Mialam taka dziwna sytuacje ostatnio. Chlopak z ktorym juz nie jestem powiedzial mi ze jestem zbyt delikatna dla niego i ze za malo zabraniam mu w zwiazku. Czy to mozliwe? Bo nie daje mi to spokoju a nigdy sie z tym nie spotkalam. Jak bylam z nim to nigdy nie zabranialam mu niczego, np. wyjscia z kumplami na piwo itp bo mialam do niego zaufanie.
Daj spokój z takim chłopem.
Szuka Mamusi nie partnerki.
(...)Chlopak z ktorym juz nie jestem powiedzial mi ze jestem zbyt delikatna dla niego i ze za malo zabraniam mu w zwiazku. Czy to mozliwe? Bo nie daje mi to spokoju a nigdy sie z tym nie spotkalam. Jak bylam z nim to nigdy nie zabranialam mu niczego, np. wyjscia z kumplami na piwo itp bo mialam do niego zaufanie.
Oj! Taka niedomyslna jestes! A to kobiety najczesciej narzekaja, ze to faceci niedomyslni. Jemu chyba nie chodzilo o to zebys zabraniala mu wyjscia na piwo Powinnas sprobowac wobec niego czegos takiego.
Na pewno by mu sie spodobalo
Daj spokój z takim chłopem.
Szuka Mamusi nie partnerki.
100% True...
Kiedy "partner" tak przedstawia sprawę (niezależnie od płci), to ostatnie do czego się nadaje to normalny,klasyczny związek.
To co usłyszałaś to tylko wymówka.
A jeśli zaczęłabyś "zabraniać" itp. zacząłby się taniec jak z nastolatkiem.Czyli wyrzuty, narzekanie na Ciebie że go ograniczasz itp. :-)
Nie zawracaj sobie tym głowy...serio.
Nie spodobałoby mu się, to jakiś dzieciak.
Stella nie ma czego żałować, jak Elle napisała potrzebuje mamusi i wyznaczania granic jak dziecko, a nie dominacji jak na powyższym obrazku