Czy ona mi próbuje coś powiedzieć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona mi próbuje coś powiedzieć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy ona mi próbuje coś powiedzieć?

Hej, otóż poznałem dziewczynę. Ona jest zajęta a ja mieszkam za daleko żeby i tak z nią chodzić także nic z tego nie będzie. Poznałem ją jak byłem u babci na wakacjach i widziałem się z moją koleżanką...

Teraz ta dziewczyna pisze do mnie, piszemy prawie codziennie, o różnych sprawach choć się nawet tak dobrze nie znamy.

Ale ona mi pisała o tym jak ją jej chłopak zdradził i wciąż go kocha, pisała mi też że jestem przystojny i chciała by się ze mną spotkać. Ja jej pisałem że nie chce jej rozbijać związku a ona na to że jeśli i tak ją gdzieś zaproszę to jej chłopaka to nie interesuje...

Co ona mi próbuje powiedzieć? często mi wysyła emotikony z sercem czerwonym lub buźkę która daje buziaka.

Dodam to że ona często pierwsza do mnie pisze.

Z góry dzięki.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ona mi próbuje coś powiedzieć?

Chyba chce Ci powiedzieć, że jest niedojrzała. Niech najpierw zakończy swoją znajomosc, a dopiero potem umawia się z Tobą. No chyba, że robi to po to żeby wzbuzic zazdrość w swoim chłopaku. Albo zwyczajnie lubi skakać z kwiatka na kwiatek

3

Co ty chłopie, wydaje Ci się jeno, jak nie jesteś wstanie zinterpretować takich sygnałów to chyba musiała by wleźć na Ciebie, żebyś zakumał.
To że ma chłopaka to bez znaczenia, może ma może nie.
Kuj żelazo puki gorące, widać że panna szuka zajęcia, albo tak sobie tylko urozmaica czas bo wie że ze względu na odległość i tak tylko na bajerzeniu się skończy.
Pozdrawiam

4

zabpth napisał/a:

Co ty chłopie, wydaje Ci się jeno, jak nie jesteś wstanie zinterpretować takich sygnałów to chyba musiała by wleźć na Ciebie, żebyś zakumał.

Obawiam się, że wtedy wejdzie na forum z prośbą o poradę wink

5

że nie ma moralności i nie szanuje sama siebie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy ona mi próbuje coś powiedzieć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024