Jaki kosmetyk do twarzy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk do twarzy ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Jaki kosmetyk do twarzy ?

Witam, mam problem ponieważ moja skóra jest mieszana i strasznie się świeci dodatkowo kiedy przychodzi lato mam sporo zaskórników które są uciążliwe. Bardzo mnie to denerwuje. Chcialabym zapytać czy ktoś może ma ten sam problem i mógłby mi polecić jakiś kosmetyk który wysusza skórę.

Pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jaki kosmetyk do twarzy ?

Mydło siarkowe smile

3

paulina.karpiel napisał/a:

Witam, mam problem ponieważ moja skóra jest mieszana i strasznie się świeci dodatkowo kiedy przychodzi lato mam sporo zaskórników które są uciążliwe. Bardzo mnie to denerwuje. Chcialabym zapytać czy ktoś może ma ten sam problem i mógłby mi polecić jakiś kosmetyk który wysusza skórę.

Pozdrawiam smile

Witaj, a ja bym Ci poradziła odwiedzić dobrą kosmetyczkę, twarz Ci oczyści z zaskórniaków i doradzi dobry krem do Twojej cery. Zresztą w profesjonalnym Zakładzie Kosmetycznym na miejscu kupisz odpowiedni krem. Moja córka miała to samo,zaczęła od czasu do czasu odwiedzać taką właśnie kosmetyczkę i problemy jak ręką odjął.

4

Wysuszanie to nie jest rozwiązanie. Wbrew pozorom skóra z zaskórnikami powinna być dobrze odżywiona. Ważną rolę odgrywa dobranie odpowiednich kosmetyków. Dla skóry problematycznej polecam te apteczne dermokosmetyki. Woda termalna jest super jeśli chodzi o pielęgnację skóry z problemami. Vichy ma kosmetyki właśnie na bazie wody termalnej. Sama mam problemy z zaskórnikanmi, używam między innymi wody termalnej, a kremów z serii Vichy Idealia (na noc świetny jest skin sleep). Jesli nie jesteś pewna jak na niego zareagujesz poproś o próbki w aptece, są za darmo, a tak sprawdzisz działanie smile

5

Miałam podobnie i kosmetyczka poleciła mi mycie twarzy 2-3 razy dziennie zwykłym, szarym mydłem. Do tego jakiś lekki krem na dzień i tłusty na noc. Po jakimś czasie naprawdę widać super różnicę smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » Jaki kosmetyk do twarzy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024