Witam bylem ze swoja byla dziewczyna 3 lata no i sie nam nie po ukladalo i po kolejnej klotni sie rozstaliśmy ale nie w tym rzecz , planuje zaczac ukladac wszystko na nowo i mam mozliwosc wyjechania za granice do pracy lecz chcial bym miec pewnosc i zamkniety ten rozdzial w stu procentach . Prosilem ja zeby zrobila test ciazowy lecz stawia bardzo duzy opor no i normalnie jak ludzie nie mozemy sie dogadac a nie chce miec za pare lat czy miesiecy jakis niespodzianek gdy zaczne nowe zycie . Powiedzcie mi jak ja mam zmusic by zrobila ten test , czy prawnie mam wogole takie prawo ? A naprawde z decyzja czy wyjezdzac za granice , nie moge dlugo czekac .
Nie masz prawa. Nie jest Ci nic winna.
to co ja mam zrobic ? czekac i az za pare lat przyjdzie z dzieckiem ktorego nie bede znal po alimenty ?
A jak jest w ciąży, to co?
I tak będziesz musiał te alimenty płacić.
Daj jej spokój, wyjedź i rób swoje.
Nic, żyć dalej swoim życiem. Przecież jak jest w ciąży to nie kupisz kwiatów, pierścionka i nie będzie happy endu. Możesz się dowiadywać za jakiś czas od znajomych, rodziny, ciąża jest widoczna najdalej po 4 miesiącach.
nie , po prostu nie chcial bym jej w tedy zostawic z tym wszystkim samej , a jak znowu wyjade to szybko bym nie wrocil .
Się martwisz. Jeśli wie, że jest w ciąży to sama się skazuje na samodzielność w ciąży.
Poza tym nie wiem skąd przeświadczenie, że ona jest w ciąży. Przez te lata nie zabezpieczaliście się?
8 2016-11-08 20:23:30 Ostatnio edytowany przez xbobal (2016-11-08 20:24:39)
Ale to nie o to chodzi bo to bedzie moje dziecko , roznie to bywało ale przewaznie nie , mialem w tym miesiacu takie przypuszczenia .
Możesz tylko czekać. Nie wiem w jakich nastrojach się rozstaliście,ale jeśli faktycznie to dziecko jest, to zdążysz się dowiedzieć. A na siłę też w ciąży nie dasz radę jej towarzyszyć. Odpuść.
nie , po prostu nie chcial bym jej w tedy zostawic z tym wszystkim samej , a jak znowu wyjade to szybko bym nie wrocil .
Ona swoim zachowaniem pokazuje Ci, że nie potrzebuje Twojej pomocy.
Skoro nie chce ci powiedziec i miec jakiegokolwiek dowodu na to, ze byla z toba w ciazy to nawet jesli to najprawdopodobniej je usunie.
Tak ze bez obaw..
Pachniesz mi chlopakiem "jesczecosztegobedzie" Nie bedzie, jedz, euro dobrze stii.