Czemu mężczyźni tego nie rozumieją? - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 131 do 138 z 138 ]
131 Odpowiedź przez Eiko 2017-03-21 15:05:47 Ostatnio edytowany przez Eiko (2017-03-21 15:06:56)
- Eiko
- Woman In Red
- Nieaktywny
Odp: Czemu mężczyźni tego nie rozumieją?
rh72 napisał/a:Eiko napisał/a:rh72 napisał/a:Aha, zgadzam się z tym. Czasami dumą nie zawalczysz, a on to jakiś... Albo mówi o Tobie rzeczy w które chce wierzyć lub mu do glowy 'weszły'. Sprawdź co on takiego mówi... Bo tam może czasami 'diabeł siedzi'...
Oczywiscie ze on chce w to wierzyc...musi sie jakos tlumaczyc ze zostawil zone w ciazy...
Tylko on przedstawia mnie jako wariatke i desperatke, wiec chodzenie i tlumaczenie innym ze nie jest tak jak On mowi zrobi ze mnie taka wariatke...
Aha, musisz chodzi i z ludźmi gadać sporo... Wyjdzie na idiotę, gdy ludzie zobaczą, że 'normalna' jesteś, a jak jeszcze 'fajna'... Nie zasypuj gruszek w popiele, jak to starzy chińczycy gadają... Nie zostawiaj tego, nie ułatwiaj... Aby Ci naprawdę nie zrobił opinii. Potem będziesz miała 'pod górkę'. O dziecko też chodzi. Jak zareagujesz to mu może przejdzie... A z tego co piszesz, to odszedł bez powodu? Desperatkę do czego? Związku? Uffff.... ciężkie...
Odzedl bo nie zgadzalam sie na narkotyki i alkohol. Znowa laska moze wszystko. Ja chcialam meza i normalna rodzine. Smieje sie ze mnie do innych ze chcialam go przy sobie zatrzymac. Wydaje mi sie to normalne jak sie kocha , a jeszcze bardziej skoro jestem z nim w ciazy. Macie rscje, musze sie bronic i nie dac robic z siebie posmiewiska.
- rh72
- Net-facet

- Nieaktywny
- Zawód: jest
Eiko napisał/a:rh72 napisał/a:Eiko napisał/a:
Oczywiscie ze on chce w to wierzyc...musi sie jakos tlumaczyc ze zostawil zone w ciazy...
Tylko on przedstawia mnie jako wariatke i desperatke, wiec chodzenie i tlumaczenie innym ze nie jest tak jak On mowi zrobi ze mnie taka wariatke...
Aha, musisz chodzi i z ludźmi gadać sporo... Wyjdzie na idiotę, gdy ludzie zobaczą, że 'normalna' jesteś, a jak jeszcze 'fajna'... Nie zasypuj gruszek w popiele, jak to starzy chińczycy gadają... Nie zostawiaj tego, nie ułatwiaj... Aby Ci naprawdę nie zrobił opinii. Potem będziesz miała 'pod górkę'. O dziecko też chodzi. Jak zareagujesz to mu może przejdzie... A z tego co piszesz, to odszedł bez powodu? Desperatkę do czego? Związku? Uffff.... ciężkie...
Odzedl bo nie zgadzalam sie na narkotyki i alkohol. Znowa laska moze wszystko. Ja chcialam meza i normalna rodzine. Smieje sie ze mnie do innych ze chcialam go przy sobie zatrzymac. Wydaje mi sie to normalne jak sie kocha , a jeszcze bardziej skoro jestem z nim w ciazy. Macie rscje, musze sie bronic i nie dac robic z siebie posmiewiska.
Narkotyki i alkohol? A to on ma dobrą opinię? Nie chodzi o pośmiewisko. Chodzi o Twoje dobre samopoczucie wśród ludzi. Szansę na poznanie kogoś fajnego (z opinią złą ciezko żyć).... O to, abyś się nie martwiła, 'co ludzie powiedzą'. Wiem, napiszą, że to nie takie ważne, że 'do przodu' i ... starszymi paniami się nie przejmuj... (zaraz dostanę
)... Ale zadbaj o opinię...
Eiko napisał/a:Odzedl bo nie zgadzalam sie na narkotyki i alkohol. Znowa laska moze wszystko. Ja chcialam meza i normalna rodzine. Smieje sie ze mnie do innych ze chcialam go przy sobie zatrzymac. Wydaje mi sie to normalne jak sie kocha , a jeszcze bardziej skoro jestem z nim w ciazy. Macie rscje, musze sie bronic i nie dac robic z siebie posmiewiska.
Czyli dobrze zrobiłaś. Nie rozpamiętuj, nie myśl o przeszłości - pomyśl o sobie i dziecku. Niezależnie od tego, jak bardzo jeszcze go kochasz, jak bardzo tęsknisz, jak bardzo Ci przykro - pomyśl, jaka przyszłość czekałaby Cię u boku takiego człowieka - z dzieckiem, a może potem i dwoma - i idź przez życie z podniesioną głową. A ktoś wierzy w ogóle w te rozpuszczane przez niego plotki? Chyba tylko podobne jemu towarzystwo - przejmujesz się opinią takich ludzi?
- Eiko
- Woman In Red
- Nieaktywny
rh72 napisał/a:Eiko napisał/a:rh72 napisał/a:Aha, musisz chodzi i z ludźmi gadać sporo... Wyjdzie na idiotę, gdy ludzie zobaczą, że 'normalna' jesteś, a jak jeszcze 'fajna'... Nie zasypuj gruszek w popiele, jak to starzy chińczycy gadają... Nie zostawiaj tego, nie ułatwiaj... Aby Ci naprawdę nie zrobił opinii. Potem będziesz miała 'pod górkę'. O dziecko też chodzi. Jak zareagujesz to mu może przejdzie... A z tego co piszesz, to odszedł bez powodu? Desperatkę do czego? Związku? Uffff.... ciężkie...
Narkotyki i alkohol? A to on ma dobrą opinię? Nie chodzi o pośmiewisko. Chodzi o Twoje dobre samopoczucie wśród ludzi. Szansę na poznanie kogoś fajnego (z opinią złą ciezko żyć).... O to, abyś się nie martwiła, 'co ludzie powiedzą'. Wiem, napiszą, że to nie takie ważne, że 'do przodu' i ... starszymi paniami się nie przejmuj... (zaraz dostanę
)... Ale zadbaj o opinię...
Cenie kazda opinie
- Eiko
- Woman In Red
- Nieaktywny
Towarzystwo z ktorym on sie trzyma uwaza ze to normalne. Trzeba odreagowac, jeszcze jak taka zona to normalne. Ja na szczescienie trzymam sie z tym towarzystwem. Moi znajomi sa dalecy od takich rzeczy i nie rozumieja zachowania mojego meza. Mimo wszystko idac przez miasto mam swiadomosc ze krzywo na mnie inni patrz... kobieta pozostawiona sama i to jeszcze w ciazy..ludzie uwazaja ze pewnie sobie zasluzylam...taki jest ten swiat
- vilkolakis
- Gość Netkobiet
Eiko napisał/a:Towarzystwo z ktorym on sie trzyma uwaza ze to normalne. Trzeba odreagowac, jeszcze jak taka zona to normalne. Ja na szczescienie trzymam sie z tym towarzystwem. Moi znajomi sa dalecy od takich rzeczy i nie rozumieja zachowania mojego meza. Mimo wszystko idac przez miasto mam swiadomosc ze krzywo na mnie inni patrz... kobieta pozostawiona sama i to jeszcze w ciazy..ludzie uwazaja ze pewnie sobie zasluzylam...taki jest ten swiat
Ludzie mają w dupie większość rzeczy na które nam się wydaje, że zwracają uwagę. Myślę, że jakieś poczucie winy jest w Tobie i musisz sobie z nim poradzić. Dlatego tak Ci się wydaje, że wszyscy wokół Cię potępiają. A tak naprawdę to nawet o Tobie nie myślą, bo mają swoje sprawy. Zrobiłaś słuszny krok i powinnaś być z siebie zadowolona. Przestań myśleć jak Cię oceniają inni, bo tak naprawdę to bardzo mało osób Cię w ogóle ocenia. Wszystko się dzieje w Twojej głowie.
- Eiko
- Woman In Red
- Nieaktywny
wilczysko72 napisał/a:Eiko napisał/a:Towarzystwo z ktorym on sie trzyma uwaza ze to normalne. Trzeba odreagowac, jeszcze jak taka zona to normalne. Ja na szczescienie trzymam sie z tym towarzystwem. Moi znajomi sa dalecy od takich rzeczy i nie rozumieja zachowania mojego meza. Mimo wszystko idac przez miasto mam swiadomosc ze krzywo na mnie inni patrz... kobieta pozostawiona sama i to jeszcze w ciazy..ludzie uwazaja ze pewnie sobie zasluzylam...taki jest ten swiat
Ludzie mają w dupie większość rzeczy na które nam się wydaje, że zwracają uwagę. Myślę, że jakieś poczucie winy jest w Tobie i musisz sobie z nim poradzić. Dlatego tak Ci się wydaje, że wszyscy wokół Cię potępiają. A tak naprawdę to nawet o Tobie nie myślą, bo mają swoje sprawy. Zrobiłaś słuszny krok i powinnaś być z siebie zadowolona. Przestań myśleć jak Cię oceniają inni, bo tak naprawdę to bardzo mało osób Cię w ogóle ocenia. Wszystko się dzieje w Twojej głowie.
Pewnie masz racje...czuje sie winna ze na to wszystko przyjdzie moj skarb...mam nadzieje ze szybko stane na nogach i dam dziecku szczesliwe dziecinstwo
- vilkolakis
- Gość Netkobiet
Eiko napisał/a:wilczysko72 napisał/a:Eiko napisał/a:Towarzystwo z ktorym on sie trzyma uwaza ze to normalne. Trzeba odreagowac, jeszcze jak taka zona to normalne. Ja na szczescienie trzymam sie z tym towarzystwem. Moi znajomi sa dalecy od takich rzeczy i nie rozumieja zachowania mojego meza. Mimo wszystko idac przez miasto mam swiadomosc ze krzywo na mnie inni patrz... kobieta pozostawiona sama i to jeszcze w ciazy..ludzie uwazaja ze pewnie sobie zasluzylam...taki jest ten swiat
Pewnie masz racje...czuje sie winna ze na to wszystko przyjdzie moj skarb...mam nadzieje ze szybko stane na nogach i dam dziecku szczesliwe dziecinstwo
Pewnie, że dasz. I znajdziesz jeszcze dziecku lepszego tatusia.
Posty [ 131 do 138 z 138 ]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024