Jakie torebki ostanio kupiłyście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie torebki ostanio kupiłyście?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 35 ]

Temat: Jakie torebki ostanio kupiłyście?

Hej, szukam jakiejś ciekawej inspiracji na torebkę. Macie jakies swoje ulubione firmy? Co powiecie o Wojasie na przykład?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakie torebki ostanio kupiłyście?

Polecam firmę LadyBag. Mają bardzo oryginalne podejście do torebek i do klienta (najpierw same testują torebki). Z tego co wiem włoscy producenci i bardzo dobra jakość.

3

Ja ostatnio kupiłam sobie cudenko w kolorze bordo - podobają Wam się takie kolorki na jesień - ja jestem zakochana big_smile nie wiem co mi się stało, ale ostatnio wszystko bordo bordo

4 Ostatnio edytowany przez Bilay654 (2016-10-28 14:12:41)

Ja od nich kupowałam tylko buty, bo w końcu w tym się specjalizują, ale torebki wyglądają na całkiem niezłe.

5

Kiedyś mieli słaby wybór, ale teraz sytuacja się znacznie poprawiła. Teraz po torebki chodzę już tylko do Wojasa, bo zalezy mi oczywiście na jakości, ale nie chcę wydawać ogromnych sum.

6

Ja mam dwie torebki z Gallantry, sa calkiem niezle jakosciowo jak za swoja cene smile

7

Doskonale Cię rozumiem.W moim przypadku również Wojas świetnie się sprawdza. Mam od nich taką torebkę: https://wojas.pl/public_html/live_shop/wojas/site/files/product/main_img_24818.png. Drugi sezon ją noszę i zero śladów użytkownia. Moim zdaniem ciężko znaleźć coś lepszego za te pieniadze.

8

no dokładnie. Jak chcesz mieć Michaela Korsa, to musisz zapłacić kilka razy tyle, ale mnie akurat na coś takiego nie stać.

9 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-11-17 18:28:09)

Zamówiłam torebkę Korsa na [spam]. Niestety nie moge wkleić linku, ale jest czarna i wykonana ze skóry, prosta i  elegancka;) Baardzo mi się podoba wink

10

Korsa - widzę, ze na bogato:) Ja raczej się przy polskich firmach zatrzymuję:) Poza tym lubię wspierać lokalnych wytwórców:)

11

Też jestem tego zdania. Nie mam raczej ochoty wydawać majątku na toreekę. Te z Wojasa są dla mnie w sam raz. Jakość jest super i polska cena do tego:)

12

Niech każdy kupuje to, co chce:) Ja też bym kupiła Wojasa, ale jak ktoś może sobie pozwolić na Korsa, to w sumi są to jego pieniądze i kto zabroni?:)

13

No jasne, że nikt:) Szkoda po prostu pieniędzy na droższe torebki moim zdaniem.

14

Ja jestem w stanie zapłacić więcej za torbę w klasycznym stylu, ale jeśli kupuje jakaś kolorową, bardziej fantazyjną, która niedługo może wyjść z mody,  to nie inwestuję zbyt dużo.

15

Taką piękną torebkę dorwałam ostatnio! Pokazałabym Wam, ale nie można linkować, bo ban ;0

16

To może spróbuj wkleić zdjęcie?

17

Clementine8 napisał/a:

Ja jestem w stanie zapłacić więcej za torbę w klasycznym stylu, ale jeśli kupuje jakaś kolorową, bardziej fantazyjną, która niedługo może wyjść z mody,  to nie inwestuję zbyt dużo.

Mam podobnie smile. Jeśli wiem, że coś będę mogła nosić dłużej niż jeden sezon, to bardzo patrzę na jakość i wówczas wolę zapłacić więcej za porządną rzecz i wykonaną z porządnego materiału niż mniej za coś, co nie do końca spełnia te kryteria. Odstępstwa są możliwe, kiedy kupuję coś, co z samego założenia ma służyć tylko chwilę, mimo wszystko na jakość samego wykonania patrzę zawsze.
Przy czym ogólnie nie mam wielkich dylematów, bo najbardziej lubię klasykę i proste formy, a moim ulubionym kolorem dodatków (buty, torebki, paski itp.) jest czarny.

18

Ja ostatnio kupiłam w zoio taką małą czarną. Jestem z niej bardzo zadowolona smile

19

A ja kupiłam w wstawkami z futerkiem. Wiem, że to tylko na zimę pasuję, ale fajnie się prezentuje, więc czemu nie…

20

tygryska099 napisał/a:

Doskonale Cię rozumiem.W moim przypadku również Wojas świetnie się sprawdza. 
Drugi sezon ją noszę i zero śladów użytkownia. Moim zdaniem ciężko znaleźć coś lepszego za te pieniadze.

A to jest taka shopper bag czy jednak mniej pojemna? Szukam teraz właśnie czegoś większe. Mniejsze torebki i kopertów mam z parfois. Nie jest to naturalna skóra ale też fajne

21

Ma mniej więcej 30 na 40cm więc jest dość duża. Dla mnie w sam raz na co dzień do pracy. Na zakupach w zasadzie też się sprawdza

22

No to w sumie taka jakiej szukam smile Kojarzysz czy jest jeszcze w sprzedaży?

23

Jak wrzucałam to zdjęcie to na pewno jeszcze była, ale nie wiem czy dalej jest. Musiałabym sobie sprawdzić na stronie bo teraz pojawiła się jakaś nowa wiosenna kolekcja

24

Podobają mi się torby Słonia Torbalskiego. Mają ciekawe i niebanalne fasony. Ale ostatnio kupiłam sobie torebkę zupełnie innej firmy:
http://obrazki.elektroda.pl/9489148900_1500254287.jpg

Bardzo ją lubię smile

25

na lato bardzo fajna. Ja ostatnio  kupiłam sobie taka purpurowo różowa  w szare paseczki z materiału. W sumie pasuje i do pracy i na plaże.

26

Róż i szarość to ładne zestawienie kolorów smile

Ostatnio byłam w sklepie Słonia Torbalskiego i żadna propozycja mnie nie porwała - mój zachwyt nieco zmalał smile

27

ja niedawno dostałam torbę zrobioną ze sznurka bawełnianego. Bardzo pasuje do letnich stylizacji, a do tego to  coś oryginalniejszego…

28

ja na zalando kupilam pierwszy raz ta droga torebke,
JET SET TRAVEL Michaela Korsa. Nie jestem przyzwyczajona do takiej drozyzny tongue

29 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-08-04 11:25:04)

Ja ostatnio zakochałam się w torebkach ze skóry naturalnej szytych na wzór włoski. Naprawdę śliczne, dobrej jakości, wszystko szyte w Polsce i mają niskie ceny, jak na tę jakość. Zobaczcie sobie na [spam]. Ja jestem zakochana!

30

Uwielbiam Furla, mąż ostatnio sprawił mi taką na urodziny- cudowna! Nie przepadam za bardzo za LV... zbyt "sztuczna"? No ale wiadomo, gust każda ma inny smile- pierwsza zasada- nie oceniać! big_smile

31

A ja ostatnio skusiłam się na coś taniego, torebkę na promocji za 50 zł w Stradivariusie i jest tak fajna, wszyscy się mnie pytają gdzie kupiłam i mówią, że wygląda na drogą skórzaną torebkę. Czyli czasami w sieciówkach też można coś ustrzelić. Bi_ania piękna ta torebka w kwiatki! Bardzo takie lubię.

32

O Bag są bardzo fajne, ale czemu takie drogie? Chciałabym mieć, gdyby nie kosztowały 3 stówy, bo to przesada.

33

niepodobna napisał/a:

O Bag są bardzo fajne, ale czemu takie drogie? Chciałabym mieć, gdyby nie kosztowały 3 stówy, bo to przesada.

A ja myślę, że w dobrą torebkę warto zainwestować. Moim zdaniem to wizytówka kobiety.

34 Ostatnio edytowany przez Olinka (2020-10-26 13:01:04)

Ostatnio kupiłam sobie fajną torebkę na ramie [nieregulaminowy link]. Jest bardzo wygodna, duża wie na spokojnie rzeczy do pracy mogę sobie spakować i nic mi nie przeszkadza. A co najważniejsze pasje mi do każdej kurteczki wink

35

Ja kupuje torebki od trzech marek Michaela Korsa, Boca i Toscanio. Mają najlepsze torebki i świetnie wykonane. Ostatnio kupiłam małą czarną torebeczkę z zamszu od marki Toscanio i jestem zachwycona, bo świetnie pasuje do mojego rudego jesiennego płaszcza smile

Posty [ 35 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jakie torebki ostanio kupiłyście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024