Błędy przeszłości Blizny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Błędy przeszłości Blizny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Błędy przeszłości Blizny

Witam, jak każdy w młodości przechodziłem bunt, jednak w moim wypadku skończyło się na samookaleczeniu po którym mam pamiętke w postaci blizn. Teraz mam już swoje lata i znacznie bardziej poukładane w głowie, mieszkanie,  praca, związek. Jednak blizny są moim głębokim kompleksem. Wiedząc skąd się wzięły te blizny i jak powstały cały czas mam wrażenie że przez wielu ludzi moge być postrzegany jako patologia co ni jak ma się do rzeczywistości. Tu moje pytanie.... czy ktoś ma podobny problem i wie jak się z tym oswoić? Jak reagować na ewentualne komentarze, jak wyzbyć się uczucia że zawsze ktoś patrzy na moje pamiątki z czasów młodości  ?

Każda forma odzewu będzie dla mnie ważna.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Błędy przeszłości Blizny

Samookoalecznia,to przykry problem. Niestety bardzo aktualny wśród młodzieży(i nie tylko)nadal.
Ja zamiast do akceptowania namawialabym Cię do próby "pozbycia" się ich.
Jest mnóstwo w tej  zabiegóchwiliiw,preparatów,które mogą znacznie zmniejszyć ich widoczność :-) Pozdrawiam.

3

Sporo pieniędzy wydałem na maści i laser, blizny minimalnie gładsze i nic poza tym. Bardziej szukam pomysłu jak sobie radzić mając mając je i tak.

4

Cóż,więc pozostaje to o czym sama mówisz-zaakceptować. Po prostu,nie mniej,nie bardziej. Zaakceptować tak,jak człowiek akceptuje siebie,to co mu się w nim podoba i to co nie koniecznie.Te blizny,to po prostu Twoja historia. I nie ma na świecie człowieka,który żadnej,choćby najmniejszej blizny nie ma smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Błędy przeszłości Blizny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024