Jakie nadmorskie miejscowości polecacie na wyjazd dla pary młodych ludzi ?Druga sprawa ile zabrać ze soba pieniędzy na wyjazd 7 dniowy z chłopakiem ? Przyjmijmy 50 zł za osobę za nocleg.
Polecam Miedzyzdroje
to zależy czy wolicie urokliwe zadupia czy modne kurorty. Bo jak lubicie kameralne deptaki to w Międzyzdrojach będziecie się czuć jak w szczycie na Marszałkowskiej...
Na polskim morzem jest cudownie tylko ta pogoda... zawsze niepewna. ;/
Uwielbiam polskie morze, pomimo nieprzewidywalnej podody i ziemnej wody. Polecam Władysławowo. Mozna spędzić spokojnie czas, ale też póść wieczorem na imprezę. Jesli chodzi o kasę to wszystko zalezy od tego ile zamierzacie wydawać na jedzenie i inne przyjemności
Również Władysławowo polecam. Nie lubię zatłoczonych miejsc, a tam mimo pełni sezonu nie czułam się jak śledź Bo o takie całkiem odludnione miejsca to chyba ciężko...
Będziemy spać na kempingu ok 150 zl za 7 dni od osoby.Czy starczy mi wobec tego 600(razem ze spaniem) zl zeby przeżyc te 7 dni nad morzem? transport mam za darmo.
To już chyba zależy od intensywności imprezowania i tego gdzie będziecie jeść. Powinno ale bez szaleństwo. Jak byłam na studiach to tez jeździłam z takim budzetem na wakacje
Ja polecam Ustkę, kwaterę z 2 łazienkami, trzema pokojami, balkonem, kuchnią wypożyczyliśmy z przyjaciółką rok temu za 80 zł/ doba/osobę. No i przepięknie tam jest, a o tej porze umiarkowana ilość ludzi, zależnie od pory dnia.