MagdaLena1111 napisał/a:Summertime napisał/a:MagdaLena1111 napisał/a:Nie ma czegoś takiego, jak spalanie miejscowe :-D Trening siłowy z progresem może zredukować tkankę tłuszczową, ale z całego ciała a nie z wybranych jego partii.
Przecież wyraznie napisałam, o tym by zajęła się jedzeniem właściwą dietą.Nie umiesz czytać?Nie rozumiem co jest złego w dbaniu o mieśnie brzucha.Jesteś tu po, to by negować zapał tej dziewczyny?
Czyli radzisz popracować nad mięśniami brzucha za pomocą diety? :-D Nowatorski sposób :-D
Zapewniam Cię, że tkanka tłuszczowa i tkanka mięśniowa to nie to samo i inaczej się na nie pracuje. Doczytaj sama.
Troszkę kultury proszę. Po co od razu zarzucać drugiej osobie brak umiejętności czytania, tym bardziej, że sama nie opanowałaś umiejętności pisania, dokładnie właściwego, precyzjnego wysławiania się, które będzie oddawało sens tego, o co Ci chodzi
Co Ty mnie dziecko zapewniasz ?
jak ja ćwiczę i mam rezultaty
Dodatkowo zrzuciłam kg schudłam, i zajęłam się ćwiczeniami
z zadawalającymi rezultatami.
Swoje informacje przekazuję na podstawie swoich odniesień.A nie na podstawie stwierdzonych przez Ciebie typów.....Nie rozumiesz postu.Naucz się czytać i właściwie interpretować treści.Trzeba mieć oczy otwarte i umysł, a nie szargać swoimi rzekomymi mądrościami
na prawo i lewo ...Odpisałam na post autorki, nie na inne wcześniejsze...a Ty fukasz.... że cytuję trenining siłowy z progresorem....itp...itd.....Po prostu dodałaś swoją złą interpretetać do mojej wypowiedzi. I teraz próbujesz zwalić winę na moją formę wypowiedzi...która pokazuje, że należy dbać o jedzenie, i należy popracować nad brzuchem i zadbać o upragnione pośladki z uwzględniem również nóg, które w takiej pracy mogą, przy niskim wzroście wyglądać jak napompowane kule.Błędem jest sugerowanie jedynie pracy nad pupą...Warto dbać o ciałko z głową Ponadto trzeba odnalezć taką formę ćwiczeń, która się spodoba.Nie każdy lubi sztangi...lub pracę na siłowni w towarzystwie osób trzecich.Można wspaniale pracować w zaciszu z odpowiednią wiedzą i motywacją.Nie przemyślane podejście do tematu, może zniechęcić.Dlatego doradzam, aby wyszukać takie ćwiczenia, które będą najprzyjemniejsze.Osobiście kocham pilates.Ale są różne formy i sposoby pracy nad sylwetką.