Jadę ratować świat przed ciemnością ale telefon zabiorę straszne nudy dziś dyżur mam w pracy rozrywkowo se pojadę tzn kontrolnie .
5,721 2019-03-10 18:54:37
5,722 2019-03-10 18:55:24
GwiezdnyPył napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Ja nawet nie tyle nie chce, co wiem, że jakikolwiek kontakt z nim zabił by mnie ponownie. Wiem tez ze to była moje bezpieczna przystan i wszystko odpłynęło by, gdybym tylko mogła się przytulić. A z drugiej strony krzyczy moja godność - daj mu spokój, nie uszanował Cię, nie docenił. Jakaś schizofrenia. Dół gorszy niż w 1 miesiącu a mówili ze po 3 to już cos innego...
Ja tak uważam że największy dół przychodzi po kilku miesiącach jak człowiek sobie zdaje sprawę że to bezpowrotny koniec . Trzymaj się kurde każdy z nas ma chwilę słabości . Zobacz jak dobrze ci już szło i będzie jeszcze lepiej tylko musisz wstać poprawić koronę i iść dalej !
Ta moja korona to chyba z tombaku hahah
Boże jeszcze 3h...
Wimig, z Tombaku, nie z tombaku, ważne że błyszczy. Za każdym razem będę powtarzał, olej dziada.
5,723 2019-03-10 19:01:06
Gilotyna1988 napisał/a:samochód gaśnie,nie wiem co tam jest.....
Silnik ?
samochód zatankowany ?
A więcej symptomów?
5,724 2019-03-10 19:05:27
Właśnie jade pociągiem na gapę jupi jej, kolejka do biletomatu taka ze zdążę wysiąść zanim kupię. Ile kary dają?
Edit: od razu się obudziłam z letargu. Wcześniej to bym ręce rozłożyła i była bezradna a teraz zorganizowałam powrót w ekstremalnych warunkach hahahah
Zgłoś u konduktora 8 - 10 drożej. Można też płacić kartą.
5,725 2019-03-10 19:16:06
wyimaginowana napisał/a:Właśnie jade pociągiem na gapę jupi jej, kolejka do biletomatu taka ze zdążę wysiąść zanim kupię. Ile kary dają?
Edit: od razu się obudziłam z letargu. Wcześniej to bym ręce rozłożyła i była bezradna a teraz zorganizowałam powrót w ekstremalnych warunkach hahahahZgłoś u konduktora 8 - 10 drożej. Można też płacić kartą.
Mam nadzieje ze mi dziady zwrócą za poprzedni bilet - nie ma to jak pobierać kasę za przejazd, który potem usuwają z rozkładu
5,726 2019-03-10 19:25:37
Wimig, z Tombaku, nie z tombaku, ważne że błyszczy. Za każdym razem będę powtarzał, olej dziada.
Korona się lekko przykurzyla...
Instrukcja dobra, rylko z wykonaniem gorzej. Dziada olałam ale sama siebie nie umiem hmm sztos
5,727 2019-03-10 19:35:33 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-10 19:37:33)
Teufel napisał/a:Wimig, z Tombaku, nie z tombaku, ważne że błyszczy. Za każdym razem będę powtarzał, olej dziada.
Instrukcja dobra, rylko z wykonaniem gorzej. Dziada olałam ale sama siebie nie umiem hmm sztos
Dasz radę, wierzę w Ciebie. Trzeba było dać znać to bym powłóczył się z Tobą po Warszawie. Byłoby Ci raźniej i o głupotach byś nie myślała.
5,728 2019-03-10 19:47:08
wyimaginowana napisał/a:Teufel napisał/a:Wimig, z Tombaku, nie z tombaku, ważne że błyszczy. Za każdym razem będę powtarzał, olej dziada.
Instrukcja dobra, rylko z wykonaniem gorzej. Dziada olałam ale sama siebie nie umiem hmm sztosDasz radę, wierzę w Ciebie. Trzeba było dać znać to bym powłóczył się z Tobą po Warszawie. Byłoby Ci raźniej i o głupotach byś nie myślała.
Dzięki za miłe chęci zaraz wysiadam w Łodzi, gdzie,jak to kiedyś usłyszałam „wszyscy są młodzi i piwo się chłodzi”
5,729 2019-03-10 20:20:59 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-10 20:21:27)
Teufel napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Korona się lekko przykurzyla...
Instrukcja dobra, rylko z wykonaniem gorzej. Dziada olałam ale sama siebie nie umiem hmm sztosDasz radę, wierzę w Ciebie. Trzeba było dać znać to bym powłóczył się z Tobą po Warszawie. Byłoby Ci raźniej i o głupotach byś nie myślała.
Dzięki za miłe chęci
zaraz wysiadam w Łodzi, gdzie,jak to kiedyś usłyszałam „wszyscy są młodzi i piwo się chłodzi”
He he, pierwszy raz słyszę, a mieszkam od urodzenia.
5,730 2019-03-10 20:34:38
wyimaginowana napisał/a:Teufel napisał/a:Dasz radę, wierzę w Ciebie. Trzeba było dać znać to bym powłóczył się z Tobą po Warszawie. Byłoby Ci raźniej i o głupotach byś nie myślała.
Dzięki za miłe chęci
zaraz wysiadam w Łodzi, gdzie,jak to kiedyś usłyszałam „wszyscy są młodzi i piwo się chłodzi”
Ja się nauczyłam kiedy studiowałam
Coraz bliżej domu, i wanny xd chyba potrzebuje solidnego resetu
5,731 2019-03-10 20:37:20 Ostatnio edytowany przez GwiezdnyPył (2019-03-10 20:37:50)
Dziś chyba jakiś pech grasuje ja bym wpadła pod firmowe auto exa a przynajmniej takim jeździł dobrze że mandatu nie dostałam . Ja byłam parę miesięcy temu w Łodzi na laserach :-D
5,732 2019-03-10 20:45:34
Coś w tym jest Pyłku:) mnie z samego rana zatrzymała w lasku konna Policja( w lasku nie wolno jeździć konno są znaki ale gliny to gliny ) za cichy bieg albo nudziło się im ale spoko umiem z nimi gadać Fakt przebiegam czasem przez tory kolejowe opodal lasku ale nic prawie tam tedy nie jeździ ach te glin no ale to w trosce o obywatela mnie pouczono
5,733 2019-03-10 20:48:51
Coś w tym jest Pyłku:) mnie z samego rana zatrzymała w lasku konna Policja( w lasku nie wolno jeździć konno są znaki ale gliny to gliny ) za cichy bieg albo nudziło się im ale spoko umiem z nimi gadać
Fakt przebiegam czasem przez tory kolejowe opodal lasku ale nic prawie tam tedy nie jeździ ach te glin no ale to w trosce o obywatela mnie pouczono
Ja tam tylko jednego nie lubię jakoś :-P.
Ja dziś tyle przebiegłam km że jak stanęłam na chwilę to dziwnie mi się chodnik przybliżał do twarzy
5,734 2019-03-10 21:00:19 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-10 21:01:11)
Ale Pyłku to byli w sumie uprzejmi młodzi ludzie stajnie mają całkiem blisko w nagrodę opowiedziałem im historię okolicy ja nie gbur
no i nie masz cwaniaka nad warszawiaka.
Popracuj nad oddychaniem podczas biegania ma być równo.
5,735 2019-03-10 21:15:28 Ostatnio edytowany przez Teufel (2019-03-10 21:20:06)
Ok
Teufel napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Dzięki za miłe chęci
Coraz bliżej domu, i wanny xd chyba potrzebuje solidnego resetu
A to nie trzeba było od razu jechać do Łodzi i potem dalej i nie czekać tych nieszczęsnych 5-ciu godzin w Warszawie???
Edit. A co studiowałaś? Jeśli możesz zdradzić, oczywiście.
5,736 2019-03-10 21:29:36
Ale Pyłku to byli w sumie uprzejmi młodzi ludzie stajnie mają całkiem blisko w nagrodę opowiedziałem im historię okolicy ja nie gbur
no i nie masz cwaniaka nad warszawiaka.Popracuj nad oddychaniem podczas biegania ma być równo.
Z tym oddychaniem kiepsko umnie powinno się nosem a ja całą gębą się na łykam powietrza że jak wrócę do domu to po paru sekundach tak łapie powietrze i oddycham jakbym astmę miała . No ale to pewnie przez to że pale :-\
5,737 2019-03-10 21:29:46
Macie racje z tym pechem
Wyladowalam z dzieckiem w szpitalu bo mial wymioty i trzeba go nawodnic, zlapal jakiegoś wirusa
I tak nam sie upieklo bo od urodzenia pierwsza nasza wizyta..
Eks nas zawozil a jadac samochodem zauwazylam paczke prezerwatyw ..a wczoraj mówił ze kocha.
Masakra, zabolalo
Widział ze widze bo powiedziałam no prosze przezorny zawsze ubezpieczony... glupia
5,738 2019-03-10 21:42:05
Macie racje z tym pechem
Wyladowalam z dzieckiem w szpitalu bo mial wymioty i trzeba go nawodnic, zlapal jakiegoś wirusa
I tak nam sie upieklo bo od urodzenia pierwsza nasza wizyta..Eks nas zawozil a jadac samochodem zauwazylam paczke prezerwatyw ..a wczoraj mówił ze kocha.
Masakra, zabolalo
Widział ze widze bo powiedziałam no prosze przezorny zawsze ubezpieczony... glupia
Myślę że dobrze że zauważyłaś bo teraz nie będziesz miała żadnych złudzeń co do niego .
5,739 2019-03-10 22:02:30
Ok
wyimaginowana napisał/a:Teufel napisał/a:He he, pierwszy raz słyszę, a mieszkam od urodzenia.
Coraz bliżej domu, i wanny xd chyba potrzebuje solidnego resetuA to nie trzeba było od razu jechać do Łodzi i potem dalej i nie czekać tych nieszczęsnych 5-ciu godzin w Warszawie???
Edit. A co studiowałaś? Jeśli możesz zdradzić, oczywiście.
Mogłam, ale czekałam na koleżankę hmmm studia, zostawię w tajemnicy, ale uniwerek i szeroko rozumiana społeczność
5,740 2019-03-10 22:15:20 Ostatnio edytowany przez lukasz_socho (2019-03-10 22:16:07)
...
Tak i niestety nie bylo zielonego
Same czerwone i żółte, z przewaga żółtegoSpodziewałam sie ze tak bedzie ale i tak bardzo we mnie to uderzyło
Edit.
Po tym jak to sie skończyło nie moge byc pewna ze da mi cos w 100%
Napisałem dość długi post a później pomyślałem, że skoro sama nie napisałaś o kolorach to samodzielnie wyciągnęłaś wnioski i nie potrzeba Ci czytać moich mądrości.
Powiem tylko tyle... Ten związek sprawił, że zdobyłaś nowe doświadczenia. Rozstanie nie jest fajne, ale przyszłość z tym człowiekiem też nie będzie niczym dobrym. Nie smuć się więc tym, że wyszło dużo czerwonego i żółtego bo to oznaka, że na tym człowieku nie możesz już opierać życia swojego i swoich dzieci. Wiem ,że samemu jest ciężko, ale przynajmniej mierzysz życie na swoje siły i nie łudzisz się tym, że EX będzie wsparciem bo on będzie wątłym wsparciem i szybko się złamie.
5,741 2019-03-10 23:24:25
Annkaa napisał/a:...
Tak i niestety nie bylo zielonego
Same czerwone i żółte, z przewaga żółtegoSpodziewałam sie ze tak bedzie ale i tak bardzo we mnie to uderzyło
Edit.
Po tym jak to sie skończyło nie moge byc pewna ze da mi cos w 100%Napisałem dość długi post a później pomyślałem, że skoro sama nie napisałaś o kolorach to samodzielnie wyciągnęłaś wnioski i nie potrzeba Ci czytać moich mądrości.
Powiem tylko tyle... Ten związek sprawił, że zdobyłaś nowe doświadczenia. Rozstanie nie jest fajne, ale przyszłość z tym człowiekiem też nie będzie niczym dobrym. Nie smuć się więc tym, że wyszło dużo czerwonego i żółtego bo to oznaka, że na tym człowieku nie możesz już opierać życia swojego i swoich dzieci. Wiem ,że samemu jest ciężko, ale przynajmniej mierzysz życie na swoje siły i nie łudzisz się tym, że EX będzie wsparciem bo on będzie wątłym wsparciem i szybko się złamie.
Właściwie to tak sama wyciagnelam wnioski ale chyba jestem skonczona idiotka lub slepo kocham
Dzisiaj znalazlam u niego zamkniete prezerwatywy
Trochę później o tym porozmawialismy
O tym i o kilku innych sprawach
A ja idiotka znowu powiedzialam cos typu skoro caly czas mówisz kocham to dlaczego o nas nie walczysz
Co jest ze mna nie tak
5,742 2019-03-10 23:25:39 Ostatnio edytowany przez Annkaa (2019-03-10 23:27:58)
Nie wiem bylam taka twarda, czy to przez sytuacje czy co
Dlaczego sie ponizam
Edit. jestem beznadziejna ..
A.on mistrz manipupacji
5,743 2019-03-10 23:38:30
Annkaa nie jesteś beznadziejna brak Ci tylko doświadczenia w takiej sytuacji jesteś bardziej narażona na kontakt fizyczny z eksem ze względu na dziecko masz jednak okazje usłyszeć sama co myślisz a myślisz różnie i teraz masz chaos pozornie takie incydenty choć przykre dają Tobie wgląd w różne warianty myślenia teraz akurat pod wpływem emocji powiedziałaś to zdanie o walce trochę tak jakbyś powiedziała to co on chce usłyszeć czyli wyszłaś troche na kogoś kto jest jednak zainteresowany powrotem to nawykowe nałogowe mimowolne myśli z podświadomości w której siedzi mnóstwo wariantów i wzorów .
Nie przejmuj się tak to nie wyścig na czas .
Dobrej nocy
5,744 2019-03-10 23:49:37
Annkaa nie jesteś beznadziejna brak Ci tylko doświadczenia w takiej sytuacji jesteś bardziej narażona na kontakt fizyczny z eksem ze względu na dziecko masz jednak okazje usłyszeć sama co myślisz a myślisz różnie i teraz masz chaos pozornie takie incydenty choć przykre dają Tobie wgląd w różne warianty myślenia teraz akurat pod wpływem emocji powiedziałaś to zdanie o walce trochę tak jakbyś powiedziała to co on chce usłyszeć czyli wyszłaś troche na kogoś kto jest jednak zainteresowany powrotem to nawykowe nałogowe mimowolne myśli z podświadomości w której siedzi mnóstwo wariantów i wzorów .
Nie przejmuj się tak to nie wyścig na czas .Dobrej nocy
No tak ale on teraz sobie myśli ze znowu jest gora a ja co by nie zrobił mu wybacze, matko kochana znalazlam prezerwatywy a tak sie zachowalam.. masakra
A najlepsze ze on na to ze trzeba duzo przegadac
Nawet nie umial podjac konkretnej decyzji
A ja sama nie wiem czego chce wydawalo mi sie ze jestem juz silniejsza ale to przez ten okres chyba mówienia jak to nie kocha
Dziękuję wzajemnie dobrej nocy
5,745 2019-03-11 22:47:47
A co tu tak pusto? Nikogo nima.
5,746 2019-03-11 22:53:59
A co tu tak pusto? Nikogo nima.
Chyba wszystkich wywiałam swoimi wynurzeniami weekendowymi -.-
5,747 2019-03-11 22:58:34
Teufel napisał/a:A co tu tak pusto? Nikogo nima.
Akurat wcale bo nie .
Jak dziś się czujesz ? Nie musisz czuć się super.
5,748 2019-03-11 23:05:10
wyimaginowana napisał/a:Teufel napisał/a:A co tu tak pusto? Nikogo nima.
Akurat wcale bo nie .
Mam być szczera? Jest fatalnie. No może w skali do 10 to 2. Znowu mam napady płaczu, brak chęci i radości z czegokolwiek. Nie chce mi się nic. Wróciłam do punktu wyjścia i zupełnie nie wiem dlaczego.
5,749 2019-03-11 23:37:43 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-11 23:41:41)
W tak kruchym stanie równowagi po 3 miesiącach to nic dziwnego.
Nie wystawiaj sobie ocen za zdrowienie to niepotrzebne nic nie daje
Zawsze albo jak najczęściej bądź szczera ze Sobą nie udawaj niczego jak źle się czujesz jak dobrze to też tak samo.
Nauka nietłumienia emocji odkłamywania ich nie udawania kontaktu z nimi jest trudna nawet dla psychologów.Wszyscy się boją że zwariują jak poczują np .złość taką prawdziwa natomiast to co znamy to najczęściej tłumienie złości szybko przeradza się w bezsilne przygnębienie lęk w agresje to potem wybuch eskaluje
A dlaczego wróciłaś do punktu wyjścia ? Nie ma się nic na zawsze w takiej sytuacji.
Przede wszystkim nigdzie nie wróciłaś tylko czujesz się podobnie jak 3 miesiące temu uczucia odczuwamy jak odczuwamy one aż tak bardzo nie ulegają transformacji w takim czasie.
Często spotykałaś exa ostatnio obawy lęki żal uraza złość rozgoryczenie i rozczarowanie odbiły się echem mówię na to wstrząsy wtórne.Dużo wspomnień tęsknota.
Emocje to czysta energia jakkolwiek durnowato to brzmi tak jest .Ulega rozładowaniu w naturalny sposób u Ciebie tak znajduje ujście jak znajduje ten typ tak ma i już .
Nawroty to nic nie zwykłego po prostu częste górki i dołki potem coraz rzadsze aż wygasną wypalą się wszystkie uczucia dobre i nie dobre -przeszłość .Pamięć i tak zostanie znaczenia ważność istota się zmienią zmaleją uczucia przestana poruszać Ciebie.
To jeszcze przecież nie koniec nie uciekniesz nigdzie wiem niecierpliwość ma się dość tej huśtawki bo nuży i męczy.To też minie momenty spokoju są odpoczynkiem ale trochę ucieczką tak jest to też mija.
Dobrej nocy
5,750 2019-03-12 09:20:02
paslawek napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Chyba wszystkich wywiałam swoimi wynurzeniami weekendowymi -.-
Akurat wcale bo nie .
Mam być szczera? Jest fatalnie. No może w skali do 10 to 2. Znowu mam napady płaczu, brak chęci i radości z czegokolwiek. Nie chce mi się nic. Wróciłam do punktu wyjścia i zupełnie nie wiem dlaczego.
Mam to samo dziś ...
5,751 2019-03-12 09:55:04
Ja również mam to samo
Postawilam pod sciana bylego i spytalam sie czego chce.. niestety albo stety nie mnie.
Więc juz mam dosyc, powiedziałam ze ma mi nic nie mówić co czuje i ma mnie nie dotykać, nie zaczepiac i niech odzywa sie odnosnie dziecka, bo nie chce już z nim byc
Więc nowy poczatek trzymajcie za mnie kciuki
Pozdrawiam wszystkich
Trzymajcie sie dziewczyny i chłopaki
5,752 2019-03-12 12:01:44
Witajcie
Moje 3 dni wolnego zleciały jak pół dnia pracy - strasznie szybko wstałam dzis, uświadomiłam sobie, ze muszę iść do pracy i cieżko pojąć mi było, jak to możliwe, ze JUZ?
serio, śmiejcie sie, ale no ja w szoku jestem jak mi ten czas uciekł.
Wrocilam do formy, znowu wszędzie mnie pełno. Ufff:) zaczynałam sie martwić ostatnio swoim stanem, ale widze, ze to był chwilowy spadek i dołek. Zdarza sie każdemu
Przykro mi Dziewczyny, ze macie spadek formy:-( pociesze Was jedynie, ze ja tez miałam i mi przeszło, z Wami pewnie bedzie tak samo, dajcie sobie czas :*
Ja wczoraj uświadomiłam sobie, ze eks mi juz dynda jak mirinda. Ale biorę to na dystans, bo moge miec jeszcze jakis dziwny nawrot choroby
5,753 2019-03-12 16:03:48 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-03-12 16:06:54)
Ja wczoraj uświadomiłam sobie, ze eks mi juz dynda jak mirinda. Ale biorę to na dystans, bo moge miec jeszcze jakis dziwny nawrot choroby
Trzymaj się raczej tego dystansu .Jeszcze nie spotkałaś eksa od ostatniego widzenia się z nim.
Pamiętam co pisałaś o podświadomym czekaniu i o tym że masz wrażenie że go spotkasz.
Może tak być a ja nie chce być prorokiem ale z doświadczenia Ci podpowiem że jeżeli to nastąpi w ogóle to za jakieś 2-3 miesiące
jeśli się nie mylę bo go nie znam.Zakładam że ma problemy w relacjach jak ja i wielu wielu ludzi a jego obecna sprawia wrażenie niezbyt stabilnej zazdrosnej osoby.Cykle relacji od haju do dołka potencjalnego rozstania " nałogowców" 7- 10 miesięcy w porywach do 1,5 roku takie moje obserwacje i nie tylko moje .Trudno mi to jednak udowodnić jest.bo to indywidualne ulotne subtelne zjawiska.
Ty Jazz poznałaś go trochę.Nie zajmuj się tym jednak więcej niż potrzeba masz co robić w życiu i swoje problemy .
Miłego popołudnia wszystkim
5,754 2019-03-12 16:55:01
Jazz mam nadzieje, ze po spadku formy przyjdzie górka. Ale teraz ciężko mi w to wierzyć. Mam jakieś napady lękowe, trzęsą mi się ręce i znowu natrętne myśli. Mecze się sama ze sobą... Zaluje ze nie mieszkam w milionowym mieście gdzie szanse na spotkanie eksa graniczą z zerem. A tak na każdym kroku dziad albo jego mamusia.
#paslawku dużo w tym racji, co napisałeś, ale jak połączyć serce i rozum? Najgorsze jest to przywiązanie, kiedy nie zna się innego życia. Wyszło słońce a ja zamiast uwalniać endorfiny to produkuje kortyzol i wspomnienia.
# Pyłku Ankaa i jak dziś u Was?
Idę do fryzjera. Po raz drugi w takim stanie ze jak wyjdę z różowym irokezem to będzie odzwierciedlenie mojego buntu.
5,755 2019-03-12 21:29:17
No i zostałam ruda blondynka z grzywka, masz ci los xdd
5,756 2019-03-12 21:32:47
Co nam po tej wiadomości jak instagrama olewacie wyimaginowana czysta abstrakcja (taki sucharek)
5,757 2019-03-12 21:44:59
wyimaginowana napisał/a:No i zostałam ruda blondynka z grzywka, masz ci los xdd
Co nam po tej wiadomości jak instagrama olewacie wyimaginowana czysta abstrakcja
(taki sucharek)
Dla bardzo ciekawskich zostaje fb xdd
5,758 2019-03-12 21:49:33
paslawek napisał/a:wyimaginowana napisał/a:No i zostałam ruda blondynka z grzywka, masz ci los xdd
Co nam po tej wiadomości jak instagrama olewacie wyimaginowana czysta abstrakcja
(taki sucharek)
To trzeba być detektywem Poirot albo Colombo albo być Pyłkiem hahaha
5,759 2019-03-12 21:52:15
wyimaginowana napisał/a:paslawek napisał/a:Co nam po tej wiadomości jak instagrama olewacie wyimaginowana czysta abstrakcja
(taki sucharek)
To trzeba być detektywem Poirot albo Colombo
albo być Pyłkiem hahaha
Hahaha ;D detektyw Pyłek albo korzystać z priv
5,760 2019-03-12 21:53:00
wyimaginowana napisał/a:paslawek napisał/a:Co nam po tej wiadomości jak instagrama olewacie wyimaginowana czysta abstrakcja
(taki sucharek)
albo być Pyłkiem hahaha
Ej biedronka sama mi dała FB a propo biedronka masz na FB foto ?
U mnie średnio ogólnie śpię jak kot niechce mi sie nic
5,761 2019-03-12 21:56:56
paslawek napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Dla bardzo ciekawskich zostaje fb xdd
albo być Pyłkiem hahaha
Hahaha ;D detektyw Pyłek
albo korzystać z priv
Ej jak się miało takiego exa to i może ja tym przesiąkłam hahahha
5,762 2019-03-12 22:01:36
Hej.
Po rozstaniu mi coraz lepiej dochodzę do siebie jednak najgorsze jest to jak to zrobiła. Do tej pory mam w głowie słowa które do mnie wypowiedziala:
Nic nie osiagnales
Nie masz nawet samochodu
Jesteś moim wrogiem
Skończysz jak swój brat (ma depresję po rozstaniu)
Kończę bardzo ciężkie studia do wszystkiego chciałem dojść sam a rozstała się z dnia na dzień pisząc SMS. Później zarzuca że jestem dziecinny. A cała winę za rozstanie zwala na mnie.
Rozstanie tak nie boli bolą mnie właśnie te słowa które wtedy wypowiedziała.
Co o tym myśleć? Wiem że olać ale jakoś ciągle mam te słowa w głowie i nie dają mi spokoju.
5,763 2019-03-12 22:02:02
paslawek napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Dla bardzo ciekawskich zostaje fb xdd
albo być Pyłkiem hahaha
Mam foto
5,764 2019-03-12 22:06:18
GwiezdnyPył napisał/a:paslawek napisał/a:To trzeba być detektywem Poirot albo Colombo
albo być Pyłkiem hahaha
U mnie średnio ogólnie śpię jak kot niechce mi sie nicMam foto
Wow kochana pięknie , fryzura super taka z pazurem całkiem inaczej teraz tak kobieco
5,765 2019-03-12 22:18:13
John, bo ona słaba jest. Nie mówi się nikomu takich rzeczy z wielu powodów a jak się mówi,to zazwyczaj jest to ktoś kto zwyczajnie sam sobie kompletnie nie radzi.
Zresztą jak można w ogóle komuś tak powoedziec....choc sama myśli mam rozne o eksie i w zlosci mu wygarnelam to nie pojechała bym mu aż tak personalnie tylko z tym jak mnie potraktował.
Rób swoje, dbaj o siebie, myśl o sobie. Jej nie ma.
I skoro coś takiego powiedziała to się ciesz ,że jej nie ma.
Wymig, pięknie inaczej, z pazurem super !!!
5,766 2019-03-12 22:22:12
wyimaginowana napisał/a:GwiezdnyPył napisał/a:Ej biedronka sama mi dała FB a propo biedronka masz na FB foto ?
U mnie średnio ogólnie śpię jak kot niechce mi sie nicMam foto
Wow kochana pięknie , fryzura super taka z pazurem całkiem inaczej teraz tak kobieco
Czyli po Pyłku do kłębka ? Sie robi hahaha
Ładny uśmiech jest bardzo dobrze z grzywką
5,767 2019-03-12 22:31:28
Hej.
Po rozstaniu mi coraz lepiej dochodzę do siebie jednak najgorsze jest to jak to zrobiła. Do tej pory mam w głowie słowa które do mnie wypowiedziala:
Nic nie osiagnales
Nie masz nawet samochodu
Jesteś moim wrogiem
Skończysz jak swój brat (ma depresję po rozstaniu)Kończę bardzo ciężkie studia do wszystkiego chciałem dojść sam a rozstała się z dnia na dzień pisząc SMS. Później zarzuca że jestem dziecinny. A cała winę za rozstanie zwala na mnie.
Rozstanie tak nie boli bolą mnie właśnie te słowa które wtedy wypowiedziała.Co o tym myśleć? Wiem że olać ale jakoś ciągle mam te słowa w głowie i nie dają mi spokoju.
Tak naprawdę słowa nie bolą .
To nie dobry człowiek ta Eks to co powiedziała świadczy o niej co jest dla niej tylko ważne.Przecież jesteś bardzo młody poza tym.
5,768 2019-03-12 22:44:56 Ostatnio edytowany przez wyimaginowana (2019-03-12 22:45:37)
GwiezdnyPył napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Mam foto
Hahaha, W11
#paslawku, Kata, Pyłku, Dziękuje Wam bardzo, chociaż na razie przyzwyczajam się do widoku w lustrze hahha
5,769 2019-03-12 22:45:00
GwiezdnyPył napisał/a:wyimaginowana napisał/a:Mam foto
No śmieszne naprawdę hahaha .
Jak by tak było to teufla bym znalazła :-P
5,770 2019-03-12 22:52:18
albo być Pyłkiem hahaha
Kurczę a Biedronka to która z was, bo już całkiem nie ogarniam.
5,771 2019-03-12 22:54:19
No widzę, że coś mnie ominęło i omija cały czas.
5,772 2019-03-12 22:54:48
Najgorsze słowa jakie powiedziała to:
Twój brat nie jest twoim bratem
Do tej pory tak mnie to rusza ze czasami nie daje rady...
Ale głowa do góry i lece przed siebie juz coraz mniej patrze za siebie
5,773 2019-03-12 22:59:14
GwiezdnyPył napisał/a:paslawek napisał/a:To trzeba być detektywem Poirot albo Colombo
albo być Pyłkiem hahaha
U mnie średnio ogólnie śpię jak kot niechce mi sie nicKurczę a Biedronka to która z was, bo już całkiem nie ogarniam.
Biedronka to ja
5,774 2019-03-12 23:01:51
Najgorsze słowa jakie powiedziała to:
Twój brat nie jest twoim bratem
Do tej pory tak mnie to rusza ze czasami nie daje rady...
Ale głowa do góry i lece przed siebie juz coraz mniej patrze za siebie
A skąd ona takie rzeczy może wiedzieć jakaś dziwna mocno.
John to ty wybierasz kto jest Twoim bratem .
5,775 2019-03-12 23:05:08
John, dziwna laska. Naprawdę....
Jesteś bardzo młody nie daj się wkręcić w takie hisotrie, to strata czasu, nie daj sobie zmarnować lat na takie rozkminy. Jak na to pozwolisz to koło 30 stki będziesz żałował że tyle lat,jakas któraś chlapnela w urazonym ego jakiś shit.
To pewnie też ego i wszystko po trochę.
Nie daj się. Korzystaj z zajebistego czasu życia.
5,776 2019-03-12 23:24:03
paslawek napisał/a:GwiezdnyPył napisał/a:Wow kochana pięknie , fryzura super taka z pazurem całkiem inaczej teraz tak kobieco
Jak by tak było to teufla bym znalazła :-P
Pyłku a gdzie Ty mnie chcesz szukać?!
5,777 2019-03-12 23:26:38
Teufel napisał/a:GwiezdnyPył napisał/a:Ej biedronka sama mi dała FB a propo biedronka masz na FB foto ?
U mnie średnio ogólnie śpię jak kot niechce mi sie nicKurczę a Biedronka to która z was, bo już całkiem nie ogarniam.
Biedronka to ja
To masz 7 kropek? Gdzie?
5,778 2019-03-12 23:37:11
wyimaginowana napisał/a:Teufel napisał/a:Kurczę a Biedronka to która z was, bo już całkiem nie ogarniam.
Biedronka to ja
To masz 7 kropek? Gdzie?
Na czole hahah teraz mi pasują do rudych włosów
5,779 2019-03-12 23:44:27
Paslawku szczerze? Nie rozkminiam go w takich kategoriach i juz nie czekam. Gdzies tam w środku mam poczucie, ze jeszcze wróci jak bumerang, ale nie zastanawiam sie nad tym, nie mysle. Miodu tam raczej nie ma sadzac po tym, jaka moja „fanka” jest jego kobieta, ale to nie moj cyrk i nie moje małpy.
John nie rozkładaj tego na czynniki pierwsze, powiedziała to powiedziała, świadczy to o niej a nie o Tobie.
5,780 2019-03-12 23:53:51
Słusznie Jazz zgadzam się z Tobą.
5,781 2019-03-13 00:03:29
Macie racje to świadczy o niej nie o mnie. Urwałem kontakt nie odzywam się. Pora zacząć korzystać z życia a nie siedzieć i gotować obiadki dla Pani...
Dzięki za wsparcie. Dobrej nocki
5,782 2019-03-13 00:08:44
GwiezdnyPył napisał/a:paslawek napisał/a:Czyli po Pyłku do kłębka ? Sie robi hahaha
Jak by tak było to teufla bym znalazła :-PPyłku a gdzie Ty mnie chcesz szukać?!
Hahahha no niewiem może na jakimś portalu :-P
5,783 2019-03-13 00:18:36
Teufel napisał/a:GwiezdnyPył napisał/a:No śmieszne naprawdę hahaha .
Jak by tak było to teufla bym znalazła :-PPyłku a gdzie Ty mnie chcesz szukać?!
Sama znajdziesz, czy mam Ci podpowiedzieć?
5,784 2019-03-13 00:28:33
GwiezdnyPył napisał/a:Teufel napisał/a:Pyłku a gdzie Ty mnie chcesz szukać?!
Sama znajdziesz, czy mam Ci podpowiedzieć?
Ja nie szukałam i nie szukam jak chcesz możesz podpowiedzieć :-P
5,785 2019-03-13 00:30:04
Macie racje to świadczy o niej nie o mnie. Urwałem kontakt nie odzywam się. Pora zacząć korzystać z życia a nie siedzieć i gotować obiadki dla Pani...
Dzięki za wsparcie. Dobrej nocki
A korzystasz ? :-P