Mam się czego obawiać ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Mam się czego obawiać ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Mam się czego obawiać ?

Pękła gumka, 2 dni po okresie (rano było minimalne plamienie jeszcze), ale taki pełny okres skończył się 2 dni wcześniej.
Mój chłopak nigdy przy mnie nie miał wytrysku, nie był nawet blisko, jest baardzo dlugodystansowcem.
Stosunek z suniętą prezerwatywą nie trwał nawet minute, bo zorientował się, że coś jest nie tak i wyjął.
Preejakulatu nie wydziela nigdy, nawet jak jest mega podniecony to penis jest cały suchy.

Mam się czego obwiać ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam się czego obawiać ?

Jeśli nie chcesz mieć dziecka, a chcesz się kochać, to idź do ginekologa. Żadna antykoncepcja nie daje 100% pewności, ale z pewnością on dobierze dla was coś lepszego niż prezerwatywy, które swoją drogą są uciążliwe i zbędne, gdy ma się jednego, stałego partnera i nie boi się żadnego choróbska.

3

xXAnaxX napisał/a:

Mam się czego obwiać ?

Nie.

Ale niech chłopak nauczy się dobierać odpowiedni rozmiar prezerwatywy do penisa. I niech nauczy się je nakładać odpowiednio.

Ew. przejdź się do ginekologa po antykoncepcję, żebyś nie musiała panikować po każdym stosunku.

P.S I warto douczyć się, kiedy masz dni płodne.

4

xXAnaxX napisał/a:

Preejakulatu nie wydziela nigdy, nawet jak jest mega podniecony to penis jest cały suchy.

Tego nigdy nie możesz być pewna... Ale prawdopodobnie nie powinnaś się obawiać.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Mam się czego obawiać ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024