Witam mam na imię Andrzej lat 23 nie będę dużo pisał, dale jestem zakochany w byłej tylko ze ona ma już chłopaka i raczej ma wyjebane na mnie i na prawdę nie wiem co mam zrobić aby znowu chodziła ze mną bardzo proszę o pomoc
Witam mam na imię Andrzej lat 23 nie będę dużo pisał, dale jestem zakochany w byłej tylko ze ona ma już chłopaka i raczej ma wyjebane na mnie i na prawdę nie wiem co mam zrobić aby znowu chodziła ze mną bardzo proszę o pomoc
hehehe...jednak nie taki stary jestem..."ma wyjebane" no jak ma to raczej Ty nie masz...czego szukać
no i naprawdę,naprawdę razem
A na serio, masz 23 lata...randkuj, dmuchaj ile wlezie (z naciskiem na to drugie),poznawaj, szukaj...za 10 lat napisz na forum...do przeczytania
3 2016-10-05 07:20:24 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-10-05 07:34:56)
A na serio, masz 23 lata...randkuj, dmuchaj ile wlezie (z naciskiem na to drugie),poznawaj, szukaj...za 10 lat napisz na forum...do przeczytania
Niech sobie dmucha, ile wlezie, ale przy tym niech nie krzywdzi innych.
Bo jakas dziewczyna moze potraktowac go powaznie.
A do autora - jak dziewczyna ma innego i ma wyjebane na Ciebie, nic nie zrobisz.Pomysl, jakie bledy popelniliscie i dlaczego Wam nie wyszlo.
serio masz 23 lata?
chyba 13
a jak mamy Ci pomoc? Wziac za uszy Twoja byla, ktora ma na Ciebie wy*ebane i przyprowadzic Ci pod drzwi z nakazem: "masz chodzic z Andrzejkiem!" ?
Hahaha. Konkret jakich tutaj mało.
Jeżeli dziewczyna ma na Ciebie raczej wyjebane, to już raczej nic z tym nie zrobimy, chociaż może gdybyśmy wiedzieli, co się kryje pod tym 'raczej'...
A może tak na przyszłość, zaczynij wyrażać sie bardziej elegancko? Dziewczyny zwracają na to uwagę.
a jak mamy Ci pomoc? Wziac za uszy Twoja byla, ktora ma na Ciebie wy*ebane i przyprowadzic Ci pod drzwi z nakazem: "masz chodzic z Andrzejkiem!" ?
to i tak nie przyniosło by efektu
musiałabyś jeszcze zadzwonić/zapukać do drzwi,
musiałyby zostać otworzone,
i część artystyczna w stylu
reprymenda z pozycji rodzic do dziecka
i do następnych wakacji spokój
Adi0928 napisał/a:Witam mam na imię Andrzej lat 23 nie będę dużo pisał, dale jestem zakochany w byłej tylko ze ona ma już chłopaka i raczej ma wyjebane na mnie i na prawdę nie wiem co mam zrobić aby znowu chodziła ze mną bardzo proszę o pomoc
hehehe...jednak nie taki stary jestem..."ma wyjebane" no jak ma to raczej Ty nie masz...czego szukać
no i naprawdę,naprawdę razem
Ty lepiej nie doradzaj takich bzdur bo jak on jakąś znajdzie a ona choćby przez przypadek pozna jego przeszłość to chłop będzie miał dopiero wyrąbane.
Zostaw tą dziewczynę i szukaj wolnych. Motylki to tylko motylki a nie miłość szczylu.
redbull z wodką postawi Cię na nogi