Powitać ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Powitać ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: Powitać ;)

Witam wszystkie kobietki smile

Z tego co na razie zauważyłam to bardzo fajne wrażenie sprawia to forum, dużo ciekawych tematów, mnóstwo poradników, które na pewno się przydadzą i nawet widzę, że choć to forum dla kobiet rejestrują się tu też faceci co mnie z lekka zdziwiło xD
Tak czy inaczej chyba trzeba by może zacząć od kilku słów o sobie.
No więc jestem bardzo nieśmiałą i chyba zwykłą dziewoją mająca 28 wiosen na karku wink pewnie nie będę pierwsza, która powie, że męczy mnie samotność bo nie mam ani chłopa ani za wielu znajomych więc miło będzie poznać tu jakieś inne dziewczyny z Poznania, bo tu mieszkam smile wygadana nie jestem bo lepiej się sprawdzam jako dobra słuchaczka ale nie jestem cichą myszką, na interesujące mnie tematy potrafię godzinami rozmawiać ^^ chyba na razie tyle.

Pozdrowionka smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powitać ;)

No to w imieniu własnym i chyba wszystkich kobietek (pewnosci nei mam ale zakładam, ze tak;) też Cie witamy smile))
Aga, niestety z Wrocławia wink

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Powitać ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024