Cześć,
jestem mamą psotnego trzylatka. Mieszka w Zgorzelcu i chciałabym zabrać go na wakacyjny wekeend gdzieś niedaleko. Co polecacie? Słyszałam o jakimś parku rozrywki w Niemczech gdzieś w rejonie, może to?
Hej
myślę że chodzi o Kulturinsel, byłam tam w zeszłym roku z córcią. Bardzo fajny park rozrywki niedaleko granicy z PL
Dzięki, właśnie zajrzałam na stronę i ten Kulturinsel wygląda na ciekawy. Co się Wam tam z córuchną najbardziej podobało? Dla 3-latka to dobre miejsce?
Cześć myślę że warto tam jechać, koleżanka była i polecała. Podobno dla Polaków jest taniej
Najbardziej to chyba nocleg w domu na drzewie i bardzo fajna i uczynna obsługa. Trudno o takie rzeczy w Polsce...
Widziałam na stronie Kulturinsel, że jest specjalna promocja dla gości z Polski. To mnie przekonuje
Jeżeli mimo wszystko zainteresuja cie nadmorskie klimaty, to z maluszkiem moge polecic ci pobyt w krynicy morskiej, jest cicho i spokojnie - sam szum morza to niesamowita sprawa, ja akurat zatrzymuje sie w hotelu continental, bo ma tez aquapark wiec zawsze mozna cos zorganizowac dla dzieci
Nie no wiadomo, morze zawsze fajne, ale taniej i bliżej do Kulturinsela się wybrać moim zdaniem