Dłuższy palec u nogi a skarpety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dłuższy palec u nogi a skarpety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez authority (2016-11-06 03:08:17)

Temat: Dłuższy palec u nogi a skarpety

Witam pewnie w waszym kobiecym gronie znajdę rozwiązanie. Mam problem podobnie jak moja kuzynka mianowicie mam dłuższy drugi palec a moja kuzynka ma najdłuższy pierwszy (ten największy) palec. Mamy problem ze skarpetami szczególnie ona po 7 dniach już są dziurawe u mnie po 2 tygodniu. Mam więc pytanie czy gdzieś można dostać niestandardowe skarpety. Cena nie gra roli smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dłuższy palec u nogi a skarpety

większosć ludzi ma jakiś palec dłuższy, najczęściej jest to paluch. U was  musi być jakaś wyjątkowo duża dysproporcja, skoro dziury po tygodniu są smile  Może nie naciągajcie skarpet aż po kolana? wink

3

Właśnie są naciągane mamy wyjątkowo duże palce u ans to rodzinne co pewien czas w kimś z naszej rodziny wyskakuje to fatum smile

4

no to nie wiem, co poradzić... może obcinajcie częściej paznokcie? big_smile

5

adiaphora napisał/a:

no to nie wiem, co poradzić... może obcinajcie częściej paznokcie? big_smile

Zlota rada big_smile

6 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-11-07 22:56:40)

miałam jeszcze zaproponować flamaster na kryzysowe sytuacje...
http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2015/03/51dccc913fbc7c02367c13b5d3937585.jpg

w razie, gdyby trzeba było niespodziewanie zdjąć buty...

http://img.interia.pl/biznes/nimg/wolfowizSKARPETYafp_2632057.jpg 

big_smile

p.s na zdjęciu pan Wolfowitz, były wiceminister obrony USA i były prezes banku światowego. Chyba za mało mu płacili wink

7 Ostatnio edytowany przez authority (2016-11-08 20:38:47)

Bardzo śmieszne.Problem jest w tym iż często jestem 14 godzin w działaniu a czuję jak skarpeta ściska mi palec z powodu dziury jest to nieprzyjemne uczucie.i.Ludzie co pracują na etacie 8 godzin mają znacznie mniejszy problem szczególnie jeśli jest to siedzący tryb życia oczywiście jeśli chodzi o skarpetki smile  Mam paznokcie jak skała murze moczyć nogi dłuższy czas by dało się obcinać. Np teraz moczę i rozmawiam z wami. Dość często mi odrastają aż dziw bierze iż nie ma jakieś luksusowej firmy co by szyła na rozmiar tak jak w samochodach ferrari.

8

Trochę nie rozumiem problemu, bo przecież każdy z nas ma któryś palec dłuższy (tak, wiem, zostało to już wcześniej napisane), a jednak nie każdemu po tygodniu czy dwóch robią się dziury w skarpetach.

Proponuję regularnie i krótko obcinać paznokcie, a jeśli są grube, to opiłować je tak, żeby nie miały ostrych brzegów, kupować skarpety bardzo elastyczne, wykonane z dobrej jakości, mocnych włókien oraz zwracać uwagę, aby buty były raczej luźne (oczywiście absolutnie nie za duże), a palce nigdy nie przylegały ściśle do ich ścianek.

Zapytałeś o skarpety na wymiar - nie wiem jak miałoby to wyglądać? Jedyne co przychodzi mi do głowy, to skarpety z pięcioma palcami - coś takiego masz na myśli? big_smile Może po prostu kupuj nieco luźniejsze skarpety, żeby nie trzeba ich było potem mocno naciągać.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Dłuższy palec u nogi a skarpety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024