Brak szczęścia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak szczęścia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Brak szczęścia

Nie jestem szczęśliwą osobą mając status "samotna". Chodzę smutna, płakać mi się chce. Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak szczęścia

Po raz setny, zajmij sie wlasna samoocena, ktora lezy i kwiczy. Nie jesteś nieszczesliwa, bo jesteś samotna. Jestes nieszczesliwa, bo się nie lubisz i zdesperowanym wzrokiem patrzysz na pierwsza lepsza pare portek, która Cie ma uratować.

3

Bez sensu te forum..brak tolerancji. Co za kraj

4

;( Innym pomagacie a mnie tylko obrażacie i nie chcecie się nawet wypowiadać. Czepiacie sie przeszłości bez przerwy. Bez sensu. Ja już o tym wspomniałam. Macie zakaz patrzenia wstecz co było. Co to za zwyczaje?

5

Ilez razy trzeba Ci powtarzac gdzie jest problem? Co, mam Ci powiedzieć, ze czarne jest biale, żeby Cie po pleckach poklepać?

6

Do admina...proszę usunąć moje konto. Mam dość wypominania tego co było.

7

ASeyfried napisał/a:

Nie jestem szczęśliwą osobą mając status "samotna". Chodzę smutna, płakać mi się chce. Co robić?

Nie wiem, co Ty masz robić, ale wiem, co ja bym zrobiła.
Na początek ustaliłabym, czego tak naprawdę chcę, co mnie uszczęśliwia i do tego konsekwentnie dążyła.
Osobiście nie opieram swojego szczęścia na drugiej osobie. Szczęście, według mnie, możemy zapewnić tylko sobie sami. Druga osoba, z którą nam po drodze, jest fajnym uzupełnieniem naszego spełnienia.

Człowiek w życiu ma różne okresy, lepsze i gorsze, trzeba przetrwać ( nie mylić z przeczekać) wszystkie. Pamiętaj, że po porze deszczu, kiedyś zaświeci Słońce.

Masz fatalne podejscie do zycia. Co robic? Zmienic to podejscie i to juz. Czy taka odpowiedz/rada Ci pasuje?

9

Ja tak miałam rok temu. Po wakacjach postanowiłam sie wyluzować i obrałam sobie myśl "zycie to żart" i zaczęłam sie więcej śmiać. Teraz mi jest wiesolo, a nie smutno i nawet poznałam chłopaka big_smile śmiej sie ze mną smile

10

ASeyfried napisał/a:

Przestać ciągle zakładać nowe tematy na ten sam temat ... poprzednich 6 czy 7 nie wystarczy ?

11

Moderatorka prosiła już, abyś nie mnożyła wątków dotyczących tego samego problemu. Ten oczywiście zamykam, a Ciebie proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum oraz stosowanie do panujących tutaj zasad. Jednocześnie uprzedzam, że dalsze ignorowanie naszych próśb będzie skutkować ostrzeżeniem, a ostatecznie nawet blokadą konta.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Brak szczęścia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024