Przyjaciółka od serca - Piaseczno k.W-wy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciółka od serca - Piaseczno k.W-wy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Przyjaciółka od serca - Piaseczno k.W-wy

Hej smile Może jest tu jakaś kobitka z Piaseczna, która miałaby ochotę porozmawiać itp. Mam 28 lat i od 6 lat jestem tzw "słoikiem". W Piasecznie pracuję i mieszkam razem z chłopakiem. Jestem raczej nieśmiała i małomówna, dlatego tak trudno jest mi poznać nowych ludzi. Mam nadzieję, że może tu znajdę bratnią duszyczkę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka od serca - Piaseczno k.W-wy

Hej:). Ja mam 32 lata i mieszkam nirdaleko bo w Raszynie...:). To tylko pare kilometrów. Siedze teraz w domu bo mam dwumiesięczne dziecko i jakos kontakty ze znajomymi sie pourywały . Każdy nie ma czasu jakos. A mi brakuje rozmow z jakąś dziewczyną. Jak chcesz popisać to mój email karolas@autograf.pl

3

Hej. Ja mieszkam w Warszawie i jeśli chciałabyś pogadać, albo się spotkać to daj znać smile
mam 25 lat więc wiek mamy zbliżony

4

Hej, ja też mieszkam w Piasecznie i chętnie z kimś porozmawiam, spotkam się na herbatce :-)
Mieszkam tu 10 lat, a za bardzo nie mam z kim pogadać, większość zapracowana, zajęta dziećmi.
Jakby ktoś miał ochotę się odezwać to zapraszam. :-)

5

Avaya napisał/a:

Hej, ja też mieszkam w Piasecznie i chętnie z kimś porozmawiam, spotkam się na herbatce :-)
Mieszkam tu 10 lat, a za bardzo nie mam z kim pogadać, większość zapracowana, zajęta dziećmi.
Jakby ktoś miał ochotę się odezwać to zapraszam. :-)

No to może herbatka w Warszawie? Albo kawa np. smile

6

tynavy  -suuper. Jestem teraz na zwolnieniu, ale może w następnym tygodniu byśmy coś pomyślały, a jak nie to jeszcze w następnym? Daj znać na mój e-mail :-)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Przyjaciółka od serca - Piaseczno k.W-wy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024