Seks z młodym chlopakiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks z młodym chlopakiem

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

66

Odp: Seks z młodym chlopakiem
Chomikowa napisał/a:
Gary napisał/a:

@Chomikowa -- możesz napisać czym się różnią? dłużej erekcja? czy się wypalają jakoś?

Nie wiem, oceniam jedynie wygląd zewnętrzny i energię ruchów, ten błysk w oku, jakość cery, po 25 roku już naprawdę spora część chłopaków łysieje, a ja podobnie jak Iceni za tym nie przepadam... Moi znajomi po 25 r.ż są jacyś tacy zmęczeni, wypaleni jakby, rozleniwieni, to ledwo dostrzegalne, ale jednak to zauważam, zwłaszcza gdy spotykam jakiegoś kumpla, z którym miałam kilka lat temu kontakt, a przez ostatnie kilka lat się nie widzieliśmy, to zawsze uderza mnie ich zmiana na minus... Nawet, jeśli nie potrafię tego wskazać dosłownie wizualnie we wszystkich przypadkach, to i tak "wisi to w powietrzu", ten brak energii młodzieczej, która mnie tak fascynuje... tego entuzjazmu, no choćbym chciała, nie przeleję tego w słowa, to się po prostu czuje albo nie... tongue

A to są wolni chłopcy, czy w małżeńśtwach? Właśnie byłem bardzo ciekawy dlaczego tak oceniasz spadek atrakcyjności. Dzięki za tę opinię. Bardzo fajna.

No i w ogóle podpisałabym się pod całym postem Iceni, bo tam są zawarte wszystkie aspekty, także problematyka tego zbyt dużego doświadczenia i idącego z tym wyrachowaniem, cynizmem... Ogólnie brak mi tu tej świeżości intelektualnej także, tej młodzieńczej radości życia, "starzy wyjadacze" na mnie nie działają kompletnie, ten brak spontaniczności z ich strony, spłycenie reakcji etc.

Eeee... to już takie od charakteru zależne. Różni są, prymitywni i zadufani w sobie. Młodzieńcza radość życia to też ilość energii w mężczyźnie. Wy kobiety macie takie radary, co od razu to wyczuwacie. Nawet nie trzeba się odzywać.

Zobacz podobne tematy :

67

To prawda, Gary smile To, co napisałam to oczywiście tylko uogólnienie, na pewno znajdą się mężczyźni, którzy nie zgorzknieją nigdy i zachowają tę chłopięcą "świeżość" pod względem mentalnym. Poza tym co innego być z jednym partnerem od młodości, z którym wspólnie nabywa się życiowe doświadczenia, na takiego zupełnie inaczej się patrzy. Może ja mam takie spojrzenie, bo moja miłość mi się trafiła względnie za młodu (18 lat) i wspólnie się rozwijałam z moim partnerem życiowo, te kluczowe lata razem spędziliśmy - dlatego może jakoś na poziomie podświadomości nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz zaczynać relację od zera z facetem już obarczonym jakimś zewnętrznym balastem życiowym? Może ten sentyment do czasów mojego młodzieńczego zakochania sprawia, że ogólnie przychylniej patrzę na młodszych, bo tak mi się to pozytywnie kojarzy tongue

68

Że niby męzczyźni łysieją już po 25 roku życia? Nie mogę w to uwierzyć.
A co do cynizmu wynikającego z dużego doświadczenia to jest to ogólnie przykra cecha, ale przydarza się też młodym (bo młodszy może być w zasadzie bardziej doświadczony od starszego).

69 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2017-08-16 15:30:45)

Chomikowa napisał/a:

Hehe jak kobieta śmie wspomnieć o swoich upodobaniach to od razu się męskie miękkie urażone ego odzywa.... smile wy macie być akceptowani z zakolami, brzuszyskiem piwnym, smrodem spod pach, starzy, zwiotczali, to wy wymyśliliście ten slogan, że kobiety nie patrzą na wygląd - niestety, mylicie się bardzo i czym prędzej to przyjmiecie do wiadomości tym lepiej big_smile kobiety też mają prawo mieć swoje gusta, w tym także do młodszych facetów i nie był to z mojej strony żaden atak tylko najzwyklejsze przedstawienie moich osobistych preferencji, ale frustracja już sie odezwała w co poniektórych ;]

Oby obecny partner nie został cię jak będziesz miała ze 35l tongue
Wtedy to nie ty będziesz wybierać  tylko będziesz ewentualnie opcją nawet dla równolatków bo na młodszych to generalnie będziesz mogła popatrzeć jak na tego gołębia na dachu tongue
Faceci mają z jednej strony przekichane bo na początku muszą się jednak starać aby mieć te kobiety, później już sytuacja wygląda deko inaczej bo wolniej się starzeją od kobitek ^^

Iceni napisał/a:
Chomikowa napisał/a:

Hehe jak kobieta śmie wspomnieć o swoich upodobaniach to od razu się męskie miękkie urażone ego odzywa.... smile wy macie być akceptowani z zakolami, brzuszyskiem piwnym, smrodem spod pach, starzy, zwiotczali, to wy wymyśliliście ten slogan, że kobiety nie patrzą na wygląd - niestety, mylicie się bardzo i czym prędzej to przyjmiecie do wiadomości tym lepiej big_smile kobiety też mają prawo mieć swoje gusta, w tym także do młodszych facetów i nie był to z mojej strony żaden atak tylko najzwyklejsze przedstawienie moich osobistych preferencji, ale frustracja już sie odezwała w co poniektórych ;]

Bo kobieta ma lubić tylko "prawdziwych facetów" , marzyć o seksie "na dziwkę" i najlepiej jeszcze być uległa. tongue

No jeżeli koncert życzeń to dodałbym, że dobrze byłoby jakby była jeszcze praczką, sprzątaczką i gotowaczką. Taka opcja full wypas jak dobrze wyposażona fura wink big_smile tongue

Typowa wyższość młodszych kobitek, bo mają branie wśród napaleńców i złośliwość pań po 40-stce, bo mają coraz mniejsze branie, albo mają branie tylko u gości co by zruchali nawet drzewo.
Także chomikowa, masz rację, korzystaj póki termin ważności nie upłynął, bo nadciąga od coraz większymi krokami big_smile

71

marianoitaliano22 napisał/a:

Typowa wyższość młodszych kobitek, bo mają branie wśród napaleńców i złośliwość pań po 40-stce, bo mają coraz mniejsze branie, albo mają branie tylko u gości co by zruchali nawet drzewo.
Także chomikowa, masz rację, korzystaj póki termin ważności nie upłynął, bo nadciąga od coraz większymi krokami big_smile

Kolejny odbity z jednej kalki wraz z hordami mu podobnych frustrat, który przyszedł wylewać swoje żale na damskie forum, bo to jedyny sposób, w jaki może się skomunikować z kobietami, gdyż na żywo każda go zlewa totalnie big_smile ty się nie martw, ile sobie pokorzystam, bardziej może martwić fakt, że ty w tych sprawach zawsze będziesz mógł jedynie polizać przysłowiową szybę big_smile

Ostatni raz powtarzam, że to tylko moje osobiste preferencje i nie miałam na celu obrażenia nikogo - ale stopień zaciekłej reakcji, z jaką się plują poszczególni osobnicy tutaj świadczy, że w baaardzo słaby punkt trafiłam, oj słaby...  big_smile

A wiesz, że to zabawne.
Najpierw prawisz mowę nienawiści, a chwilę potem zgrywasz zakonnicę.
No i typowe argumenty, byle ośmieszyć i sprowokować, hehe, nie działa.

W taki sposób komunikuje się tylko z takim elementem jak ty, zabawne jak wystarczy poczytać kilka twoich postów żeby wystawić prawidłową diagnozę, która właśnie się okazała prawdą.

Złośliwa, przemądrzała i do bólu schematyczna big_smile

73

"Kolejny odbity z jednej kalki wraz z hordami mu podobnych frustrat, który przyszedł wylewać swoje żale na damskie forum, bo to jedyny sposób, w jaki może się skomunikować z kobietami, gdyż na żywo każda go zlewa totalnie big_smile ty się nie martw, ile sobie pokorzystam, bardziej może martwić fakt, że ty w tych sprawach zawsze będziesz mógł jedynie polizać przysłowiową szybę",

"A wiesz, że to zabawne.
Najpierw prawisz mowę nienawiści, a chwilę potem zgrywasz zakonnicę.
No i typowe argumenty, byle ośmieszyć i sprowokować, hehe, nie działa.
W taki sposób komunikuje się tylko z takim elementem jak ty, zabawne jak wystarczy poczytać kilka twoich postów żeby wystawić prawidłową diagnozę, która właśnie się okazała prawdą.
Złośliwa, przemądrzała i do bólu schematyczna"  - ARGUMENTUM AD PERSONAM, Petitio principii, efekt przekonania, argumentum ad populum, iluzja grupowania, iluzja asymetrycznego wglądu, efekt ślepej plamki i pewnie jeszcze wiele,wiele innych smile

Uznajcie, że emocje w was buzują, bo ktoś obraża grupę tożsamościową do której należycie. Proszę Was, żebyście wyszli z założenie, że nie jesteście w stanie przekonać drugiej osoby do zmiany stanowiska, w związku z czym trud "pociskania" oponenta jest zbędny.

Innymi słowy - zluzujcie smile

74

To jak _v_ , kawka aktualna? big_smile

https://zapodaj.net/images/534a3d379c12a.jpg

75

Chomikowa napisał/a:

Kolejny odbity z jednej kalki wraz z hordami mu podobnych frustrat, który przyszedł wylewać swoje żale na damskie forum, bo to jedyny sposób, w jaki może się skomunikować z kobietami, gdyż na żywo każda go zlewa totalnie big_smile ty się nie martw, ile sobie pokorzystam, bardziej może martwić fakt, że ty w tych sprawach zawsze będziesz mógł jedynie polizać przysłowiową szybę big_smile

Ostatni raz powtarzam, że to tylko moje osobiste preferencje i nie miałam na celu obrażenia nikogo - ale stopień zaciekłej reakcji, z jaką się plują poszczególni osobnicy tutaj świadczy, że w baaardzo słaby punkt trafiłam, oj słaby...  big_smile

Może zrobił to w mało wyszukany sposób, ale jednak ma racje. W młodym wieku macie wymagania iście schizofreniczne (nawet Lech Starowicz się z tego śmiał w swojej książce: "O kobiecie"). Potem nagle jak męska atencja spada, stajecie się desperatkami. Nagle szukacie - nawet nie kontaktu, ale potwierdzenia swojej kobiecości. Często w oczach młodych facetów. Nagle sytuacja się odwraca. W wieku lat 30, kiedy facet ma dobrą pracę, jak nie próżnował i zdrowo się odżywiał, to potrafi świetnie wyglądać. Ani młodzi faceci nie potrafią okazać wyrozumiałości starszym paniom, ani młode panie swoim równolatką. No sytuacja beznadziejna.

76 Ostatnio edytowany przez Harvey (2017-08-18 22:32:05)

insaneski napisał/a:
Chomikowa napisał/a:

Może zrobił to w mało wyszukany sposób, ale jednak ma racje. W młodym wieku macie wymagania iście schizofreniczne (nawet Lech Starowicz się z tego śmiał w swojej książce: "O kobiecie"). Potem nagle jak męska atencja spada, stajecie się desperatkami. Nagle szukacie - nawet nie kontaktu, ale potwierdzenia swojej kobiecości. Często w oczach młodych facetów. Nagle sytuacja się odwraca. W wieku lat 30, kiedy facet ma dobrą pracę, jak nie próżnował i zdrowo się odżywiał, to potrafi świetnie wyglądać. Ani młodzi faceci nie potrafią okazać wyrozumiałości starszym paniom, ani młode panie swoim równolatką. No sytuacja beznadziejna.

No, ale ta koleżanka rinho91 to fajna, nie? tongue big_smile

77

Harvey napisał/a:

No, ale ta koleżanka rinho91 to fajna, nie? tongue big_smile

Myślałem, że to jest rhino91 i _v_ smile smile
Nawet jeśli to nie jest _v_, to ciekawe czy tych dwoje ze sobą spali.
I ciekawe dlaczego to zdjęcie tutaj wstawił? czy to nowa metoda podrywu?

78

Chomikowa napisał/a:

To prawda, Gary smile To, co napisałam to oczywiście tylko uogólnienie, na pewno znajdą się mężczyźni, którzy nie zgorzknieją nigdy i zachowają tę chłopięcą "świeżość" pod względem mentalnym. Poza tym co innego być z jednym partnerem od młodości, z którym wspólnie nabywa się życiowe doświadczenia, na takiego zupełnie inaczej się patrzy. Może ja mam takie spojrzenie, bo moja miłość mi się trafiła względnie za młodu (18 lat) i wspólnie się rozwijałam z moim partnerem życiowo, te kluczowe lata razem spędziliśmy - dlatego może jakoś na poziomie podświadomości nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz zaczynać relację od zera z facetem już obarczonym jakimś zewnętrznym balastem życiowym? Może ten sentyment do czasów mojego młodzieńczego zakochania sprawia, że ogólnie przychylniej patrzę na młodszych, bo tak mi się to pozytywnie kojarzy tongue

Acha... myślałem, że miewasz seks z młodymi i ich chwalisz. smile Co innego seks a co innego relacja duchowa (przyjaźń, miłość, nawet koleżeństwo).
Ja myślę, że jeśli kogoś poznaliśmy za młodu, to nawet za 20 lat ta osoba wciąż dla nas jest młoda, taką samą osobą jak 20 lat temu. Przykładowo jakaś 40-latka jest dla mnie 40-latką. Ale koleżanka z L.O. wciąż dla mnie jawi się jak ta dawna Ania z liceum... nie widzę jej zmarszczek, śmieje się tak samo, tyle samo ma życia w sobie co dawniej.

79

Gary napisał/a:

Ja myślę, że jeśli kogoś poznaliśmy za młodu, to nawet za 20 lat ta osoba wciąż dla nas jest młoda, taką samą osobą jak 20 lat temu. Przykładowo jakaś 40-latka jest dla mnie 40-latką. Ale koleżanka z L.O. wciąż dla mnie jawi się jak ta dawna Ania z liceum... nie widzę jej zmarszczek, śmieje się tak samo, tyle samo ma życia w sobie co dawniej.

Fajnie to opisałeś, jest więc nadzieja big_smile. Choć przyznam, że osobiście wyraźnie widzę te zmiany, jakie zachodzą u moich dawnych znajomych, nie wiem nawet czy nie są one bardziej wyostrzone, kiedy mam to porównanie.

80 Ostatnio edytowany przez rinho91 (2017-08-19 01:36:37)

smile

81

Cześć
od razu przepraszam, że nie w temacie ale nie mam pojęcia jak dodać nowy temat

Mam mega problem, strasznie mnie to dołuje i dobija. Spotykam sie z kolegą tylko na seks i to był moj pomysł. przez 2 miesiące było wszystko ok do momentu aż nie zaczeliśmy wychodzić z domu to kino, to rower, spacery, itd. Zakochałam się. Jak jesteśmy razem on jest bardzo czuły, opiekuńczy, a jak się nie widzimy nie mamy kontaktu.  Nie wiem co zrobić czy zakończyć tą znajomość, czy  powiedzieć co czuje, czy poczekać jeszcze trochę. Myślicie, że można stworzyć związek zaczynając od seksu?

Posty [ 66 do 81 z 81 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks z młodym chlopakiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024