Weekend z trzylatkiem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Weekend z trzylatkiem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Weekend z trzylatkiem

Cześć,
jestem mamą psotnego trzylatka. Mieszka w Zgorzelcu i chciałabym zabrać go na wakacyjny wekeend gdzieś niedaleko. Co polecacie? Słyszałam o jakimś parku rozrywki w Niemczech gdzieś w rejonie, może to?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Weekend z trzylatkiem

Hej
myślę że chodzi o Kulturinsel, byłam tam w zeszłym roku z córcią. Bardzo fajny park rozrywki niedaleko granicy z PL

3

Dzięki, właśnie zajrzałam na stronę i ten Kulturinsel wygląda na ciekawy. Co się Wam tam z córuchną najbardziej podobało? Dla 3-latka to dobre miejsce?

4

Cześć myślę że warto tam jechać, koleżanka była i polecała. Podobno dla Polaków jest taniej

5

Najbardziej to chyba nocleg w domu na drzewie i bardzo fajna i uczynna obsługa. Trudno o takie rzeczy w Polsce...

6

Widziałam na stronie Kulturinsel, że jest specjalna promocja dla gości z Polski. To mnie przekonuje

Jeżeli mimo wszystko zainteresuja cie nadmorskie klimaty, to z maluszkiem moge polecic ci pobyt w krynicy morskiej, jest cicho i spokojnie - sam szum morza to niesamowita sprawa, ja akurat zatrzymuje sie w hotelu continental, bo ma tez aquapark wiec zawsze mozna cos zorganizowac dla dzieci smile

8

Nie no wiadomo, morze zawsze fajne, ale taniej i bliżej do Kulturinsela się wybrać moim zdaniem wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PODRÓŻE MARZEŃ » Weekend z trzylatkiem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024