Mam dwóch facetów... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam dwóch facetów...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Mam dwóch facetów...

Cześć ... chciałam się zapytać czy ktoś jest w podobnej sytuacji i jak się tak żyje... mam faceta o 10 lat starszego..  z którym żyję już 15 lat  jest dobry i go kocham i chcę być z nim  ..... a od pół roku temu poznałam młodszego chłopaka o 5 lat z którym zaczęłam się spotykać i chcę mieć ich obu. Mąz nie wie o niczym a ten drugi wie że mam męża i się na to zgadza ... nie chodzi tu o pieniądze bo każdy je ma ... tak po prostu ....  i nie mam z kim o tym porozmawiać...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam dwóch facetów...

Spokojnie, za jakiś czas nie będziesz mieć żadnego, także problem sam się rozwiąże.

3

czemu tak myślisz..?

Bo się bawisz uczuciami męża. Skoro mąż, to chyba mu coś ślubowałaś nie? Raczej nie to, że będziesz go porabiać za plecami z innym

5

Czego tak naprawdę od nas oczekujesz? Bo chyba nie rady, w jaki sposób masz osiągnąć to, czego chcesz?

6

agata.sych napisał/a:

Cześć ... chciałam się zapytać czy ktoś jest w podobnej sytuacji i jak się tak żyje... mam faceta o 10 lat starszego..  z którym żyję już 15 lat  jest dobry i go kocham i chcę być z nim  ..... a od pół roku temu poznałam młodszego chłopaka o 5 lat z którym zaczęłam się spotykać i chcę mieć ich obu. Mąz nie wie o niczym a ten drugi wie że mam męża i się na to zgadza ... nie chodzi tu o pieniądze bo każdy je ma ... tak po prostu ....  i nie mam z kim o tym porozmawiać...

Kolejny troll.

7

ano wink mógłby zmienić sposób tworzenia nickow wink

8

Po co wychodzilas za maz?
Teraz musisz sie gimnastykowac. Gdybys byla wolna moglabys miec nawet 4 facetow i nic by nie mieli do gadania.
A tak to sp...las  big_smile

9

Zapytaj męża czy się zgadza, żebyś miała też kochanka?;-P Wytłumacz mu to, powiedz, że chcesz ich obu. Jak jest rozsądny to się zgodzi;-P

eh...

10

Jeśli się kogoś naprawdę kocha,nie widzi się potrzeby posiadania kogoś innego.
Ty najwidoczniej nie kochasz aż tak męża jak mówisz.
Szkoda faceta.

11

agata.sych napisał/a:

Chwalisz się, czy żalisz ?
O czym chcesz porozmawiać, nie bardzo rozumiem. Może o figlach, albo o rozmiarach ? big_smile
Jak chcesz ich obu, zrób sobie dobrze jednocześnie z oboma, a potem opisz, jak było.

12

Gadają, że w grupie raźniej...

13

Proponowałabym jeszcze trzeciego, w wieku tak mniej więcej pomiędzy nimi. Nawet jak sobie nie użyje, to przynajmniej kuchnię by posprzątał...

14

A ja kurczę nie mam ani jednego faceta, a Autorka aż dwóch, normalnie zazdraszczam. big_smile big_smile big_smile

15

santapietruszka napisał/a:

Proponowałabym jeszcze trzeciego, w wieku tak mniej więcej pomiędzy nimi. Nawet jak sobie nie użyje, to przynajmniej kuchnię by posprzątał...

A jako że mamy równouprawnienie i genederomanię, proponuję do kompletu dorzucić jeszcze ze dwie kobiety.

Krejzolka82 napisał/a:

A ja kurczę nie mam ani jednego faceta, a Autorka aż dwóch, normalnie zazdraszczam. big_smile big_smile big_smile

Boś samowystarczalna tongue

16

Brainless napisał/a:

Boś samowystarczalna tongue

Faktycznie, aż ta moja skleroza. big_smile
Dziękuję, że mi o tym przypomniałeś. big_smile
Dziękuję, że mnie tak dobrze znasz! big_smile big_smile big_smile

17

http://i67.tinypic.com/n1ovv6.png

18

Poziom wątku jaki jest - każdy widzi, dlatego decyzją Redakcji zostaje zamknięty.

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam dwóch facetów...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024