Jak zrozumieć zachowanie mężczyzny? Jak delikatnie się zbliżyć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zrozumieć zachowanie mężczyzny? Jak delikatnie się zbliżyć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez zaklopotana123451 (2016-09-04 19:22:11)

Temat: Jak zrozumieć zachowanie mężczyzny? Jak delikatnie się zbliżyć?

Cześć. Mam problem, który mi dokucza już od dłuższego czasu. A dotyczy on pewnego mężczyzny, do którego nie mam pojęcia jak mogę dotrzeć. Widujemy się w pewnym miejscu około pół roku, tylko że najczęściej spotykamy się tam np. raz na kilka tygodni. Bardzo mi na nim zależy, lecz ta nasza znajomość jest ciągle na tym samym etapie - po prostu znajomych. Dziwne jest to, że za każdym razem kiedy się tam spotykamy mam wrażenie, że on się przy mnie stresuje. Jeśli jesteśmy w tym miejscu, to co jakiś czas do siebie coś mówimy, ale to wszystko jest związane jedynie z tematami tego miejsca, nic poza tym. Ostatnim razem zauważyłam jego dziwne zachowanie, podchodził do mnie, przez chwilę stał obok mnie i za moment sobie szedł. Tak jakby czegoś ode mnie oczekiwał. I zawsze kiedy te spotkania są coraz bliżej końca, to on wtedy często na mnie się patrzy i chodzi blisko mnie. I jeszcze dowiedziałam się, że jak kiedyś stał w grupce osób i ja do nich podeszłam (bo się umawialiśmy w danym miejscu), to jedna osoba powiedziała wtedy do niego, czemu tak nagle ucichł, bo podobno był taki rozmowny przed chwilą. Ciągle odczuwam spiętą atmosferę między nami, a nie chciałabym, żeby tak było. Też się przy nim denerwuje czasami, nie zachowuje się zawsze na luzie, ale to jak on się zachowuje, to jeszcze bardziej mnie krępuje. I zawsze po tych naszych spotkaniach jestem zła, na siebie, na niego i na wszystko, i chce mi się płakać, bo znów nie mam pojęcia kiedy go zobaczę. Czy to będzie za tydzień, dwa, czy za miesiąc (wtedy na pewno).

Może macie dla mnie jakieś rady? Bo nie daję sobie rady z tą sytuacją, a trochę już to trwa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zrozumieć zachowanie mężczyzny? Jak delikatnie się zbliżyć?

Ile masz lat?

Dwadzieścia parę.

4

Może chłopak jest bardzo nieśmiały i dlatego tak się zachowuje. Jeśli  Ci na nim zależy to przejmij inicjatywe.

5

Tajemnicza ta Twoja znajomość. Pewne miejsce... Pewien mężczyzna... Tematy tego miejsca... smile Zdecydowanie łatawiej byłoby Ci coś doradzić, gdybyś odkryła tajemnicę i napisała gdzie i co Was łączy. Odnoszę wrażenie, że to np. może chodzić o wyższą uczelnię i wykładowcę tej uczelni. Dobrze zgaduję?

Hehe no po prostu widać, że mu się podobasz ale brak mu odwagi.
Radzę nie liczyć na tego typu wygody, że to facet powinien cokolwiek inicjowac i albo Ty zrób pierwszy krok albo olej temat...

SonyXperia napisał/a:

Tajemnicza ta Twoja znajomość. Pewne miejsce... Pewien mężczyzna... Tematy tego miejsca... smile Zdecydowanie łatawiej byłoby Ci coś doradzić, gdybyś odkryła tajemnicę i napisała gdzie i co Was łączy. Odnoszę wrażenie, że to np. może chodzić o wyższą uczelnię i wykładowcę tej uczelni. Dobrze zgaduję?

Chodzimy również na ten sam wydział, ale spotykamy się akurat w miejscu pracy. Od października pewnie co kilka dni będę go gdzieś przypadkowo widywać na uczelni.

8

Jeśli tak często na siebie " wpadacie ", zacznij od mówienia " cześć " lub " dzień dobry ".
Tylko upewnij się że, gość jest wolny. wink

9 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-09-06 11:42:31)

zaklopotana123451 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Chodzimy również na ten sam wydział, ale spotykamy się akurat w miejscu pracy. Od października pewnie co kilka dni będę go gdzieś przypadkowo widywać na uczelni.

Sądzę, że studiowanie na tym samym wydziale powinno wiele ułatwić. O ile miejsce pracy może być trochę krępującym miejscem na bliższe zawarcie znajomości, o tyle uczelnia już nie. Próbowałaś go chodziaż jakoś zagadnąć o coś związanego z uczelnią i studiami? Trochę się tak wokół niego czaisz smile

10 Ostatnio edytowany przez zaklopotana123451 (2016-09-06 11:58:22)

Jak widzieliśmy się przed wakacjami na uczelni to "cześć" sobie mówiliśmy, tylko właśnie na tym szybkim "cześć" się kończyło. Ale wtedy to jeszcze bardzo słabo się znaliśmy. Mam wielką nadzieję, że teraz jak spotkamy się na uczelni, to ze sobą przynajmniej przez chwilę pogadamy. Tylko bardzo bym chciała, żeby on w jakikolwiek sposób pokazał, że mnie lubi, wtedy czułabym się pewniej. W tej pracy to rzadko tak jest, że jesteśmy tylko sami. Prawie zawsze wokół nas są inni. A jak już tak się zdarzało, że przez chwilę byliśmy sami, to jakoś szła nam rozmowa, on o czymś mówił, ja również. I jak czułam, że coraz fajniej ta rozmowa wychodzi, to ktoś przychodził i na tym się kończyło, bo później zaczynaliśmy rozmawiać z tymi innymi osobami. Brakowało tego czasu. Może tak się zdarzyć, że dopiero za miesiąc go zobaczę. Koszmarnie się z tym czuję.

Wiem, że on nie ma dziewczyny.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zrozumieć zachowanie mężczyzny? Jak delikatnie się zbliżyć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024