Chcę kupić detektor, czy ktoś ma? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Chcę kupić detektor, czy ktoś ma?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Chcę kupić detektor, czy ktoś ma?

Witam Dziewczyny :-) jestem przyszłą mamą i pewnie jak wielu z Was tez zastanawiało się nad zakupem Detektora Tętna Płodowego :-) od jakiegoś czas mój mąż namawia mnie właśnie na zakup takiego urządzenia. Zastanawiam się czy to dobry pomysł aby go kupić, ale wydaje mi się, że nawet byłaby to fajna rzecz nie tylko dla bezpieczeństwa naszego dziecka ale zarówno też dla przyjemności posłuchania bicia serduszka naszego dzidziusia i dać również posłuchać reszcie rodziny czy starszemu rodzeństwu :-) Chciałabym abyście podzielili się swoimi opiniami na ten temat lub wrażeniami gdy użyłyście pierwszy raz detektora. Myślicie, że to na prawdę dobry pomysł? :-) I wiecie też czy może na allegro można kupić taki porządny?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Chcę kupić detektor, czy ktoś ma?

Jak dla mnie to całkowicie zbędny wypadek, zwłaszcza że cała wyprawka to ogromny koszt. I nie słyszałam, żeby ktoś coś takiego kupował. Ale co kto woli.

Wydaje mi się, że to fajna sprawa i dzięki za wypowiedz. Chciałabym kupić taki droższy z wyświetlaczem 200 zł i patrzyłam na allegro ale nie mogę się zdecydować który byłby najlepszy bo są w różnych cenach tez nawet takie za 100-150 zł ale bez wyświetlacza który nie pokazuje ilość uderzeń serduszka. Jak myślisz, jeżeli się bym zdecydowała to który byłby najlepszy?

4

no to jak już masz wywalać na to pieniądze to kup z wyświetlaczem za 200zł, lepszy niż bez za 150 zł.

5

a to jest w 100% bezpieczne?

6

Bezsensowny wydatek. 3 dni bedziesz sie cieszyc a potem wpadac w panike za kazdym razem kiedy uslyszysz zmiane tetna.

7

Moim zdaniem bezsensowny i zbędny wydatek. Ale kto bogatemu zabroni...

8

Ola tego nie wiem. Dla mnie to tylko kolejny chwyt producentów, bo na dzieciach naprawdę da się zarobić. Młode, bogate matki kupią każdą pierdołę, byle tylko ich dziecko MIAŁO, bo to oznaka dostatku i niesamowitej opieki nad dzieckiem. To tak baj de łej po prostu.
Powtarzam to co Dziewczyny: zbędny wydatek. A czy bezpieczny? Nic mi o nim nie wiadomo. Natomiast wiem, że wizyty u lekarza to ogromny wydatek, badania, wyprawka, witaminy dala ciężarnej i leki. I bez detektora da się ciążę przeżyć smile cały czas masz regularnie usg robione, tętno może zmierzyć położna, na ktg w każdej chwili można podjechać. A tak będziesz słuchała cały czas i popadała w paranoje. Pieluch lepiej nakupuj dziecku niż masz go stresować.

9

dla mnie to tez bezsens, ale skoro chce kupic to ja bym spytała o opinie ginekologa czy jest bezpieczny

10

dokładnie smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Chcę kupić detektor, czy ktoś ma?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024