Cześć, mam takie pytanie: jak wam podobałaby się taka szafka RTV w mieszkaniu urządzonym w stylu skandynawskim? Bardzo mi się podoba, ale zastanawiam się czy nie wybrać jakiejś innej - rodzinie w większości się podoba, ale już rodzice doradzają mi, żeby wziąć jednak białą tak, by lepiej komponowała się z pozostałymi meblami, które sobie zamówiłam. A jak dla mnie styl skandynawski to nie tylko biel, ale też drewno i według mnie taka szafka jak najbardziej by pasowała, a przy okazji fajnie by urozmaiciła salon, by się nie zmagać już z wszechogarniającą bielą
Według mnie do białego pomieszczenia jak najbardziej by pasowała szczególnie że tak jak mówisz fajnie by przełamała monotonię w pomieszczeniu urządzonym na biało. Jestem na tak
A jakie wymiary ma ta szafka rtv w ogóle? Wygląda na dość małą - nie wiem, czy tam na przykład telewizor 50-calowy by się zmieścił. Według mnie nie wygląda to zbyt dobrze, kiedy telewizor niejako wystaje ponad szafkę.
100x40x45 - tu masz wszystkie dane http://www.kare24.pl/szafka-rtv-pure-i-p-26293. Mam telewizor 32 cale, bo nie potrzebuję większego, więc nie powinno być żadnych problemów z umieszczeniem tam telewizora Tym się nie martwię - bardziej się martwię tym, czy będzie to odpowiednio pasować do mieszkania, gdzie większość mebli jest jednak biała i czy to nie zaburzy jakiegoś takiego porządku. A wolałabym, zdecydowanie bym wolała mieć taką niż białą, no ale tak jak wspomniałam - moi rodzice twierdzą inaczej
Jak dla mnie to taka szafka pod Rtv, powinna być długa i niska. Do wszystkiego pasować będzie drewno jasne.
Jasne drewno oczywiście, że pasuje do stylu skandynawskiego - wręcz wydaje mi się wyznacnzikiem stylu