Miłość czy rozsądek i walka o siebie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość czy rozsądek i walka o siebie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez majka.kolar (2016-10-30 07:30:49)

Temat: Miłość czy rozsądek i walka o siebie

Cześć wszystkim smile

Przeszłam przez krótkie małżeństwo które zakończyło sie rozwodem . Były maz nie miał potrzeb własnego mieszkania, auta i nie chciał dzieci. Po rozwodzie poznałam przeciwenstwo totalne męża. Oczywiście sie zauroczylam bo wreszcie czuje ze mam z kimś wspólny kierunek życia i on nie uzurpuje sobie prawa do tak przeogromnej strefy komfortu jak to robił mój były maz. Jednak....... dwa miesiące temu spotkałam mojego męża . Rozmawialiśmy i uczucia odżyły hmm Zaproponował mi zwiazek gdzie zdaje sobie sprawe ze chce dzieci ale on nie moze dać mi gwarancji ze bedą bo moze ich nie poczuć (mam 34 lata). Obecny chłopak wie ze szczerze kochałam męża . I rozumie ze potrzebuje czasu zeby po takiej sytuacji ... kochać . I wie ze widziałam sie z byłym mężem i z nim rozmawialam . Jednak przy drugim spotkaniu mój były maz wyleciał z hasłem: spotykamy sie gadamy a ty nawet gały nie opierdolisz ..... potem ze za chwile ma wyjazd i by z wora chciał spuścić ..... Pozatym wymknęło mu sie jak mnie złapał za biodra. to nazwał .... moja suka hmm

I tu jest tragedia bo moje uczucie było bardzo szczere .... chciałam budować dom i rodzine ..... myśle o nim często . On nie czuje dzieci. Mam 34 lata i spotkałam kogoś z kim mogę mieć dom i dzieci jednak nie darze go tak wielkim uczuciem. Jednak za ostatnie teksty wulgarne do mnie odrzuciło mnie od męża (byłego). Cieżko mi na sercu ze mam obok dobrego człowieka a uczuciem tkwię w przeszłości . Mój były namawia mnie do spróbowania i moze bedą dzieci a moze nie. Jednak mimo miłości do niego boje sie wejść w ten zwiazek dodatkowo po jego tekstach hmm Jak mam tak wszystkiego nie przezywać i iść do przodu? I czy nie powinnam zaufać sercu .....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość czy rozsądek i walka o siebie
majka.kolar napisał/a:

Jednak przy drugim spotkaniu mój były maz wyleciał z hasłem: spotykamy sie gadamy a ty nawet gały nie opierdolisz ..... potem ze za chwile ma wyjazd i by z wora chciał spuścić ..... Pozatym wymknęło mu sie jak mnie złapał za biodra. to nazwał .... moja suka hmm

I tu jest tragedia bo moje uczucie było bardzo szczere ...

Moje uczucie też by było szczere... UCZUCIE OBRZYDZENIA.

3 Ostatnio edytowany przez majka.kolar (2016-11-01 00:30:28)

Powiedzialam mu ze czuje do niego obrzydzenie za te teksty i jest mi przykro hmm A on ze widocznie ni chce mu dac szansy i w takim razie jak takie "zarty" mnie zrazaja to czeka mnie "taplanie w gownie" z kims kto wezmie udzial w "festynie gowna" ... i ze on nie widzi nic zlego w swoich zartach sad makabra

4

ale Ty tak serio, serio? yikes

5 Ostatnio edytowany przez majka.kolar (2016-11-01 00:49:16)

edit

6

sad(( niestety zakochalam sie slepo sad(( teraz rozum mnie broni i nie pozwalam na takie traktowanie. Zerwalam .

Mam nadzieje ze czlowiek ktory daje mi to czgo szukalam obudzi milosc .

Niestety moj byly jest z serii : elo ziom; pozdro na rejonie hmm

7

Uciekaj od byłego męża, to już lepiej związać się z rozsądku.

8 Ostatnio edytowany przez majka.kolar (2016-11-01 00:52:40)

I tak staram sie robic .... uciekam od byłego męża sad trzymam sie tej drogi i sie nie poddam..... mimo ze nie naleze do silnych kobiet hmm

9

Szok! Co ty widziałaś w tym prostaku? Już lepiej być samej albo dać szansę nowemu mężczyźnie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Miłość czy rozsądek i walka o siebie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024