Dziwna sytuacja - najpierw ja nie chciałem, a potem ona - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna sytuacja - najpierw ja nie chciałem, a potem ona

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Dziwna sytuacja - najpierw ja nie chciałem, a potem ona

Witajcie,
Poznałem pewną koleżankę. Jednak stopniowo zaczęła się do mnie przymilać, ja starałem się to jednak jakoś odsuwać. Widywaliśmy się z 4-5 razy. Pewnego razu jednak musiałem wyjechać. Cóż przez ten czas idealnie, na własnej skórze poznałem co to znaczy ten dystans mówiony przez psychologów. Stwierdziłem, z naszej znajomości jednak coś być... Gdy wróciłem, chciałem ją przytulić, ona jednak powiedziała mi "spadaj". Generalnie to porozmawiałem z nią jeszcze z 2-3 razy przez telefon (żeby nie wyglądało jakbym się obraził), i zerwałem kontakt. Czy waszym zdaniem może coś z tego jeszcze być, czy lepiej już sobie darować?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna sytuacja - najpierw ja nie chciałem, a potem ona

Najpierw trzymałeś ją na odległość. Potem z tej skrajności przerzuciłeś się w drugą, co spotkało się ze spodziewaną reakcją. Potem strzeliłeś focha, choć starałeś się zrobić pozory, że nie, ale foch był i nadal jest. W reakcji na odrzucenie oprócz focha pojawiła się wizja uciekającego króliczka... Chłopcze dorośnij.

3

To nie jest foch. Zrobiłem to, co było napisane we wielu poradnikach, czyli świadomie zerwałem kontakt.

4 Ostatnio edytowany przez Pirx (2016-10-08 13:45:28)

Pograłeś ,i przegrales...:-)Zerwanie kontaktu było...jak to Klio ujęła?
Dorosnij...:-)Czy Ty wiesz czego chcesz w ogóle?
Odpychales dziewczyne ,potem wyjechales ,wrociles i nagle Miś Prztulak...Nie dziw się jej reakcji.Zrywajac kontakt pograzyles się na amen...

5

Heh, kolejna ofiara poradników z internetu, teraz jeszcze bąknij coś o samorozwoju, to podstawa przecież.
Jak umiesz już poradniki to po co dopytujesz na forum, czyżby nie pykło coś?
Może od nowa poczytaj ze zrozumieniem, albo dystansem.
Ehh chciałbym mieć takie duperele do rozkminiania.
Ale co tam.
Powodzenia
Pozdrawiam

6 Ostatnio edytowany przez MrMarcin16666 (2016-10-08 15:13:45)

W takim razie co Waszym zdaniem najlepiej jest zrobić?

7

Dziewczyna zachowała się dojrzale. Dawała sygnały, które Ty wyraźnie odrzucałeś, potem wyjechałeś, więc ona te sygnały odczytała prawidło i zachowała się prawidłowo. Facet mnie nie chce? Niech spada. I've moved on. Twój powrót i jakieś głupie przytulanki ni z gruchy ni z pietruchy to jakieś niedojrzałe, szczeniackie gierki. Cieszy mnie, że nie wszystkie dziewczyny dają się w to wciągnąć.

Co robić, pytasz.

Dorosnąć.

8 Ostatnio edytowany przez MrMarcin16666 (2016-10-08 17:07:06)

Czym ma się w takim razie to "dorośnięcie" objawiać? Naprawdę mi na niej zależy i głupio mi, że tego nie zauważyłem od razu.

9

MrMarcin16666 napisał/a:

Czym ma się w takim razie to "dorośnięcie" objawiać? Naprawdę mi na niej zależy i głupio mi, że tego nie zauważyłem od razu.

To, że głupio się zachowałeś, to już wiesz.

Jeśli coś mogłoby uratować Cię w jej oczach, to szczere przyznanie się do błędu.
Bądź szczery, miły. Powiedz jej to, co nam. I tyle. Zrozumie albo nie.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna sytuacja - najpierw ja nie chciałem, a potem ona

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024