mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić?

mój tata mnie nie rozumie,gdyż wczoraj mi powiedział,że zachowuję się jak mały marcel i kamil z sąsiedztwa,dlatego,że pytam o to samo,co znam odpowiedź i jeszcze mi mówił,że z lubianych moich długich włosów i malowanej szamponetki obetnie mnie na krótko i od nowa pójdę do przedszkola,za to,że ciągle płaczę i jeszcze mi mówił,że po techniku turystyki wiejskiej zamiast na dalszy inny kierunek pójdę do pracy,gdyż będę miała skończony etap szkolny i jeszcze mnie wyzywa od szpicli,idiotek,zbuków,kretynów,osiołów,mówi do mnie zamknij się,odwal się i jeszcze dwa inne brzydkie słowa i jeszcze mnie uderzył w policzek,za to,że chciałam mu powiedzieć o szamponetce,na którą znam odpowiedź i jeszcze mówił mi,że pójdę do pani psycholog cztery razy w miesiącu,za to,że się źle zachowuję i płaczę ciągle.

chciałabym,żeby mi ktoś doradził na tym forum,bo przez to nikogo fajnego nie znajdę,nawet w sąsiedztwie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić?

A możesz jeszcze raz to napisać, ale po polsku i jakoś w miarę logicznie?

3

Odp: mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić?

Ty tak serio czy trollujesz z nudów?

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » mój tata mnie nie rozumie,co mam z tym zrobić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024