Przyjaciółka...koleżanka...znajoma...Trójmiasto... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka...koleżanka...znajoma...Trójmiasto...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przyjaciółka...koleżanka...znajoma...Trójmiasto...

Cześć,

Jeśli szukasz przyjaciółki od serca, której możesz powiedzieć wszystko. Koleżanki, której chcesz się czasem wygadać. Spotkać się od czasu do czasu na kawie, wspólnych zakupach lub wykorzystać jakoś rekreacyjnie swój wolny czas. Znajomej, która zwyczajnie Cię wysłucha i udzieli dobrych rad...to po prostu napisz do mnie smile

Jestem z Gdańska.
Pozdrawiam smile

2

Odp: Przyjaciółka...koleżanka...znajoma...Trójmiasto...

Hej smile chętnie Cie poznam. Ja Jestem w Gdyni od 17 października i nie  mam żadnych znajomych oprócz chlopaka: ) mam 25 lat.

3

minionek007 napisał/a:

Hej smile chętnie Cie poznam. Ja Jestem w Gdyni od 17 października i nie  mam żadnych znajomych oprócz chlopaka: ) mam 25 lat.

Hey smile

Napisałam do Ciebie wiadomość jakiś czas temu...otrzymałaś ją?

4

Natkobietka83 zostawiłam ci wiadomość, chętnie Cię poznam, bo mi też brakuje znajomych.

5

Hej, ja jestem z Gdyni i mam 25 lat. Jeśli któraś z Was miałaby ochotę się spotkać na kawę, pogaduchy dajcie znać
kass-kaa(małpa)o2.pl

smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka...koleżanka...znajoma...Trójmiasto...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024