jestem uzależniona od masturbacji? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jestem uzależniona od masturbacji?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

66

Odp: jestem uzależniona od masturbacji?
wilczysko napisał/a:
femte napisał/a:

Wilczysko
"Orgazm to zwykła fizjonomia"
?

Złapałaś mnie smile Miało być fizjologia

Wilczysko stanę w Twojej obronie big_smile
Ostatnio jakiś fotograf w ramach projektu robił zdjęcia kobiet (ich twarzy) w trakcie orgazmu big_smile
Czyli jednak orgazm ma fizjonomię big_smile

Zobacz podobne tematy :

67

Wchodzi facet do toalety publicznej i widzi ze drugi facet pociera sobie twarz.
-Panie, co pan robisz?
-Onanizuje sie.
-YY..to niezupelnie tak...
-A gra wstepna?

68 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2018-03-12 14:00:03)

Pirx napisał/a:
wilczysko napisał/a:
femte napisał/a:

Wilczysko
"Orgazm to zwykła fizjonomia"
?

Złapałaś mnie smile Miało być fizjologia

Wilczysko stanę w Twojej obronie big_smile
Ostatnio jakiś fotograf w ramach projektu robił zdjęcia kobiet (ich twarzy) w trakcie orgazmu big_smile
Czyli jednak orgazm ma fizjonomię big_smile

A to na pewno big_smile Przypomniało mi się jak w liceum, na jednej lekcji kolega z ławki zaczął snuć fantazje jak wyglądają nasze koleżanki w chwili orgazmu big_smile

A te zdjęcia tego fotografa widziałem smile

69

ladypegaz napisał/a:

mam takie momenty w życiu, że nad tym nie panuję ale teraz jest lepiej bo po prostu sytuacja mieszkaniowa od jakiegoś czasu nie pozwala mi na to żeby to robić tak często, choćbym chciała i często o tym myślę, i jak już wszyscy domownicy wyjdą to jest moja pierwsza myśl

Wcale nie jest lepiej.
Czy z narkomanem jest lepiej kiedy nie ma możliwości przyćpać i tylko dlatego nie ćpa, bo nie może?

70 Ostatnio edytowany przez Olinka (2018-08-17 15:30:59)

Do autorki
Problem jest niezwykle złożony i nie dotyczy tylko sfery fizycznej, a pani jest uzależniona od narkotyku. Nie wyrwie się pani sama natomiast Bóg może pani pomóc tak jak pomógł mi,mężczyźnie uzależnionemu od masturbacji i dewiacji seksualnych ,które były mocno obrzydliwe tak jak nowe coraz obrzydliwsze ffilmy erotyczne których cały czas było mało.. Od 2 lat jestem w 100% wolny  W Kościele Rzymskim nie znajdzie pani nic poza rytułałami niezgodnymi ze Słowem Bożym i naukami Jezusa. Proszę zwrócić się bezpośrednio do Boga i prosić o uwolnienie zdając sobie sprawę z własnej niemocy tylko to może pani uczynić i to pomoże-zaręczam (wyznanie grzechów bezpośrednio)  Pomocne mogą być [spam] odsłona seksualności człowieka. Jednak pani postawa musi być szczera.Ktoś chcce panią zabić i dobrze mu idzie,ale ktoś. mocniejszy może uratować jeśli tylko chcesz i nie zasłaniasz się ignorcją i uprzedzeniami. Nie radzę słuchać też ludzi którzy tylko szukają sensacji i mają gdzieś pani dobro. Masturbacja to nic takiego,masturbacja jest zdrowa i dobra  blablabla- najwięlksze kłamstwo na świecie! Pozdrawiam i modlę się . Sam to przeżyłem...

71

Zwyczajnie jesteś uzależniona. Na Twoim miejscu wybrałabym się do specjalisty. Ludzie na forum Ci nie pomogą, nie są w stanie.

72

Eowi też jest człowiekiem z forum. Nie pomoże Ci, bo nie jest w stanie.

Eowi napisał/a:

Zwyczajnie jesteś uzależniona.

No pewnie: zwyczajnie jest się uzależnić. Czy to od alkoholu, papierosów czy tam od słodyczy.

73

uzytkownik444 napisał/a:

A ośmioletni chłopczyk też może przeżyć orgazm? Bo w to, że kobiety kobietom wkręcają różne kity uwierzę ale w zakłamywanie fizjologii już nie.

Może

74 Ostatnio edytowany przez healthwarning (2018-09-07 19:11:14)

puchaty34 napisał/a:
uzytkownik444 napisał/a:

A ośmioletni chłopczyk też może przeżyć orgazm? Bo w to, że kobiety kobietom wkręcają różne kity uwierzę ale w zakłamywanie fizjologii już nie.

Może

Ja pamietam ze jak miałem 11 czy 12 lat to miałem normalnie orgazm lecz bez wytrysku dopiero później w okresie dojrzewania przy zabawie coś tryslo co byłem aż z lekka wystraszony haha :-) Wesolo wspominam tamte czasy.
A 8 letni mi się wydaje ze może, bo pamietam czasy jak miałem moze z 8 czy troszkę więcej to już wtedy jak to się mówi drażniłem węża hihi i miałem z tego mega przyjemność ale bez wytrysku bo to przyszło z czasem.

75

uzytkownik444 napisał/a:

A czemu nie? Oczywiście że może mieć orgazm. Mali chłopcy często się masturbują. Mali chłopcy nie mają wytrysku ale orgazm jak najbardziej.

76

Pivi napisał/a:
uzytkownik444 napisał/a:

A czemu nie? Oczywiście że może mieć orgazm. Mali chłopcy często się masturbują. Mali chłopcy nie mają wytrysku ale orgazm jak najbardziej.

No tak. I po to by wypowiedzieć te bezcenne słowa zarejestrowales się na forum netkobiety i odgrzebales stary wątek. Jeszcze poprzyj swoją wypowiedź raportem Kinsey'a. Wszystko w temacie.

77

Hej.
Szukam odpowiedzi na nurtujace mnie od dawna pytanie - czy masturbacja ma wplyw na brak mozliwosci zajscia w ciaze ? W sensie gdy chodzi o masturbacje kobiet ...
W senie jesli kobieta masturbowala sie od x lat i przestala ...i jest ok..nie ma potrzeby robienia tego od paru miesiecy , to czy to mialo czy ma wplyw na jej plodnosc?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam

78

Sloneczko86 napisał/a:

Hej.
Szukam odpowiedzi na nurtujace mnie od dawna pytanie - czy masturbacja ma wplyw na brak mozliwosci zajscia w ciaze ? W sensie gdy chodzi o masturbacje kobiet ...
W senie jesli kobieta masturbowala sie od x lat i przestala ...i jest ok..nie ma potrzeby robienia tego od paru miesiecy , to czy to mialo czy ma wplyw na jej plodnosc?
Pozdrawiam

niby jak mogłoby mieć wpływ?

79

Nie wiem ... po prostu chce zajsc w ciaze i nie moge sad wiec pomyslalam ze to moglo miec wplyw... to co najpierw powinnam zrobic ? Jakie badania ? Bo sie boje ze jestem bezplodna ....

80

Sloneczko86 napisał/a:

Nie wiem ... po prostu chce zajsc w ciaze i nie moge sad wiec pomyslalam ze to moglo miec wplyw... to co najpierw powinnam zrobic ? Jakie badania ? Bo sie boje ze jestem bezplodna ....

no na logikę gdyby masturbacja wywoływała bezpłodność to seks też by musiał...

Jak długo się już staracie?

W kwestii przypomnienia: najlepsze wyniki osiąga się przy współżyciu przez cały cykl co 2-3 dzień, wtedy plemniki są najlepszej jakości.
O problemach z płodnością mówi się kiedy po roku takiego regularnego współżycia nie ma rezultatów.
Rozmawiałaś z ginekologiem na ten temat?

81

Staramy sie okolo pol roku ...
Faktycznie o tej logice nie pomyslalam smile
Tylko zaczelam panikowac -poznalam faceta , pare miesiecy temu wyszlam za niego za maz... nigdy nie bralam pod uwage tego ze moge zostac mama.. a tu nagle moj swiadopoglad sie zaczal zmieniac ... i z drugiej strony pomyslalam o tej masturbacji - bo to zaczelo sie dawno - w sumie od przedszkola- kolezanka wkladala sobie rece pod spodniczke lezac i jak to dzieciaki niektore- w tym ja-zaczely brac z niej przyklad.... i potem mysle ze  moze z moja macica jest cos nie tak- bo masturbujac sie ona przy osiagnieciu orgazmu sie skurczala i rozkurczala ... i potem mowie to na pewno to ... u ginekologa mam wizyte za tydzien dopiero sad

82

Przy normalnym orgazmie z partnerem Twoja macica też się kurczy i rozkurcza big_smile
uspokój się, bardziej prawdopodobne jest to, że presja, którą sama na sobie wywierasz Ci przeszkadza w zajściu w ciążę.

83 Ostatnio edytowany przez puchaty34 (2019-07-22 13:58:18)

Sloneczko86 napisał/a:

Hej.
Pozdrawiam

Ktoś tu nie chodzi do ginekologa, albo jest trolem.

Ps. Jesteś jedną z osób, które wierzą w zbawienny wpływ witaminy C i homeopatię?

84

uzytkownik444:

Tak, mali chłopcy też mają orgazmy wink ja masturbuję się od 7 roku życia i za każdym razem miałem orgazm, z wiekiem co raz silniejszy wink
Dla twojej informacji w tym wieku ma się *suche* orgazmy, bez wytrysku który pojawia się trochę później.

Pozdrawiam.

85

Tomasz8585 napisał/a:

uzytkownik444:

Tak, mali chłopcy też mają orgazmy wink ja masturbuję się od 7 roku życia i za każdym razem miałem orgazm, z wiekiem co raz silniejszy wink
Dla twojej informacji w tym wieku ma się *suche* orgazmy, bez wytrysku który pojawia się trochę później.

Pozdrawiam.

To gratuluję. Jesteś ewenementem. Zgłoś to gdzieś.

86

Ja kiedyś byłam uzależniona, kilka lat temu, ale się od tego odzwyczaiłam skupiając się na innych obowiązkach i sobie żyję w celibacie, w sumie tak jest najlepiej, tak jakbym była aseksualna.

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » jestem uzależniona od masturbacji?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024