczera prawda o nieuczciwości.

Może jakbyś napisał po polsku to byłoby łatwiej... to ty sama napisałaś do mnie na mój temat gdy założyłem i pytałem grzecznie. Zepsułaś się.
Mam bardzo świetny pamięć.
http://www.netkobiety.pl/t111964.html
smile

Nieuczciwe jest jedynie to,że sam będąc nietolerancyjnym wymagasz od wszystkich by jednak tolerancyjni byli-w stosunku do Ciebie.
Napisałam prawdę-to nie była żadna obelga-Twój post nie był po polsku.
Wiem,że w języku migowym nie ma składni ani deklinacji,rozumiem,że musisz się uczyć polskiego jak języka obcego bo od dziecka migasz.Ale,jak już pisałam-to jest do nauczenia i tylko od Ciebie zależy czy spróbujesz temu podołać.
Moja kuzynka dała radę-dasz i Ty smile

Nie, nie wymagam bo nie szanujesz mnie po pierwszym poście na mój temat. Niestety.
Robisz prowokację, mój język jest polski, tylko niegramatycznie. To nie mój problem smile
Ty rzucasz gradem na mnie, źle mi życzysz np. nieuczciwe.. tylko wymyślasz sama. To nie jest prawda.
Wiele osób niesłyszących nie potrafią się uczyć pisać dobrze, musisz się pogodzić z tym smile nasz ojczysty jest język polski migowy. To jest polski big_smile
Naprawdę ja chcę się uczyć pisać dobrze, a tylko ty wpisujesz że "pisz i ucz się dobrze" bardzo beznadziejnie.. to nic mi nie pomaga. Jak poznam swoją dziewczyną to nauczy mnie, żeby lepiej pisało albo nie, gdy jej nie przeszkadza. Fajnie pomagać sobie wzajemnie, nikt nas nie powstrzyma. Żadna siła! smile
Warto od początku pisać i pytać "hej przyjacielski, przepraszam ale chciałam cię zapytać dlaczego piszesz niegramatycznie?" kulturalnie.
Twój pierwszy post na powitanie gdy pierwszy raz widzę. Dla mnie to nie jest miłe słowa.
Jak masz napisać na forum to najpierw się zastanów sto razy a potem pisz smile

339

Moze doleje jeszcze troche oliwy do tego ognia ale trudno wink
Podczytuje troche rozne watki w tym rowniez ten i musze stwierdzic ze mnie przyjacielskiforum tez drazni. Pal licho to jak pisze (chociaz faktycznie czyta sie to koszmarnie hmm ) ale ogolnie wydaje mi sie byc mega infantylnym czlowiekiem a na to chyba niepelnosprawnosc sluchowa wplywu nie ma. Dodatkowo zachowuje sie troche jak dziecko ktore probuje zwrocic na siebie czyjas uwage...i robi to w desperacki sposob. W co drugim watku zegna sie po kilka razy, wysyla z 5 przypomnien ze juz tu nie bedzie pisal...by na drugi dzien jakby nigdy nic wlaczyc sie do dyskusji. Dla mnie to jest osobiscie mega desperackie zachowanie, taka proba wymuszenia czegos, chyba tego zeby ktos go tu zatrzymal?  Ja rozumiem ze lgnie do ludzi i chcialby z nimi normalnego kontaktu ale nie tedy droga. Jednych to odepchnie jeszcze bardziej a inni litosciwie poprostu nie napisza mu co o tym sadza tylko odpisza cos sympatycznie...i nie do konca szczerze. I nie to nie jest hejt tylko uczciwie przekazanie jak to widza osoby obiektywne z boku.

fenik35 - to ty kolejny negatywny użytkownik na forum, witaj w klubie negatywnych ludzi big_smile

Jestem zadowolony, mam się dobrze.

Ja mam prawo odejść czy przyjść na forum gdy mam ochotę. Nic nie musicie zatrzymać, wcześniej pisałem że odchodzę ale zapraszam na maila a potem wszyscy tęsknią za mną - na początku w naszym temacie było mega pozytywnie, wczoraj pisałem że odchodzę na chwile - bo tu się robi w piekle, uzupełniacie negatywne komentarze. Widzę że lubicie się dzielić z negatywną, no to życzę wam dużo zdrowia smile współczuję wam naprawdę smile

341 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2018-05-11 10:44:38)

fenik35 - to ty kolejny negatywny użytkownik na forum, witaj w klubie negatywnych ludzi big_smile

Jestem zadowolony, mam się dobrze.

Ja mam prawo odejść czy przyjść na forum gdy mam ochotę. Nic nie musicie zatrzymać, wcześniej pisałem że odchodzę ale zapraszam na maila a potem wszyscy tęsknią za mną - na początku w naszym temacie było mega pozytywnie, wczoraj pisałem że odchodzę na chwile - bo tu się robi w piekle, uzupełniacie negatywne komentarze. Widzę że lubicie się dzielić z negatywną, no to życzę wam dużo zdrowia smile współczuję wam naprawdę smile

Czy tesknia nie wiem. Wiem ze jak ktos odtrabia ze odchodzi i przypomina o tym na 100 wiadomosci i gifow to zawsze znajdzie sie ktos kto przez grzecznosc powie nie no zostan. Zreszta  decyzja powinna byc Twoja i skoro "definitywnie" postanowiles odejsc to nalezalo sie tego trzymac niezaleznie od tesknot innych. A tak jestes niewiarygodny w tym co mowisz i robisz i wychodzi ze to taka manipulacja.
Co do negatywnych wpisow... no coz ja wole prawde nawet gorzkawa niz slodkopierdzace nieszczere  pozytywy. Wole zeby ktos mi napisal cos szczerze i w dobrej wierze bo dzieki temu moge sie zastanowic nad swoim postepowaniem smile

Feniks35 - ty nie musisz się wtrącać smile wcześniej też napisałem post w naszym temacie że lepiej tu mi pisze gdy założyła kreatywna, dobra i pomysłowa autorka summertime niż na innym forum było dużo gorzej jeszcze i też pisałem do summertime na maila. Na maila co napisałem, to ty nie musisz wiedzieć.
Ja mogę odejść albo wracać, nic na siłę.
Teraz tu jeszcze uzupełniasz złe rzeczy. To nie jest twoje miejsce dla sympatycznych ludzi w naszym temacie, po prostu odejdź.

Teraz apeluję: nie dzielę z negatywnymi ludźmi, jak zaczynacie pisać złe rzeczy to wraca do ciebie negatywnie.

343 Ostatnio edytowany przez Summertime (2018-05-11 11:06:41)

Hallo kochani i niekochani http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif

e tammmm mowcie sobie i robcie co chcecie  http://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gif   w koncu w tym miejscu sa osoby chetne do popisania smile A, ze kazdy z nas, ma inne ma cechy charaktery, inne doswiadczenia w zyciu i inne priorytety...to i kazdy posiada inny wglad na sprawy, to kto jaki jest i czy gra, aby wzbudzic zainteresowania wiedza, tylko wnikliwi .Jest masa osob, ktora szuka wartosci w necie, inny traca energie na rozbudzenia falszywe, a inni poszukuja chwili wytchnienia milego kontaktu z kims na poziomie.Osobiscie spotkalam bardzo inteligentnych ludzi, a moj konatakt z nimi jest nieprzerwany od kilku lat.I wiem, w jaki sposob, jakie kryteria stosowac w wybieraniu znajomosci wirtualnych smile

a teraz odlatuje hhiiiii obowiazki wzywaja http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif

344

Feniks-daruj sobie.On i tak nie zrozumie.Prawda dla niego musi być przyjemna i łechtająca jego wzdęte nieco ego.Inaczej jest hejtem przecież a Ty jesteś negatywną osobą smile
Poniekąd rozumiem ten mechanizm.Mam w rodzinie niesłyszącą kuzynkę.Wszyscy w domu jej wmawiają jaka to jest cudowna,mądra i ze wszystkim w życiu da sobie radę.Kiedyś była nieznośnie pyszałkowata z tego powodu.

Nas i przyjacielskiego dzieli mentalnie przepaść nie do przebycia dlatego też nie widzę sensu i potrzeby dyskusji.

345

Feniks35 - ty nie musisz się wtrącać smile wcześniej też napisałem post w naszym temacie że lepiej tu mi pisze gdy założyła kreatywna, dobra i pomysłowa autorka summertime niż na innym forum było dużo gorzej jeszcze i też pisałem do summertime na maila. Na maila co napisałem, to ty nie musisz wiedzieć.
Teraz tu jeszcze uzupełniasz złe rzeczy. To nie jest twoje miejsce dla sympatycznych ludzi w naszym temacie, po prostu odejdź.

Teraz apeluję: nie dzielę z negatywnymi ludźmi, jak zaczynacie pisać złe rzeczy to wraca do ciebie negatywnie.

I znowu sie zachowujesz jak infantylne dziecko ktore  wygania inne z piaskownicy bo tak ma ochote. Nie Ty mi bedziesz mowil gdzie jest moje miejsce to raz a dwa a co mnie obchodzi co Ty napisales komus na maila?? Czy ja Cie o to pytam? Nie...wiec po co sie zarzekasz ze mi nie powiesz skoro mnie to wcale nie interesuje. Wlasnie o takie dziecinne i infanfylne zachowania mi chodzi. Rozumiem i wspolczuje Ci Twej niepelnosprawnosci ale to Cie nie rozgrzesza z bycia niedojrzalym. To tyle ode mnie. Znikam z tego  tematu..bo chce wink

346 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-05-11 12:47:53)

Mam tsy latka,tsy i pół...
Sorry ale tylko to mi do głowy przychodzi.
Ktoś kto pisze:a ja maila napisałem do summertime ale ci nie powiem o czym
albo:ja to sobie mogę pisać po tysiąc razy,że odchodzę (aż ktoś załapie,że chodzi o to by napisać:no co ty,nie odchodź!!) a i tak nie odejdę bo WSZYSCY tu  błagają mnie bym został.
Masz niesympatyczny zwyczaj pokazywania swojej pyszałkowatości zazwyczaj wtedy gdy ktoś napisze słowo prawdy, niekoniecznie dla Ciebie do przyjęcia.
Mnie to nic nie kosztuje więc napiszę,że jesteś cudowny,miły,przystojny i inteligentny-czyli to czym się karmisz.
W sytuacjach gdy nie jesteś klepany po pleckach wychodzi kim naprawdę jesteś.

Edit:jeszcze tylko jedno pytanko-co zrobisz jak założysz rodzinę i okaże się,że masz homoseksualne dziecko?poddasz je leczeniu za pomocą elektrowstrząsów,wygonisz z domu czy po prostu się wyrzygasz ?

347 Ostatnio edytowany przez toeamo (2018-05-11 15:05:04)

gojka102 napisał/a:

Dwie osoby mieniące się dobrymi,pomocnymi,tolerancyjnymi:Toeamo i przyjacielskiforum w sytuacjach gdy temat nie przystaje do ich poglądów i zupełnie się z nimi kłoci potrafią skomentować nieprzychylnie a potem robić z siebie atakowaną bidulkę.
Cokolwiek by Ci nie dolegało-przyzna to zapewne każdy:tak,Twoje posty trudno przeczytać.
Całe swoje życie zmagam się z dysleksją.Ale staram się i pracuję nad tym by mnie zrozumiano.

Wy nie umiecie tolerować ludzi innych niż wy. Oni sobie po prostu tutaj piszą. Korzystają z tego, że internet łączy ludzi. I wchodzi jakaś tam _v_ i zaczyna naśmiewać się w gruncie rzeczy z czyjejś niepełnosprawności. Jeszcze gdzieś w czasie, gdy wszyscy mogliśmy się dowiedzieć o osobach protestujących z niepełnosprawnościami. Moje ostrzejsze posty zawsze są w czyjejś obronie.

A jeśli chodzi o tych hejterów atakujących Bogu ducha winnego gościa - i tak wszyscy wiemy, że im się poprzepalały pewne styki. I ci hejterzy zresztą piszą w swoich postach dlaczego. smile

I te osoby chcą być opiniotwórcze!? Że niby to jest jakaś "_v_", santapietruszka", "feniks35" , które pozują na kobiety co to nie my?!

Summertime - to są niekochani ludzie, niech hejtują. Piszą agresywnie w taki sposób. Same pierdoły smile
Dzisiaj pani kierownik z kina zadzwoniła do rodziców i pochwaliła mnie, że dobrze pracuję big_smile
Pozdrówka! smile

gojka102 - ja rozumiem, ty nie rozumiesz. Twoje myślenie jest negatywne w kółko. Nic nie umiesz pisać i dzielić z radością smile To nie mój problem. Twój komentarz nie ma nic w tym coś wartościowego i pomocnego. <ziewam z nudą> smile

feniks35 - negatywny i obraźliwy komentarz, papa znikaj smile uciekaj śmiało smile zero pomocy, papa.

toeamo - Cały czas piszą i obrażają. Zło rodzi zło, tak pozostaje smile tak wybrali i niech co mają.

Pozdrawiam serdecznie i cieplutko.

349

gojka102 napisał/a:

Haha,
Forumowy rozjemca, adwokat.
Czemu nie napisałaś jak pytałam (chodzi o wątek o łyżwach). Podałaś mi nazwę, a później pisałaś, że twoje są inne, chciałaś zdjęcie - masz, a ty????

350

Summertime napisał/a:

Hallo kochani i niekochani http://emotikona.pl/emotikony/pic/035.gif

e tammmm mowcie sobie i robcie co chcecie  http://emotikona.pl/emotikony/pic/0Laie_53.gif   w koncu w tym miejscu sa osoby chetne do popisania smile A, ze kazdy z nas, ma inne ma cechy charaktery, inne doswiadczenia w zyciu i inne priorytety...to i kazdy posiada inny wglad na sprawy, to kto jaki jest i czy gra, aby wzbudzic zainteresowania wiedza, tylko wnikliwi .Jest masa osob, ktora szuka wartosci w necie, inny traca energie na rozbudzenia falszywe, a inni poszukuja chwili wytchnienia milego kontaktu z kims na poziomie.Osobiscie spotkalam bardzo inteligentnych ludzi, a moj konatakt z nimi jest nieprzerwany od kilku lat.I wiem, w jaki sposob, jakie kryteria stosowac w wybieraniu znajomosci wirtualnych smile

a teraz odlatuje hhiiiii obowiazki wzywaja http://emotikona.pl/emotikony/pic/lotnik.gif

Summertime,
Przykro mi, że zrobiło się to niesympatycznie - i to tak szybko. Było naprawdę super na początku, zanim przyszły pewne osoby ... sad
A może jest jakaś opcja, aby utworzyć wątek zamknięty i np.ten, kto tworzy "wpuszczałby" i usuwał osoby niechciane ...
Zostawiam dla wszystkich buziaczki smile
Jakie macie plany na weekend?

351

Nie chciałem niczego psuć, ale faktem jest, że są na forum osoby, które żywią się tym, że komuś dokopią. Nie potrafią uszanować tego, że inni sobie ich obecności nie życzą.\

Pamiętam czasy, gdy buractwo czy to w realu czy to w sieci było na jakiś sposób modne. Podziwiało się osoby, które poniżą innych. Te osoby uchodziły za takie niesamowicie silne jednostki, które mogą sobie pozwolić na pomiatanie słabszymi. To m.in. było widać w produkcjach kinowych, które nie tyle co opowiadały jakąś historię, ale pokazywały rzekomą hierarchię.

Ci, co mają te wajchy w rękach i kreują ludzkie nastroje na szczęście opamiętali się i mam wrażenie, że ciągle bardzo powszechne buractwo, również te sieciowe, staje się już czymś przebrzmiałym. Niestety są osoby, które tego nie rozumieją.

Cały czas myślą, że będą uchodzić za kogoś wyjątkowego, kto może sobie pozwolić na pogardzanie innymi.
A żeby miały jeszcze one asy w rękawie, a to zwykle jakieś persony mocno zniszczone na psychice, przemłócone przez los itd.

352

toeamo napisał/a:

Nie chciałem niczego psuć, ale faktem jest, że są na forum osoby, które żywią się tym, że komuś dokopią. Nie potrafią uszanować tego, że inni sobie ich obecności nie życzą.\

Pamiętam czasy, gdy buractwo czy to w realu czy to w sieci było na jakiś sposób modne. Podziwiało się osoby, które poniżą innych. Te osoby uchodziły za takie niesamowicie silne jednostki, które mogą sobie pozwolić na pomiatanie słabszymi. To m.in. było widać w produkcjach kinowych, które nie tyle co opowiadały jakąś historię, ale pokazywały rzekomą hierarchię.

Ci, co mają te wajchy w rękach i kreują ludzkie nastroje na szczęście opamiętali się i mam wrażenie, że ciągle bardzo powszechne buractwo, również te sieciowe, staje się już czymś przebrzmiałym. Niestety są osoby, które tego nie rozumieją.

Cały czas myślą, że będą uchodzić za kogoś wyjątkowego, kto może sobie pozwolić na pogardzanie innymi.
A żeby miały jeszcze one asy w rękawie, a to zwykle jakieś persony mocno zniszczone na psychice, przemłócone przez los itd.

Jestem tu, aby czerpać pozytywną energię. Moje początki tutaj nie były łatwe, ale ten wątek zaczął się bardzo pozytywnie.

353

Życzę wam wszystkiego dobrego. smile

354

toeamo napisał/a:

Życzę wam wszystkiego dobrego. smile

A ty też tu od niedawna ...
Co cię tu przywiało?

355

A ja jestem tu by popisać, czasami doradzić, czasami może coś przeczytać mądrzejszego na swój temat. smile

356

toeamo napisał/a:

A ja jestem tu by popisać, czasami doradzić, czasami może coś przeczytać mądrzejszego na swój temat. smile

A co cię skłoniło? Bo zawsze jest jakiś powód ...
Jesteś kobietą czy mężczyzną? Czasownik w twoim poście był napisany w formie męskiej ...
Ile masz lat?

357

Lou71.71 napisał/a:
gojka102 napisał/a:

Haha,
Forumowy rozjemca, adwokat.
Czemu nie napisałaś jak pytałam (chodzi o wątek o łyżwach). Podałaś mi nazwę, a później pisałaś, że twoje są inne, chciałaś zdjęcie - masz, a ty????

Ty się na pewno dobrze czujesz Lou?Strzelasz foch bo Ci w jakimś wątku nie odpisałam i nie umieściłam fotki swoich łyżew?
Zmagam się z ciężką chorobą i właściwie piszę na forum jak jestem w szpitalu lub na zwolnieniu.Nie ogarniam wszystkich pytań i wszystkich wątków a jeśli Ci zależało to trzeba było napisać maila.
Nie masz 14 lat a strzelasz fochy jak koleżanki mojej córki.
Weź daj spokój bo nie wierzę w to co czytam...

358

Gojka,
Czy ja muszę znać o tobie prywatne informacje?
To nie był foch, tylko stwierdzenie faktu.

359 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-05-11 22:15:50)

Lou71.71 napisał/a:

Gojka,
Czy ja muszę znać o tobie prywatne informacje?
To nie był foch, tylko stwierdzenie faktu.

Lou,przyjrzyj się tym znakom zapytania,które postawiłaś.Znamienne takie dosyć.Nie musisz o mnie nic wiedzieć bo gdybym była zdrowa być może też bym Ci w Twoim wątku nie odpowiedziała.Forum nie jest moim całym życiem,serio.
Ale widzę,że strasznie Cię to ubodło,że śmiałam nie odpowiedzieć bo bo zupełnie nie na temat nagle z tym wyskakujesz.
Ach,gdyby nie internet.... smile
Lou pasujesz tu idealnie.

360

teamo bystro opisales cala prawde . w tej chwili zaczyna sie to zmieniac, gdyz coraz chetniej wychodza z inicjatywa ludzie z inteligencja.To co sie dzieje tutaj, jest ostatnim tchniem, wyzionietego ducha frustracji, osob, ktorym pojecie CZLOWIEK jest zwyczajnie niczym...Mnie trudno jest zdenerwoawac absurdalnosc podjetych, jakis tam slow, po prostu nudzi mnie. I nawet wywoluje usmiech i moblizuje  jeszcze bardziej do pracy nad soba, do doskonalenia sie? A dlaczego? Poniewaz chce byc jak najdalej od smietniska emocji smile o mnie ta energia sie nie odbija , a wiec trafi w nich samych, i to z sila wulkanu. Fajnie, ze wyraziles sie tak konkretnie.Trzym Sie.

przyjacielski gratuluje smile

Lou
rybko tu strefa teraz dzieli sie na Nas  http://emotikona.pl/emotikony/pic/sikanie.gif i na http://emotikona.pl/emotikony/pic/2patyk.gif

aleeeeeeeeeeeee, co tam niech seeeeeeeeeeeeeeeee laduja truicizna, a moj weekend spedzam w pracy, teraz pije piwo i sie relaksuje. Mam cudowne bukiety kwiatow jeden z konwalijek, a drugi z akacji. Pachna monstrualnie bosko...mmmm rozkosz dla zmyslow, powonienia. A jakie masz sama plany na wolne? W ogole to powiem Ci jeszcze, ze choduje kielki w sloiku.Ale nie bardzo mi to wychodzi..

361

gojka102 napisał/a:

Nie musisz o mnie nic wiedzieć bo gdybym była zdrowa być może też bym Ci w Twoim wątku nie odpowiedziała.Forum nie jest moim całym życiem,serio.

Wyczułam twoje intencje big_smile
Znak zapytania oznacza ... uwaga ... co? Znak zapytania big_smile a dwa znaki zapytania ... uwaga ... dwa znaki zapytania ... a trzy ...
Nic mnie nie ubodło, po prostu po takich i innych zachowaniach poznaje się ludzi i niby tylko forum, a wiesz o nich więcej niż by się mogło wydawać

362

Summertime napisał/a:

aleeeeeeeeeeeee, co tam niech seeeeeeeeeeeeeeeee laduja truicizna, a moj weekend spedzam w pracy, teraz pije piwo i sie relaksuje. Mam cudowne bukiety kwiatow jeden z konwalijek, a drugi z akacji. Pachna monstrualnie bosko...mmmm rozkosz dla zmyslow, powonienia. A jakie masz sama plany na wolne? W ogole to powiem Ci jeszcze, ze choduje kielki w sloiku.Ale nie bardzo mi to wychodzi..

Nie mam planów. Nie poznałaś mnie jeszcze? Jestem smutnym człowiekiem. Nie mam przyjaciół, moje życie jest nudne.
W weekend mam w planie nadgonić pracę zawodową i obowiązki domowe. Może uda mi się odpocząć, no i popisać tutaj smile

363

Lou nie wiedzialam, ze nie masz nikogo bliskiego do kumpelstwa ..Chyba mi tego jezszcze nie mowilas, a ja czytac miedzy wierszami nie lubie, bo moge sie pomylic smile U mnie jakby bylo slonce, to by ogrom radosci splynal,  po mnie ..Bo powiem szczerze, ze bardzo mi tego brakuje.BARDZO..Jakby byl troll, to bym popisala o pogodzie z nim, od wszystkich slyszalam, ze podobno upal, a mi tak brak tego swiatla, ze nawet ten upal nie byl wyczuwalny.

364

Summertime - Masz rację na takie rzeczy wpływa wiele czynników. Ja akurat jestem dość osobliwą kobietą. big_smile A dziękuje, jest z książki Paulo Coelho „Weronika postanawia umrzeć” i oddaje etap w moim życiu na, którym obecnie się znajduje. smile

Nie chcę być TĄ osobą i mogę stać się teraz wrogiem publicznym, ale prawda jest taka, że przyjacielski w tej dyskusji nie jest taki niewinny. I też hejtuje innych. Naprawdę mógłby być „większą” osobą i przekazać swoje racje w znacznie bardziej elegancki sposób, bez personalnych zaczepek, które tak naprawdę były celowe. Nie wiem, kto zaczął tę dyskusje, ale większość udzielających się w niej dolała oliwy do ognia i nie ma się co oszukiwać, bo każdy mógł przekazać swoją rację w taki sposób, aby druga strona nie poczuła się atakowana. Nie jesteśmy na forum, żeby klepać się po plecach i przyznawać sobie rację, bo każdy ma swoje opinie, ale z klawiatury niektórych osób wypadły naprawdę niefajne rzeczy. A szkoda, bo Summertime założyła naprawdę fajny temat zwłaszcza dla osób nowych i tych mniej nowych, które niekoniecznie mają swoje miejsce na tym forum. A niektórzy najwidoczniej uznali, że to perfekcyjne miejsce do kontynuacji swoich konfliktów.

365

Summertime napisał/a:

Lou nie wiedzialam, ze nie masz nikogo bliskiego do kumpelstwa ..Chyba mi tego jezszcze nie mowilas, a ja czytac miedzy wierszami nie lubie, bo moge sie pomylic smile U mnie jakby bylo slonce, to by ogrom radosci splynal,  po mnie ..Bo powiem szczerze, ze bardzo mi tego brakuje.BARDZO..Jakby byl troll, to bym popisala o pogodzie z nim, od wszystkich slyszalam, ze podobno upal, a mi tak brak tego swiatla, ze nawet ten upal nie byl wyczuwalny.

U nas dziś było duszno, nie do wytrzymania. A teraz burza (ale gdzieś w oddali) i deszcz.

366

Mirirale Paulo Coelho tez zaczytywalam swego czasu.....a raz spotkalam kobiete, ktora opowiedziala mi historie swojego zycia ..byla smutna , a na koncu smierc kogos bliskiego..I tak Kobieta powiedziala , ze jego ksiazki natchnely ja do szalonej od dziecinstwa mysli dooooooo, podrozy do Chin. Jej sie udalo spelnic, to marzenie dzieki Coelho smile Nigdy w moich oczach nie bedziesz wrogiem.

Lou duchota tez jest do du:::::py

dobranoc smile

367

Summertime napisał/a:

Mirirale Paulo Coelho tez zaczytywalam swego czasu.....a raz spotkalam kobiete, ktora opowiedziala mi historie swojego zycia ..byla smutna , a na koncu smierc kogos bliskiego..I tak Kobieta powiedziala , ze jego ksiazki natchnely ja do szalonej od dziecinstwa mysli dooooooo, podrozy do Chin. Jej sie udalo spelnic, to marzenie dzieki Coelho smile Nigdy w moich oczach nie bedziesz wrogiem.

Lou duchota tez jest do du:::::py

dobranoc smile

Też swego czasu lubiłam Coelho, ale córka powiedziała mi, że jest infantylny sad

368

Summertime napisał/a:

Podoba mi się jego styl, przyjemnie i szybko czyta się jego książki, a przynajmniej jest to moja subiektywna opinia. Nie miałam okazji osobiście spotkać takiej osoby, ale są to inspirujące historie. Gorąco dopinguję takim silnym ludziom. Miło to słyszeć. smile

U mnie niestety pada deszcz. Były tylko dwa ładne dni, aż chciało się żyć.

Lou, ale czy jest w tym coś złego? Nigdy nie myślałam czy książka/autor jest infantylna/ny czy nie, bo bajki i baśnie również lubię czytać i uważam, że ze wszystkiego można wyciągnąć jakieś przemyślenia.

369

Mirirale napisał/a:

Lou, ale czy jest w tym coś złego? Nigdy nie myślałam czy książka/autor jest infantylna/ny czy nie, bo bajki i baśnie również lubię czytać i uważam, że ze wszystkiego można wyciągnąć jakieś przemyślenia.

Tak, tylko on nie pisze baśni, ani bajek.
Ja te książki długo czytam. W trakcie czytania zastanawiam się nad niektórymi zdaniami

370

Nie. Ale nie pisze też powieści na faktach. Dla mnie infantylnymi są książki Katarzyny Michalak. A mimo wszystko lubię je czytać, bo przenoszą czytelnika do innego świata, a też potrafią zmusić do refleksji. Nie wszystkie książki, które czytam muszą być głębokie, ciężkie i filozoficzne. smile

371 Ostatnio edytowany przez Bland44 (2018-05-12 00:01:34)

Mirirale napisał/a:

Nie. Ale nie pisze też powieści na faktach. Dla mnie infantylnymi są książki Katarzyny Michalak. A mimo wszystko lubię je czytać, bo przenoszą czytelnika do innego świata, a też potrafią zmusić do refleksji. Nie wszystkie książki, które czytam muszą być głębokie, ciężkie i filozoficzne. smile

Ja bardzo mało czytam big_smile
teraz mam taką raczej mniej znanego autora Nicholasa Sparksa "Nowe życie. Nowy początek. Wokini"

372

Dlatego uważam, że takie infantylne książki są fajne. Bo nawet ludzie, którzy za czytaniem nie przepadają mogą po nie sięgnąć. Właśnie do książek pani Katarzyny przekonałam osobę mojej rodziny, która za czytaniem nie przepada. smile

373

Mirirale napisał/a:

Dlatego uważam, że takie infantylne książki są fajne. Bo nawet ludzie, którzy za czytaniem nie przepadają mogą po nie sięgnąć. Właśnie do książek pani Katarzyny przekonałam osobę mojej rodziny, która za czytaniem nie przepada. smile

A ja lubię czytać, a nie czytam z braku czasu i z powodu wzroku sad

374

No ja tam to rozumiem. Ostatnimi czasy też cierpiałam na brak czasu, ale już się to unormowało. A co do wzroku to zaproponowałabym audiobooki, ale póki co są strasznie drogie.

Mirirale - jestem niewinny i nie hejtuję. Mi obojętny dla mnie jesteś. Zmieniłaś się jak widać. Musisz dorosnąć na dojrzałość jeszcze smile i tak chcesz zacząć być teraz wrogiem publicznym? nie, odpuść sobie lepiej.
Mam rację że czasem młodzi nie rozumieją, ja nie nalezę do młodych ludzi. Wybacz mi.

Summertime - za co gratulacje? smile

Summertime i Lou - wiecie że mogę zakładać nowy forum dla sympatycznych, niekrzywdzących, przyjaznych smile
Nie zapraszam dla smutnych ludzi. Ziewam.
Znam jeden forum ale moderator i administrator nie dbają o to.

Pozdrawiam smile

gojka102 napisał/a:

Ty się na pewno dobrze czujesz Lou?Strzelasz foch bo Ci w jakimś wątku nie odpisałam i nie umieściłam fotki swoich łyżew?
Zmagam się z ciężką chorobą i właściwie piszę na forum jak jestem w szpitalu lub na zwolnieniu.Nie ogarniam wszystkich pytań i wszystkich wątków a jeśli Ci zależało to trzeba było napisać maila.

Ciężka choroba? chyba jesteś w szpitalu psychiatrycznym. Przepraszam, ja nie wierzę w Ciebie bo zaczęłaś atakować niepotrzebnie. Jak mam ci pomóć? bo muszę zaufać. Kiedy chora osoba może chorować i źle się czuć - czasem rzuca na złość. Choroba jest paskudna, trzeba wyleczyć. Mogłaś schować tego, jak się powinno zachowywać dobrze. Zacznij myśleć pozytywnie, bardzo pomaga i wpływa dobre na kod DNA. Przeczytaj o tym w internecie. Miłej lektury.

Ja gadam bez złych emocji cały czas, jestem spokojny.
Od dawna wiedziałem że są okrutni ludzi potrafią ranić kogoś, brzydzę się z tym.
Czasem mam ochotę uciekać od ludzi i zwiedzać piękny krajobraz.
Jak ktoś zacznie taka osoba miła to przyciągnę pozytywnych ludzi, bo ma większe doświadczenie od innych.
Lubię się wymieniać co jest prawdziwe w doświadczeniu. Głupie i fałszywe to odrzucam.

Pozdrawiam smile

377

Mirirale - jestem niewinny i nie hejtuję. Mi obojętny dla mnie jesteś. Zmieniłaś się jak widać. Musisz dorosnąć na dojrzałość jeszcze smile i tak chcesz zacząć być teraz wrogiem publicznym? nie, odpuść sobie lepiej.
Mam rację że czasem młodzi nie rozumieją, ja nie nalezę do młodych ludzi. Wybacz mi.

Możesz tak uważać, takie jest Twoje święte prawo. Z moich spostrzeżeń wynika inaczej. Właśnie między innymi o tym mówię. Nie podzielam Twojej opinii, więc się zmieniłam i muszę dorosnąć. Otóż nie, nie zmieniłam się, ani nie utraciłam na dojrzałości po prostu mam inną opinię od Ciebie, a ponieważ Tobie ona nie pasuje według Ciebie zaczynam być tą złą i niesympatyczną. A nie powiedziałam na Twój temat nic złego, poza stwierdzeniem faktu, że w tej dyskusji, każdy dorzucił swoje trzy grosze i nikt nie jest niewinny. Wybacz, ale akurat na tym forum i na żadnej innej stronie nie podałam swojego wieku, nie żeby to była tajemnica, ale jeżeli ktoś mnie na tyle pozna, żeby go to zaciekawiło sam zapyta, więc nie wiesz czy należę do młodych czy też nie. smile

378 Ostatnio edytowany przez przyjacielskiforum (2018-05-12 01:49:39)

I jeszcze nie odpuściłaś, skoro chcesz zacząć być złą i niesympatyczną  to powodzenia smile tak wybrałaś bo tak chciałaś smile
Raczej nie jesteś otwarta człowiekiem jeszcze bo nie chcesz podać swój wiek, ale nie musisz i rozumiem smile taka jesteś.
Ty unikasz co napisałem ci wcześniej post i lekceważyłaś. Zaprojektowałem ci avatar, możesz mówić do mnie że Ci się nie podoba - ja nic nie przejmuję się smile
Nic, nie dziękujesz mi. Wiem że jesteś młoda.

379

gojka102 napisał/a:

Ciężka choroba? chyba jesteś w szpitalu psychiatrycznym. Przepraszam, ja nie wierzę w Ciebie bo zaczęłaś atakować niepotrzebnie. Jak mam ci pomóć? bo muszę zaufać. Kiedy chora osoba może chorować i źle się czuć - czasem rzuca na złość. Choroba jest paskudna, trzeba wyleczyć. Mogłaś schować tego, jak się powinno zachowywać dobrze. Zacznij myśleć pozytywnie, bardzo pomaga i wpływa dobre na kod DNA. Przeczytaj o tym w internecie. Miłej lektury.

Ja gadam bez złych emocji cały czas, jestem spokojny.
Od dawna wiedziałem że są okrutni ludzi potrafią ranić kogoś, brzydzę się z tym.
Czasem mam ochotę uciekać od ludzi i zwiedzać piękny krajobraz.
Jak ktoś zacznie taka osoba miła to przyciągnę pozytywnych ludzi, bo ma większe doświadczenie od innych.
Lubię się wymieniać co jest prawdziwe w doświadczeniu. Głupie i fałszywe to odrzucam.

Pozdrawiam smile

Masz wyjątkowo chamski i prostacki sposób bycia.
Nikt nie wyśmiewa Twej niepełnosprawności ale Ty śmiesz stawiać się wyżej od ludzi leczących się w psychiatryku?
I Ty piszesz,że jesteś świetnym psuchologiem,udzielasz świetnych rad?
Jesteś mentalnym pięciolatkiem z wybujałym ego.
Rzucasz się na Miriale bo napisała prawdę?Ma Ci dziękować bo wymyśliłeś czy ściągnąłeś skądś dla niej awatar?
No to już wiadomo,że od Ciebie lepiej niczego nie przyjmować bo wymgasz za to by Cię popierać i kłamać i słodziutko popierdywać w zamian.
Nie dojrzałeś do forum.

Ja nie mogę ci zaufać bo jesteś agresywna i chora osoba. Ja napisałem że "chyba" że jesteś w szpitalu psychiatrycznym. Dużo zdrowia życzę.
Mirarale nie musi mi dziękować, wiem co myślę smile

381

Ach,doczytałam,Matko Tereso-w żaden sposób nie życzę sobie byś mi pomagał,jesteś za mało bystry w tej kwestii by skumać,że mnie Twoja pomoc do niczego nie jest potrzebna?
Mam złośliwego nowotwora ale mam też super męża i cudowną córkę.
Nie jestem samotna,otaczają mnie mądrzy i empatyczi ludzie.
A Twoja empatia,którą tu rzekomo roztaczasz i tak deklarujesz dotyczy wyłacznie Ciebie samego.
Więc zamilcz w kwestii pomocy lepiej.
Pokazujesz swoje prawdziwe oblicze i coraz więcej ludzi się od Ciebie odsuwa.

382 Ostatnio edytowany przez przyjacielskiforum (2018-05-12 02:23:35)

Jestem bardzo otwarty na ludzi, ty nie znasz mnie smile w realu jestem świetny chłopakiem. Ja mogę pokazać swoje prawdziwe oblicze a nie fałszywe. Mam dużo przyjaciół. Nie umiesz się pogodzić z tym - próbujesz mnie zniszczyć. Ja jestem odporny na wszystko. Przykro mi że masz nowotwór. Dobrze że wcześniej życzyłem ci dużo zdrowia.

Każdy tu może mnie nienawidzić, to mi nie przeszkadza. Współczuję im, więcej radości smile

383

STOP! To że wątek jest kafejką, nawet jeśli został umieszczony w innym niż przeznaczony na kafejki dziale, nie znaczy, że można się wzajemnie tak beztrosko obrażać. Przypominając, że naruszanie zasad współżycia społecznego stanowi złamanie obowiązujących na Netkobietach zasad, chciałabym też zwrócić uwagę, że każdy z nas ma wpływ na atmosferę, jaka panuje na forum. Nie musicie się lubić ani ze sobą zgadzać, ale szanujcie się, proszę, nawzajem. Uprzedzam, że jeśli dyskusja nie zejdzie do właściwego poziomu, wątek zostanie zamknięty.

Z pozdrowieniami, Olinka

P.S. Bierna agresja też jest formą agresji.

Olinka - popieram! cieszę się że tak dobrze powiedziałaś smile
Też myślałem że chcę by był wątek zostanie zamknięty jak nie dojdą do porozumienia, przenosimy na innym forum dla sympatycznych, radosnych i pomocnych.

Bo chcemy pisać sympatycznie w tym miejscu są osoby chętne do popisania, poznania i dogadania.
Pozdrawiam cieplutko smile

PunBB bbcode test

big_smile

386

Och, ten wątek sąsiaduje ze stale przeze mnie odwiedzanym, więc zaglądałam trochę, ale wolałam się nie odzywać, bo po co? Ale chyba nie zdzierżę.
Przyjacielski, na początku kibicowałam Ci. Wydawałeś się sympatycznym, choć nieco naiwnym człowiekiem. Stopniowo wylazł z Ciebie osobnik o rozdętym ego. Ty nie jesteś przyjacielski, "jarasz się" po prostu swoją rzekomą pozytywnością. Więcej szacunku do innych, a mniej zapatrzenia w siebie.
Ja też jestem osobą niepełnosprawną, m.in. z ubytkiem słuchu, ale nie szukam z tego powodu ulgowej taryfy i nie oczekuję, że będą mnie wszyscy kochać tylko i wyłącznie w nagrodę za poszkodowanie przez los. Nie jestem pępkiem świata.

Piegowata - dzięki za kibicowanie smile o nie, zaczynasz znowu? teraz mówisz że nie jestem przyjacielski - to jest obrażanie słowo. Zgłosiłem się. Po prostu mam dość smutnych ludzi. Dam ci dobre rady: nie patrz na negatywnych ludzi bo taka prawda.

388 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2018-05-12 10:25:26)

Napisałam, co myślę i żegnam.
Przyjacielski, bycie pozytywnym to nie jest wyłącznie operowanie pochlebstwami i ignorowanie ciemniejszych stron życia. Nie na tym to polega.
Miłego dnia życzę. U mnie piękne słońce, ale chyba zostanę w domu i posprzątam trochę, bo okna mam już tak zasyfione, że masakra! smile
Jak chcesz to mnie zgłaszaj. Wiem, co piszę i krytyki się nie obawiam. Ani zbanowania, bo po pierwsze nie ma za co, a po drugie na forum świat mi się nie kończy, choć czasami zabiera mi za dużo czasu.
Bawcie się dobrze.

389

P.S. Tego "zaczynasz znowu" zupełnie nie rozumiem. Nigdy z Tobą przecież nie pisałam.
Cześć.

390 Ostatnio edytowany przez przyjacielskiforum (2018-05-12 10:28:04)

Tylko nie chcecie się dzielić z smutną, nie chcecie pomocy. To nie mój problem, tylko się liczy dla chęci.

Tak znowu, bo dołączasz i rzucasz gradem. Ktoś ci namówi żebyś napisała w naszym temacie. Tylko nie chcesz się przyznać. Ja nie ufam.

Żegnam piegowata, miłej i spokojnej soboty smile

Posty [ 326 do 390 z 1,717 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6 7 8 27 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » W tym miejscu są osoby chętne do popisania - netkafejka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024