ghots_1229 napisał/a:Możesz odezwać się do mnie przez priv?
bo nie masz podanego maila, a tak może temat szybko zamknięmy tutaj
Mogę, ale jeszcze to przemyśl. Kilka lat temu już jeden taki tutaj był. Długo nie mógł znaleźć pracy, wybrzydzał, a po pierwszej wizycie u prostytutki (za moją namową) wziął jakąkolwiek, okazało się, że nie jest tak źle, a to wszystko, żeby na kolejne wizyty kasę mieć 
Nirvanka87 napisał/a:ewentualnie na czaty, albo różnego rodzaju ogłoszenia erotyczne, gdzie kobiety/ faceci, najczęściej w związkach szukaja kogoś do seksu. I wtedy nie płacisz 
Poza tym idziesz najakąkolwiek imprezę postawisz jakiejś lasce kilka drinków i już masz seks. oczywiście jezeli się spodobasz jej, tutaj jest ryzyko, ze naciągnie Cie na drinki, a i tak dupy nie da.
Nie chodzi tylko o ryzyko. Często to są desperatki, w prezerwatywie nie, bo ją piecze albo ma uczulenie i tak z każdym. To już pewniej iść do prostytutki. Inna sprawa, że słabe umiejętności, a wielkie wymagania. Lepiej poszukać na spokojnie w miarę normalnej dziewczyny, a później subtelnie, ale jednoznacznie przejść do rzeczy.
Nirvanka87 napisał/a:(...) poza tym jezeli nie wiesz jaką wybrać i jak jest u danej prostytutki, to jest jeszcze taka strona garsoniera i tam faceci opisują swoje wrażenia po wizytach u danych pań.
Boję się pytać skąd Ty znasz tą stronę 
ghots_1229 napisał/a:Tak, ale czy taka pani z roksy to w 100% jest bezpieczna? Czy przypadkiem nie wyjdę z czymś od niej? Taką opcję też rozważam, ale się boję. Poza tym, tam mogą być fejki, co zresztą czasem widać...
Nie jest to duża grupa, ale są takie co wszystko robią w gumce i te są bezpieczne. Ryzyka nie unikniesz nigdy, ale możesz je znacząco zminimalizować. Są i takie historie, że dziewica zaraziła się HPV od męża, który zapomniał poinformować, że nie była tą pierwszą i jedyną 
Nirvanka87 napisał/a:i tutaj zapewne porusze temat za który marioosh mnie zagryzie 
Nie tym razem, generalnie masz rację, ale wniosek taki, że to co Bóg nakazał (seks dopiero po ślubie i jeden partner) to jednak ma sens, bo czy prostytutka czy normalna dziewczyna to HPV może zarazić skoro każdy ma po kilka związków za sobą, a często jeszcze jakieś przygody.
@Nirvanka87, trochę wyleciałaś z obiegu z tymi terminami, teraz najczęściej dzwoni się pół godziny przed czasem, a nie X dni, a jak dziewczyna chce mieć przerwę to po prostu nie odbiera telefonu i tyle.