kolega meza chce ze mna byc co robic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolega meza chce ze mna byc co robic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: kolega meza chce ze mna byc co robic

witam wiem ze moze to byc dziwne kolege meza poznalam 2 miesiace temu od tamtej pory byl u nas dwa razy ostatnio kiedy u nas byl jak maz poszedl on mocno mnie pszytulil i zacza namietnie calowac nie powiem spodobalo mi sie moze dlatego ze maz mnie nie caluje nawet w czasie seksu bo mowi ze nie lubi a przy koledze poczu;lam sie kobieta kiedy mnie calowal tulil czulam sie bezpieczna kochana i jeszcze cops warta on zaproponowal mi abym zostawila meza mowiac przy tym ze on mnie nie zmusza zebym ta decyzje podjela sama jednoczesnie powiedzial ze nie daje stu procentowej gwarancji ze nam wyjdzie byl bar5dzo szczery wiem ze to mdziwne co mam zrobic czuje ze mu zalezy jaka podjac decyzje ps.seksu nie bylo

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kolega meza chce ze mna byc co robic

zależy mu tak na pewno
ale raczej na seksie a nie na tobie
tylko mnie nie osłabiaj, że masz dzieci i przez to chcesz rozbic swoje malzenstwo?
głupich nie sieją sami się rodzą

3

tak mowisz a jak maz pijak ktory nie przytula nie caluje i traktuje jak kure domowa a w czasie seksu nawet sa sytuacje ze ma glowee odwrocona w druga strone to jest wzgledem ciedie powod zeby przy nim trwac

A dopóki kolegi nie było, to jakoś trwałaś?

5

tak tylko wqiesz co bylo bardzo ciezko wiesz jak ciezko zyc jak nie masz w nikim oparcia nawet w najblizszej ci osobie moj maz zyje swojm swiatem ja musze zajac sie wszystkim on tylko swoja praca i ps.butelka ni dziec ni szkola czy lekarz jkak dzieci chore wszystko sama jak zachorwalam nie moglam sie ruszac to wrocil pijany i darl gede corkas przxez trzy lat leczyla sie w klinice sazpitalnej nigdy nie byl z nia i nie pytal po co jalk ty sie wszyswtrkim zajmiesz i myslisz ze tak mam trwac dalej a mysli o rozstaniu mialam juz wczesniej

6 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-10-26 14:03:50)

wiesz tak na logikę

jak mąż pijak, to kolega święty?? jakiś big_smile
zresztą sama widzisz, jakimi wartościami się koleś, jako kolega kieruje

wyszarogęsić koledze, żonę

nie wiem które bym 1-sze zamordował, po pijaku big_smile
zakopałbym bankowo osobno wink

jeśli masz do "duszy" życie, związek, seks, itd itp

to to zmień w sobie, bo nieprzemyślanym  skokiem w bok, to raczej nic nie zmienisz

pelaska1 napisał/a:

mysli o rozstaniu mialam juz wczesniej

więc najpierw rozwiąż "zobowiązania" stare, zanim "nowe" zaciągniesz big_smile

7

polaska1, czy mogłabyś proszę używać znaków przystankowych ?
Strasznie ciężko się to czyta, trudno wyłowić z Twoich wypowiedzi sens.

Jeśli chcesz związać się z kolegą męża, to czemu nie.
Tylko najpierw rozejdź się z mężem, wyprowadź się, albo niech mąż się wyprowadzi, przeprowadź rozwód, a potem wchodź w związki z kimkolwiek innym.

Skoro tak od dawna Ci źle było i myślałaś o rozstaniu, to dlaczego tego nie zrobiłaś ?

8

wiesz mimo wszystko kocham meza chodz ciezko z nim zyc uwierz ze berdzooo a moze brak odwagi przed zmiana lek przed tym co nie znane  a co do do wpisu kolegi ze kolega lepszy to juz nie chodzi o tego konkretnego tylko co wogole dalej zrobic ze swojm zyciemja nie mowie ze mam byc byc z tym czy z tamtym tylko czy jest sens trwac w takim zwiazku jak moj bo sama juz sie gubie a ppogadac nie mam z kim dlatego pisze na forum

9

Pomijając kwestie moralne, wpływ na dzieci zdrady, to...znasz powiedzenie "z deszczu pod rynnę"?

Rozstanie się z mężem który nie dba o dzieci, nie dba o żonę - dlaczego wcześniej o tym nie ppmyslalas, dopiero jak koledze męża wzięło się na amory z Tobą?
Był wtedy trzeźwy?

10

myslalam wczesniej a co do kolegi sytuacja miala miejsce dwa razy za 1 byl ciut wstawiony a pozniewj calkiem trzezwy  pisal z dziecmi lekcje gdzie tego ojciec ich nie robi bawil sie z nim rozmawial  nie wiem myslicie ze celowo zeby przekonac mnie do seksu czy moze rzeczywiscie chce czegos wiecej

11

Amethis masz racje nie konczac jednek zaczynac nowe chyba brak w tym sensu

12 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-10-26 14:19:05)

wiesz co
tak sobie próbuje tego projekcje zrobić, poprzez własne doświadczenia
i nie dam rady big_smile

a poważnie, mówiąc
chyba się pogubiłaś mocno, wszystko rozwalone, myśli, emocje,

a szczególnie, nawet NIE PRÓBUJ, łapać się czego kolwiek co wygląda na "filar oparcia"

zginiesz jak "ciotka" w Czechach, te Czechy " to będą Twoją, bezradnością, chorą zależnością, a tym bardziej do śmierci zmarnowanym życiem

sens w tym jest, tylko to jest chory, niezdrowy, dysfunkcyjny sens

na 1 miejscu jesteś, człowiekiem, matką, już nie wspomnę o, kobietą
chyba ze wolisz miejsce na końcu tego "układu pokarmowego"

nie pozbawiaj się SAMA wolności wyboru!!! jaki by mąż nie był, co robił
sama za siebie możesz decydować, i tego oczekuje od Ciebie rola matki,

chcesz sobie wkręcić wizję dobra dzieci, samej się zniewalając

przemyśl to

13

Amethis przemysle to ale powiedz co ty bys zrobil/la na mojm mjejscu z tym mojm pokrzanionym rozchwianym zyciem

14

pelaska1 napisał/a:

Amethis przemysle to ale powiedz co ty bys zrobil/la na mojm mjejscu z tym mojm pokrzanionym rozchwianym zyciem

To co wszyscy, którzy chca żyć

Zacząłbym żyć smile aż tyle i tylko tyle

Nie ma sytuacji bez wyjścia, rok temu bylem w czarnej "dupie", dziś kilometry od niej smile

15

zycie trudne smutne lzami zalane   zycie samotne bez milosc czulosci    zycieeeeeeeeeeee czy moze byc innne chodz by z odrobina milosci czulosc bliskosci                         ZYCIE OKR\UTNE DLA JEDNYCH DLA DRUGICH KOCHANE!!!!!!!

16

MASZ RACJE AMETHIS TRZEBA ZYC NIE PODDAWAC SIE TOBIE SIE UDALO MOZE I JA DAm rady

17

Dobrze zrozumiałam koleś był u Was dwa razy a Ty wiesz że on chce z Tobą być?

18

dobrze zrozumialas poznalam go juz wczesniej a u nas jak byl to byl po dwa dni i pare rzzy mi to powiedzial i jak raz widzialam go na ulicy to pytal czy przemyslalam sprawe bo jak stwierdzil; ze nie zartowal proponujadz mi zebym zostawila meza i byla z nim

19

pelaska1 napisał/a:

kolege meza poznalam 2 miesiace temu od tamtej pory byl u nas dwa razy

Mocna jesteś - dajesz się obmacywać facetowi, którego 2 x na oczy widzisz, a co więcej zastanawiasz się, czy rozwalić rodzinę?

20

powiesz latwowierna idyiotka  powiem ci ze nie ale dalo mi to do myslenia wiem moze to tylko zludne nadzieje moze tylko bym chciala wierzyc w to co on mowi moze .....................................................................

21

nie obmacywac tylko calowalismy sie i mocno kilka razy mnie obial nie obmacywal  a propos jakos tak wyszlo nie planowalam tego chwila  pocalunek uscisk  aw glowie zostal zamet

22

i nie widzialam dwa rzay na oczy tylko dwa razy byl u nas w domu a widzialak kilkanascie

23

Ty zawsze robisz wszystko racjonalnie chyba nie?

24 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-10-26 16:46:43)

Napiszę Ci tak, wyłącznie do refleksji

Wnioski, działania, decyzje sa Twoje

Jesli zależy Ci na bezpieczeństwie emocjonalno-psychicznym dzieci

To warto sie zastanowić, czy intencje tej "propozycji" nie są powodowane czyms gorszym niż upojenie alkoholowe, z jednego powodu, sa trzeźwą kalkulacja, chlodnym rachunkiem zysków i strat, sa rowniez manipulacją Ciebie, zakłamaniem ze strony cudownego przyjaciela, rowniez swiadcza o szacunku do Ciebie jako kobiety

Masz niewyobrazalna okazję, wpaść w objęcia, długo bedziesz oddech łapać po tym uścisku, a może juz nigdy nie bedziesz w stanie go złapać
I rowbie dobrze za kilka lat, bedzuesz samotną, opuszczoną służbą domową, pod dyktando nie rozgarnietego osobnika płci męskiej, uzalezniona po pachy, bezradna, zdołowana, z zanizonym poczuciem.wlasnej wartości

Wybór nalezy tylko i wyłącznie do Ciebie

Straszny ten los, co? smile
To życie z pomyloną interpretacją bliskości, miłości do samego siebie, z tym strasznym ciezkim wyborem, najłatwiej wyboru nie mieć, paradoksalnie

25

W związku wina jest zawsze obopólna. To spore ryzyko dla Ciebie aby to wszystko zostawić i odejść do nowego faceta. Jeżeli nie potrafiłaś poradzić sobie z obecną sytuacją to taka ucieczka niewiele pomoże. Znacie się dopiero 2 miesiące. Powiadasz, że ci źle w tym w związku. Ale też nie wiesz ja będzie z tym nowym. Może najpierw spróbuj tak szczerze o tym porozmawiać z mężem. Jeśli nic tego nie wyniknie to trzeba naprawdę się zastanowić i podjąć odpowiedzialna decyzję. Nie warto zdradzać.

26 Ostatnio edytowany przez authority (2016-10-27 01:09:32)

Z pijakiem się nie rozmawia to bezcelowe jego mózg już tak nie pracuje. Alkoholikiem jest się całe życie. On obieca może 2 tygodnie będzie cacy po 2 tygodniach najpóźniej miesiącu wszystko będzie po staremu.

27 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-10-27 07:42:08)

authority napisał/a:

Alkoholikiem jest się całe życie.

tak samo:
człowiekiem, ojcem, matką, synem, córką, mężem, żoną, dzieckiem, pracownikiem itd itp

zdrastwujcie big_smile

authority napisał/a:

On obieca może 2 tygodnie będzie cacy po 2 tygodniach najpóźniej miesiącu wszystko będzie po staremu.

znam wiele osób które mają dokładnie tak samo, a alkoholikami nie są, ba nawet nie spożywają big_smile

kwestia co za to "cacy" podstawisz

28

pewnie zebym chciala z nim o tym wszystkim z nim porozmawiac ale on wcale mnie nie slucha nie rozmawia ze mna a jesli juz to i tak on ma zawsze racje zawsze jest moja i tylko moja wina a on swiety a ja huj wie czego chce .on wcale nie slucha innych zdania dla njiego liczy sie tylko to co on mysli a jak sie nie podoba to sie obraza  a potrafi na bardzo bardzo dlugo .................................................................... albo mowi jak nie pasuje to sie pakuje i odchadze taka to z nim rozmowa .nie chciala bym konczyc naszego zwiazku ale co robic uwierzcie probowalam nie raz i nic moje zdanie sie nie liczy tylko jego

29 Ostatnio edytowany przez Amethis (2016-10-27 13:26:37)

pelaska1 napisał/a:

albo mowi jak nie pasuje to sie pakuje i odchadze taka to z nim rozmowa

więc jak próbowałaś wielokrotnie, to już wiesz, że jesteś bezsilna wobec niego, a Twoją bezradność trzyma Twój lęk, strach

natomiast własna akceptacją różnej maści zachowań, pogróżek, psychicznych manipulacji, podtrzymujesz pewnie nieświadomie jego mechanizmy około uzależnieniowe

najprostszą drogą, do zmian, jest ZAPRZESTANIE tych działań

terapia współuzależnienia, w pewnym sensie postawiła by Cię na nogi, a przynajmniej jakiegoś oglądu na to w czym tkwisz, współuczestniczysz

i to jest rozsądny kierunek, do zmian

chyba że wolisz się całe życie, użerać, milczeć, dowodzić swych racji, i tak w kółeczko w zależności od gorszej kondycji psychicznej jednego z WAS

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kolega meza chce ze mna byc co robic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024