Relacje miedzy partnerami - zabranianie i pozwalanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Relacje miedzy partnerami - zabranianie i pozwalanie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Relacje miedzy partnerami - zabranianie i pozwalanie

Mialam taka dziwna sytuacje ostatnio. Chlopak z ktorym juz nie jestem powiedzial mi ze jestem zbyt delikatna dla niego i ze za malo zabraniam mu w zwiazku. Czy to mozliwe? Bo nie daje mi to spokoju a nigdy sie z tym nie spotkalam. Jak bylam z nim to nigdy nie zabranialam mu niczego, np. wyjscia z kumplami na piwo itp bo mialam do niego zaufanie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Relacje miedzy partnerami - zabranianie i pozwalanie

Daj spokój z takim chłopem.
Szuka Mamusi nie partnerki.

3

Stella529 napisał/a:

(...)Chlopak z ktorym juz nie jestem powiedzial mi ze jestem zbyt delikatna dla niego i ze za malo zabraniam mu w zwiazku. Czy to mozliwe? Bo nie daje mi to spokoju a nigdy sie z tym nie spotkalam. Jak bylam z nim to nigdy nie zabranialam mu niczego, np. wyjscia z kumplami na piwo itp bo mialam do niego zaufanie.

Oj! Taka niedomyslna jestes! A to kobiety najczesciej narzekaja, ze to faceci niedomyslni. Jemu chyba nie chodzilo o to zebys zabraniala mu wyjscia na piwo tongue Powinnas sprobowac wobec niego czegos takiego.
http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/1200/0/newsweek/635435203053968329.jpg
Na pewno by mu sie spodobalo smile

4

Elle88 napisał/a:

Daj spokój z takim chłopem.
Szuka Mamusi nie partnerki.

100% True... big_smile

Kiedy "partner" tak przedstawia sprawę (niezależnie od płci), to ostatnie do czego się nadaje to normalny,klasyczny związek.
To co usłyszałaś to tylko wymówka.
A jeśli zaczęłabyś "zabraniać" itp. zacząłby się taniec jak z nastolatkiem.Czyli wyrzuty, narzekanie na Ciebie że go ograniczasz itp. :-)

Nie zawracaj sobie tym głowy...serio.

Nie spodobałoby mu się, to jakiś dzieciak.

Stella nie ma czego żałować, jak Elle napisała potrzebuje mamusi i wyznaczania granic jak dziecko, a nie dominacji jak na powyższym obrazku wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Relacje miedzy partnerami - zabranianie i pozwalanie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024