On już nie chce wyłącznie seksu oralnego !!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On już nie chce wyłącznie seksu oralnego !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: On już nie chce wyłącznie seksu oralnego !!!

Cześć wszystkim !  Jakiś czas temu pisałam na temat tego,że facet z którym się spotykam chce wyłącznie seksu oralnego. Sytuacja się zmieniła o 360 stopni . Po roku nawiązaliśmy nasze relacje na nowo .Oczywiście jak zanim przyszedł pisał tak samo,że chce tylko oralu . Ale......na oralu się nie skończyło . Zaczęliśmy uprawiać fajny,urozmaicony seks . Na dodatek - zdobyłam się na odwagę i napisałam mu co do niego czuję . Ryzykowałam ,bo mógł się wystraszyć ,ale wręcz przeciwnie - zaczął kontaktować się ze mną regularnie ,często ,zaczął interesować się ,jak minął mi dzień ,co u mnie ,życzy mi kolorowych snów ......całkowita zmiana !!!!!!  Dziewczyny !!!!  Nie bójcie się mówić o swoich uczuciach ,niczym nie ryzykujecie a możecie zyskać !!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On już nie chce wyłącznie seksu oralnego !!!

łał, co za łaskawca! wink

3

katarzyna.margo 666 napisał/a:

Sytuacja się zmieniła o 360 stopni .

Czyli, w sumie to wydaje mi się, że powinna wrócić do punktu wyjścia... Chłop ci się zepsuł!!! Massssakra.

4

Hmm, dobrze że nie 720 stopni, bo sytuacja już całkiem byłaby odwrotna!!

5

360 stopni, powiadasz...a wiec znow lubi seks oralny? a co bylo w miedzyczasie, jak zmienil sie o 180 stopni? seks analny?

Hm

6

Uważam, że w każdym związku potrzebne jest urozmaicenie.

7

i znajomość matematyki big_smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On już nie chce wyłącznie seksu oralnego !!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024