Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez lpiotrowski211 (2016-08-29 18:06:59)

Temat: Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo.

Witam. Jest pewna sytuacja. Podoba mi się pewna dziewczyna z pracy. Wszystko jest ok,jest miła ,sympatyczna. Umówiłem się z nią po 2 tygodniach poznania w pracy.
Jednak nie jest rozmowna na Facebooku ze mną, to znaczy zawsze musze 1 pisać i nie zainteresuje się rozmową ze mną. Odpisuje po prostu pojedynczo na pytania moje i to wszystko.
Jednak mimo to wczoraj dokładnie byłem na spotkaniu z nią. Rozmawialiśmy itd,czasem się rozmowa kleiła ,czasem nie. Chyba przesadziłem w pewnym momencie bo chciałem ją pocałować,ale nie zgodziła się. Jednak nie ruszyło mnie to dalej rozmawialiśmy. Powiedziała,że za wcześnie,że się krępuje i na następnym spotkaniu zgodzi się abym ją pocałował. Ok.....zapytałem dzisiaj czy zgodzi sie spotkać znowu i mówi ,że tak. Ale to wszystko. Odpisuje pojedynczo na pytanie odpowiedziami i znowu cisza. Czemu ja mam się narzucać bo tak chyba jest ? Pytałem ją czy robie z siebie idiote i błazna i czy się narzucam a ona,że nie. Ale dalej tak to wygląda,że na FB nie chce ze mną po prostu pisać.

Prosze was o rady. Co jej napisać teraz szczerze, co myśle....? Czy olać ją po prostu?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo.

Możliwe, według mnie, są dwie odpowiedzi:

1. Nie lubi pisać na fejsie/przez smsy, woli rozmawiać ''na żywo''.
2. Nie jest Tobą zainteresowana, ale nie wie, jak Ci to powiedzieć.

Trudno powiedzieć, o co jej chodzi. W końcu zgodziła się na kolejne spotkanie. Może po prostu delikatnie ją zapytaj, dlaczego Cię zbywa na fejsie?

3

Czyli napisać jej szczerze czemu mnie zbywa na FB? Troche mi głupio tak pytac o to. Jak radzicie? No ale tak zgodziła się mimo wszystko znowu spotkać. Ale wygląda dalej to tak samo,ze w ogole ze mną nie chce rozmawiać na FB, odpisuje odpowiedzią na pytania i nara.

4

lpiotrowski211 napisał/a:

Czyli napisać jej szczerze czemu mnie zbywa na FB? Troche mi głupio tak pytac o to. Jak radzicie? No ale tak zgodziła się mimo wszystko znowu spotkać. Ale wygląda dalej to tak samo,ze w ogole ze mną nie chce rozmawiać na FB, odpisuje odpowiedzią na pytania i nara.

Nieee, nie pytaj przez fejsa, zapytaj, jak się spotkacie.

5

Dla mnie to dość dziwne, że powiedziała, że na kolejnym spotkaniu pozwoli się pocałować...
A to nie wychodzi tak spontanicznie?
Nie wiem, ja zazwyczaj tak mam.

6 Ostatnio edytowany przez lpiotrowski211 (2016-08-29 18:49:21)

Tak powiedziala,że nastepnym razem bede mogl ja pocalowac. Ze teraz jeszcze za wczesnie. Ale co nie zmienia faktu,że na Facebooku w ogóle jej nie zalezy na rozmowie, odpisuje pojedynczo i "nara". A wiem,ze siedzi na FB bo w pracy jest non stop tam online,wiec musi z kims pisac a ze mną nie. Czy cos jej napisac w związku z tym?

Moze po prostu odpisuje z grzeczności na odczepne ? BO jej nie zależy

7

Moze po prostu odpisuje z grzeczności na odczepne ? BO jej nie zależy

Nie wiem. Najlepiej o to zapytać, przy okazji następnego spotkania.

8

A ja bym ją sobie darowała. Z tego co piszesz wygląda na to, że ona nie jest specjalnie Tobą zainteresowana, ale żadnego innego na horyzoncie nie ma więc z braku laku od czasu do czasu z tobą gdzieś wyskoczy na zwykłe kumpelskie spotkanie. Nie dała się pocałować?!? tongue
Nawet gdyby była wielce nieśmiałą nimfą to gdyby facet jej się podobał to pozwoliłaby na pocałunek. A skoro ona w tej relacji kieruje się rozsądkiem to chyba masz odpowiedź, że emocji z jej strony nie uświadczysz.
Daj sobie spokój i nie zaczepiaj jej na tym pożal się boże fejsiku.

9

Mam znajomego, który kiedyś starał się o taką dziewczynę, która właśnie w ten sposób odpisywała. Ogólnie była milcząca strasznie i zamknięta w sobie. O ile mnie pamięć nie myli to na żywo też taka była. W Internecie była taka sama sytuacja jak u ciebie: on zagadywał, pytał jak np. spała a ona, że dobrze. Zapytał co ma zamiar dziś robić, to i to. A zero inicjatywy od niej.
Ostatecznie to ona go olała i zerwała znajomość jednak uważam, że dobrze się stało, bo ten znajomy mój już po prostu wychodził z siebie - jest osobą energiczną, rozgadaną, ciekawą świata a ona jego przeciwieństwem. Starał się i robił wszystko, by zachęcić ją do rozmowy, do jakichś dialogów no ale na marne.
Jeśli twoja koleżanka na żywo rozmawia normalnie to rzeczywiście nie zaszkodzi zapytać czemu na fb nie można z nią porozmawiać. Oczywiście ubierz to jakoś ładnie w słowa big_smile Zobaczysz co ci powie.

10

Pytałem ją czy robie z siebie idiote i błazna i czy się narzucam a ona,że nie. Ale dalej tak to wygląda,że na FB nie chce ze mną po prostu pisać.

Prosze was o rady. Co jej napisać teraz szczerze, co myśle....? Czy olać ją po prostu?

Radzę Ci wyluzować smile
Pytanie czy robisz z siebie idiotę jest strasznie głupie według mnie, kto o takie rzeczy pyta i jakiej odpowiedzi oczekuje?
Zainspiruj ją, pokaż, że masz co dać, ale nie dajesz tego wszystkim tylko wybranym.
Bo wygląda to trochę tak jakbyś desperacko prosił ją o kontakt, a ja pytam po co?
Pamiętaj, że jak się ma czegoś pod dostatkiem to się tego nie doceni smile

11

Dobra. Czyli sobie darować to 2 spotkanie na koc do parku? Z tego co mówiła na 1 spotkaniu, odmówiła pocałunku , bo mówiła,że za wcześnie i się wstydzi. Dopiero następnym razem zgodzi się bym ją pocałował.

Nie umówiłem się oficjalnie na godzine,ale dalej jej nie pytać i sprawdzić czy sama się zainteresuje? Jeśli nie to po prostu olać sprawe?

12

Kolejny spięty....zluzuj gumkę trochę,bo się zafiksujesz całkiem.
Dziwne to wszystko...takie obliczone.Na kolejnym spotkaniu pocałunek,wtedy pozwoli...i śmieszne.Dorośli ludzie rzekomo.

Zapytaj...bo jak się "wstydzi" to chyba sama z inicjatywą nie wyjdzie.

13

Pierwsze spotkanie i nie dala sie pocalowac...
Drugie spotkanie i nie dala za cyca zlapac...
Trzecie spotkanie i nie dala spodniczki podciagnac...

Stary, zluzuj poslady i nie napalaj sie jak chomik na marchewke bo ona obiecala ze w srode o siedemnastej da ci buzi.

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziewczynie chyba na mnie nie zależy. Jedynie odpisuje pojedynczo.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024