Czy mogę być w ciązy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciązy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Czy mogę być w ciązy

Witam, przerwałam tabletki antykoncepcyjna i 27 lipca dostalam krwawienia z odstawiania trwalo około 4 dni, tabletki brałam około 2 lat i przerwalam je w połowie opakowania ponieważ bardzo zle sie czułam, do około 8 sierpnia współżyłam z partnerem bez żadnego zabezpieczenia, jakie jest prawdopodobieństwo ciązy i kiedy najlepiej zrobić test aby wyszedl wiarygodny ? z góry dziękuje za odpowiedz

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Ida13 (2016-08-20 21:00:22)

Odp: Czy mogę być w ciązy

po odstawieniu tabletek zajście w ciąże jest bardzo prawdopodobne, bo dochodzi wtedy do wielkiego bumu jajeczkowania - organizm nadrabia czas stracony podczas brania tabletek wink. Test ciążowy mi wykazał ciążę już w dniu w którym nie pojawiła sie spodziewana miesiączka, ale po odstawieniu tabletek to trudno stwierdzić kiedy test może zadziałać sad. Najwcześniej poziom  Beta hcg (badanie z krwi) pokazuje ciążę, możesz sobie bez skierowania zrobić, odpłatnie oczywiscie.

3

Odp: Czy mogę być w ciązy

Tak, możesz być w ciąży i b. prawdopodobna jest nawet ciąża mnoga z powodów, które wymieniła Ida13.
Test powinien być wiarygodny już 10 dni od ''podejrzanego'' stosunku.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciązy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024