studniówka i jej przebieg ? co dalej ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » studniówka i jej przebieg ? co dalej ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

66

Odp: studniówka i jej przebieg ? co dalej ?

Bardzo proszę o powrót do merytorycznej dyskusji i o nierozmywanie tematu wątku, który Autor założył aby przedstawić swój problem. Miejscem na słowne przepychanki i swobodne dyskusje są Netkafejki, bądź prywatne wiadomości.
Dodatkowo hehheh proszę Ciebie o powrót do regulaminu forum, w którym Twojej szczególnej uwadze polecam punkt 18. Dziękuję / IsaBella 77

Zobacz podobne tematy :

67

Chyba, to ona bardziej chciała Cię wykorzystać. Sporo nie chce się spotkać, to może nie warto?

68

No właśnie wykorzystać żeby pokazać się z nim jako partnerem na studniówce. big_smile A te sugestie seksu to żarty mogły być. Czy też shit test'y mające na celu Cię zdyskredytować - żeby upewniła się że mimo jakiegoś zapewne fajnego wyglądu, to nie jesteś najlepszym materiałem.

romanburki napisał/a:

" wiecej już moge nie mieć okazji" jej słowa.

Widać, jaką niedostępną postawę przybiera.

69 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2018-02-02 15:07:21)

Równie dobrze, Autorze, mogła chcieć seksu na studniówce, którego ostatecznie nie było i to Cię zdyskredytowało ;-D.
Ona jedna wie, co ma w głowie...

70

Nic nie rozumiecie.

Mówię że ladnie sie ubrała i ładnie pachnie . A ona " no co trzeba wiecej juz mogę nie mieć okazji" i cały czas uśmiech.

Po randce napisałem do niej czy aż tak źle było?:D
A ona że co?
- w sensie, czy sie jeszcze zobaczymy jak Ci zaproponuje spotkanie:p
- no  tak, czemu nie ?:d

Na randce dzwonił do niej telefon czy przyjdzie naprawić babci telewizor z siostra. Pretekst by uciec. Jednak została do końca

71 Ostatnio edytowany przez hehheh (2018-02-02 18:16:28)

Mhm, no dzięki za taką ocenę bycia pomocnym. Jeszcze byś łaskawie wytłumaczył, ale nie. Po prostu nie rozumiemy. To po co zakładasz wątek. Myślałeś, że ludzie są jacyś bardziej domyślni i nie będziesz musiał im przedstawiać sytuacji, bo sami ją sobie wyobrażą? tongue Obawiam się, że mogliby być jeszcze mniej domyśli i wcale źle z nami nie trafiłeś. tongue
Bo rozumiem, że zaliczasz mnie do osób, które nic nie rozumieją. Tak sądzę po tym, że cytujesz znów to samo, co ja tuż wcześniej.
No dobra i tak nie napisałeś explicite co, tylko że źle rozumiemy. Znów tylko cytujesz ją bez wytłumaczenia nam. Ale domyślam się, że w takim razie zaprzeczasz temu, że przybierała niedostępną postawę. Ok, w sumie to i tak nie pasowało do jej wcześniejszego lecenia na Ciebie. Cóż, mnie tam nie było, to nie jestem w stanie zinterpretować tak dobrze jak Ty. Jedynie próbować mogę. Tylko żeby zaraz pisać, że nic nie rozumiemy? Bo nie tylko o tych jej słowach napisałem. Resztę tych komentarzy już pomijam. Jak sama Moderator zauważyła, były niemerytoryczne i w istocie nie pokazywały zrozumienia.

72

Rozumiemy na tyle, na ile Ty potrafisz wyjaśnić, Autorze.
A że piszesz mało zrozumiale, to już inna sprawa...

73

Byliśmy umownieni na drugą randke. Napisala do mnie półtorej godziny przed czy bedzie bardzo nie ładnie jeśli odwołana nasze dzisiejsze spotkanie.

Odpisalem . Spoko

I zaczęła sie tłumaczyć tym ze musi sie nauczyc na piatek , ble ble ze miala sie dzisiaj do poludnia uczyć ale byla ze znajomymi i nie wyszło.

Przyjąłem z pokorą spoko i tyle.

Potem wieczór Juz do mnie pisała. A na drugi dzien wysłała zdjecie jakies na pewnej aplikacji. Jednak nie odpisalem nic.

Brak szacunku dla mnie i dla mojego cenngo czasu. Raczej nie będę do niej pisać smile

74

Chce Cię dołączyć do zbioru misiaczki. smile Oczywiście szans na związek nie ma. A pewnie o to Ci chodzi. No chyba, że chciałeś ja tylko przelecieć i nadrobić straconą szansę ze studniówki. tongue

75 Ostatnio edytowany przez romanburki (2018-02-10 10:42:03)

Pisałem z nią wczoraj. I powiedziała że nie chciala sie najeść wstyd przed komisją. I że do spotkania nie doszło dlatego że ona go nie chciała, tylko dlatego że miała duzo nauki.

Wiec ugadalem się na inny dzien. I odpisał że jak narazie to spoko, Mam w kalendarz coś wpisane ale z pytajnikiem więc raczej się nie wydarzy"

Czyli znów odwoła pewnie bo coś wypadnie. smile

76

Na pewno już to sugeruje... big_smile

Jaką znów komisją?

77

Wiec postanowiłem zareagować. Pewnie znów ci coś wypadnie i tyle. Bo pisałaś ze dałas pytajnik.

" przypomniałam sobie że ten plan jednak umarł" czyli teoretycznie nie powinna mnie znów wystawić.

Przed komisją na konkursie. Chwalila się dyplomem że zdobyła pierwsze miejsce

Posty [ 66 do 77 z 77 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » studniówka i jej przebieg ? co dalej ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024