Temat: Praca Norwegia/Szw!Szukam chętnej dziewczyny do wyjazdu na dłużej!!!!!
Czesć:)Mam 28 lat i mieszkam na stałe we Wrocławiu.Mimo,ze na ilosc ofert pracy nie narzekam(jestem księgową)to jednak chciałabym wyjechac do Norwegii w celach zarobkowych na kilka lat.Od roku ucze się języka szwedzkiego,ale w sumie umiem go jeszcze za mało ,zeby startowac na bardziej ambitne stanowiska pracy.Boję się jechac sama,nawet korzystajac z agencji,dlatego szukam kolezanki ,która chętnie wybrałaby się tam ze mną.Razem zawsze razniej i jakos bezpieczniej.Czekam na propozycje.Planuję wyjechac od stycznia 2017 roku.
Hej.
Ja właśnie planuje wyjazd do Norwegii. Plany mam bardzo podobne-chciałabym do końca roku pozamykać zalegle sprawy i wystartować z początkiem roku. Napisz coś więcej, gdzie chciałabyś jechać, czy masz jakiś pomysł na prace itp. Może być wiadomość prywatna
Pozdrawiam!
Hej,
czy temat jest nadal aktualny ? Mam 22 lata, od wrzesnia jestem na urlopie dziekańskim. Wybieram sie do Norwegii na początku stycznia, najprawdopodobniej do Oslo, ewentualnie Ållesund. W Norwegii najlepszym sposobem na zdobycie pracy jest szukanie jej już na miejscu Bardzo chętnie wybrałabym sie tam z Polką, z ktora czułabym sie tam na pewno bezpieczniej i raźniej. Czy jest ktos zainteresowany kontynuacją tematu ?