Czy jest jeszcze szansa? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest jeszcze szansa?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez nevermind22 (2016-08-10 15:33:49)

Temat: Czy jest jeszcze szansa?

Witam, więc tak zaznaczę na początku, że jestem mężczyzną i chciałbym poznać opinie na ten temat kobiet.

Byłem z dziewczyną ponad 2 lata, nie byliśmy złym związkiem, przeżyiśmy wiele super chwil, kłotnie też się zdażały, ale to raczej o pierdoły. 2 miesiące temu zerwałem pod wpływem emocji, na drugi dzień przeprosiłem i chciałem wrócić lecz ona powiedziała, że potrzebuje czasu itd. No i wtedy olałem sprawę.. Ona była za mną zawsze i wszędzie. Potem czasem gadaliśmy, ale tak o, nic nie robiłem w tym kierunku żeby wrócic, jakieś 3 tygodnie temu zacząłem walczyć, przyszedłem z kwiatami itd, ona mówiła, że to za późno, ale jednocześnie potrafiła mi napisać potem., że jej życie beze mnie to nie jest jej życie i że tęskni strasznie. Ale jednocześnie mówiła, że nie wrócimy do siebie. Ostatnio stanęło na tym, że 2 tygodnie chce mieć ode mnie całkowity spokój i po tym czasie da mi znać. Przez ten czas wysłałem jej kwiatki pocztą kwiatową, zadzowniła zapłakana, ale jednocześnie zaskoczona bardzo. Dalej coś do mnie czuje. Ale jak sądzicie, jest w ogóle szansa, że usłysze w piątek, że daje mi jeszcze jedną szanse?

Sam zawaliłem, a potem sam odpuściłem, jak potem spróbowałem to nie chciała dać mi szansy, mówiła, że za późno. Jednocześnie sama nieraz dzwoniła, pisała, mówiła, że tęskni. Wiem, że kochała mnie bardzo, nie wiem jak jest teraz, na pewno cos dalej czuje. Nie wiem po prostu jak się nastawiać na to spotkanie. Co o tym sądzicie?

Ona 18, ja 20 lat, jeśli to ma jakies znaczenie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest jeszcze szansa?

Nie wiem co tam zrobiłeś tej dziewczynie wcześniej ale z tego co piszesz to ona cierpi po waszym rozstaniu i prawdopodobnie da Ci tą kolejną szanse.To ,że od razu Ci nie chce wybaczyć to dobrze o niej świadczy ,że ma swoją godność i ambicje.

3 Ostatnio edytowany przez nevermind22 (2016-08-10 16:11:30)

Co zrobiłem? Kurde, młodszy byłem i głupszy, za dużo poświęcałem kolegom, robiłem głupie rzeczy przez, które ona się o mnie bardzo martwiła o mnie itd.

Jest też druga kwestia, wiem, że od czasu się spotyka z jakimś gościem, wiem, że między nimi do niczego nie doszło, że jestem dla niej lepszy, sama mi to mówi. Tłumacze sobie to tak, że spotyka się z nim (tak raz w tygodniu i to zazwyczaj nie sam na sam, tylko w grupie jego znajomych) tylko dlatego, że nie ma za bardzo z kim, nie ma zbyt dużo koleżanek, a te jej najbliższe mają chłopaków i nie zawsze czas, a do tego żeby wzbudzić trochę zazdrość, bo nigdy tak naprawdę nie musiałem być o nią zazdrosny, zawsze była wierna i zawsze przy mnie. To tylko moje głupie tłumaczenie?

Wiem, brzmi tak, ze miałem dziewczynę idealną, a to zawaliłem, ale cóz..

4

Prawdopodobnie tak jest jak piszesz i spotyka się żeby wzbudzić zazdrość i zainteresowanie swoją osobą

5

nevermind22 napisał/a:

Co zrobiłem? Kurde, młodszy byłem i głupszy, za dużo poświęcałem kolegom, robiłem głupie rzeczy przez, które ona się o mnie bardzo martwiła o mnie itd.

Jest też druga kwestia, wiem, że od czasu się spotyka z jakimś gościem, wiem, że między nimi do niczego nie doszło, że jestem dla niej lepszy, sama mi to mówi. Tłumacze sobie to tak, że spotyka się z nim (tak raz w tygodniu i to zazwyczaj nie sam na sam, tylko w grupie jego znajomych) tylko dlatego, że nie ma za bardzo z kim, nie ma zbyt dużo koleżanek, a te jej najbliższe mają chłopaków i nie zawsze czas, a do tego żeby wzbudzić trochę zazdrość, bo nigdy tak naprawdę nie musiałem być o nią zazdrosny, zawsze była wierna i zawsze przy mnie. To tylko moje głupie tłumaczenie?

Wiem, brzmi tak, ze miałem dziewczynę idealną, a to zawaliłem, ale cóz..

Albo ona ma nierówno pod sufitem albo Ty się trochę zakiwałeś. Jakby miała wzbudzać w Tobie zazdrość to by Ci sama nie mówiła, że jesteś lepszy od niego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy jest jeszcze szansa?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024